FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«1122312241225122612271251»
axl28.09.2011 20:44

Sunt mai nedumerit decat un prescolar cu erectie. Adrian Cristea a incercat s-o agate pe Beatrice Tican, dupa ce s-a logodit!

Maye28.09.2011 20:48

Nimeni nu cunoaste personajele, axl-e, dar stai ca iti da "Thanks" LRP mintenasi.

stix29.09.2011 05:34

Am asteptat o zi intreaga si o noapte ( se spune ca-i un sfetnic bun ) ca sa laud si sa apreciez enorm actiunea ,,in forta" de ieri a stimabilului administrator al acestui site, admirabila initiativa de a-l bana 30 de zile pe Adrian de pe site, asa domne', toate elementele astea disturbatoare, care provoaca scandal pe aici, trebuie eliminate fara mila, nu ne trebuie agitatori pe site.......ati vazut ce au facut si nemernicii de sudisti pe stadion intr-o perioada, erau sa distruga Steaua, noroc ca si astia au fost matrasiti, ramanand pe stadion numai adevaratii stelisti, slava cerului!!!!!!!!

Ma bucur enorm ca exista cineva care a luat taurul de coarne si a vazut adevaratul rau care macina Steaua si acum ca problema a fost eliminata, ma gandesc ca totul va decurge bine la noi la club, vom reintra intr-o stare de normalitate, asteptam cupe, titluri si alte alea....

Intrucat ieri adminul spunea ca a tinut cont de parerile userilor de pe F.C Steaua, fiind deschis la orice fel de intiative, imi permit si eu ca un umil user de pe aici sa-i propun niste masuri pentru imbunatatirea calitatii site-ului care se afla intr-o crestere de nivel ( mai ales intelectual ) evidenta, poate unii carcotasi ar spune ca nu-i asa, tin sa-i contrazic vehement si sa le spun ca gresesc.

@Azzido iti propun urmatoarele masuri ( sper sa tii cont de ele si sa le apreciezi cum se cuvine ), poti miza pe ajutorul meu cu orice ocazie:

1. Eliminare tuturor userilor pesimisti de pe site, gen @ Adrian, @stix, @Tupac si altiii ( putini la numar, ce-i drept ) cei care nu vad un viitor al Stelei alaturi de becaliot si care comenteaza aiurea pe aici cum ca Steaua s-ar afla in mare rahat......ce-i atitudinea asta negativista?!, se poate asa ceva?!, mi se pare de neacceptat. Bine, vad ca deja s-a trecut la genul asta de actiuni care purifica aerul stelist de pe aici si elimina atmosfera de inmormantare promovata de unii ( printre care si eu )....da, da, stiu, suntem niste nenorociti de trolli care n-au ce face pe acasa si se plang aiurea pe un site, revolutionari de carton, niste mascarici tristi si fara viitor, nu ca altii de pe aici, vorba cuiva ,,asta e"...........

2.Propun ca toti cei care s-au bucurat ieri de eliminarea lui Adrian ( stelistii adevarati de pe aici ) sa fie obligati si somati de admin ( sub sanctiunea de a di banati permanent ), sa scrie dupa fiecare victorie a Stelei ( cat de mititica) niste articole inaltatoare care sa ne motiveze pe toti sa privim cu speranta spre viitor, sa mai scapam de sindromul ,,creierelor spalate", sa ne invete pe noi novicii ce si cum, ca in ultimul timp observ ca avem ca avem o atitudine negativista si nefasta, RUSINEEEEEEEEEEEEEE frati stelisti..............las' ca invata ei devotament neconditionat, vedeti ca mizez pe treaba asta, sper sa nu ma dezamagiti si voi.

3. Dupa ce eliminati cu mult succes animalele antisteliste de pe aici ( inclusiv pe mine ), doresc sa citesc comentariile superbe, pline de pilde si de invataturi ale unor stelisti desavarsiti de pe aici, hai sa dau cateva exemple care-mi vin in cap: @superdorex( monument de inteligenta ), far_right, bogdann12, 13, 18, 20 si altii ( doar astia imi vin in cap acum ) da's mai multi, muuuuuuuuuult mai multi.

