Pai si eu tot pe asta o am. Am avut un album intreg da' era pe vinil si nu-l mai gasesc.
Pai si eu tot pe asta o am. Am avut un album intreg da' era pe vinil si nu-l mai gasesc.
Credeam ca le ai pe toate pe care le-ai enumerat...ia sa le mai caut un pic pe dc...cu toate ca sunt sanse mici de reusita...
L.E.: Axl, am mai gasit ceva melodii. Maine o sa fac si un upload sa le iei si tu, si cei care mai doresc...
Credeam ca le ai pe toate pe care le-ai enumerat...ia sa le mai caut un pic pe dc...cu toate ca sunt sanse mici de reusita...
wally, nu era Micolov ala care canta acum ctaiva ani... multi 6,7 about: ceva cu iarba pentru toti? impreuna cu o trupa.... pe la Pro TV-u? filmare la metrou... ?
LE. Ce misto am ramas cu blondele saitului! hihihi! mariussssss! suckerrrrr!
am si yo cateva mel cu Ilie Micolov daca vreti :wink:
let's share!!!!! :biggrin:
LE. lasa wally sa fim toate blonde si crape inima in marusicaca nu ne-a pus mana pe c*r :tongue:
Yep, George Nicolescu...am gugalit jeaba de douasdeminute......
Cred ca te referi la Unu cu George Nicolescu - Ma avem nevoie si de iarba...Nu, nu e vorba de el...
L.E.: Nu te grabi, Novac"E" ca mai sunt si eu pe-aici. Deocamdata suntem 2 la 2 :tongue: Blondele astea...
Pai asta ar insemna sa ne dai aidiu si, ca moderator pe acest site nu pot permite asa ceva. Asa ca mai bine da-mi un pm cu aidiu' tau, iau melodiile maine si le dau eu la baieti.
Ce imbarligator esti si tu mai, Axle! Doar stii ca nu se poate asa ceva...
Danimarcu, bine ca te-am prins.... ce dracu te legi mah de baiatul ala? Ca el este cel mai mare stelist din RSR? Nu-ti este rusine?
@novac- acu'ca m-ai prins,iti spun adevarul:nu m-am putut abtine sa nu citesc ultimele 4-5 pagini,mai ales ca se vehiculeaza numele unui mare idol al meu:Ilie Micolov...Sper sa prostesc si eu pe cineva sa-mi trimita niste melodii...
Despre "respectivul",numai DE BINE!... :wink:
LE.saru'mana @korynna,@alina
Le trimit eu maine la toata lumea.
Alina, nu te adaug in seara asta pentru ca am netu'-n pioneze, dar maine dimineata, la prima ora (04:00) esti in lista. Si cand te trezesti imi trimiti melodiile iar eu le postez aici. Ok? Ok.
@ axl oky doky ...
LE.saru'mana @korynna,@alina
....saru'mana @korynna,@alina,@forever, @partidului,@axl, fane,azzido... tutulora. COMUNISTULE! PUPACIOSULE de maini!
LE. Mah, aici ie topic de mistouri! Tu ai moaca de vipera! nu ma bag ca m-am ars o data :biggrin: :biggrin: :biggrin: .
Le trimit eu maine la toata lumea.
Alina, nu te adaug in seara asta pentru ca am netu'-n pioneze, dar maine dimineata, la prima ora (04:00) esti in lista. Si cand te trezesti imi trimiti melodiile iar eu le postez aici. Ok? Ok.
...ai scapat repede!...
Eu am asa:"ma intorc acasa"
"cantec pentru Mihaela"(cred ca nu se refera la userita noastra...
)
"Revedere"
"dragoste la prima vedere"
Si mai am o melodie care trebuie neaparat ascultata,e beton:BUG Mafia&Jiji Becali
@novac-si ce,eu nu am moaca de mistouri?
Sau ti-e ciuda ca n-am zis si saru'mana @novac?
