din seria "3 in plm)": cum se sterge un site intreg (din greseala), sa zicem AISS.ro ?
Raspuns: cu tasta delete, in plm ![]()
(dar, nu va faceti griji, am facut restore la backup
din seria "3 in plm)": cum se sterge un site intreg (din greseala), sa zicem AISS.ro ?
Raspuns: cu tasta delete, in plm ![]()
(dar, nu va faceti griji, am facut restore la backup
La voi in bacau nici cutremurele nu se mai deranjeaza sa se simta in ziua de azi.
Nici eu nu l-am simit :-?...
Probabil n-a fost destul de adanc.
Probabil n-a fost destul de adanc.
Fereasca Dumnezeu sa fie de suprafata!
La 4,8 grade cad doar piesele de domino.
BREAKING NEWS: URMEAZA SA MI-O IAU IN TARGU MURES
mesaj privat de la userul: "inapoi_in_viitor"
bai tarane pisat din targu mures...ce MM imi dai mie lectie de stelism...pariez ca am mai multe meciuri in deplasare decat ai tu ani...esti o javra...daca nu iti pasa de Steaua ce mortii mate cautai la finala Steaua - Dinamo la Brasov...stie lumea din nord cine esti asa ca ai grija ca s-ar putea intr-o zi sa te trezesti gol in mijlocului targului mures taran aburit.
DE CAND ASTEPTAM MOMENTUL ASTA! SUNT EMOTIONAT! VINE LUMEA SA MA CAUTE! STIE Peluza Nord CINE SUNT! SMARDOIALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! YEAAAAAAAAH!
abia astept, ma pun pe facut prajituri, va astept in targu mures, pupici
on a serious note, bai, de cand asteptam sa bat niste specimene dinastea...se pare ca mi s-a implinit dorinta. Haideti dragii mosului, va astept.
Cu ocazia asta lustruim pistolul Glock cu gloante de 8mm calibru din debara.
Pai parca zicea " inapoi_in _viitor " asta ca sta in strainatate, ca de aia nu mai stie sa scrie corect, cum sa puna cratima.
Hmm, mai nou sa stai in Pipera se numeste strainatate.
Cei din Targu Mures au facut o revolta anti gitanos. Restul e can-can.
eu acu sper doar sa nu ma dezamageasca.
adica sper ca se tine de cuvant si imi face o vizita. nu pot garanta insa ca va mai posta pe aici sa ne satisfaca portia de amuzament zilnic daca pun ghioambele pe el. va dati seama ca daca l-ar aduce si pe mustata si Bogdan cu el, cate un glont in cap la fiecare in legitima aparare, pac pac si as deveni eroul vostru. o sa aveti steaguri cu mine. poate vine si smardoiul celalalt din state, steauatorronto.
sau frantuzul, dar cred ca asta e cu ganduri pasnice totusi.
Cu ocazia asta lustruim pistolul Glock cu gloante de 8mm calibru din debara.
Adica esti si tu un pui de stix care "lucreaza" cu serviciile secrete?
nu
dar suntem intr-o tara plina de nebuni, asa ca ![]()
BREAKING NEWS: URMEAZA SA MI-O IAU IN TARGU MURESCu ocazia asta lustruim pistolul Glock cu gloante de 8mm calibru din debara.
eu cred ca de fapt ai vrut sa profiti de idiot, sa te lauzi ca ai debara ![]()
da...debara ![]()
bai Kellermane, tu te crezi in CS, sa iesi la rampa cu Glock-ul ? ![]()
sau e din ala cu gloante de cauciuc cum cica ar avea Badea ...
Arsenal pe 15, AC Milan pe 15, Inter pe 17, Barcelona lider la egalitate de puncte cu Levante, Newcastle in Big Four, Steaua pe 10 in Liga I. Ce naiba se intampla cu fotbalul?
nu stiu ce se intampla cu restul, dar in cazul lui Steaua sigur este manevra ...
Ce naiba se intampla cu fotbalul?
Adica esti si tu un pui de stix care "lucreaza" cu serviciile secrete?
Pai, parca prietenul si tovarasul tau @inciu ciuna ,,lucreaza" la STS ca agent secret......
))) nu-i salivai tu de placere la fiecare posatre contra mea:))))))))).
Vreau Steaua pe primul loc!!!!!!!!!!!!!!!!!! si un admin istet, da' nu se poate asa-i?!
