"Tu vrei si *****a, si cu sufletul in rai?". Era vorba despre partile bune ale ultrasilor. Think, Dee!- am incredere in tine.
"Tu vrei si *****a, si cu sufletul in rai?". Era vorba despre partile bune ale ultrasilor. Think, Dee!- am incredere in tine.
Nu mananc cartofi.
eu stiam de:
cu ****-* *** si cu sufletul in Rai , dar banuiesc ca e o variatiune pe aceeasi tema.
Bingo! Ai castigat o excursie cu liftul! Am incredere ca ai inteles ce am vrut sa spun.
Imi cer scuze pentru vulgaritatea expresiei - dar asta sunt, ce sa fac?!! Sa ma schimb intr-un om mai bun, sa fac parte din clubul "Dee - how high" - sa ajung coleg cu Marius si Deni?
Zicala corecta e "si sodomizat, si cu sufletu-n rai". Pentru ca poti foarte bine sa faci sex normal marti si joi, exceptand zilele de sarbatoare, si s-ajungi frumusel in rai.
@stanici
nu stiu daca ai reusi la admitere, sincer.
au avut de trecut niste teste chiar grele, cred ca nici n-are sens sa incerci.
Baaai, ce le intoarce Axl asta ca la Ploiesti. Politicianule. "Sa fie paaace/Pe pamaaant!". Linia melodica e de la "He's got the all world in his hands".
@ Dee, poate fac niste genuflexiuni si ma incadrez. Sau vrei sa spui ca sunt incapabil?
Stie careva unde mi-am pus sticla de coniac ?
@ Dee, poate fac niste genuflexiuni si ma incadrez. Sau vrei sa spui ca sunt incapabil?
daca reusesti sa ma faci "pafff" cum m-a facut Danny azi, iti pun o pila la admitere.
Putina lume reuseste intr-adevar sa ma surprinda, iar asta micu a facut-o de multe ori.
@Fane-Chiar crezi ca ti-as spune, daca as sti?!! Vezi ca e langa telefon.
@Dee -"esti pafff".
@Stanici
Aia este a lui soacra`mea...era vorba de sticla mea...si numai a mea !!
Fane, iar ai baut toata sticla si acum te dai ingeras ca ai uitat unde ai pus-o?!! Te stiu eu pe tine...
Pune o vorba buna la Dee, sa intru in "Dee- how high".
Fane, ai imbatranit. Deunazi telefonul, acum sticla...Leaga-ti cheia de gat, manusile intre ele, scrie-ti in palma, fa-ti un nod la batista. Asta daca reusesti sa-ti gasesti batista.
@Dee....baga-l te rog si pe ala in seama ( despre ce club este vorba ???).
@Axl...cu telefonul am rezolvat-o elegant ( mi-a fost adus acasa )...dar cu sticla cred ca e o problema...s-o intreb pe soacra-mea daca stie ea ceva ?
continuati..........eu citesc....
Fane - ala eu sunt?!! Ca sa iti raspund: Dee spune "Jump!" si ei intreaba:"How high?". Ma gandeam sa ma apuc de sarituri. Sa fac muschi, sa ma omor cu gaborii pe stadion si sa fie oripilata Dee si sa numai vina pe stadion.
A invatat Marius sa citeasca!!
Sa fac muschi, sa ma omor cu gaborii pe stadion
fiecare are cateva vise mai mult sau mai putin imposibile......
Asta mi-a adus sirop de patlagina.....cred ca are ceva cu mine.
App..vand Calibra full cu 2500 euro +.....patlagina....care Yo va bagati ???
Stanici, te roade putin invidia ca tu nu poti spune "jump"? ![]()
stanici: sa fac muschi ...
)
Pentru cine se plictiseste, reteta bunei dispozitii:
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?act...;hl=&st=850
A se citi de jos in sus, toate cele 35 de pagini.
Corect, de exemplu, Marius isi doreste o "jucarie".
@Dee, decat sa constitui in "diva", mai bine raman eu - scarba cum sunt:)
am cam amanetat masina....astept luna februarie sa vad cum ramane taxa asta de inmatriculare.....deci no thanks!!
@axlee....ne omori !!!!!
@yo...macar patlagina ?????
Adica ai arvunit masina, vei sa spui? Sa o stapanesti sanatos, Marius! Si fara incidente neplacute.
repet,totul depinde de scoaterea sau macar micsorarea taxei aleia tampite.....nu se poate ca la o masina de 2800 sa platesti taxa 5400!!!!