@novac
Lasa baiatul in pace!Ce-ai cu el daca e respectuos? :tongue:
@danimarcu
Noroc! ![]()
Lasa baiatul in pace!Ce-ai cu el daca e respectuos? :tongue:
Gata fat-o, sarumana tare!
Ma culc, sarumana la toate blondele lu saitu.
tututturuuu, mai avem nevoie si de iarba! mai avem nevie si de iarbaaaaaa!
Ok, transferul se pare ca se desfasoara in conditii bunicele asa ca in curand le voi urca pe forum.
Si dac tot veni vorba,sa-mi spuneti si mie,care stiti,cine canta melodia aia din ultima reclama la berea CIUC,aia cu "a venit iara iarna..."-sau cam asa ceva?
Ca-s fan reclame,si cand imi place una e musai s-o am!
Si dac tot veni vorba,sa-mi spuneti si mie,care stiti,cine canta melodia aia din ultima reclama la berea CIUC,aia cu "a venit iara iarna..."-sau cam asa ceva?
Dani ... cantane-o putin, cateva bla, bla-uri sa ne-o aducem aminte :tongue:
Aaa, sarut manusitele, Alina, melodiile astea le ascultam cand mergeau ai mei, pe vremea decedatului, la Restaurantul Cazino, pe malul marii in Mangalia. Ei stateau la masa cu amicii si eu ma invarteam pe-acolo, odata chiar mi-am rupt o mana, si cantau tot felul de oameni iar Micolov era preferatul meu. Iar aia cu soferul era punctul culminant.
@novac, vorbesc foarte la mishto:daca nu fac rost in 2 zile de melodia aia,ma duc personal la aia la fabrica sa mi-o dea!...
Asa ca,ar fi bine daca careva stie despre ce vorbesc,sa ma scuteasca de un drum!
mah, slagareste-o putin...asa. Noi chiar nu stim despre ce vb.
LE.axl. who the f**ca is allice? (angela asta...)?
Ce caterinca... Micolov canta "sunt indragostit de tine, Angelaaaaa" si eu pe langa scena, unduindu-ma, "uuuu uuuuuuuuuuu".
Novac, las' ca vezi tu.
Danimarcu, de ce reclama vorbesti, de aia cu cerbul ala cantaret? Ca-mi pare ca aia o canta Banica Jr. da' nu bag mana-n foc.
Aaa, sarut manusitele, Alina, melodiile astea le ascultam cand mergeau ai mei, pe vremea decedatului, la Restaurantul Cazino, pe malul marii in Mangalia. Ei stateau la masa cu amicii si eu ma invarteam pe-acolo, odata chiar mi-am rupt o mana, si cantau tot felul de oameni iar Micolov era preferatul meu. Iar aia cu soferul era punctul culminant.
Ai mei mergeau seara la "CIRESICA" ,in Neptun,la un peste cat masa ,pe aceleasi ritmuri,pe langa ABBA, Dan Spataru si altii asemenea...
De-aia imi plac mie melodiile vechi,ca imi aduc aminte de tinerete...Nu ca acu' n-as mai fi tanar,dar atunci(sa tot fie vreo 25 de ani de-atunci)parca eram SI MAI TANAR!... :biggrin:
Danimarcu, de ce reclama vorbesti, de aia cu cerbul ala cantaret? Ca-mi pare ca aia o canta Banica Jr. da' nu bag mana-n foc.
DA!!!UITE IN SFARSIT UNU DESHTEPT!despre aia vorbesc...Eu cred ca e cineva mai batran decat Banica,dar s-ar putea sa ma insel...
LE pe topicul asta se poate cu doua posturi consecutive,sau ...?
M-apuc acum sa le urc, dar la cum imi merge netul s-ar putea sa dureze ceva asa ca rabdare.
Ilie_Micolov___Amintiri_despre_noi.mp3
Ilie_Micolov___Balada_trandafirului.mp3
Ilie_Micolov___Bun_venit_Maria.mp3
Ilie_Micolov___Calul_verde.mp3
Atat momentan ca nu mai am spatiu, tre' sa sterg alte atasamente mai vechi.