Haaai, mai Deee!! Sa comunic oficial parerea mea de tine (doaamne, ce greu imi este sa FAC ceva... orice..).
1. Ai "ceva" intre urechi. Cum il folosesti, depinde de situatie.
2. Nu prea ai ce cauta in alte topicuri in afara de asta... pur si simplu, nu esti SUPORTER Steaua... nu o sa suferi pentru aceasta echipa decat alaturi de cei pe care eu ii antipatizez cel mai mult - suporterii de europene. Daca ai avea buna vointa sa citesti niste articole scrise de Greco in legatura cu istoria glorioasa a natiunii steliste, ai avea la ce sa te gandesti. Vlabil pentru tooaaaaata lumea.
3. MA/NE roade invidia ca nu am fi asa cum tu (inca odata, parerea mea) ti-ai educat anumite specimene. Vezi postul in care imi venea sa ma ridic pe varfuri (de invidie) citindu-ti postarile:)).
4. Acel "ceva" se pierde cand te iei degeaba de mine. Ai putea sa spui ca eu ma iau degeaba de tine. Crede-ma, nu e asa. Cum spuneam, nu am ceva PERSONAL cu tine - numai ca imi vine sa combat orice postare despre Steaua si situatia noastra - atunci cand acea postare vine din partea unei simpatizante a unei echipe adverse. Din punctul meu de vedere, daca nu iubesti Steaua, poti sa iti exprimi superioritatea intelectuala pe forumuri de trivia sau de mistouri.
5. O sa platesc in plus la cotizatia AISS luna viitoare. Si o sa am niste discutii cu cei care gestioneaza fondurile. Suntem Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti - nu a U Cluj. Sau cipendailes.... Pana la urma, te faci stelista sau nu?!....... ma doare in cot de eventualele greseli de exprimare din acest post.....
P.S. - aveam mintea limpede cand am scris chestia aia... apreciaza umorul, nu rautatea:))
PPS- ia-ma usor, momentan, ma deja 24 ore de cand sunt in stare de veghe si 11 de cand beau. Sper sa rastorn balanta cu 4:1. Axle, o chilie, ceva?
:D