Alex. Aici avem de-a face cu punerea in practica a zicalei: "Prostul, daca nu e si fudul, parca nu e prost destul".
Deni al nostru o da in bara pentru ca e naiv. Dar macar nu are impresii.
Alex. Aici avem de-a face cu punerea in practica a zicalei: "Prostul, daca nu e si fudul, parca nu e prost destul".
Deni al nostru o da in bara pentru ca e naiv. Dar macar nu are impresii.
Te rog frumos Danny sau dany's ca sa se stie sper ca nu ma injuri ca THE Flyer am postat pm doar sa vada lumea ce se intampla aici
...am mancat 3 oua ochiuri cu 5 carnati de casa (facute de mine) si mi-au placut la nebunie!!!
Marius, ne uimesti pe zi ce trece.... faci si oua si carnati. Spune-mi te rog, cand faci oolele te doare vreun pic?
LE. @denitub, ce are lumea asta rea cu tine? :tongue: :tongue:
Din cate stiu eu, unul e Deni pe forumul asta. Ala micu', originalu', care ne-a lasat masca pe mai multi prin idioteniile (de multe ori-amuzante) pe care le debita. Ala care a recunoscut cu nonsalanta o gramada de lucruri; ala care pe mine, unul, m-a impresionat in mod placut prin naivitatea specifica unui copil care are fond bun.
Care se regaseste in descrierea mea, sa faca un pas inainte:)).
@novac
prajite de mine,ma rog,n-am specificat....ma bad...
P.S. avem destule clocitoare printre noi care se ocupa de oo :wink:
"Din cate stiu eu, unul e Deni pe forumul asta. Ala micu', originalu', care ne-a lasat masca pe mai multi prin idioteniile (de multe ori-amuzante) pe care le debita. Ala care a recunoscut cu nonsalanta o gramada de lucruri; ala care pe mine, unul, m-a impresionat in mod placut prin naivitatea specifica unui copil care are fond bun.
Care se regaseste in desrierea mea, sa faca un pas ininte:))."
ala care ignore la mine.....si lista poate continua....oricum,sa faca pasul in fata!!
Din cate stiu eu, unul e Deni pe forumul asta. Ala micu', originalu', care ne-a lasat masca pe mai multi prin idioteniile (de multe ori-amuzante) pe care le debita. Ala care a recunoscut cu nonsalanta o gramada de lucruri; ala care pe mine, unul, m-a impresionat in mod placut prin naivitatea specifica unui copil care are fond bun.Care se regaseste in desrierea mea, sa faca un pas ininte:)).
Stanici,prietene Danny e un Baiat bun,dar ii place sa scrie prostioare............din discutiile mele cu el pe Messenger a dovedit alt lucru decat pe forum
Dany's. Nu imi insulta prietenii.
Hey guys...you're no fun ![]()
Dany's. Nu imi insulta prietenii.
Nu il insult e un baiat cu care ma inteleg bine
Ai vazut PM lui the flyer pe alea cu retrogradarea Stelei,eu am spus doar parerea mea dar el a inteles gresit
@Stelistub
Ca tot e la moda, uite postez si eu pm-ul de la tine:
A ajuns bataie de joc forumu' asta ala ma spurca in injuraturi,apar de la el cuvinte pe forum ca lingaule,pulifric,voi ce rol aveti acolo?
De la cine apar cuvintele alea pe forum? De la the flyer? A scris el asa ceva pe forum? Unde? Ca eu vad ca TU ai scris, nu el. Omul ti-a trimis un mesaj si TU l-ai postat, necenzurat. Deci TU insuti, care acuzi pe altii ca posteaza urat, scrii porcarele.
Secundo, pm-urile nu-s sanctionate de regulament, asa ca daca te simti deranjat de ele ai optiunea desteapta de a bloca expeditorul.
Tertio, daca ne-am apuca cu totii sa postam pm-urile primite ar iesi un circ frumusel.
A patra, EU am folosit pentru prima oara cuvantul pulifric, dar te rog sa tii cont ca l-am scris in topicul asta, care-i pentru persoane peste 16 ani (si ma mai gandesc daca vei mai avea posibilitatea sa-l vizualizezi sau nu).
Si cinci, eu imi dau seama ca tu esti doar un copil si ca noi, astia mai mari te-am cam chinuit in ultima vreme, dar ne-ai dat motive.
