Nu poti sa ne pacalesti,stim ca esti sensibil
,dar nu stiu ce s-a intamplat de te-ai luat de fata asta :biggrin:
Nu poti sa ne pacalesti,stim ca esti sensibil
,dar nu stiu ce s-a intamplat de te-ai luat de fata asta :biggrin:
@fane ti-a iesit ![]()
s-au speriat toate fetele si au fugit de pe forum ![]()
Nu poti sa ne pacalesti,stim ca esti sensibil,dar nu stiu ce s-a intamplat de te-ai luat de fata asta :biggrin:
@korinna - nu stiu ce-a fost in capul meu (cred ca am luat-o pe aratura)...eu de fapt vroiam sa-i cer prietenia....nu cred ca se mai poate.......acum stau......si plang.
@ann - e clar ....esti praf.
Ann, stai linistita, nu esti singura ....
nici eu pana n-am intrat pe forumul acesta n-am stiut cine sunt "spurcatii" ![]()
Cineva mi-a explicat si mi-a dat o serie de detalii. (ii greu cu terminologia asta stelista)
@fane ti-a iesits-au speriat toate fetele si au fugit de pe forum
Bai... tu ma urmaresti din umbra ???
Si nu e singurul care te urmareste
De fapt noi, fetele, nu am fugit. Ne-am camuflat doar.
@ fane
Sa nu fii trist!Poate mai exista vreo sansa... :tongue: Avem incredere in tine!
@ faneSa nu fii trist!Poate mai exista vreo sansa... :tongue: Avem incredere in tine!
gluma-i gluma ... dar deja se sare calul :biggrin: ori vreti sa ne dedicati threadul acesta noua ?:biggrin:
Un dictionar romano-stelist ar fi de mare ajutor.
Bai... tu ma urmaresti din umbra ???
nu ![]()
doar remarcam unele chesti ![]()
Fetelor ,fetelor , fetelor...mi-am revenit ( am mirosit otet ) nu-i asa ca nu mai sunteti suparate pe mine ?..in special ann...nu mai fac...si dee..este o scumpa...si Sefa noastra Carmina...vreti sa fiu prietenul vostru ??? Bodanelu..pleaca dracu d`aici ca-mi strici tot !
Fetelor ,fetelor , fetelor...mi-am revenit vreti sa fiu prietenul vostru ??? Bodanelu..pleaca dracu d`aici ca-mi strici tot !
lasa-l si pe Bogdanel ... vrem si carne frageda printre noi ![]()
hmmmmmm......ce se posteaza p-aci???
cine pe cine se ia la misto??
am incercat sa citesc postari mai vechi da' mi-e cam somn si mai bine va intreb direct pe voi...![]()
Io sunt carte si mai frageda decat Bodanel ...... luatima si pe mine !!! ![]()
@Danny bodanelu te rog. Bodanel este un alt user de pe forum, si s-a mai intamplat sa se faca confuzie
@dee ai mai mult de 23 de ani?
@fane, bine bine... te las pe tine.. dar tot te privesc din umbra ![]()
Bine , dar macar pot sa articulez asa : Bodanelul ?? , sau cand te strig .... sa zic Bodanelule .... pot pot ??
cum vrei, dar sa incluzi u-ul ![]()
chiar mey......pe forumul asta s-a intamplat vreodata sa va cuplati unul cu alta??
si daca nu?? vrea cineva??
:D:D:D
hahahaahahaha ![]()
chiar mey......pe forumul asta s-a intamplat vreodata sa va cuplati unul cu alta??
si daca nu?? vrea cineva??
:D:D:D
hahahaahahaha
Nu,da' Danny sigur s-a cuplat cu un...unu'! :biggrin:
P.S.As fi sperat sa se cupleze cu un manual de limba romana,dar asta e ca si cum Steaua ar lua Champions League! ![]()
Vezi ca nu ai facut o comparatie corecta. Steaua chiar are sanse sa castige CL in comparatie cu Deni de a se cupla cu un manual de limba romana :biggrin:
Ba din contra eu sunt imaginea cartii de romana , daca v-ati uitat la stiri , intr-o perioada .... eram eu acolo , imi aratau cartea de romana , cate opere de arta facusem in ea .... :biggrin:
@DelPiero10 vezi ca io n sunt popo ![]()
Ba din contra eu sunt imaginea cartii de romana , daca v-ati uitat la stiri , intr-o perioada .... eram eu acolo , imi aratau cartea de romana , cate opere de arta facusem in ea .... :biggrin:@DelPiero10 vezi ca io n sunt popo
Glumesc cu tine,acum am vazut ca te-ai cuplat cu brunetica... :biggrin:
Da
)) poate la certuri :laugh:
hai ma denii ca din cearta in cearta ajungem la Bistrita-Steaua.....si de-acolo cine stie......
nu esti tu guru sitului?? ![]()
Din cearta in cearta se ajunge la dragoste :laugh: Nu stii ca cine se iubeste se tachineaza? :tongue: