FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«1123612371238123912401251»
Mem004.02.2012 21:33

sunt demoralizati ca a luat-o Steaua rau,de tot; Chiajna? super echipa frate,au batut CSKA Mosca 3-1;acum 4-1 cu turma noastra,in campionat pierd pe linie;

* ca prima o au pe Ana-Maria,sa rupa peretii in ea da-o dreeeeeeacu`;

Stanici05.02.2012 01:29
Marius05.02.2012 09:45
Tristilor, mai e cineva pe aici? Sau toti sunteti banati?

Pai fara povestile despre gagica ta, cine sa mai fie tentat sa scrie aici?

Ronnie05.02.2012 10:46

O intamplare amuzanta din viata lui Marius!

Cica s-au legalizat casatoriile intre gay in Romania. Foarte frumos, Marius isi cere iubitul de sot, acesta accepta si cei 2 fac nunta. Se gandeste Marius dupa noaptea nuntii si spune:

-Bre, iubire, hai sa facem luna de miere pe Insulele Penisului.

-No, Marius, unde e asta?

-Undeva in Pacific, iubire.

-No, Marius, mie mi-e frica sa merg cu avionu', n-am mai fost niciodata.

-Nici eu iubire, da' ce poate sa ni se intample? Toata lumea merge cu avionul. Ne descurcam noi, suntem baietei draguti, frumosi si descurcareti.

-No bine, Marius, hai sa mergem.

Se urca cei 2 in avion. Merge avionul 2-3 ore pana cand se aude un anunt in statie de la pilot:

-Ne pare rau dar avem o defectiune la un motor, o sa ne prabusim. Vom muri cu totii. Ne pare sincer rau!

Panica. Agitatie. Marius si iubitul sau se tineau in brate de frica si plangeau in hohote. Dupa cateva minute Marius are o revelatie si ii vine o idee:

-Iubire, daca tot murim, hai sa ne futem in cuur.

-No, Marius, da' mie mi-o rusine de-mi crapa obrazul. Nu pot sa fac asta in avion, cu atata lume in jur. Nu, nu, nu.

-Hai iubirica, hai ca oricum murim. Si nu vezi ca lumea e panicata, nimeni nu se uita la noi. Toti plang si urla.

-No, nu Marius, mi-e jena.

-Iubi, uite facem un experiment. Eu o sa cer un pix si daca nu ma baga nimeni in seama o facem, da?

-Aaa, nu stiu... bine, no hai.

Se ridica Marius de pe scaun si tipa cat il tin puterile:

-ARE CINEVA UN PIX?

In avion nimeni nu-l baga in seama. Lumea era panicata si toti se agitau iar Marius ramane nebagat in seama.

-Uite, iubire, nimeni nu m-a bagat in seama. Hai sa ne tufem.

-No, bine, Marius. Hai!

Si-o trage Marius cu iubita lui asa frumos, 20-30 de minute. Termina cei 2 si se aseaza fericiti pe scaun asteptand moartea acum. Dupa alte 20-30 de minute anunt de la pilot:

-Oameni buni, am remediat problema, vom ateriza pe cea mai apropiata pista. Ne cerem scuze pentru turbulente si efectele negative!

Toata lumea isi revine, se calmeaza tot avionul cand la un moment dat o stewardesa trece pe langa un batran si vede ca a vomat mult pe el si ii zice:

-Domnule, domnule, dar ce ati facut? Acesta este un avion de clasa, noi nu ne permitem sa facem mizerie in el.

-Doamna, mi-a fost rau tare, ce sa fac? Credeam ca mor.

-Domnule, dar puteati sa cereti o punga si va rezolvam.

-Doamna, a mai cerut unul un pix mai devreme si a fost tufut in cuur.

Joga Bonito05.02.2012 14:36

Foarte tare bancul. Nu l-am citit, dar probabil e amuzant. Se stie ca moldovenii nu au umor.

Ronnie, ce mai face gagica ta? E creata?

drvladyk05.02.2012 14:45

bai rasa superioara din banat o mai sugi mult cu moldovenii? ca deja imi creezi o stare de voma

am gasit vreo 3 ca tine cand am ajuns la constanta acu vreo 15 ani, stii ce s-au cumintit? pacat ca tu esti doar un lache in spatele unei poze, in spatele unuiwww

PS cu aia am ramas prieten peste ani, poate daca as avea placerea sa te altoiesc ne-am imprieteni

Joga Bonito05.02.2012 14:52

Calm, bai, Jean Claude Van Damme. N-am nimic cu moldovenii.

Acolo in UK va accepta pe baza de buletin?

