Jiji isi lasa mustata! Si zice ca vrea sa fie stufoasa!
Jiji isi lasa mustata! Si zice ca vrea sa fie stufoasa!
Marius,daca te prezinti tu in locul meu la examen promit sa fac atmosfera25...
defineste "a face atmosfera"
Pai are timp sa invete pana vineri,ii asigur si cursurile complete,trase la xerox,dar cu scris citet.
asta imi aduce aminte de o intamplare din liceu.....echipa de fotbal a scolii (printre care ma strecurasem si eu) se pregatea de zor pentru "cupa liceelor"...prin pregatire se intelege chiul in masa de la majoritatea orelor pentru a juca fotbal ca nebunii in sala de sport (si privitul in vestiarul fetelor,cand aveau sport alea de-a 12-a)..
deci,ne pregatim noi de zor,jucam de ne rupem picioarele cand vine Piticu' -profu de sport (ii ziceam piticu pentru ca era pitic si pentru ca ne permitea,fiind destul de tanar) cu ideea geniala ca toti care mergem la Polivalenta sa invatam imnul national....
toate bune si frumoase (mai ales alea de la 12 A) noi baieti destepti,ne bagam la studiu...invatam ce invatam,facem un concert ad-hoc,rad aia de noi etc...
in ziua marelui meci cu "Spiru Haret" (daca nu ma insel era finalista editiei precedente) ne anuleaza astia de la antena1 orice "spectacol"...au televizat meciul (nu stiu nici acum de ce) si nu ne-au lasat sa cantam....da,am fost "vedet" la antena1!!!:biggrin:
Va era frica sa nu va faceti de ras ......
@Gigi vrea sa isi faca mustata sa semene cu blana de oaie .... :biggrin:
PS : Mi-a zis Stanci sa u mai postez in prostie ![]()
defineste "a face atmosfera"deci,ne pregatim noi de zor,jucam de ne rupem picioarele cand vine Piticu' -profu de sport (ii ziceam piticu pentru ca era pitic si pentru ca ne permitea,fiind destul de tanar) cu ideea geniala ca toti care mergem la Polivalenta sa invatam imnul national....
toate bune si frumoase (mai ales alea de la 12 A) noi baieti destepti,ne bagam la studiu...invatam ce invatam,facem un concert ad-hoc,rad aia de noi etc...
in ziua marelui meci cu "Spiru Haret" (daca nu ma insel era finalista editiei precedente) ne anuleaza astia de la antena1 orice "spectacol"...au televizat meciul (nu stiu nici acum de ce) si nu ne-au lasat sa cantam....da,am fost "vedet" la antena1!!!:biggrin:
ori ai limbaj de Caragiale..ori esti prea poznas la vorba si nu te inteleg eu.....ca sunt prea sobru
)
sincer,am un sfat:
decat sa dormi o juma de ora mai bine nu mai dormi deloc!!
acu' m-am trezit....ma doare capul...si tre sa iau bucurestiul la pas pe la 2...life's a bitch...
..cunosc fenomenu mariusule..![]()
eu de vreo 12 ani joc cu handicap la somn...si de joi pana astazi am bifat doar 10 ore adunate si faramitate....Stanici stie cateva din actiunile mele..
..o viata am si n-am sa ma plang...
partea naspa este ca acum 2 luni era sa dau coltu' intr-o grozavie de accident de masina cu ceva 120 la kilometraj......de atunci nici melatinina nu mai ma ajuta..si prefer sa incropesc distractie oriunde si oricum....da' nu cu oricine....
iti recomand BIEN DORMIr..pe baza de plante si foarte ieftinache...problema e ca adormi cam dupa 2 ore..![]()
noroace omule..
sincer,constat ca n-am amici virtuali....am cerut pe mess o banala aspirina....si ori am fost luat in baza,ori mi-au spus ca n-au...in fine,nimeni nu m-a ajutat....ideea e ca speram in sinea mea ca macar 1 sa se deranjeze si ma incurce cu o aspirina...
in atare conditii, prefer sa ader la organizatia sora-sii lu' axl,aia cu Intunericul si alte d-astea...
ideea principala este ca:]
Intunericul va triumfa!!! ziua mea va veni!!! si razbunarea-mi va fi crunta!!!