))))))))))))))
Stiu ca sunt off aici,dar stiind ca acesta este cel mai accesat topic al forumului,ma adresez voua aici:
Stie cineva cum pot sa-mi iau bilete pentru deplasarea cu Schalke in sectorul rezervat oaspetilor?
As putea sa-mi iau in sectoare rezervate suporterilor germani prin sistemul lor de online ticketing,dar doresc sa stau alaturi de ceilalti romani si sa pot afisa in liniste un mesaj de bine pentru maretul nostru conducator
.
iar tu esti ?eu acu sper doar sa nu ma dezamageasca.
adica sper ca se tine de cuvant si imi face o vizita. nu pot garanta insa ca va mai posta pe aici sa ne satisfaca portia de amuzament zilnic daca pun ghioambele pe el. va dati seama ca daca l-ar aduce si pe mustata si Bogdan cu el, cate un glont in cap la fiecare in legitima aparare, pac pac si as deveni eroul vostru. o sa aveti steaguri cu mine. poate vine si smardoiul celalalt din state, steauatorronto.
sau frantuzul, dar cred ca asta e cu ganduri pasnice totusi.
@ Lari
Iti scriu aici, pentru ca stiu ca citesti si cum nu voi mai scrie in alte parti ( poate daca se mai schimba lucrurile, da' nu prea vad )
))))))))), atitudinea pe care o adoptati pe site este f.proasta, indepartati multa lume care chiar a fost pe stadion, care a luat atitudine impotriva becaliotului ( bag aici si Nordul si Sudul deopotriva ) si promovati niste samantari tampi, provinciali ( scuze, nu ma refer la toti, ci doar la cei care se ,,simt" ) si ii excludeti pe cei care poate chiar au facut ceva pe stadion ( chiar nu ma refer la mine neaparat ) , poate intelegi la ora actuala de ce AISS-ul nu a castigat simpatia SUDULUI, cred ca esti de acord cu mine ca 20% sunt f. putini, pe acest site nu sunt nici macar atatia....................si care au fost s-au retras...., nu este vb. nici de ,,lacrimi sau de regrete", este vorba ca asta-i,,politica site-ului" ------- EXTREM DE PROASTA, da' daca Staua este in rahat, de ce ar fi situatia mai buna pe aici, o sa-mi spui ca tu/altii din AISS nu aveti nicio putere sa schimbati ceva.........perfect, pai atunci inchideti ,,cosmelia" si ,,la somn"....ca oricum situatia nu este prea roz la ora actuala............nu stiu daca ai ,,puterea de-a schima ceva", tu sau Armanovici, Costi, Adrian Pacurar sau oamenii pe care eu ii recunosc si ii consider reprezentativi pentru AISS, oameni care au avut curajul sa iasa in fata, sa ia atitudine, sa lupte, sa riste, sa ia,,apararea" Stelei atunci cand a fost cazul, sa reprezinte o ,,pavaza" pentru orgoliul stelistilor de pretutindeni,........corecteaza-ma, poate gresesc eu undeva.
De ce nu pastrati,,curat" site-ul asta, de ce nu incercati sa ,,promovati" useri de valoare care au ceva de spus in legatura cu Steaua, de ce ii indeparati pe stelistii care desi sunt mai radicali in comentarii, poate au o influenta fasta asupra celor care citesc pe aici............eu nu inteleg de ce nu faceti in asa fel incat sa respectati valorile steliste barem aici pe site, sa nu manjiti imaginea clubului nostru, sa ne simtim mandri ca suntem stelisti.....nu-i asta menirea acestui site?!, nu asta trebuie sa ne ,,motiveze" sa postam din cand in cand pe aici...............nu stiu, intreb si eu.......asigurandu-te de aceasi consideratie....semnez anonim ,,stix".
@Stix
Nu stiu exact ce se-ntampla,dar am inceput sa te compatimesc.
Din vajnicul luptator ros-albastru,prezent peste tot,ai ajuns la misto..... de misto.....ori.....!!!
X Factor atunci:
X Factor acum:
Videoclip X Factor - Radu Sorin in sectiunea videclipuri pe Bestmusic.ro
Doar juriul s-a schimbat intre timp!
Nici pana acum nu a fost eliberat din " captivitate " acest Adrianito Atotstiutorul forum-ului ? ![]()
Te mananca?