Ba da ma coboram la nivelu tau iti ziceam magio micatza , da nu o fac .... asa ca sarbatori fericita , si sa auzim numai de bine !!! ![]()
Ba da ma coboram la nivelu tau iti ziceam magio micatza , da nu o fac .... asa ca sarbatori fericita , si sa auzim numai de bine !!! ![]()
tot umbland zilele astea prin super-mega-ultra-hiper pietze(market ,deh...) am constatat ca fructele traditionale ale romanului in timpul sarbatorilor de iarna sunt portocalele si bananele!!!
adica wtf?.....'
chiar voiam sa mai scriu ceva dar........it's useless......
un film superb pe care tocmai l-am vazut este "a cinderella story" (yes,it's a girlie movie..) si probabil ca mi-am mai pierdut din rautatea de ieri si acum 2 zile.......
Marius hai sa iti zic ceva , tie special .... tu tineai la avatar (pe mess ) , ceva uc eroi de la revolurie (aiaromani) , de ce muma masii scria numai in engleza ce ti-e rusine ce limba romana , tie rusine ca esti romana ?? ![]()
Sa mor eu daca o se plec vreodata din tarisoara asta frumoasa !!!!!!!!!! (exceptanad vacantele )
Ba da ma coboram la nivelu tau iti ziceam magio micatza , da nu o fac .... asa ca sarbatori fericita , si sa auzim numai de bine !!!![]()
L-ai editat ma uratule ca ma injurasei deja
de ce muma masii scria numai in engleza ce ti-e rusine ce limba romana , tie rusine ca esti romana ??![]()
ma denii,scriu in engleza pentru ca stiu!!!(spre deosebire de "unii" de aici...)....daca vrei neaparat pot posta si in franceza,spaniola,italiana si,cu putin ajutor din partea cuiva in germana si olandeza.....
acum,partea cu "eroii nu mor"....eu am tinut imaginea la avatar pentru a vedea cei din lista de mess (si de aici de pe forum...) ca pe 21 s-a organizat ceva....intr-un fel speram sa vina mult mai multa lume decat cati am fost....deci sa fie clar:n-am tinut imaginea aia "de fitze" sau pentru a ma ralia unei miscari "trendy" in perioada asta(e "trendy-flendy" sa spui ca "io ii sustin pe eroi..." etc dar sa nu te misti de acasa cand TREBUIA sa vii la acel mars!! acum nu are absolut nici un rost imaginea aia...am vazut cat de mult au bagat-o in seama...)
sper ca ai inteles ceva,la ora nu-s foarte coerent...am mai cumparat niste vin si.....ma uit la filme :wink:
@Marius , Am inteles , Sa Traiti !!! :biggrin:
@Stelistub , si tu ai stest chestia ca imi dai un pumn in fata ....![]()
ma denii,scriu in engleza pentru ca stiu!!!(spre deosebire de "unii" de aici...)....daca vrei neaparat pot posta si in franceza,spaniola,italiana si,cu putin ajutor din partea cuiva in germana si olandeza.....
acum,partea cu "eroii nu mor"....eu am tinut imaginea la avatar pentru a vedea cei din lista de mess (si de aici de pe forum...) ca pe 21 s-a organizat ceva....intr-un fel speram sa vina mult mai multa lume decat cati am fost....deci sa fie clar:n-am tinut imaginea aia "de fitze" sau pentru a ma ralia unei miscari "trendy" in perioada asta(e "trendy-flendy" sa spui ca "io ii sustin pe eroi..." etc dar sa nu te misti de acasa cand TREBUIA sa vii la acel mars!! acum nu are absolut nici un rost imaginea aia...am vazut cat de mult au bagat-o in seama...)
sper ca ai inteles ceva,la ora nu-s foarte coerent...am mai cumparat niste vin si.....ma uit la filme :wink:
Eu stiu engleza si franceza,nu stiu daca prin "unii'' te refereai la mine,desi asta cred.Sarbatori Fericite Marius
P.S. Nu am putut sa vin la mars pentru ca sunt cam departe,dar alaturi de cativa colegi am lipit afisuri.@Marius Vorba multa,saracia omului.
Stie careva unde mi-am pus sticla mea cu zeama de struguri tinuta in butoi de stejar ?
ia ziceti-mi si mie dc nu imi merge sts si ce sa fac sa mearga in afara de reinstal !
eu zic ca e un virus ucigas.trebuie sa stergi mess-ul si sa formatezi calculatorul.Offf...e tare urat sa nu poti pune status..Nu tu un "dnd","dnfd","fmm","dorm" ,"bip si vin" , "versuri din melodii" ...vai,e crima..![]()
sau te iubesc :>
alta solutie ? ![]()
@cRiss
E de la yahoo problema. N`ai ce face decat sa astepti sa`si revina. Poti sa`l instalezi si dezinstalezi de cate ori vrei.. tot aia.
rezultat : 96% Angelina Jolie96% Norkis Batista
Eu cu Rudolph Valentino ...nici n-are rost sa mai vad daca site-ul zice sau nu adevaru' asta .. ![]()
@criss
reinstalezi messu,apesi de 239 ori f, te dai cu capu' de peretzi, o gasesti pe elodia,faci o cioaca , iei pc si il arunci de pe bloc......si daca tot nu merge,cred ca e de la ei....:wink:
Deci: Am avut un prg. pentru. ca sa arate muzica la sts. si nu-mi mai placea. L-am dezinstalat, si tot aparea muzica la status, 3 piese, si la a 3a piesa se bloca piesa aia si nu mai arata in continuare. Daca voiam sa pun status nu merge. Azi dimineata am intra si am pus status si a mers. Ma pun sa ascult muzica si nu mai merge. Reinstalez messenger-ul, tot nu merge. La fel .. acuma nu merge deloc. Nu mai stiu ce sa ma fac.. Asa ma enerveaza .. care ma poate ajuta ?
:sad2: :sad2: Si fara mistouri.
Un calculator nou si gata problemele
)
regulamentul nou unde il gasesc si eu ?
Deci daia nu ai tu acum status pe mess ?? :laugh:
@ Dani, da .. si sufaRR :-<
Si ce naiba e cu avataru ala la tine ?? ![]()
Hai ma cand ma faceti moderatore ca deja am inceput sa primesc oferte de prin alte parti , de la voi cand primesc ??![]()
@ deni.
1. Nu te speria ca nu pe tine te iubesc :laugh:
2. De la cine ai primit oferte frate ? ![]()
n'ziua , ti-am dat add bah danyy, am fost sa colind.... ![]()
PS: traiasca lamaia, si zama de varza...
dati-mi si mie un site unde sa vad niste freze .. sa vad cum sa`mi fac freza
.. tunsori , coafuri ![]()
Bine ai reveit Dragoshel !!!! >
<
PS : Si Craciun Fericit !!! >
<
@Criss , hoo ba ca e iarna , lasati freza mare sa iti tina de cald ....... fi practic ![]()
traiasca lamaia, si zama de varza...
astia mici.......nu prea tin la baut.....
dati-mi si mie un site unde sa vad niste freze .. sa vad cum sa`mi fac freza.. tunsori , coafuri
![]()
www.ciobul-electric.ro
www.taia-te-as-cu-satarul.ws
www.ascuti-mi-ai-barda.tk