1. ba 'andicapatule,am prietene emo mai atragatoare ca tine!!! u're fuckin' ugly!!!
2. cand o "calitate" iti lipseste,compensezicu altceva(cazul tau)...cand adaugi,inseamna ca ai ceva (nu e cazul tau)
1. ba 'andicapatule,am prietene emo mai atragatoare ca tine!!! u're fuckin' ugly!!!
2. cand o "calitate" iti lipseste,compensezicu altceva(cazul tau)...cand adaugi,inseamna ca ai ceva (nu e cazul tau)
novac si ce scor ti-a iesit ? ...
16 si am refuzat sa intru again ... ca era una cu o tata mai mare ca cealata
(poate ca-i mai creste:D:D)
Pana la ce varsta le cresc tatele la femei ? ![]()
Fane ce faci? Te antrenezi? Ar fi interesant si rezultatul unei femei mature (soacre-ta de ex) ca dee nu se pune la socoteala ... ea inca se joaca cu prescolarii. Nu ne putem baza pe rezultatul ei.
@MAruse-
1) Nu inteleg de unde iti dai tu cu parerea despre presupusa mea lipsa de calitati. Ti-a zis ceva prietena?![]()
2) Nu ma face sa imi aduc aminte cand imi ziceai "blue eyes"- incerc sa uit.
3) Ai prietene emo? Pampalaule!
@Buga- asta e mai urat ca o scroafa ![]()
Eu propun sa facem noi o regula ... : Sa nu se opreasca din crescut...
Buga, ce zici, de acord?![]()
Perversilor :biggrin: ...sa va impiedicati in ele.
Doaamneee, cat altruism.. cum, ma Maruse, sa nu o complimentezi pe aceasta martira fara de care haosul ar cuprinde lumea?
Nasuleeeeee---- welcome back!!! Soacrele vezi ca nu se pun la socoteala.
bleahhhh
bai brelocule,mai "atarni" mult?? intr-o vreme eram mandru sa-ti zic porc da' acum semeni cu o emblema de BMW la chei de dacie berlina din '91....
are cine s-o complimenteze mah...eu pot doar sa-i ofer un cico,daca mai gasim un TEC prin Bucuresti!!!!
Am invatat de la cel mai bun, mah...
Ar trebui facut un documentar despre tine. "Metode de a te face de ras in fata fetelor devenind penibil pe forumuri de mistouri"...
App, cunosti bancul cu "cico"?
- l-am adaptat eu pentru tine special.
@porcu'
esti modest!!! ti-ai depasit de muuuult statutul de invatacel!!! esti peste profesor cu 2-3 clase!!!persevereaza,poate documentarul va fi despre tine!!!
fara bancuri ma....n-am chef....ca ma apuc sa ti le zic pe alea cu PEPSI,COCA-COLA,visine,cirese etc.....toate personalizate pentru tine...
In fine, iti dau ignore in seara asta.. esti plictisitor chiar si ca partener de cearta...
@Restu: Lua-v-as!!! la maciuci
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nu ignore!!!!
n-ai inima ma??
mai bine da-mi ban pe avatar,kick la nickname...d-astea!!!
P.S. vad ca nu se mai poate asa ca: Bugaboo luateaslamisto!!!!
Buga, am observat cumva o mica aluzie la faptul complet neadevarat ca eu m-as da la Marus?!!
Adica m-ai facut, indirect, homalau? Cred ca sti care e replica la o astfel de astfel de insinuari...
aha!!!
vezi ma?? toata lumea te stie cine esti!!!!'apciupaliticule!!!
P.S. utilizatorul ascuns e virgilus,care crede ca s-ar compromite daca ar intra vizibil....
Buga, nu conteaza ca sunt ascuns ori la vedere...intrebarea e dacaca ai insinuat ca as fi homalau.
Iar daca mie imi spune o fata asa ceva, o intreb daca nu ar dori sa afle pe pielea ei cat de straight sunt. In fine, asta in mod ipotetic.
(Asta era una din replicile mele de agatat... mi s-a parut geniala... cu toate astea, nu primeam decat injuraturi despre mama mea.)
alte replici marca porcu':
*tocmai mi-am luat saltea noua la pat,vrei s-o probam??
(pentru restul de replici mi-ar trebui un cerculet cu 18+,si oricum buga nu l-ar putea vedea)
Mai era o replica- asta chiar dureroasa pentru respectiva. Recunosteam candid ca sunt si ii explicam ca din cauza ca exista femei ca ea m-am dat pe barbati:)).
Hopaa... Buga minora? Cat mai e scoru', baieti? 5,6,7 ani?- sa stiu daca mai continui sau nu..
+18
iata "replicile" porcului(pe care le-a invatat de la cei mai buni in domeniu)
7?Saaapteeee?!! Buga, gata, numai vreau sa fii prietena mea...
si tie buga???? wow cate avem in comun!!!
oricum pentru stanici propun un scor manelistic: faraaaaaaaaaaaaaaaa numaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
7?Saaapteeee?!! Buga, gata, n ...
Stanici, buga are 7 ani ? :O
LE. lasa mah ca tu esti preten bun cu "doamna" uu si la 30 ai ei sigur nu risti nimic.
Nu, Novac.. doar ca eu, ca adult (strict din punct de vedere legal), s-ar putea sa fac 7 ani daca am vreo treaba cu dumneai.
De-aia numai vreau sa fie pretena mea:)).
Buga - nu ti-am dat papucii.. cand am zis ca NU MAI vreau sa fii prietena mea - am vrut sa spun ca e timpul sa trecem la lucruri mai serioase:D.
P.S:Ai si tu dreptate in ceea ce priveste problema mea- stilul meu de a scrie este cam "oral". Oricum, poti considera (fortat, adevarat) "numai vreau sa fii prietena mea" si in sensul ca "atat vreau- sa fii prietena mea".
am nevoieeeeeeeeeeeeeeeee,de o femeieeeeeeeeeeeeeeee,care sa stieeeeeeeeeeeeeeeeeeee,meserieeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
ce zici C.....
Maruseeee, hai mah ca ti-am gasit ... nu mai cauta. Ambele conditii sunt indeplinite si este chiar priceputa. Cand este ziua ta sa-ti facem o surpriza? Stii cum se spune :gaina batrana si morcovul tanar fac ciorba buna. :tongue:
Pana la ce varsta le cresc tatele la femei ?
In general,pana intra-n groapa.Depinde de buzunar...
Am aici o cunostinta care si-a bagat de vreo 3 ori silicon,da tot nasoale is... :biggrin:
si eu v-am gasit pozele ma!!!
novac si porcu' in toata "slpendoarea" lor
P.S. asa buga,ramai tare pe pozitii....
LE: @Dani
ne referim la cresterea naturala,fara pungi de d-ala....la o adica am inteles ca si masajul cu nu-stiu-ce a tatelor ajuta la crestere....dat fiind ca am urmat cursuri de reflexoterapie si masaj o sa va anuntz daca imi gasesc vreo voluntara cu tate mici care sa "suporte" un tratament de genul asta.