4. Lansarea unei invitatii speciale pe site a unor stelisti adevarati ( d-aia care se duc pe stadion si incurajeaza echipa la ora actuala ), care-s elementele mai reprezentative?!, stai sa vedem............., pai Mustata si Jean Pavel sunt doua personaje care s-ar potrivi bine pe aici, zic si eu.

Ii las pe ei de acum incolo sa comenteze articolele de pe aici, sunt absolut sigur ca Musty ca analiza textele din punct de vedere estetic, morfologic si sintactic cu mult succes si va reusi sa evidentieze pentru altii de pe aici justa valoare a ideilor enuntate pe acolo.....voi astepta cu sufletul la gura sa le citesc.

In cazul in care se descurca bine, si sunt sigur ca asa va fi, propun sa-i ridicati la rangul de moderatori pe aici, daca au facut treaba buna pe stadion si au reusit sa-i intimideze si sa indeparteze toate scarbele de sudisti care protestau, nu vad de ce nu s-ar descurca la fel de bine pe aici, poate chiar mai bine...............

In incheiere ma bucur din suflet ca pe site-ul AISS-ului se promoveaza o politica responsabila si sanatoasa de eliminare a tuturor nemernicilor de antibecalioti care polueza sistematic acest site cu ideile lor cretine si perverse, care vor raul Stelei. Multumesc, va descurcati de minune!

Desi am certitudinea ca toata lumea a priceput exact ce am spus eu, pentru a elimina totusi unele nedumeriri care ar putea aparea la unii dintre voi, spun in incheie ca acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Joga Bonito29.09.2011 06:21

Deci azzido si axl au o relatie secreta?

ebonyc29.09.2011 06:39
Sunt mai nedumerit decat un prescolar cu erectie. Adrian Cristea a incercat s-o agate pe Beatrice Tican, dupa ce s-a logodit!

S-a logodit Cristea sau Tican?

Marius29.09.2011 06:47
Pai imi e. Chiar imi e ! Dar doar de cumetrii.

Eu credeam ca ti-e de bercea mondialu, dar am uitat ca ala are culoarea ta favorita. Si cand spun asta ma refer la portocaliu, nu la negru-tiganesc :)

Maye29.09.2011 07:43

Imi e sila de cumetriile alea, din care faci si tu parte.

Marius29.09.2011 07:59

normal ma, esti intruchiparea portocaliului. exista cumetrii "bune", alea care iti aduc tie si partidului beneficii, si cumetrii "rele". presupun ca si cu ipocrizia e la fel.

apropo, daca bercea e ruda cu seful tau, pot sa-ti zic gipsy lover pe viitor? :D

Maye29.09.2011 08:03

Nu treci peste nivelul tau de gandac, nici sa vrei.

Marius29.09.2011 08:06

mai bine gandac decat activist de partid si gipsy lover.

Maye29.09.2011 08:08

Foarte bine, gandacule.

Marius29.09.2011 08:17

Si asta se intampla cand nu mai ai pe cine sa rogi sa-ti scrie reply-urile :)))))

Maye29.09.2011 08:18

Gandac cu dume ieftine.

Marius29.09.2011 08:30

Activist fara texte proprii :whistle:

Maye29.09.2011 08:30

Sobolan de tastatura si .. atat.

Marius29.09.2011 08:33

interesant efectul asta pavlovian... oare daca o sa rad in continuare de tine, iti neglijezi indatoririle politruce pentru a posta aici? :D

Maye29.09.2011 08:41

N-am nicio indatorire fata de nimeni si nimic. Tu da ! Din asta si pentru asta traiesti !

Marius29.09.2011 08:58

Ati inceput deja campania electorala, activistilor?

Sau va e frica de alegeri si de faptul ca din toamna trebuie sa va apucati de munca, terminand cu parazitarea tarii?

Stanici29.09.2011 10:00

Intr-adevar. Foarte tare. Adica unuia implicat direct in politica ii e scarba de cumetrii. Moama. Asta e de prahova TV.

