FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«12032042052062071251»
yo_marius23.01.2008 20:02

evident ca imi e rusine si ma simt insignifiant in comparatie cu viitorul titan al presei din Romania....

si nu cred ca locuitorii din ferentari si rahova au vreun "merit" pentru indroducerea acestor expresii in vocabularul meu....i blame my arts teacher from sixth grade....

novac23.01.2008 21:38
:blink: bai a venit pancu la noi? :blink: am lipsit 2 zile ... nu inteleg!
yo_marius23.01.2008 21:46

ce mistouri "nemisto" are asta in el!!!

da mha au venit pAncu,Fl.Petre,GIani KIrita,Maftei,SApunaru.....stii tu,astia care iubesc Steaua din inima...

novac23.01.2008 21:53

Mda, este ca aia : barbatii sunt porci si fameile curve! .... Si foarte ele indignate, tipau : Cine maaa, noi?!? :D

Joga Bonito23.01.2008 21:54

da, a si semnat pe 2 ani jumate... :happy:

yo_marius23.01.2008 21:58

bha joga.....plm ziceai ceva de nr de tel a lu' creatza aia....chiar imi facusem planuri.....sau macar un aidi ceva....

axl23.01.2008 21:59

Hai sa discutam si noi mai franc, intre baieti. Cine, ce, cum, unde, pe cine?

novac23.01.2008 22:04

Super idee, incepi tu? :D

@Marius, eu nu vorbeam de tine ... ce te oparasti asa? "Avem 32,502 membrii inregistrati./Cel mai nou membru este tzyganu". Sensibilule :!:

axl23.01.2008 22:10

Pai eu tocmai am aflat o veste groaznica.

TREBUIE sa merg la concertele lui Lenny Kravitz si Kylie Minogue si TREBUIE sa-mi si placa! Pe Lenny il mai inghit eu da' Kylie? Kylie?!

Joga Bonito23.01.2008 22:11
bha joga.....plm ziceai ceva de nr de tel a lu' creatza aia....chiar imi facusem planuri.....sau macar un aidi ceva....

Eeeee.... astea costa baiete! Eu cu ce ma aleg? :happy:

Stanici23.01.2008 22:13
Super idee, incepi tu? :D

Mah! Esti culmea... o bagi si in treburile "ca intre baieti"?!!

Joga Bonito23.01.2008 22:52

Imi da fiori "tacerea" asta... :blink:

Stanici23.01.2008 22:55

Apuca-te sa canti, mah!!:))

DelPiero1023.01.2008 23:21
Pai eu tocmai am aflat o veste groaznica.

TREBUIE sa merg la concertele lui Lenny Kravitz si Kylie Minogue si TREBUIE sa-mi si placa! Pe Lenny il mai inghit eu da' Kylie? Kylie?!

Ce are Kylie?E batrana?Sau o preferi pe Britney? :biggrin:

axl23.01.2008 23:24

Nu e vorba de aspect, varsta sau calitatea muzicii. Dar prefer de o mie de ori o noapte in Vama decat un concert Kylie. Am facut o exceptie la Depeche Mode. Ajunge.

Joga Bonito23.01.2008 23:46

Dc ma apuc sa cant, raman singur pe forumul asta. Sunetele scoase de mine seamana cu un grohait disperat de maimuta! :happy:

ps: Stie careva, se mai transmite pe eurosport Openul Australiei? Vreau sa le mai vad pe Ivanovici sau Sharapova, inainte sa-mi aranjez insignele, sa ma pun in pat si sa incep sa plang... Respect! Sunt tru. :happy:

novac24.01.2008 00:45
Nu e vorba de aspect, varsta sau calitatea muzicii. Dar prefer de o mie de ori o noapte in Vama .....

DA, da' vara. Acum la sprituri frate sau la sanius :D. Sa ne trimiti si noua poze cu marea inghetata.

fane_casieru'24.01.2008 07:55
Eeeee.... astea costa baiete! Eu cu ce ma aleg? :happy:

Probabil cu vreo ciuperca :biggrin:

john_8624.01.2008 09:18
ce mistouri "nemisto" are asta in el!!!

da mha au venit pAncu,Fl.Petre,GIani KIrita,Maftei,SApunaru.....stii tu,astia care iubesc Steaua din inima...

