Si aici matrimoniale?
@dee & stanici(one big happy family)
Casa de piatra ![]()
@Marius
Unde e bugaboo cand ai nevoie de ea? :laugh:
@fane
Ma gandeam la tine.
Si aici matrimoniale?
@dee & stanici(one big happy family)
Casa de piatra ![]()
@Marius
@fane
Ma gandeam la tine.
Fane (busuioaca undercover) inseamna ca stii tu ce stii :tongue:
Lumea zice...io`nu cred....dar nici tu sa nu mai faci !.
...... si copii le BCA :laugh:
Astia care ma credeti popo - aveti vreo cunostinta de sex feminin pe pielea careia sa va demonstrez cat de straight sunt? Exclus soacre.
Eu unul nici nu stiu ce sa mai zic.
@Stanici
Huuuooooo mah...la puscarie cu tine !!!
@Korinna
Hai sa-i lasam p`astia in durerea lor si sa ne retragem pe privat ca nu se mai poate...stii doar ca esti viata mea.
Stapana Papusilor iar sta in umbra. Asteapta, citeste, coace si-apoi ataca.
Si aici matrimoniale?@Marius
cum adica "si aici"??
buga,pe mine ma trateaza cu raceala iar ea se trateaza cu smecta!!
oricum corinuta,fiind crescut de mic sa fiu "pe interes" am mai multe de castigat de la o moderatoare....buga e doar stelista pana la moarte...daca era "stelista pana la descoperirea universului paralel" mai stateam de vorba......asadar imi accepti propunerea?
btw,fane e insurat :biggrin:
cum adica "si aici"??
buga,pe mine ma trateaza cu raceala iar ea se trateaza cu smecta!!
oricum corinuta,fiind crescut de mic sa fiu "pe interes" am mai multe de castigat de la o moderatoare....buga e doar stelista pana la moarte...daca era "stelista pana la descoperirea universului paralel" mai stateam de vorba......asadar imi accepti propunerea?
btw,fane e insurat :biggrin:
...si ce treaba are magaru`,unde bea oile apa ????...la dreaq cu oile !!!
"fiind crescut de mic sa fiu "pe interes"- Ai vrut sa spui "invers", nu?
@Marius
Pai ai de castigat cate un warn,cate un ban(nu de buzunar).Oricum bine ca mi-ai zis,sa stiu la ce sa ma astept de la tine.
Stie Fane ce face,don't worry :tongue:
@Korinna
...............................ATAT !!!!!...si nimic mai mult.............
macar sunt sincer....ai mei asa mi-au zis :"ma tata,n-avem sa-ti dam bani de bugatti veyron dar ti-am dat frumusete si charisma.cu astea te descurci in viata..."
@stanci
bah,nu ma face sa repet treba cu margarina..."inversule" care esti "invers"....
@Fane.. "nu stiu cum te cheama/ Dar pe usa ta scrie/Fane plus Korinna/ Egal pedofilie"
Aplauze pentru noii "columbeni"!!
"fiind crescut de mic sa fiu "pe interes"- Ai vrut sa spui "invers", nu?
Exact la asta ma gandeam si io ... :laugh:
@monsterwanker
inca nu te doare manuta mah??
Inca nu-l doare ca are 2 "manute" :tongue:
@Danny
pleaca dreaq o data la culcare ,ca n`avem loc da tine la combinatii !
S-a dat pe invizible si trage una mica atunci cand mai posteaza cate o fata.
Ce inseamna monsterwanker ??
Stanci esti prost ... ![]()
Ce inseamna monsterwanker ??
Onanist :laugh:
Onanist :laugh:
Da mah, da ie in germana, ca numai nemtii astia le sucesc asa. cinci cuvinte unite n'trunul.
Cica da, se pune. Deni, politica aliantelor zice ca macar pana iti gasesti alti prieteni, este recomandabil sa-i pastrezi pe actualii, chiar daca ai descoperit ca sunt plini de pacate. In seara asta ai cam luptat impotriva ta.
Mimoza mea nu intelege de ce eu consider ca fiind un film bun cel in care apar sani goi.
in ultimele 30 de minute am vizionat un documentar trimis de un prieten...asadar am aflat ca universul este in continua expansiune si mai ziceau aia ceva...chestia e ca n-am reusit sa inteleg in ce se extinde universul...se presupune ca universul e infinit,iar aia in documentarul ala il prezentau ca pe ceva finit care este in extindere....deci,universul se extinde in "ceva"...care e treaba cu acel "ceva"?? ar fi culmea sa aflu ca avem o infinitate de universuri care toate se extind intr--un alt univers numit pana acum "ceva"....in fine,conserva de ton maruntit pe care am mancat-o in timpul vizionarii a fost foarte buna...
Marius, nu-ti mai bate capul. Lasam filosofii sa mediteze asupra acestui lucru, noi sa ne vedem de misto-urile noastre...
Marus, trebuie sa incerci sa gandesti in afara masurilor fixe ale fizicii newtoniene. Universul este intradevar infinit si intradevar se extinde, dar nu in marime, spatial, se mareste mai mult in densitate. Cu cat e mai dens cu atat spatiul si timpul sunt mai comprimate, etc, trage singur concluziile.