Kellerman29.09.2011 10:57

ia uite-i cum schimba subiectu' mancatias :)

Lays29.09.2011 15:21

sex

Maye29.09.2011 20:17

Boscheti.

stix30.09.2011 19:04
ia uite-i cum schimba subiectu' mancatias :)

Nu schima nimeni niciun subiect, cat timp n-am murit eu................si din nefericire pentru multi sunt viu si nevatamat.

Cat timp adminul va continua cu ABUZURILE lui pe aici, voi fi prezent si eu.

Admine, inainte sa iei vreo decizie pripita impotriva mea, aminteste-ti doua sloganuri promovate si instituite chiar de tine pe acest topic, imi permit nonsalanta de-a te cita si sper sa ai macar atata onoare, nu mai vorbesc de bun simt de a-ti respecta unele dintre principiile propavaduite de tine:

AZZido spune ca:

1. ,,Aci se abereaza in voie".................

2. "Nimic de pe aici nu este off topic"...............

Avand in vedere ca sunt ,,acoperit" de Regulament ( de spusele adminului mai precis ), pot spune ce doresc eu pe acest topic fara sa risc ca ,,palma grea a legii" de pe acest forum sa-mi atinga un singur fir de par din cap, adica pe intelesul adminulului SUNT INTANGIBIL :))))))))))))))

I-am dat dreptate lui Adrian la fiecare replica data la topicul ,,Nemutumiri, Sugestii, alea, alea.................. si doream sa pot sa-l sustin in vreun fel, da' imi dadeam seama ca este inutil, ca la prima replica de-a mea se va considera ,,off topic", mi se va trece postarea si se va sa trece la banarea mea ( nu-i era asta o problema grava, ca nu-i era asta vreun bai), da' odata banat, nici nu aveam cum sa-l mai ajut in vreun fel, era ca si cum n-as fi spus nimic ............

M-am tot gandit la o faza, cum sa fac sa-mi spun nemultumirile, sa critic activitatea unor mozi de pe aici, sa demasc abuzurile adminului fara sa fiu banat, si mi-am dat seama, sa postez aici, pe acest topic unde se permite orice, inca...............

La banarea abuziva lui Adrian, ar fi trebuit sa existe muuuuuuuuuuuulti useri care sa protesteze pe aici, sa spuna ca nu-i o decizie corecta ( stiu sigur ca multi ati simtit asta ), ca a fost luata la bunul plac al adminului, sa scrie ca-l condamnati pentru gestul nesabuit, sa-l someze sa revina asupra deciziei prostesti pe care a luat-o din razbunare si lipsa de argumente................da' userii de pe aici sunt placizi, lipsiti de verva, se complac in situatie, .............ce ma, m-a afectat cumva pe mine masura?!, a nu!!!!!!!!!!!................, pai atunci ma doare fix in ****........, nu-i treaba mea, sa se descurce altii, eu credeam ca-i interesul meu personal, pai atunci ma bagam si interveneam, da' asa.....LAS"CA POATE REZOLVA ALTII ( specific romanes

Stiti de ce-am spus asta, ca sa va arat cum ati facut si cu Steaua in legatura cu becaliotul, daca nu v-a deranjat pe voi personal, nu v-ati bagat, n-ati reactionat in vreun fel.................niste lasi, fara pic de caracter, asta-i situatia, puteti sa ma injurati voi pana maine dimineata, asta nu schimba situatia in vreun fel.

Daca intr-o tara civilizata, adminul de pe vreun forum facea intocmai ca Azzido, sareau 50 de useri ( cel putin aia ,,fideli") furiosi si scriau numai: ABUZ, ABUZ, ABUZ, ABUZ Si ala isi cerea scuze cu coada intre picioare, zicea: am gresit si-mi cer scuze, am actionat fara lipsa de discernamant, da' nu se va mai repeta"..................da' la noi nu se poate, trista tara, tristi oameni.