Mariuse, ai uitat de tamas, adica, mai pe sleau cum zic oltenii : fu tamas!!!

P.S. sa-l calce masina pe el, nu pe noi....

DelPiero1024.01.2008 11:30

Tamas e si intiatorul unui dictat filosofic...citez:''daca marcam mai multe goluri decat ei, probabil castigam'' :biggrin: :blink:

PoWeR24.01.2008 12:33
:D
Azzido24.01.2008 18:25

Un tutorial fenomenal despre cum trebuie sa procedezi cand vrei sa avansezi la locul de munca.

Rezultatele nu se vor lasa asteptate.

In doar doua saptamani vei avea jobul dorit.

Luati aminte !

cum trebuie sa procedezi cand vrei sa avansezi la locul de munca:

1. o freci pe duda de cand te angajezi pana cand aplici pt urmatorul post.

2. joci cat mai mult CS, recomandabil sa fii expert in head shot-uri

3. faci un cv la misto si il trimiti blondinei de la HR

4. intarzii la primul interviu/test

5. cand ajungi in sala unde se da testul, te scarpini in nas, injuri in gand, ii faci cu ochiul blondinei futacioase de langa tine, ii ceri numarul de telefon, iti da un capac, treci mai departe...

6. la jumatea testului te enervezi, iti bagi p... si ...pleci (la rotiserie)

7. cand ajungi inapoi la locul de munca te plangi ca: nu ai putut sa te concentrezi datorita soarelui care-ti intra in binoclu, de scaunul care era prea mic si facea prea mult zgomot, de aerul mult prea uscat din sala respectiva,

8. In cele din urma te calmezi dupa ce le-ai luat la enumerat toate neamurile colegilor tai, caci numai ei sunt de vina pt toate, mai ales pt datoriile de la banca.

Cum sa NU avansezi la locul de munca:

Te prezinti tot timpul la program, nu intarzii, nu lipsesti nemotivat, nu iti iei seful la misto, nu iti injuri colegii, esti tot timpul amabil si dragut cu toata lumea, incerci sa inveti si sa avansezi pe bune, esti tot timpul primul in toate statisticile pozitive, iti faci planuri mari, i-o tragi bine prietenei sefului tau direct si mai ales, in plm, NU te duci la test cand stii ca ti se da STP, BGP si ti se cere troubleshooting de inginer backbone.

Na ca am spus-o si pe asta !

Joga Bonito24.01.2008 18:47

E clar...

1on24.01.2008 18:47

Portarul Stelei, Robinson Zapata, a fost desemnat "Cel mai bun stranier" din campionatul romanesc, intr-un sondaj realizat de postul de radio Sport Total FM. Jucatorul columbian a primit distinctia la sediul postului, primind cu mare bucurie si modestie trofeul si diploma de la Sport Total FM.

"Ma bucur foarte mult pentru acest trofeu. Faptul ca eu am fost desemnat "Cel mai bun stranier" se datoreaza, in primul rand, colegilor mei, antrenorilor si Stelei. Fara ajutorul lor, nu as fi putut avea evolutii bune. De asemenea, le multumesc ascultatorilor postului Sport Total FM, care au avut incredere in mine si m-au votat. Acest premiu ma obliga sa muncesc si mai mult si sa demonstrez ca nu a fost o intamplare" sursa: www.steauafc.com

Pãi bineînțeles cã fãrã ajutorul colegilor nu ar fi avut intervenții bune, cã dacã ei ar fi jucat ceva nu mai ajungeau jucãtorii adverși la poartã. De fapt, cred cã asta a fost și strategia clubului pentru turul ãsta. Dupã petardele Carlos (parțial petardã) și Andrey, au vrut sã se laude: "Io-te bã, avem și noi portar". De asta nu au fost lãsați mijlocașii și atacanții sã nu joace nimic, pentru a ieși Zapata în evidențã.

novac24.01.2008 18:54

danimarcu nu mai posteaza de vreo 3 zile ca sa nu se faca misto de el, ca de deni, ca strange posturi:D

O balbaie pe la 999 si nu stie cum sa faca :rolleyes:

«12032042052062071251»