FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«11731741751761771251»
1on06.01.2008 22:14

@axl: Scuzã-mã dar, dacã Universul se mãrește în dimensiune și numãrul atomilor rãmâne constant (cã materia nu se pierde, nici nu se câștigã, se transformã), densitatea scade.

@yo_marius: Cred cã e o chestie de genul analizei matematice de clasa a XI-a, mai exact chestiile alea cu limitã. Limitã din x (când x tinde la infinit) este infinit. Limitã din x pãtrat (cu x tinzând tot la infinit) este tot infinit. Dar funcția x pãtrat crește mai repede decât x, și deci, printr-un abuz de limbaj, putem spune cã al doilea infinit este mai mare decât primul. Ceva de genul ãsta cred cã este și cu Universul.

axl06.01.2008 22:22
@axl: Scuzã-mã dar, dacã Universul se mãrește în dimensiune și numãrul atomilor rãmâne constant (cã materia nu se pierde, nici nu se câștigã, se transformã), densitatea scade.

Pai cine-a zis ca se mareste in dimensiune? Eu am zis ca se intampla exact contrariul. Dimensiunea ramane aceeasi, creste doar densitatea, adica numarul atomilor. Se micsoreaza dimensiunea spatiului vid. Se umple. Din neant, din flori de mar.

Am uitat sa spun ca eu vorbesc in dodii acum, habar n-am ce se intampla cu universul si, sincer sa fiu, mi se cam rupe de univers, pe mine ma doare sa am tigari in fiecare zi si, din cand in cand, cate-o bere.

A, si, bineinteles, sa fie pasaroiul fericit.

Stanici06.01.2008 22:32

Bah,in plm, noi o sa inghetam ca sobolanii si pe voi va intereseaza ce se intampla cu universul..

yo_marius06.01.2008 22:33
Dar funcția x pãtrat crește mai repede decât x, și deci, printr-un abuz de limbaj, putem spune cã al doilea infinit este mai mare decât primul. Ceva de genul ãsta cred cã este și cu Universul.

exact ce uram la matematica!! la fizica invatam niste treburi si venea aia la mate cu faza si ne lasa pe toti "paff"...

ma bucur insa ca n-am avut nici cea mai mica intentie de a-mi continua studiile in directia asta...

ia un smecta :)) si uita-te la un documentar despre teoriile lui einstein poate intelegi care-i faza cu univers finit/infinit

te-ai intors la prima dragoste buga???

da-mi un link de unde sa iau documentarul respectiv...acu' chiar sunt oarecum "starnit" de fizicienii astia...

uitasem LA MULTI ANI IOANE!!!!

axl06.01.2008 22:37

Cred ca toti fizicienii si meta-fizicienii astia nu sunt altceva decat niste masterwankers. In schimb e interesant de studiat pozitia bisericii fata de univers finit/infinit, existenta/inexistenta vidului si existenta/inexistenta altor lumi, asta de-a lungul istoriei.

Azzido07.01.2008 08:56

ho, ho, ho !

"If enabled, posts in this forum increase member's cumulative post count."

Am bifat NO.

Deci nu mai faceti spam ca nu va mai creste numarul de postari :wink:

-=Danny=-07.01.2008 09:18

Azi nu fac scoala !!! :biggrin:

dee07.01.2008 10:05

@danny

so what?

macar du-te, te mai socializezi cu colegii etc...

azi, m-am tarat si eu la job... dupa o cafea fugara, ma suna cartelul sa-mi dea si mie vestea bomba: prietenul prietenei mele s-a logodit! (nu cu ea, evident). Rapid,am tras jaluzelele, am dat niste telefoane, iar acum le astept ... bineinteles n-am uitat sa pun un anunt mare pe usa: biroul se deschide in data de 10 ian. 2008! Sarbatori fericite! Avem nevoie de cel putin 3 zile sa-l disecam pe porcu' asta :)))

andyro07.01.2008 10:26

Iti sugerez Dexter pentru multiple posibilitati de a skinui pigul. Cel putin pentru mine e o revelatie asupra multiplelor moduri in care pot fi extrase diverse organe, indoite anumite parti ale corpului, goli un cadavru de sange, samd.