Ronnie05.02.2012 14:58

Joga, ce au ma baietii cu tine?

drvladyk05.02.2012 14:59
N-am nimic cu moldovenii.

spre norocul tau nici noi cu tine, dar mai insista ca de obicei prostu cu diploma, cel mai periculos gen de prost, din experienta mea de viata, e perseverent si fudul.

PS

pe aici ne accepta ca pe tigani si pe urma...care cum se descurca

Joga Bonito05.02.2012 15:09
Joga, ce au ma baietii cu tine?

Sunt frumos, destept si am **** mare. Tind sa cred ca este vorba de invidie proletara.

@drvladyk, dac-o mai arzi mult cu "lache, prost fudul si etc", s-ar putea sa am ceva cu moldovenii. Ori bagi un misto subtil, ori bagi nasul in iphone pe alt site. Ai priceput, trai-ti-ar familia?

axl05.02.2012 15:10
Sunt frumos

Unde esti frumos, ba Tarky?

Joga Bonito05.02.2012 15:11

@drvladyk, hai ca ma duc sa dau zapada. Intre timp te las jumatate de ora sa compui ceva coerent. Bafta.

@axl, acolo unde tinteste Marius.

drvladyk05.02.2012 15:13

pricep mai greu bre, ce sa-i faci? fiecare cat poate

PS trai-ti-ar familia si lu matale, hai ca e sfarsit de uichend, noi astia tiganii moldoveni de uk mergem la plantatie maine si nu vrem sa mergem cu suparare in suflet. te pup dulce pe nasuc

PS si vezi ca a bagat pe smartphone aplicatie remove the snow, ca doar nu te chinui singur la lopata ca moldoveanu

Ronnie05.02.2012 15:14
Ori bagi un misto subtil, ori bagi nasul in iphone pe alt site. Ai priceput, trai-ti-ar familia?

Bai pula mare, cand ai sa pricepi ca nu esti moderator? Nu ne faci un bine si te deplasezi usor pe topicul cu nemultumiri milogindu-te in continuare pe la Azzido poate, poate prinzi un loc ... ?

Sau mai baga o consultatie online ceva, scrie una, doua retete.

drvladyk05.02.2012 15:23

mie imi pare rau ca e banat kellerman ca eram curios daca e cu mine sau impotriva mea trai-ti-ar lpulu tau... ia ite joga ce asculta moldovenii in amintirea patronului lu matale. hai ca e weekend sa fie voie buna, chit ca unu are p mai mica si unu mai mare

PS eu o am mai groasa dar despre asta in alta poveste

hai cu machedonii

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=370...e=3&theater

Ronnie05.02.2012 15:26

Daca tu ai pula groasa atunci Joga o are si mai groasa.

drvladyk05.02.2012 15:31

ma ronnie asta e, o am cat o am, asa m-o facut mama ce sa fac acuma? implant? lasa sa dea zapada si revine el cu ceva daca nu-i ingheata mana pe lopata...de fapt nu ca la Timisoara au manusi cred

axl05.02.2012 15:35

Inainte pe-aici se vorbea despre tate, acum despre puIi. PuIa mea, ce-ati ajuns.

Ronnie05.02.2012 15:36

Iti face chiar el un implant online. E cel mai bun doctor pe care nu l-a avut banatul.

@axl

E despre pula, nu puli. Vorbim doar de pula lui Joga. Cea mai mare pula de pe fcsteaua. Nu, pula?

drvladyk05.02.2012 15:40
E cel mai bun doctor pe care nu l-a avut banatul.

cum dracu daca sta sa o arda cu moldovenii pe net? pe vremea cand faceam eu fac n-aveam timp de astea, mai puneam mana pe carte... asta e cu netu si cu lopata la deszapezit, noroc ca are p mare

Ronnie05.02.2012 15:43
cum dracu

Are el acel ceva, simplu si natural. De la 5 minute dupa nastere avea deja facultate, bani si pula mare.

drvladyk05.02.2012 15:49

baiat de baiat...pacat ca nu haleste moldoveniii

Joga Bonito05.02.2012 17:24

Ce pulofili, frate! Se vede ca sunteti inruditi teritorial. Totusi, suntem pe lua-te-as la misto, prea escaladati si prea traiti intens discutia. Pe bune.

AG05.02.2012 17:43

toata ziua sunteti cu ea in mana, ba la baie, ba pe tastatura, o mai dati si pe forum ..

toata ziua sunteti cu ea in mana, ba la baie, ba pe tastatura, o mai dati si pe forum ..

Joga Bonito05.02.2012 17:45

AG, ce rahat!

AG, ce rahat!

«1123612371238123912401251»