FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«11201211221231241251»
dee22.12.2007 22:18
decat sa constitui in "diva", mai bine raman eu - scarba cum sunt:)

cu toate "aerele de diva" nu duc lipsa de prieteni buni.

la 499 de posturi am sa ma opresc ... nu vreau sa ajung vedeta, ca altii :P

@Marius

sa o stapanesti sanatos.

e cea pe care ti-ai dorit-o? calibra din '95?

axl22.12.2007 22:24

Numai tampenii spuneti. Niciodata nu aveti un subiect de discutie mai acatari. Va pierdeti vremea cu mistouri ieftine in loc sa polemizati despre asemanarea dintre mozaicurile din abatia basiliana de la Grottaferrata si cele de la Monreale. Unii dintre noi sunt de parere ca au fost realizate de aceeiasi artisti.

fane_casieru'22.12.2007 22:26

Axle..am niste sirop de patlagina,ramas de la soacra-mea !

dee22.12.2007 22:28
Va pierdeti vremea cu mistouri ieftine in loc sa polemizati despre asemanarea dintre mozaicurile din abatia basiliana de la Grottaferrata si cele de la Monreale.

deci, NU ... sunt in concediu, imi ajung discutiile astea la servici :)

oricum, ce preocupari ai ... nu e cazul sa te " fortifici " e perioada deschiderilor.

axl22.12.2007 22:30
am niste sirop de patlagina

Bine, ba Fane! Mi-ai adus aminte de Kamenitza aia din frigider!!!

Stanici22.12.2007 22:32

Dee, oricum, eu am intrat pe saitul asta din cu totul alte motive decat ale tale. Si fa diferenta intre prieteni - cei iti vor binele si te critica atunci cand sari calul si atarnatori.

Axle, care dintre voi e de parerea aia? Ultrasii sau cetatenii? Banuiesc ca nu ai toata tigla pe casa.

Fane - ce se intampla cand un user posteaza aidiul altui user pe forum fara acceptul celui din urma?

Noapte buna!, nasi, prieteni si neprieteni! Ma duc sa beau una mica impreuna cu un fost coleg de liceu.

dee22.12.2007 22:37

stiu mai S-escule, insa vezi tu, problema e ca eu NU SAR CALUL, altii percep asta..... din pacate, eronat.

uita-te mai bine pe acasa si clateste-ti putin ochii. (Fane,da o ocheada si tu pe la Miss Univers)

@danny

fii precaut, esti la limita, azi ai intrecut masura ...

-=Danny=-22.12.2007 22:39

Ma minti Stanci ca imi luai BAN (?!?!?!) de la Axl ..... :unsure:

Stanici22.12.2007 22:40

Stai ca mai stau un pic. Dee - Inseamna ca parerile tale din topicul ala cu scrisoarea sunt NULE.

axl22.12.2007 22:41

Stanici, am folosit pluralul din modestie. Secolul 12 a fost unul viril pentru cultura bizantina. Daca ai fost vreodata la Venetia si ai vizitat San Marco sunt sigur ca ti-a sarit in ochi soiul de exasperare la care a fost adus grafismul manierist. De fapt, incendiul din 1106 a distrus aproape toate mozaicurile care au fost inlocuite abia pe la sfarsitul secolului. Iconografia noilor imagini ramane preponderent bizantina chiar daca lucrarile au fost realizate (si extinse, de altfel, fata de suprafata lor initiala) cu ajutorul ucenicilor venetieni.

fane_casieru'22.12.2007 22:42

@danny

Ai fost p`aproape......si ai zis ca te duci la culcare !!!!

dee22.12.2007 22:46
Dee - Inseamna ca parerile tale din topicul ala cu scrisoarea sunt NULE.

Nule din punctul tau de vedere, nu uita sa mentionezi asta.

Pana la urma, oamenii au criterii de apreciere diferite.

scuzati off topicul, o sa-mi revin imediat, numai sa plece o data Stanici la baute :)

are omul asta un "talent" de a ma enerva ...

Stanici22.12.2007 22:50

Pai din moment ce tu ai impresia ca nu sari calul, inseamna ca parerile fiecaruia dintre noi in parte conteaza, nu? Prefer sa enervez decat sa sar.

fane_casieru'22.12.2007 22:53

Da du-te mah o data la baut.....

Stanici22.12.2007 22:56

Tradaaare. Adica preferi sa plec eu, care sunt jigodie si sa ramai cu o domnisoara care posteaza de multumeste pe toata lumea... hmm.

dee22.12.2007 22:58
Pai din moment ce tu ai impresia ca nu sari calul, inseamna ca parerile fiecaruia dintre noi in parte conteaza, nu?

faptul ca mi-am spus parerea, in care cred, nu inseamna ca am "sarit calul".

E adevarat, puteam uneori sa ma autocenzurez insa, nu cred ca am ajuns vreodata sa ma cert ca la usa cortului,deci, 'sa sar calul'.

va doresc o seara placuta la toti!

-=Danny=-22.12.2007 23:11

V-am zis io ca s-a factu (axl) serios de cand e moderator , si nu m-ati crezut !!! :mellow:

novac22.12.2007 23:12
Pentru cine se plictiseste, reteta bunei dispozitii:

A se citi de jos in sus, toate cele 35 de pagini.

axl este inuman materialul.... M-am delectat pana acum si mi-au mai ramas 20 de pagini, alea de la inceput -ciresica. Eu zic sa stergi link-ul pentru ca nici o femeie normala nu va mai dori sa procreeze dupa ce citeste asta.

El incerca din rasputeri, voi cred ca sunteti aia hainii : "Incerc sa fiu cat se poate de respectuos cu moderatorii si administratorii " ......"se vorbeste numai despre ce copil incredibil sunt eu , as vrea sa fac ceva sa imi schimb reputatia aceasta de pe forum de copil problema ." - deci el incearca, cu voi este problema.

yo_marius22.12.2007 23:15

demential topicul "marea neagra"!!!!

l-am recitit acum(nu stiu de ce) si imi e dor de povestile lui axl......

bodanelu22.12.2007 23:25

bah.. Mitica la puscarie :))

axl22.12.2007 23:35
imi e dor de povestile lui axl......

Sponsorizeaza-mi o tura de scufundare la Cape Town si-ti scriu un jurnal zilnic. Pe hartie roz, parfumata cu Magie Noir de la Lancome.

bodanelu22.12.2007 23:49

vrea cineva sorici?

SebahSTEAUA23.12.2007 01:31

betivilor

Stanici23.12.2007 04:29
vrea cineva sorici?

Ce soareci, mah?!! Yeee... iar sunt primul.. sau ultimul(?!!) care posteaza. Bodanelule- Sub papuc SRL, ****:).

Sebah - "betiv" este un cuvant chiar potrivit. Multumesc.

LE -7:20- il apreciez pe Oprisor. As mai bea ceva, ca un roman ce sunt. INAINTEEEEEEEEEEEE!LLE \

7:40- "nu sparg masa nici dulpau' - numai la muiere capu'" aahahahaaaaaaaaa!!

9 fara 10 - inca rezist.. mai am un pic... de vin:D:D.

yo_marius23.12.2007 07:30

uite un om care intelege sa evite postrea consecutiva si foloseste cu incredere deplina butonul edit!!!

hai ma.......toata lumea e beata???

«11201211221231241251»