regulamentul nou unde il gasesc si eu ?
Oriunde scrie Regulament.
regulamentul nou unde il gasesc si eu ?
Oriunde scrie Regulament.
www.frezamisto.ro
Trebuie sa-ti placa ceva de aici =))
@ninozaure , asata e mai bun :
www.freza-cu-picameru.roi ..... sigura gaseste criss ceva ![]()
Stiu io sa tund in flacari... daca iti place "caman"
Mdea, corect mariuse...
de acuma nu va mai cer nimic serios. Cum puteti numa la mistouri ? paa! no post reply pls.
Ce ma, nu ti`a adus nimic Mosu`?
Am mancat juma' de kil de piure de castane si-acum mi-e rau de mor.
Mie mosul mi-a adus, coincidenta naibii, exact ce vroiam si mi-am cumparat azi. 3 perechi de chiloti Jolidon for men, 1 pereche de chiloti Kenvelo, 2 maieuri negre (adica echivalentul a 150RON) si se pare ca inca ceva da' aflu maine dimineata. Plus pijamaua de la mama.
Voua?
Aa, si bradul pe care l-am cumparat e neasteptat de mare si de bogat asa ca maine voi fi probabil singurul om care va cumpara globuri si ornamente de Craciun.
O retragere. ![]()
@ deni.
1. Nu te speria ca nu pe tine te iubesc :laugh:
2. De la cine ai primit oferte frate ?
De la mine ma;a spus nu ofertei mele,ca nu are timp sa citeasca posturile la 4 inregistrati.HA,HA,HA
de acuma nu va mai cer nimic serios. Cum puteti numa la mistouri ? paa! no post reply pls.
Frate asta e topic de mostouri la ce te asteptai ?? Si ce te superi asa repede ?? ![]()
Singura offerta de moderator care o sa o accept e o oferta care va veni de pe acest forum !!! :>
Singura offerta de moderator care o sa o accept e o oferta care va veni de pe acest forum !!! :>
Da-i PM repede la Moshu, ca poate nu a plecat...
Ii Dadui , Ms de idee >
<
PS : Stie careva de unde iau io paine la ora asta , ca mai am decat o juma de paine ..... mor de foame pana dupa Craciun .... :sad2:
Daca va deveni moderator Dany mi-am propus sa-l iau la Steaua-CFR,
Cand o sa-si vada......una... alta !!!
Bah...re`ti ai dreaq de simpatici..va pupa tata pe totiOATE....sa fiti cuminte si sa auzim de bine..CRACIUN FERICIT si CITITI DREAQ REGULAMENTU`( unii dintre voi)...si la sfarsit sa va zic de bine...DUCETI-VA`N CASTIG TUTULOR....( mi-am gasit sticlutaaa...este doar a meaaaa...na na na na na )
OATE nu prea avem p-acilea.... trebuia sa te sun si pa tine aseara/azi-noapte cand era.. sa iti transmit gandurile mele...
Oferta de moderator la mine la forum!
ce moderator frate..... zi mai bine HELPPP, ai nevoie, e cam 0 forumu ala ...![]()
n-o lua in nume de rau...dar.... ![]()
ce moderator frate..... zi mai bine HELPPP, ai nevoie, e cam 0 forumu ala ...n-o lua in nume de rau...dar....
Stiu dar e la inceput
P.S. Mersi pentru ajutorul acordat
Craciun Fericit la toti ba !!!!!!!!!!!!! >
<>
<>
<>
<>
< Si ia ziceti la tata ce v-a ads mosu ??![]()
Si ia ziceti la tata ce v-a ads mosu ??![]()
un bilet prin care isi cerea mii de scuze ca nu are nimic pentru mine anul asta............macar am bere :wink:
TRAIASCA BEREA!!!
LE: sper ca nu-s atat de beat si ca am vazut bine!!deci e ziua de nastere a lui Azzido!!!
LA MULTI ANI MA!!! si ai grija cu jocurile de noroc!! inca o data LA MULTI ANI!!!
ma sper ca am vazut bine.........
macar am bere :wink:
TRAIASCA BEREA!!!
Si vinu 7 pacate ..... :laugh:
copii, se imbat dintr-o bere.....
na radeai de mine, sa borasti TOT hooouaaaa
)
Drahosh , se zice HUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!
)
Iar va destrabalati pe aici? ![]()
Si nu e misto :tongue: Traiasca destrabalarea