Incearca si "Veniti privighetoarea canta" si "Liliacul e-nflorit", ambele de Mirabela.
Incearca si "Veniti privighetoarea canta" si "Liliacul e-nflorit", ambele de Mirabela.
Axl..stai la rand mie trebuie sa imi raspunda intai! Apoi expui si tu ce flori mai ai si de unde!
daca tot m-am gasit cu fan-clubul "muzicii lu' mamaie" va zic ca am si un cd de la dero cu alde d-astia...
@ axl
mda...le am ![]()
Maruse, nu fi confuz, ne jucam datea pe webcam.
Deni, scoate mana de la chilotei, ca toata lumea care nu vrea sa vada vede, si ala care vrea sa vada nu joaca.
Daca nu le convine , sa nu joace , sau sa faca ce fac si io ... ![]()
Gata, ma pun la colt, ma trag singur de perciuni si ingenunchez pe coji de nuca.
Prea tarziu...tie ti-a raspuns si mie nu...ma declar invinsa..
Macar sa fi zis daca e bun detergentul...ca tot au astia preturi blana!
Maruse da' Ilie Micolov ai? O stii pe-aia cu sunt sofer pe un auto camion, pentru mine drumu' nu-i nici lung nici monoton, sunt indragostit de pomii de pe sosea, drumul si masina-s viata mea.
Marmotule, nu fi trist, asta vrea doar aidiu tau, nu-l intereseaza sa te cunoasca cu adevarat.
Prea tarziu...tie ti-a raspuns si mie nu...ma declar invinsa..
urmez exemplul lui "a' lu' Daniel" si ma rusinez.....
am mai gasit Beverly Craven -Promise Me si Tina Charles - dance little lady ![]()
P.S. mai caut prin foldere...am o vaga banuiala ca gasesc si alte melodii de M.Dauer,A.Similea & rest of gang....![]()
@axl am gasit una "Ion Paladi - Dirlidinga lucru bun".....
Si atunci de ce l-ai pus pe Bolec a' lu' Daniel pe ignore? uite..aveti ceva in comun, puteti fi prieteni chiar!
Bolec a' lu' Daniel
nici macar n-a ajuns in lista....lolec e la ignore...:wink:
"Sau mai era una a lu' Tudor Gheorghe, suna cam asa (ma scuzati, sunt un pic ragusit):
Lua-ti-as sfarcul tatii-n gura
Sa-l trosnesc ca pe-o aluna
Sa ma joc cu tatele
Ca cu lubenitele.
Deci ma jur ca e o melodie si o caut de mult, e preferata mea, fiind despre sani."
e una in genul asta cantata de aia de la Clejani...tot cu sani....daca dau de ea in playlist ii dau un send spre tine...
Sau mai era una a lu' Tudor Gheorghe, suna cam asa (ma scuzati, sunt un pic ragusit):
Lua-ti-as sfarcul tatii-n gura
Sa-l trosnesc ca pe-o aluna
Sa ma joc cu tatele
Ca cu lubenitele.
Deci ma jur ca e o melodie si o caut de mult, e preferata mea, fiind despre sani.
A lu' Clejanii e bestiala "Dumbala dumbala".
nici macar n-a ajuns in lista....lolec e la ignore...:wink:
Am incurcat...se vede ca am postat prea mult...ma duc sa dorm..sa imi incarc bateriile voi reveni cand ma simt in forma!
@axl
Is that Walter??!?!
imi incarc bateriile
Pai vorbeste cu Bre Epure ca el le are cu bateriile. Si silence! I kill you!
Well..it seems it was Walter..
Bre Epure incarca doar bateriile Finului!
Buna dimineata! (acuma e bine axl ?)
Silence!
I kill you!!!
Walteeeer here you are!!!
Kill us all...do it fast and hurtless!
Walter? WTF?!
It's ACHMED!!!!
:sad2: don't you know Walter...? he will kill us all
Nu-l stiu pe Walter da' il stiu pe Andrei Cikatilo si asta chiar ca o sa ne omoare pe toti...
Berila? Hmmm Nasu' Berila - imi place cum suna.
Silence!I kill you!!!
Who the f... are you?
ps: Ala in poza, ii fane cumva?
fane, nefane... ce bafta chioara au avut astia de la Arsenal, ca i-am prins odihniti. Daca-i prindeam acum, in primavara, dupa pregatirea asta (7 meciuri 1 si 1).... varza-i faceam! Cu carne!
Maruse da' Ilie Micolov ai? O stii pe-aia cu sunt sofer pe un auto camion, pentru mine drumu' nu-i nici lung nici monoton, sunt indragostit de pomii de pe sosea, drumul si masina-s viata mea.
Axl, vreau si eu Ilie Micolov! Eu nu am decat Dragoste la prima vedere, atat!