Da ne mai iei mult pe la Pitesti?
Totusi, nu mi-ai raspouns la intrebare.
Daca un om valoros site-ului incalca regulamentul (am stabilit ca nu e deasupra lui indiferent cat de valoros e) trebuie sau nu trebuie sanctionat?
Totusi, nu mi-ai raspouns la intrebare.
Daca un om valoros site-ului incalca regulamentul (am stabilit ca nu e deasupra lui indiferent cat de valoros e) trebuie sau nu trebuie sanctionat?
Am inteles, Gandalf, vezi ca nu-s tampit? DA, trebuie sanctionat dar cu aceeasi oca a lui Cuza. Daca eu iau 10% pt tampit la fel sa ia si el, ok?
si astept sa zici ce e cu semnatura aia a ta, te-am mai intrebat imi aduce aminte de pov lui Lovecraft, si nu o gasesc, da si tu niste detalii
Poezie populara culeasa in Muntii Bihorului. Un rar exemplu de folclor romanesc ce implica pesterile active.
Am inteles, Gandalf
Nu neaparat.
mda, bine... Dai si tu un lin k cu poezia aia daca te rog frumos?
Ce link? Nu e de pe net, e din Muntii Bihorului.
Si asta e toata. Sase versuri.
e faina
da nu provine dintr-o legenda, o poveste ceva?
Este.
Pe aceeasi tema:
Pavilionul de Portelan
Acolo in tacere in noptile tarzii
Sedeau cativa prieteni in mantii aurii.
Tacuti sedeau acolo prietenii acesti
Din cand in cand, pe ganduri, sorbeau
adanc din cesti.
Graiau incet. Arare. Cu gura ca de lut
Sa nu trezeasca noaptea cu glasul lor scazut.
Taceau apoi pe ganduri prietenii acesti
Se inclinau spre masa cand beau
adanc din cesti.
Si se vedea-n adancul acela diafan
Rasfrant, pavilionul adanc de portelan
Si se vedeau acolo rasfranti in limpezimi
Cum beau cativa prieteni
acolo-n adancimi.
Li Tai Pe - Sec. VIII
In traducea lui Eusebiu Camilar
da nu provine dintr-o legenda, o poveste ceva?
Nu, provine din teama vulgului de necunoscut.
mda gen teama mea de mozi, misto oricum, ms
S-au redus si sanctiunile ultimilor doi, Ronnie si Adrian.
Daca exista nedumeriri in legatura cu acestea, va rog sa dati un p.m. si sa-mi spargeti oalele in cap, nu altcuiva, responsabilitatea schimbarii acestora o asum.
De asemenea, va propun sa folositi butonul de report! pentru ca un moderator sa fie sesizat, chiar daca este vorba despre a-l sesiza cu privire la activitatea altui moderator, astfel incat lucrurile sa nu se mai precipite, mentinandu-se un " ton" cat mai civilizat.
Seara placuta, spor!
Il stiu si pe red, imi place de el ca urmareste fotbalul german.
Doar pentru atat? ![]()
Cum cred ca am mai spus, la ora actuala mie cel mai mult imi place Bundesliga.
Eu nu pot numi "om de valoare" pe unul care-l face pe red "mentally challenged". Asta cand red nici macar termenul de "oaie" nu-l foloseste, care nici macar pe toronto nu l-a jignit desi respectivul ii bagase carne in frigider cu nemiluita si pe public si pe privat.
Nici pe joga nu l-am jignit. Sunt curios cati s-ar fi abtinut atunci in locul meu...
El crede ca doar daca esti arogant, doar daca arunci cu noroi in altii esti tare . Si daca te lauzi singur cu educatia ce o ai. Lasa pe altii sa vada asta, sa aprecieze asta.
Uitati-va si astazi, de ce nu a spus strict de faza cu redactia, a trebuit sa mai arunce si "poanta" cu compunerea...
Si pentru ce m-a facut asa? Ca l-am intrebat de ce a sters topicul lui drvladyk, pe care el l-a inflamat, ca l-am intrebat ce tot jigneste moldovenii de pe site, ca l-am intrebat de ce e asa arogant, ingamfat, ca l-am intrebat de ce nu m-a avertizat prima data sa incetez cu trollingul ala de care pomenea, eu fiind la prima abatere, nu sa imi dea sanctiune din prima?
Iar el a inteles ca nu mi-a dat mesaj privat sa imi comunice sanctiunea. Si atunci tot eu nu pot pricepe doua fraze...
L-am criticat undeva pentru ce-a redactat, i-am contestat meritele pentru asta?
Asta e....
hai nu te mai da victima intelege suferinzii:
Melodia preferata a lui joga: Supararea cand imi vine...dau cu ban-ul dupa tine!
Astept oferte pentru deschiderea cinematografului "Nemultumiri La Adresa Moderatorilor".
Licitatia este publica.
A-propos, nu beau flori si bomboane. Mentionez si ca sunt la curent cu ultimele aparitii in domeniul telecom.
BAFTA! ![]()
Sincer, nu-l redeschide, chiar daca o sa zica ebonyc la un moment dat ca e topic esential.
Si fii pe faza deseara dupa meci. ![]()
Astept oferte pentru deschiderea cinematografului "Nemultumiri La Adresa Moderatorilor".
Licitatia este publica.
A-propos, nu beau flori si bomboane. Mentionez si ca sunt la curent cu ultimele aparitii in domeniul telecom.
BAFTA!
10 % pentru idee?
Sincer, nu-l redeschide (...)
Io nu discut cu aia care strica atmosfera pe site/forum ![]()
Si fii pe faza deseara dupa meci.![]()
Faci cronica meciului Al-Ittihad - Al-Shoalah? ![]()
10 % pentru idee?
Considera ca ti-am dat procentu' prin nebanare. ![]()
Ce nebanare? ![]()
Pai mai poti scrie aici? Inseamna ca esti nebanat. Cu placere! ![]()
Lasati frate topicul deschis, stergeti postarile off topic, avertizati sa nu se mai posteze altceva decat nemultumiri si daca nu se respecta sariti cu 10% pentru fiecare. E atat de simplu. Redenumiti topicul asta sau faceti alt topic numit "Porcaiala" pentru cei care nu se invata.
in teorie e simplu.... da' in realitate....
Ce porcaiala domnii mei,ce porcaiala?
Ne mai injuram si noi cateodata,asa de ochii lumii,da' nu ne jignim.
Ce porcaiala domnii mei,ce porcaiala?Ne mai injuram si noi cateodata,asa de ochii lumii,da' nu ne jignim.
"Eu il fac oligofren, el ma face hahalera, dar nu ne jignim."
@ administratori,moderatori.......etc
Lasati-ne sa ne porcaim in voie,caci vine sfarsitul lumii si-o sa murim cu porcaiala in noi.
Sf.Petru o sa va fie recunoscator cand va avea niste chiriasi curati,neporcaiti!
Chiar bai ce faceti de apocalipsa?