FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«12072082092102111251»
yo_marius26.01.2008 18:19

1. ba 'andicapatule,am prietene emo mai atragatoare ca tine!!! u're fuckin' ugly!!!

2. cand o "calitate" iti lipseste,compensezicu altceva(cazul tau)...cand adaugi,inseamna ca ai ceva (nu e cazul tau)

novac26.01.2008 18:26
novac si ce scor ti-a iesit ? ...

16 si am refuzat sa intru again ... ca era una cu o tata mai mare ca cealata :P (poate ca-i mai creste:D:D)

Pana la ce varsta le cresc tatele la femei ? :blink:

Fane ce faci? Te antrenezi? Ar fi interesant si rezultatul unei femei mature (soacre-ta de ex) ca dee nu se pune la socoteala ... ea inca se joaca cu prescolarii. Nu ne putem baza pe rezultatul ei.

Stanici26.01.2008 18:27

@MAruse-

1) Nu inteleg de unde iti dai tu cu parerea despre presupusa mea lipsa de calitati. Ti-a zis ceva prietena?:D

2) Nu ma face sa imi aduc aminte cand imi ziceai "blue eyes"- incerc sa uit.

3) Ai prietene emo? Pampalaule!

@Buga- asta e mai urat ca o scroafa :))

Stanici26.01.2008 18:33

Eu propun sa facem noi o regula ... : Sa nu se opreasca din crescut...

Buga, ce zici, de acord?:D

fane_casieru'26.01.2008 18:36

Perversilor :biggrin: ...sa va impiedicati in ele.

Stanici26.01.2008 18:36

Doaamneee, cat altruism.. cum, ma Maruse, sa nu o complimentezi pe aceasta martira fara de care haosul ar cuprinde lumea?

Nasuleeeeee---- welcome back!!! Soacrele vezi ca nu se pun la socoteala.

yo_marius26.01.2008 18:37

bleahhhh

bai brelocule,mai "atarni" mult?? intr-o vreme eram mandru sa-ti zic porc da' acum semeni cu o emblema de BMW la chei de dacie berlina din '91....

are cine s-o complimenteze mah...eu pot doar sa-i ofer un cico,daca mai gasim un TEC prin Bucuresti!!!!

Stanici26.01.2008 18:41

Am invatat de la cel mai bun, mah...

Ar trebui facut un documentar despre tine. "Metode de a te face de ras in fata fetelor devenind penibil pe forumuri de mistouri"...

App, cunosti bancul cu "cico"?:)) - l-am adaptat eu pentru tine special.

yo_marius26.01.2008 18:44

@porcu'

esti modest!!! ti-ai depasit de muuuult statutul de invatacel!!! esti peste profesor cu 2-3 clase!!!persevereaza,poate documentarul va fi despre tine!!!

fara bancuri ma....n-am chef....ca ma apuc sa ti le zic pe alea cu PEPSI,COCA-COLA,visine,cirese etc.....toate personalizate pentru tine...

Stanici26.01.2008 18:47

In fine, iti dau ignore in seara asta.. esti plictisitor chiar si ca partener de cearta...

@Restu: Lua-v-as!!! la maciuci

yo_marius26.01.2008 18:51

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nu ignore!!!!

n-ai inima ma??

mai bine da-mi ban pe avatar,kick la nickname...d-astea!!!

P.S. vad ca nu se mai poate asa ca: Bugaboo luateaslamisto!!!!

Stanici26.01.2008 18:53

Buga, am observat cumva o mica aluzie la faptul complet neadevarat ca eu m-as da la Marus?!!

Adica m-ai facut, indirect, homalau? Cred ca sti care e replica la o astfel de astfel de insinuari...

yo_marius26.01.2008 19:00

aha!!!

vezi ma?? toata lumea te stie cine esti!!!!'apciupaliticule!!!

P.S. utilizatorul ascuns e virgilus,care crede ca s-ar compromite daca ar intra vizibil....