Si cica voi vreti sa faceti proteste pe stadion:)))))))))))))))), pai acolo luati amenzi, sunteti persecutati, amenintati, batuti de oamenii becaliotului ( pe bune, nu virtual ), somati sa va dati demisia ,,de onoare" de la srviciu, ca altfel....................si voi nu sunteti in stare sa luati atitudine pe net impotriva unui ABUZ EVIDENT, pai ce pretentii aveti atunci????????.................cred ca niciunua.

De acum incolo voi posta numai pe aici, ca nu risc vreau ban sau vreun warn dat aiurea si pot spune niste adevaruri incomode, dureroase insa cat se poate de reale, referitor la ...............tot, asa in general.

Ce o sa faci admin daca nu o sa-ti convina ce postez pe aici?!.............o sa inchizi si acest topkc pana la ,,linistire spiritelor", eu zic sa le inchizi pe toate si sa incercam sa vorbim toti prin telepatie, ce zici, este o idee buna?!"))))))))))) vezi ca tocamai ce ti-am transmis un mesaj, de asta ce zici, what say you?!:)))))))))))))))))))))))

drvladyk30.09.2011 19:39

pai bine ma grisina si daca io un user neinsemnat, care e mai mult cititor decat scriitor protesteaza ce p mea se schimba? io am scris undeva apropos de paragraful cu mozii au mereu dreptate ca mi se pare aberant si nu am vazut pe nimeni sa mai comenteze. de aia am plecat ma din tara aia si am lasat familie si tot, unii prieteni cica pt bani, perfect de acord, dar si pt faptul ca daca te pisi impotriva vantului acolo doar te uzi, atata...las-o balta, Adrian i-a suparat pe baietii de sus, ce p mea e greu de priceput?

PS un user neinsemnat de undeva de pe glob declara public, ca ii placeau cronicile lui Adrian... pl mea...si ce... sa vina metalistii acuma sa ma contrazica cu pielea lor cu tot... ioo m-am lasat...mi-e lehamite, voua nu?

PS vad pacile rumani expatriati care p mea ce romani is ei... ce isi doresc Unirea pulii mele... si biserica si p mea... la ce dracu ati plecat ma ipocritii dracu daca era asa de bine?

PS 2

v-ar boala ma opream... acu din cauza voastra mai ma duc la tesco sa iau un absolut...ca trebe

stix30.09.2011 20:04
pai bine ma grisina si daca io un user neinsemnat, care e mai mult cititor decat scriitor protesteaza ce p mea se schimba? io am scris undeva apropos de paragraful cu mozii au mereu dreptate ca mi se pare aberant si nu am vazut pe nimeni sa mai comenteze. de aia am plecat ma din tara aia si am lasat familie si tot, unii prieteni cica pt bani, perfect de acord, dar si pt faptul ca daca te pisi impotriva vantului acolo doar te uzi, atata...las-o balta, Adrian i-a suparat pe baietii de sus, ce p mea e greu de priceput?

PS un user neinsemnat de undeva de pe glob declara public, ca ii placeau cronicile lui Adrian... pl mea...si ce... sa vina metalistii acuma sa ma contrazica cu pielea lor cu tot... ioo m-am lasat...mi-e lehamite, voua nu?

PS vad pacile rumani expatriati care p mea ce romani is ei... ce isi doresc Unirea pulii mele... si biserica si p mea... la ce dracu ati plecat ma ipocritii dracu daca era asa de bine?

PS 2

v-ar boala ma opream... acu din cauza voastra mai ma duc la tesco sa iau un absolut...ca trebe

Saracaaaaaaaaaaaaaaaa limba romana, a fost violata si dezavuata in asa hal, pana si mie care nu sunt un mare patriot din firea mea mi-au mijit lacrimile pe obraji, nici sa sa scrieti nu stiti, tragic de-a dreptul, ehhhhhhhhhhhh, sa luati, asta e important!, desi de , protestatari" la capsuni, n-am prea mai auzit.................hmmmmmmmmmmmm, poate doar sa va rastiti la ele sa creasca ma repede.......pe Ghencea nu prea v-am vazut, ati stat bine ascunsi:))).

«1122312241225122612271251»