Am deschis acest topic pentru ca am constatat de curand ca sunt multi utilizatori care sunt doritori de "misto-uri" si nu se pot abtine.Asadar aici se "vorbeste" despre tot ce doriti voi, fie ca are sau nu sens.
Asteptam cu nerabdare discutii despre Pokemon, telenovela de aseara, despre cat de prost si cetatean este X sau despre cum se simt unii in postura de candidat la liceu :biggrin:
Incurajam caterinca facuta cu bun simt si mai ales cu inteligenta.
ca sa fiu on-topic pe topicul de off-topic (aici m-am cam pierdut).....
azi-dimineatza,ma duc spre servici.....ma urc in autobuz (supraaglomerat se intelege).....stau ce stau...ascultam Carnival of rust,daca nu ma insel, cand,neasteptat pentru mine,blonda din fata mea se intoarce catre mine (era intr-adevar buna) si-mi spune politicos sa-mi iau citez "labele de pe fundul meu".....eu ma uit la ea,apoi la fundul ei oarecum contrariat...aveam o mana pe o bara iar cu cealalta ma tineam de ghiozdanul cu care ma car in fiecare zi....
asta asteapta 2 minute dupa care se intoarce brusc si ma plesneste peste urechea dreapta!!!sincer am ramas blocat 1 minut (a fost prima data cand mi s-a intamplat asa ceva) dupa care m-am apucat de coada ei(mi-au ramas vreo 6 fire de par in mana),i-am tras o flegma exact in ochi si am dat-o jos la prima statie.....
app...am avut o zi de cacao la servici...deh,blestemele....![]()
"moderator pentru 5 minute"
Toate de la asta se trag... renunta ca mod si gata, trece
... dupa care m-am apucat de coada ei(mi-au ramas vreo 6 fire de par in mana),i-am tras o flegma exact in ochi si am dat-o jos la prima statie.....
baaa, ce vaca. Ai fost un domn ca ai lasat-o sa plece doar cu atat. vaca dracului! :biggrin: sigur era o "dinaia" perversa, de le place sa le bati cu lantul (ca pe gaini:))
LE. hihihi huliganii cu tateeeee!!!! hihi
Marius. Ai plans?
Marius. Ai plans?
culmea,NU!!!!
Pam Pam...Marius nu stii bancul ala...poate fata asta astepta de la tine trebuia sa intrebi....ce ti-e si cu huliganii astia!
LE:
1) unde a disparut Lolec (Deni)?
2) ce aveti cu Bolec (dany's adica a' lu' Daniel)? il am in lista de mess si e foarte cuminte si tacut..nicidecum spamuri sau altceva ![]()
Pam Pam...Marius nu stii bancul ala...poate fata asta astepta de la tine trebuia sa intrebi....ce ti-e si cu huliganii astia!
2) ce aveti cu Bolec (dany's adica a' lu' Daniel)? il am in lista de mess si e foarte cuminte si tacut..nicidecum spamuri sau altceva
omg!!!!u too??? credeam ca pam-pam e trade mark!!!
ai o mare bila alba pentru lectia de engleza predata :wink:
Gata mah...lasati-l pe Deni in pace ca luam foc !!!
Nasule. Cu parere de rau, observ ca faci mare confuzie intre Deni si Dany's. Varsta, ce sa-i faci..
LE:1) unde a disparut Lolec (Deni)?
2) ce aveti cu Bolec (dany's adica a' lu' Daniel)? il am in lista de mess si e foarte cuminte si tacut..nicidecum spamuri sau altceva
Lu Stelistuub ii e rusine de tine ca esti fata (fomeie , nu sunt sigur ) , ca pe mine , ma omoara cu buzurille si cand nu sunt pe mess , e mai stresant decat un paparazzi ... ![]()
PS : I am back !!! ![]()
LE : Stanci !!!! Ce cuinve fromase ai zis despre mine , m-ai facut sa ma rosesc ...
, si deci , un mas mic pentru om , un pas mare pentru omenire !!! (adica am facut un pas in fatza
)
Ejti varza la gramatica.Nu te mai grabi,de cate ori sa-ti spun ????
@Finule
Am spus Deni NU Deni`s...iar ai baut apa la flori ?
Pai Lolec de tine nu ii e rusine pentru ca ai zis ca esti prietenos....eu nu prea sunt...
@ Bre Iepure: Asa Nas, asa Fin!
@Marmota
Imi scapa ceva ???