"Pe Dee am avut-o la "hello".
pacat ca n-ai rezistat pana la "good bye"! "
De unde si bancul "Cand sunt femeile multumite? R: - Cui ii pasa?!!"
Important e sa fim NOI multumiti
"Pe Dee am avut-o la "hello".
pacat ca n-ai rezistat pana la "good bye"! "
De unde si bancul "Cand sunt femeile multumite? R: - Cui ii pasa?!!"
Important e sa fim NOI multumiti
Cui ii pasa?!!
Evident, lui Marus-emo-kid.
Asa ca sa ma lasati in pace, duceti-va la Stanici, sa fiti sanatoase. De acum inainte de la mine aveti ignore si report as spam.
Femeile gusta mai bine o gluma buna decat barbatii
)
Eu va las ca maine am zi grea. Noapte buna la toata lumea, ma duc sa-mi fac ordine in colectia de insigne si-apoi ma bag in pat sa plang. Respect!
Asa, Axle, pleci fara sa ne impartasesti din secretele succesului nebun pe care il ai la madmoazelele de pa forum?!! Egoistule!
...Egoistule!
Stanici, acum a tulit-o cu alina _ ... si sa-l vezi maine seara ce se da lovit, ca a carat nu stiu ce la job si ca ce jigodii sunt sefii ... sigur apare cu deznimtiri si martori falsi.
Mdea, cik unii invata in sesiune.. sau se tin de prostioare pe yahoo cu barbatii insurati de pe litoral. HALAL!
A trebuit sa ma intorc pentru ca sunt prea indignat.
Sa incluzi Nirvana in cultura emo imi pare cea mai mare magarie muzicala de la Milli Vanilli incoace.
Eu va las ca maine am zi grea. Noapte buna la toata lumea, ma duc sa-mi fac ordine in colectia de insigne si-apoi ma bag in pat sa plang. Respect!
sa nu uiti sa-ti rozi unghiile!!! si sa asculti tokio hotel(sunt tru...)
Dar Dee pe unde-i?A renuntat la noi? :laugh:
felicitari dee pentru noul transfer al lui u Cluj! a construit anl-ul un bloc notes in Cluj? :laugh:
De pe alt topic, unu' confuz rau ![]()
"offtopic: Care-i treaba aia cu moderator pentru o zi? Dacã scrie undeva, dã-mi și mie linkul, te rog! " hihi, se pare ca nu toate usile de la buticuri au lipit afisul: Nu vindem minori alcoolilor! - poate ca ora era prea inaintata dar, ... la asa postari, ca aseara .... :biggrin: :biggrin:
@alinutza, tot pe litoral?
Pe Azzido l-au ajuns blestemele lui Stanici ( desi i se potriveste mai bine Satanici),dar a dat repede cu tamaie,a scuipat in san si a indepartat raul..aveti grija poate voi nu aveti asa mare noroc ca el si se lipeste mai bine blestemele.Se pare ca are puteri "miraculoase" Groh-Groh ![]()
eh, asa e cu blestemele astea... cateodata se lipeste, cateodata nu se lipeste... :smile:
AdiM - iti dau capac.
Iti dai tu repede cu parerea despre lipeli... 'apciupaliticule!
sa-nteleg ca nu a mers relatia cu care voiai sa mi te lauzi aseara de esti asa tafnos? ![]()
Mdeaa, baaa - a tulit-o cu fat-mumos de la sud-est:)).
Nu-i nimic, ce nu te omoara te face mai puternic... in brat macar (asta apropos de discutia de aseara) :biggrin:
Azzido se intalneste cu un tovaras care e plecat in Italia de mult timp. Muahaha - exact ca maimutele locale.
Azzido, ti-ai tras italian, mah?!! Pe cand primesti un cadou- un N777, ceva? Te-a scos in Plaza la cafece? Spune tot!
@ Stanici
Ufff,saracu de tine..groh-groh...de parca nu-ti era de ajuns jandarmul,acum a mai venit si italianul ..Lasa mai Stanici,va veni si vremea ta :wink:
Macar sa ii dea ala sa manance ca lumea- ca parca a mai slabit in ultima vreme... parca are doar 110 Kg (mi-e sa nu sufere de anemie).
L.E.: I-am spus sa isi ia un prenatal- nu i-ar fi greu sa isi convinga sefii ca are tripleti
. Mai ales ca are si ameteli...
mah,de anemie nu sufera sigur...dar ameteli are.Il baga jandarmul la investigatii ca nu mai raspunde corect la comenzi ![]()
Mdeaa, baaa - a tulit-o cu fat-mumos de la sud-est:)).
Zvonurile se confirma ... mititica a fugit cu axlul in insule la scuba diving. Se pare ca-s mult! mai la sud-est decat prevede legea ![]()
Ce mai e nou pe aici? ![]()
Ce mai e nou pe aici?![]()
Satanici arestat pt prostitutie in locuri interzise :biggrin:
S-a apucat primaria sa faca bordurile, Dorela face trotuarul in continuare.
Off, ce ti-e cu vechile obiceiuri, nu te lasa niciodata.
PS: chiar am fost la mall, a fost f cool, a zis italianul ca-ti ia un rolex de jucarie daca stii sa faci boca boca cum trebuie.