Erai misto inainte. Si acum esti, da' mai putin.
Ce restrictii sunt la vaccinul antirabic? Intelesesem de undeva ca fara alcool,cafea si ciocolata 2 luni.
'Mi-as plua'n ei de caini.
Ieeeteee maaa, cum sufera portoricanul
:(
astia sunt bolnavi saracii, nu radeti ca e pacat:))![]()
)
nu rade ca te calca pe cap.
pai daca isi bagau tipii aia un videoclip 1080p, filmat putin profesionist, cu inregistrarea audio dintr-un studio profesionist, ziceati apoi ca sunt underground si ca sunt jmekeri de jmekeri.
Si isi puneau pe ei un tricou cu Liverpool si un nume gen Deliric 2,3 si ii aveai pe youtube la favorites.
pai daca isi bagau tipii aia un videoclip 1080p, filmat putin profesionist, cu inregistrarea audio dintr-un studio profesionist, ziceati apoi ca sunt underground si ca sunt jmekeri de jmekeri.
hmm... nu prea cred ![]()
NUma daca erau cu SIR. ![]()
**** Sir Alex,**** Dalglish,**** Arsene ![]()
Ce restrictii sunt la vaccinul antirabic? Intelesesem de undeva ca fara alcool,cafea si ciocolata 2 luni.'Mi-as plua'n ei de caini.
you fucking kiddin' me? are you actually squizing my tits? mie nu mi-au spus nimic de asa ceva cand am fost sa imi fac vaccinele. cunts.
macar acum stiu de ce imi tot spune mama de o saptamana ca latru in somn.
Axl, dar mai sterge-ti si editeaza-ti si tu portiuni din creier cu ocazia asta. Ai sanse la un +10 la IQ.
you fucking kiddin' me? are you actually squizing my tits? mie nu mi-au spus nimic de asa ceva cand am fost sa imi fac vaccinele. cunts.macar acum stiu de ce imi tot spune mama de o saptamana ca latru in somn.
Am citit pe net in mai multe locuri...Dar daca doctorita n-a spus...Have fun ![]()
Ba luate-as la misto nu s-a mutat pe Nemultumiri cu privire la activitatea moderatorilor. ![]()
Axl, dar mai sterge-ti si editeaza-ti si tu portiuni din creier cu ocazia asta. Ai sanse la un +10 la IQ.
Nu inteleg ce vrei sa spui. Elaboreaza.
Nu tu mi-ai sters ieri vreo 3 postari? Daca delirez nefondat, imi cer scuze.
imi cer scuze.
Ieri am fost in pestera, n-am intrat pe net.
Joga, baga proverbu' ala "Biiiiine, maaaa, am glumit si cu asta bastaaaa!" ![]()
P.S: *Moriarty mode enabled*
Uite sherlock, prima ta misiune de numarat:
Misiune indeplinita, Moriarty, 45% size 6. Pac, 3 zile pauza.
Si orice s-ar intampla
Vantul nu ne va schimba
Dam dovada de onoare
Luptam cu marea ninsoare
Tare, tare tot mai tare
Ninge pan' peste hotare
Lopetile noastre rebele
Deszapesc pana la stele
OooooooOooOooO OOOooOoooooooOo
Tristilor, mai e cineva pe aici? Sau toti sunteti banati?