Vezi sa nu uiti sa completezi chestionaru ala impotriva legii , care o sa distrga spectacolu de pe stadioane .......
Vezi sa nu uiti sa completezi chestionaru ala impotriva legii , care o sa distrga spectacolu de pe stadioane .......
@Danny
Hmmm, astia sigur vor exclusivitate. "Echilibristul Mircica Sandica si Bufonul Mitica...Mare spectacol mare. Circul nasurilor rosii!
P.S. nu uit Danny, inca doresc sa mai vin pe stadion. Daca se va legifera legea asta idioata, voi renunta ![]()
hahazliiloR
:laugh: :laugh:
vezi ca nu cumva sa nu fie interzis accesu cu camere foto sau video...nush cine a spus pe forum ca la meciul cainilor este interzis
Ca tot isi expune omu' aici orice ii trece prin cap vreau sa va spun eu ce am decis ca am sa fac cu 5 min. inainte sa mor:
Am sa devin dinamovist si stiti de ce?
Ca sa nu moara un stelist si sa pot spune: -uite, inca un dinamovist mort!
Topicu e bun si pentru a ne zice visele nu ??? ![]()
Incep eu primu ...... Aseara .... am visat frumos .... si in vis se facea , ca eram io si cu inca cineva ( care nu il cunosc ) , si mergeam io cu alal , si il vedem pe BECALII !!!!
) Ne ducem noi la el si ne batem joc de el ..... il luam la mijto ...... si facea Gigi , ba huliganilor , vin io dupa voi
))) si ne alerga =))) . Pe urma ii fur telefornu , si ma ia la bataie
, si nu mai vroiam sa ii dau tel , imi zicea ca are numere importate .....
, venise presa
) , ma urmasem pe o duba , ca sa nu ma mai bata
) , si i-am zis sa ma lase in pace , si mi-a zis sa ii dau carteala , ca are nr importante .................... si i-am dat foc la cartela !!!!!!!!!!
, si pe urma m-am sculat sa fac nevoile
) . Da ce realistic a fost visul , as vrea sa se intample si in realitate ![]()
Later Edit : Acum esti multumit fane ?? :biggrin:
"si pe urma m-am sculat sa ma pis "
Eee...mai Danny aici ai cam dat cu "mucii`n ciorba"
L-a vazut cineva pe Axl23 , ca nu l-am vazut de cateva zile pe forum , ce-o fii patit ??? Nu e timpul sa ne facem griji ?? ![]()
Danny, vezi ca ai inceput iar sa o comiti.
Ma gandesc ca se apropie o "vacanta" neprogramata daca o mai tii in stilul asta.
E cazul sa-l dam disparut din nou pe danny ?
E cazul sa-l dam disparut pe Axl ca eu nu l-am mai vazut cam de mult...
Axl? Tequila sa fie de vina?
Io l-am dat disparut mai de mnult pe Axl23 , si mi s-a recomandat o vacanta neprogramata , din cauza ca imi faceam griji pentru moderatorul nostru .....
Sper sa nu mi se recomande si mie acelasi lucru pentru ca am indraznit sa ma interesez de unul dintre moderatori ![]()
WALLYYYYY !!!!!! Ajutama !?!?!??!?! De ce nu pot sa votez jucatoriii ??? Ca trebuie sa le dau 10 lu Dica si lui ZAPATA !!!!!!!! Vrau sa le dau 10 la toti
((((((
Fantastic! Se uita cineva la Otelul-Sofia? Nu am mai vazut de mult o echipa romaneasca capabila sa rateze atatea ocazii mari.
Fantastic! Se uita cineva la Otelul-Sofia? Nu am mai vazut de mult o echipa romaneasca capabila sa rateze atatea ocazii mari.
saracii ... era frumos sa se califice si ei mai ales ca nimeni nu se astepta sa urce din Intertoto in UEFA si sa avem 5 echipe in cupele europene .mare pacat.... pentru ca puteau lejer sa mearga si ei mai departe ![]()
Vreau doar sa remarc ca cei de la Otelul Galati s-au luptat pana in minutul 95 si au transpirat cu totii fata de spurcati care la 1-1 au cazut toti pe teren.
@ann
Dinamo=Spurcati ![]()
Vreau doar sa remarc ca cei de la Otelul Galati s-au luptat pana in minutul 95 si au transpirat cu totii fata de spurcati care la 1-1 au cazut toti pe teren.
care spurcati? ![]()
care spurcati?![]()
@ann - e clar ....esti praf.
@ann - e clar ....esti praf.
trebuie sa stiu ce gandeste fiecare ? nu am de unde sa ghicesc la cine se refera( daca o fi Dinamo sau altii) ...nu stiu ce te derajeaza... sau esti rautacios din fire?
trebuie sa stiu ce gandeste fiecare ? nu am de unde sa ghicesc la cine se refera( daca o fi Dinamo sau altii) ...nu stiu ce te derajeaza... sau esti rautacios din fire?
@ann - m-ai ghicit sunt un batranel ursuz,rautacios,pus pe harta si senil
Dupa cum ti-a explicat si c.ronaldo17 SPURCATI = dinamovisti....si atat.
@ fane
Asa rau tu? :tongue:
fane senilul.. fane senilul..
)
)
)
@danny, hold your horses, unii mai au si servici.
@ faneAsa rau tu? :tongue:
Ssshtt..vreau sa fiu dur...poate-mi iese :tongue: