va merge messu`?
Nu mi-a mers nici mie l-am descarcat iar..................si altele
va merge messu`?
Nu mi-a mers nici mie l-am descarcat iar..................si altele
Liniste..nu pot dormi!
Moarmotooooo! Apuca-te de droguri. Sau uita-te pe acasateve. Cred ca una din astea doua ar fi un bun remediu impotriva insomniei.
Yeah and you have drink have a kit or a kat!
Abia atipisem...esti bun de telenovele!
E bun si ca sa se ia de altii intr-una
S-a luat el de cineva? nu pot sa cred...ce a facut? spune tot!
Pe mess altercatii verbale (in caz ca e beat)RUN!!!
Mi-a dat ignor(nici acum nu stiu de ce)
Cica sa nu mai ii corectez pe altii(E interzis undeva!?)
Incredibil...si cand te uiti asa la el..nu ai crede ca e in stare de asa ceva...ce om domne..sper ca i-ai dat si tu ignore sa nu fii mai prejos! Incredibil!
Mama ce m-a enervat axl m-a luat durerea de cap
Axlee ai spus o mare prostie....foarte mare
Dany's, pe cuvantul meu, esti o persoana "deosebita". Uimeste-ne in continuare cu spiritul tau.
Bine da imi scoti IGNORUL?? :biggrin:
Crede-ma, dupa ce ai debitat pe topicul cu sondajul despre retrogradare, ma felicit din inima ca ti-am dat ignore. Acum iti dau ignore si pe forum.
Dany's, pe cuvantul meu, esti o persoana "deosebita".
subscriu.
Crede-ma, dupa ce ai debitat pe topicul cu sondajul despre retrogradare, ma felicit din inima ca ti-am dat ignore. Acum iti dau ignore si pe forum.
Pai ce ma tie iti convine sa fie Steaua in Liga a 2 a mie nu ma doare in fund de Becali,ONLY Steaua,pentru mine Steaua e importanta nu Becali,cred ca ai inteles bai Stanici anti-Steaua
Din care inima te feliciti?
Pustiu' scuza-mi franceza da' daca-ti *** una mori. (virtual vorbind)
@ dany's
vb lui axl scuza-mi franceza dar esti un om "deosebit" (asta ca sa citez alt clasic in viata,inca)..
sincer ma felicit pentru ca inca nu ai aidiu meu (sper ca n-o sa-l obtii,never ever)
tot sincer ma gandesc ca ti-ar trebui o pauza de cateva zile pentru spamming..
observ ca de cand nu se mai cumuleaza posturile se aici,ai rarit-o cu mistoul de 2 bani si cumva, te simti "obligat" sa postezi pe toate topicele existente pe forum....
sincer iti spun,las-o mai moale...
in plus ai si niste opinii.....
ROG SERIOS un moderator sa imi lasati 0 la postari va rog din suflet!!!
@yo_marius ma pipi pe''aidiu''(adica nu imi trebuie) tau,iau id la toti ''desteptii'' unde am facut spamming ma Moderator pentru 5 minute de cacao Chiar enervezi omul rau de tot
Pustiu', nici eu nu vreau aidiu tau, mie ce-mi spui?
deci, daca nu aflam de la "surse" sigure ardoarea cu care iti doresti aidiul meu (apropo "aidi" e scris la misto,eu chiar am ceva cunostinte,e drept cam vagi,de limba engleza) nu as fi spus nimic..
in rest,din postarile tale,din descrierile unor useri care au "vorbit" cu tine pe messenger si din raspunsul tau de acum imi dau seama de nivelul tau....
inca o data ma felicit ca n-ai aidiul meu,si in acelasi timp imi pare rau ca traim intr-o tara libera unde fiecare.......... poate sa isi exprime ideeile abjecte in vazul tuturor....
P.S. ar fi interesanta "publicarea" posturilor pe care le stergeai aducand jigniri nepermise..
asta fiind nivelul tau,eu ma limitez ca de acum inainte sa iti ignor deseurile pe care tu le consideri opinii pe topicul asta......
Nu toti ne manifestam atasamentul fata de Steaua, prin ura fata de Becali, imi pare rau ca unii dintre voi nu pot intelege asta. Nu doresc ID-urile persoanelor care nu ma inteleg.Oricum Marius am vrut ID-ul ca sa vorbesc cu tine ca ma criticasesi dur pe undeva NU am jignit pe nimeni in posturile sterse.Bine ca bagi si putinele minciuni ca altfel nu iesea frumos,daca ai vorbi cu mine mi-ai cunoaste nivelul dar cum cu tine nu o scot la capat.....las totul deoparte.......
NUMAI BINE!!!
@axl te rog sa imi lasi la 0 numarul de postari ca vad ca irita muti useri faptul ca postez mult,nu e vorba de misto.
Apropo de ce ai zis ca nu vrei ID-ul meu iti spun Multa Sanatate!!!
Mdea, interesant... Antagonismul intre superioritatea evidenta a unui geniu neinteles si limitarea clasei de jos formate din Axl, Marius si mandea este induiosator. Acum stiu la cine s-a gandit Eminescu atunci cand a scris "Luceafaru".
Stanici,prietene nu ma dau superior unui om de 26 ani,pentru ca el cunoaste mult mai multe decat mine dar Marius in unele momente devine enervant si inferior mie.
Ha`ha. Ce noapte agitata. Toti forumistii vs. Dany`s. Pe orice topic ![]()
Ma duc si eu pe topicul lui Zaharia, poate bag ceva de el acolo ![]()
Vad ca numele de Dany nu prea are succes pe forum. Suntem deja la al doilea caz daca nu ma insel.
o sa fiu putin off-topicul serii si o sa continui cu rezultatele senzationale in managerul on-line pe care-l joc.
deci, ieri am pierdut 0-1 in deplasare la chefere dupa un furt extraordinar
statistica meciului arata cam asa:
suturi pe poarta,eu 13,ei 2
faulturi eu 4,ei 17
posesie eu 67%,ei33%
metionez ca chefere e pe 5 il clasament la 6 puncte in fata mea
azi am facut un 0-0 acasa cu Dacia Mioveni
un egal norocos cu echipa de pe locul 2 in clasament si cu cel mai tare lot!!
P.S.
ma uitam pe loturile echipelor din Liga si am realizat ca am de departe cel mai slab lot!!pana si ultima clasata U Cluj are un atacant de 13 milioane!!! cel mai valoros jucator al meu este Gabi Muresan luat de la Bistrita cu 5 milioane.....
P.P.S. am mancat 3 oua ochiuri cu 5 carnati de casa (facute de mine) si mi-au placut la nebunie!!!