@money
Deja ne-am inteles, pacat ca n-am avut timp sa si practicam, decat doua beri.
@yo
Nu e deloc greu sa te pilesti numai cu bere, trebuie doar sa bei multa.
@money
Deja ne-am inteles, pacat ca n-am avut timp sa si practicam, decat doua beri.
@yo
Nu e deloc greu sa te pilesti numai cu bere, trebuie doar sa bei multa.
Nu e nici o problema asta. Cand mai ajung in Mangalia(si o sa mai ajung ca mi-a placut acum cand am venit) o sa "facem" o Vama Veche ca acolo n-am ajuns(inca) si ne masuram puterile. Pana cade cineva :tongue: Si apoi o luam de la capat si o tinem asa vreo 3 zile. Te bagi? :biggrin:
asta e probl.mea axl......mai am doar o cutie
(((((((((
@wally
Cand e vorba de Vama ma bag intotdeauna. Ideea e, daca e vorba de o scufundare, doua, INAINTE de matolire, te bagi? Ca DUPA ce ne imbatam sunt sigur ca te bagi.
M-as baga si la scufundari, dar mi-e sa nu-ti stric echipamentul. Stii doar ce parnaie sunt. Dar daca ma machesc, fac scufundari si in butoiul cu vin :tongue:
Ia uite ce zice aici:
Vin rosu demisec, medaliat cu aur, obtinut dupa reteta vinificatiei traditionale franceze (Bordeaux) - si aici fac o paranteza, francezii astia habar n-au sa navigheze c-o nava de razboi, in schimb fac niste vinuri fantastice, imi inchei paranteza - de catre oenologi de marca, printr-o tehnologie speciala, urmata de o maturare la butoaie de stejar (stejar, flacaii mei, stejar), 2-3 ani si invechire la sticla (2 ani).
Se serveste la temperatura camerei (18 grade) asociat cu gastronomia specialitatilor din carne rosie (de unde mama dracu' fac eu rost, la ora asta, de juma' de vaca?).
respect axl.....am invatat multe in dimineatza asta ![]()
.....ps:gasesti tu,macar o pulpa de vitel,ceva......
Vinurile frantuzesti sunt excelente. Un vin bun pe care l-am baut eu a fost unul pe care mi l-a adus sor-mea din Austria acum vreo 4 ani. Era din '89 :biggrin: Pot sa zic ca a fost cel mai bun vin baut de mine vreodata. A fost cam putin(0,7 l), e drept.
Referitor la ouzo. Din toti romanii pe care ii stiu si au baut nu imi place decat mie si lui frate-miu. Ce oameni! Parca am fi frati...
@wally
Evident, tu si cu fratele tau sunteti niste tampiti.
In sensul bun al cuvantului :biggrin:
@wally
Bineinteles, doar aberam aici.
Am facut, acum nu stiu cat timp, o declaratie oficiala cum ca nu voi mai folosi niciodata in post-urile mele smiley-uri, si asta doar asa, ca sa creez confuzie. Anarhie!!!
ce face nesomnul combinat cu berea.....daca nu intelegeti ce spun asta e cauza.......si cand te gandesti ca la 8 plec la serv.......offffff....
Si cand te gandesti ca eu nu ma trezesc niciodata mai devreme de ora 13:00...
hahahaha....lasa ca daca azi sunt concediat o sa dorm si eu pana la 15.00
:P:P
@Wally
si ce rau o fi ....
@yo Marius
daca stai cu noi pana dimineata, sigur o sa dormi pana la 15
)))
Da' sa stii ca-i rau...m-am obisnuit asa si nu pot sa ma redresez.
Eu, am/n-am treaba la trebunal, la 6 trecute fix sunt in picioare.
@wally
...daca vrei sa te dezobisnuiesti hai la servici!!!!!!........poti sa cari saci de ciment??
)))))))))))))
Armata implica ordine si disciplina!
L.E.: Ce saci de ciment? Pe mine pune-ma sa car bax-uri de bere, de vin. Ca stiu eu o solutie si sa vezi ce usor le car. Le "bag" in "ghiozdan" si le car prin tot Bucurestiul...:laugh:
Nasoala situatie, pleaca lumea la culcare. Astept antipozii, unde e inca zi: Australia, Noua Zeelanda, Papua-Noua Guinee, Insulele lui Solomon, trebuie sa existe niste stelisti comunicativi pe acolo.
Nasoala situatie, pleaca lumea la culcare. Astept antipozii, unde e inca zi: Australia, Noua Zeelanda, Papua-Noua Guinee, Insulele lui Solomon, trebuie sa existe niste stelisti comunicativi pe acolo.
cine pleaca la culcare?
Nu esti suficient de obosit, daca tot ai chef de conversatie. Si vinul ala nu si-a facut efectul...Asa se intampla cand bei singur. Sau poate esti imun... :biggrin:
hai ca am descarcat o poza din tel (cu greu)....bagati ceva pe "poze cu femei" sa nu dau post consecutiv....
Sau poate esti imun...
Nu-s imun, tin minte ca odata m-am imbatat atat de tare ca n-am mai tinut nimic minte cand m-am trezit.
@yo
Baga consecutiv, te las eu, sau mai bine da "editare avansata", te descurci tu.
Nu-s imun, tin minte ca odata m-am imbatat atat de tare ca n-am mai tinut nimic minte cand m-am trezit.
Mi s-a intamplat si mie asta de atatea ori...
P.S.: Cred ca ar trebui deschis un topic special pentru impatimitii acestor "sporturi": koniac-kanoe, halbere, sticlism...
Axl fiind moderator, ai prioritate!