Uuuu, smooth. Da si-au cam batut joc de resursele pe care le aveau si eu cand il vad pe papitoiul de Chirila ma ia cu nervii.
Uuuu, smooth. Da si-au cam batut joc de resursele pe care le aveau si eu cand il vad pe papitoiul de Chirila ma ia cu nervii.
oh no, it's Gigi Becali again.
Azzido, nu-ti place de sefu', doar de banii lui, ha? ![]()
off-topic ..insa,trebuie cat mai repede promovata . Multumesc
http://ultras.sportlocal.ro/‹actiune-de-...va-legii-4.html
Stie cineva cum imi pot afla CNPul daca mi-am pierdut buletinul? Asta pana-l gasesc sau imi fac altul. Multani!
Apare pe Certificatul de nastere,permisul de conducere auto?
Stie cineva cum imi pot afla CNPul daca mi-am pierdut buletinul? Asta pana-l gasesc sau imi fac altul. Multani!
ti-am spus sa nu mai bei ordinarule !![]()
Apare pe Certificatul de nastere,permisul de conducere auto?
Certificatul de nastere e prea deteriorat. Am gasit la permisul auto, multam. ![]()
Si inca ceva. Cat ma costa sa-mi fac iar buletinul?
Drq s-o ia de bautura.
in jur de 40 de lei, cu toate taxele
Certificatul de nastere e prea deteriorat. Am gasit la permisul auto, multam.
Si inca ceva. Cat ma costa sa-mi fac iar buletinul?
Drq s-o ia de bautura.
O sa-ti cam trebuiasca 4 poze tip buletin,proprietarul casei in care locuiesti pentru a dovedi ca ai domiciliul acolo ( asta daca nu esti tu proprietarul
),cerere de eliberare act de identitate,timbru fiscal,parca astea sunt.
La sectie cu tine ! ![]()
Hello, SONY.We are Anonymous.
It has come to the attention of the Anonymous activist community that you have chosen to stand by the Stop Online Piracy Act. This act will halt online businesses and restrict access to many sites for many users. Supporting SOPA is like trying to throw an entire company from off a bridge. Your support to the act is a signed death warrant to SONY Company and Associates. Therefore, yet again, we have decided to destroy your network. We will dismantle your phantom from the internet. Prepare to be extinguished. Justice will be swift, and it will be for the people, whether some like it or not. Sony, you have been warned.
To those doubting our powers. We've infiltrated the servers of Bank of America, The United States Department of Defense, The United Nations, and Lockheed Martin. In one day.
For their approval to SOPA, we have also declared that our fury be brought upon the following persons. Justin Bieber. Lady Gaga. Kim Kardashian. and Taylor Swift.
Operation Blackout, engaged.
Operation Mayhem, engaged.
Operation LulzXmas, engaged.
We are Anonymous.
We are Legion.
We do not forgive.
We do not forget.
Supporters of SOPA, you should've expected us.
Deja a inceput "razboiul": http://www.copseek.com/ -down
Eu zic sa-i incurajam pe baieti,nu m-as mira sa fie si vreo 2-3 romani in Anonymous,pentru cine nu stie ce reprezinta SOPA:http://www.youtube.com/watch?v=JhwuXNv8fJM&feature=player_embedded#!.
Sau mai pe scurt, din cauza postului acesta as putea fi inchis, deoarece am fi urmariti in fiecare moment al zilei. Anonymous este singurul grup de hackeri care nu se folosesc de banii la care au acces, mai mult au donat 1.000.000 $ la Crucea Rosie, iar dupa acest atac se presupune ca vor face cel mai mare jaf caritabil, aprox. 50.000.000 $ ce vor fi donati.
in jur de 40 de lei, cu toate taxele
Ptuu, cata paguba. Multam bajeti!
Da-l dracu de buletin, iti dai seama cat bei de banii aia? ![]()
he has a point.
un pachet de tigari, o sticla de vin si un futai la curve
un pachet de tigari, o sticla de vin si un futai la curve
asa ieftin e preturile colo sea, prietenas?
asa ieftin e preturile colo sea, prietenas?
Pai e inflatie de d-astea care folosesc termenul "prietenas" .
Pai e inflatie de d-astea care folosesc termenul "prietenas" .
Femeia practic e gratis , mai scumpe sunt tigarile si vinul... apoi cand esti destul de beat ii spui ca e frumoasa si gata e a ta ![]()
nu va mai uitati la bendeac ba !
da' de ce , ma ?
E anicultura ?? ![]()
Da-l dracu de buletin, iti dai seama cat bei de banii aia?![]()
Bai am gasit buletinul. Era in masina iubitei fratelui prietenului meu cel mai bun.
Bai am gasit buletinul. Era in masina iubitei fratelui prietenului meu cel mai bun.
deci i-ai tras-o iubitei fratelui celui mai bun prieten al tau, la ea in masina. bravo ba!
)
Avea airbag-uri sau...?