Stanici26.01.2008 19:02

Buga, nu conteaza ca sunt ascuns ori la vedere...intrebarea e dacaca ai insinuat ca as fi homalau.

Iar daca mie imi spune o fata asa ceva, o intreb daca nu ar dori sa afle pe pielea ei cat de straight sunt. In fine, asta in mod ipotetic.

(Asta era una din replicile mele de agatat... mi s-a parut geniala... cu toate astea, nu primeam decat injuraturi despre mama mea.)

yo_marius26.01.2008 19:05

alte replici marca porcu':

*tocmai mi-am luat saltea noua la pat,vrei s-o probam??

(pentru restul de replici mi-ar trebui un cerculet cu 18+,si oricum buga nu l-ar putea vedea)

Stanici26.01.2008 19:11

Mai era o replica- asta chiar dureroasa pentru respectiva. Recunosteam candid ca sunt si ii explicam ca din cauza ca exista femei ca ea m-am dat pe barbati:)).

Hopaa... Buga minora? Cat mai e scoru', baieti? 5,6,7 ani?- sa stiu daca mai continui sau nu..

yo_marius26.01.2008 19:14

+18

iata "replicile" porcului(pe care le-a invatat de la cei mai buni in domeniu)

Stanici26.01.2008 19:15

7?Saaapteeee?!! Buga, gata, numai vreau sa fii prietena mea...

yo_marius26.01.2008 19:17

si tie buga???? wow cate avem in comun!!!

oricum pentru stanici propun un scor manelistic: faraaaaaaaaaaaaaaaa numaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

novac26.01.2008 19:18
7?Saaapteeee?!! Buga, gata, n ...

Stanici, buga are 7 ani ? :O

LE. lasa mah ca tu esti preten bun cu "doamna" uu si la 30 ai ei sigur nu risti nimic.

Stanici26.01.2008 19:24

Nu, Novac.. doar ca eu, ca adult (strict din punct de vedere legal), s-ar putea sa fac 7 ani daca am vreo treaba cu dumneai.

De-aia numai vreau sa fie pretena mea:)).

Stanici26.01.2008 21:15

Buga - nu ti-am dat papucii.. cand am zis ca NU MAI vreau sa fii prietena mea - am vrut sa spun ca e timpul sa trecem la lucruri mai serioase:D.

P.S:Ai si tu dreptate in ceea ce priveste problema mea- stilul meu de a scrie este cam "oral". Oricum, poti considera (fortat, adevarat) "numai vreau sa fii prietena mea" si in sensul ca "atat vreau- sa fii prietena mea".

novac26.01.2008 21:15
am nevoieeeeeeeeeeeeeeeee,de o femeieeeeeeeeeeeeeeee,care sa stieeeeeeeeeeeeeeeeeeee,meserieeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

ce zici C.....

Maruseeee, hai mah ca ti-am gasit ... nu mai cauta. Ambele conditii sunt indeplinite si este chiar priceputa. Cand este ziua ta sa-ti facem o surpriza? Stii cum se spune :gaina batrana si morcovul tanar fac ciorba buna. :tongue:

danimarcu26.01.2008 21:29
Pana la ce varsta le cresc tatele la femei ? :blink:

In general,pana intra-n groapa.Depinde de buzunar...

Am aici o cunostinta care si-a bagat de vreo 3 ori silicon,da tot nasoale is... :biggrin:

yo_marius26.01.2008 21:29

si eu v-am gasit pozele ma!!!

novac si porcu' in toata "slpendoarea" lor

P.S. asa buga,ramai tare pe pozitii....

LE: @Dani

ne referim la cresterea naturala,fara pungi de d-ala....la o adica am inteles ca si masajul cu nu-stiu-ce a tatelor ajuta la crestere....dat fiind ca am urmat cursuri de reflexoterapie si masaj o sa va anuntz daca imi gasesc vreo voluntara cu tate mici care sa "suporte" un tratament de genul asta.

614353598.jpg

652110093.jpg

«12072082092102111251»