-=Danny=-07.01.2008 10:27
@danny

so what?

macar du-te, te mai socializezi cu colegii etc...

De fapt ma duc sa ne batem cu zapada ... ca la Valcea in sfarsit a nins bine .... :D

Stanici07.01.2008 11:23
vestea bomba: prietenul prietenei mele s-a logodit! (nu cu ea, evident).

Cred ca de anturaj a fugit el mai mult...

Dany's07.01.2008 12:15
De fapt ma duc sa ne batem cu zapada ... ca la Valcea in sfarsit a nins bine .... :D

N-ai vazut tu in Bucuresti si in jurul lui

yo_marius07.01.2008 13:50

azi am dat la zapada de mi-au sarit ochii....incep sa-mi dau seama ca sunt marginalizat in firma....poate sunt chiar pe lista neagra si voi fi trimis la echipa a 2-a...

Wally07.01.2008 13:52
Deci nu mai faceti spam ca nu va mai creste numarul de postari :wink:

L-ai omorat pe Deni! Cum mai ajunge el la 2000?

Dany's07.01.2008 13:57

N-avea tu grija intr-o luna e la 2200 in conditii de ''ne''BAN

@Azzido nu mai creste nr dar nu ma intereseaza poti sa scrii ''0'' acolo

1on07.01.2008 18:28
exact ce uram la matematica!! la fizica invatam niste treburi si venea aia la mate cu faza si ne lasa pe toti "paff"...

ma bucur insa ca n-am avut nici cea mai mica intentie de a-mi continua studiile in directia asta...

uitasem LA MULTI ANI IOANE!!!!

Bafta ta. Cã nici mie nu-mi place, da' de nevoie a trebuit s-o învãț. Mãcare prin pãrțile esențiale. Mai ales cã sunt la facultate la construcții. ªi se face oleacã de matematicã. ªi cu limite.

Mulțimesc pentru urare. Beau acuma un gât de vin de la unchiu de la Panciu în cinstea ta!

-=Danny=-07.01.2008 19:04
Bafta ta. Cã nici mie nu-mi place, da' de nevoie a trebuit s-o învãț. Mãcare prin pãrțile esențiale. Mai ales cã sunt la facultate la construcții. ªi se face oleacã de matematicã. ªi cu limite.

Mulțimesc pentru urare. Beau acuma un gât de vin de la unchiu de la Panciu în cinstea ta!

La Multzi Ani !!! >:D<

1on07.01.2008 19:19

Mulțumesc la toți anticipat!!!! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

ªi sã știți cã o sã beau câte un gât de vin din butoiu unchiului de la Panciu în cinstea fiecãruia!

Wally07.01.2008 19:33

La multi ani, Ioane! Sa ne traiesti!

-=Danny=-07.01.2008 19:49
Mulțumesc la toți anticipat!!!! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

ªi sã știți cã o sã beau câte un gât de vin din butoiu unchiului de la Panciu în cinstea fiecãruia!

Daca iti da tot forumu La Multzi Ani !!! , ai ajunge in coma .... :laugh:

stelistu_607.01.2008 20:05
Daca iti da tot forumu La Multzi Ani !!! , ai ajunge in coma .... :laugh:

mai rau

PS: La Multi Ani! :P

yo_marius07.01.2008 20:34

observ o relativa acalmie pe aici....se cam vede ca a inceput scoala....

Alina draga, spune ceva sa le dai baietilor chef de postat!!!

te rog eu :wink:

korynna07.01.2008 20:48

Marius,daca te prezinti tu in locul meu la examen promit sa fac atmosfera :happy: 25...

PS:@1on La Multi Ani!La Multi Ani!La Multi Ani!La Multi Ani!La Multi Ani!La Multi Ani!La Multi Ani! Cate o gura pentru fiecare La Multi Ani!,te rog :)

1on07.01.2008 20:51

Ești sigurã cã vrei sã se prezinte în locu tãu? Dacã picã?

korynna07.01.2008 20:54

Pai are timp sa invete pana vineri,ii asigur si cursurile complete,trase la xerox,dar cu scris citet.

«11731741751761771251»