@ lucvald
o sa incerc....2 ore sa tot umblu...si daca ma loveste somnu' in metrou imi pun o sapca in fata sa mai scot si de o ciunga de menta :wink:
Mi-a zis Stanci sa u mai postez in prostie![]()
Mie mi-a zis sa nu mai fac '' DISCUTII de Mess '' pe forum AI vazut danny nu iti mai creste nr de postari (nici mie) dar tu cred ca esti mai indignat
am venit acasa cu o durere de cap URIASA!!!!
am halit un nurofen d-ala....
cica iti ia durerea cu mana....
acu' astept....
P.S. se vede clar ca daca nu mai creste nr de posturi nu mai sunteti interesati de mistocareli ieftine!!!erati pe interes ...toti!!!!
Cum? Numai creste nr de postari?
Valeu.. si eu care vroiam sa fiu pe unul din primele 2 locuri ca sa ma duc in Champions Lig. ![]()
Cred ca vor fi multe retrageri pe forum din cauza asta. ![]()
@ronnie
sincer? cred ca se va baga spamming la greu pe alte topice de acum inainte....de fapt am cam vazut cate ceva.....
asteptam retragerile!!!!:wink:
s-a dus dinastia Danny & co.
S-a dinastia Danny & co. de pe topicul asta. Gasesc ei altul...
v-ati plans de 'aerul poluat', acum descurcati-va singuri ![]()
Fara dee & Stanici "Lua-te-as la misto" e pustiu
Pam-Pam!
va merge messu`?
..... ma suna cartelul sa-mi dea si mie vestea bomba: prietenul prietenei mele s-a logodit! (nu cu ea, evident).!
dee, ne-ai lasat cu povestea neterminata...Spune-ne, macar de ce a parasit-o ca pe o investitie nerentabila si daca fata mananca de stinge "praji" pentru a face compensa pierderea. Si mai povesteste-ne ce vraji a-ti reusit sa aruncati spre "omu' rau" ca ar fi pacat sa nu pateasca nimic, ANIMALUL!
Borcu' se insoara cu premianta si fata ramane pe capul vostru....
Erau de mult impreuna? Le statea bine in poze? Avea banuti tacsu? Vrem sa stim lucruri murdare din interiorul cuplului - hai ca poti, sunt sigur.
va merge messu`?
Da, de ce? ![]()
bha ce liniste de mormant pe topicu' asta!!!!
bag de seama ca, corinutza posteaza numai in lipsa mea....
btw, nurofenu a dat gres......nu mi-a luat durerea cu mana......nu mi-a luat durerea chiar deloc!!!aulin unde esti tu aulin???
@novac
n-am vrut sa fiu off topic.
Inca suntem pe "lua-te-as la misto" nu pe "cum poti sa ranesti un barbat" ![]()
Pentru doritoare,dau detalii in privat.
Nu cred ca ai inteles, dee. Vrem stiri despre drama traita de mimoza, nu despre ce se intampla cu magarul. Ala se destrabaleaza in feromoni proaspeti + ca povesteste la preteni ce teapa i-a dat la fraiera, ANIMALUL!!! :tongue:
LE. Ie clar, nu vrei sa dai din casa... Hai ma dee ca nu esti offtopic, zau. Ai fost acum 2 zile cand ai venit cu povestea asta rasuflata dar acum nu! Acum putem face misto de fata, de animal etc.
aaaaaa, pai e ok, tratamentul obisnuit: coafor, cumparaturi, mall, cafenea, iesit mai des cu prietenele, indiferenta , "razbunare" cu altcineva etc.
am uitat, isi redecoreaza casa ![]()
porcusorule, abtine-te de la prostii!
Eu, in locul ei, m-as imbata. Cum m-am imbatat aseara - de sunt si acum mahmur.
dee se uita pe acasa. muahahaaa.
@Stanici
Se simte pana aici. :wink:
Intunericul va triumfa!!! ziua mea va veni!!! si razbunarea-mi va fi crunta!!!
Ce-ai, ma, te-ai tampit?