FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«1122112221223122412251251»
stix24.09.2011 08:43

,,TU" esti userul inciu -ciuna???? Se recunoaste cumva cineva de pe aici?!............normal ca nu:)))))))))))))))), nici usturoi n-am mancat, nici gura nu ne miroase, asa-i?!

Hai sa va zic ce cred eu, o supozitie de-a mea, poate ma insel eu si sunt cel mai mare dobitoc de pe pamant ( se poate si asta ), nu-i nevoie s-o spuneti voi, uite, o recunosc eu singur ( sper ca sunteti multumiti ), este absolut normal sa ai placere sadica de a ,,lovi" si ,,mascari" alt user, mai ales daca parerile tale nu coincid in cele mai multe cazuri cu ale persoanei respective......

Problema este alta, tu ai deja un ,,nume" pe site, o ,,reputatie de aparat", nu poti sa risti etichetarea ta ca becalitot, persoana fara constiinta, luptator al cauzelor pierdute fara drept de apel, da'totusi tu ii urasti si ii detesti pe unii de pe site care indraznesc sa scoata timid capul la iveala au in cazul meu ( cu un tupeu de-a dreptul nesimtit si frivol ) si si sa sustina ca tu gresesti.................stiu, ca personajele ca mine si ca altii sunt ,,abjecte", ,,au scuipat in coltul gurii", sunt ,,cretini'"SI ,,IRECUPERABILI", vanand fara incetare greselile,, neintentionate" ale becaliotului dintr-o ambitie personala............nu pentru a incerca de a-i ,,destepta pe altii de pe aici" ci doar asa pentru asa zisa faima, care PLM e aia???????????????? ca nu iau eu sau Adrian vrteo medalie ca postam pe aici, de statui nici nu mai spun, desi am merita:))))))))))))))))), glumesc, nu sariti de cur in sus!

Poate ca si eu am fost rau cu altii de pe aici, motivat sau nu, nu este asta problema, unii dintre voi chiar ca varsati kilograme de venin asa aiurea si nejustificat, sperand la ce???? Urate ,,pasiuni" si ,,hobby-uri aveti unii dintre voi............................

@ inciu -ciuna, inainte de ati da ,,obstescul sfarsit" pe site, ai ma un pic de onoare ( ca personajul pe care-l intruchipezi ca nick) si spune-mi a cui clona esti de aici, nu fa pe nestutorul:)))))))))))))))

E tpoic de misto, pot scrie ce vreau, asa parca era vorba:)))))

axl24.09.2011 09:37

Pentru Miguelito (ca tot o arde pe-aici), care se pare ca nu-mi poate vedea mesajele si crede ca i-am blocat mesageria:

Pustiu, vorbeste cu Azzido, eu nu ti-am blocat mesageria. Ba din contra, nici nu te mai am la ignore, dupa cum lesne se poate observa din printul de mai jos.

untitled.PNG

Si am rugamintea sa nu te mai folosesti de alti colegi de forum ca sa-mi trimiti mesaje, ii obosesti inutil.

Daca vrei sa-mi spui ceva, si e valabil si pentru altii, foloseste a***@***.

Kellerman24.09.2011 09:47

eu vad acolo ca il faci dobitoc pe Adrian

axl24.09.2011 09:54

Sfanta taiere imprejur a Sfantului Cuvios Siluan Athonitul, ai o privire de vultur!!!

De ce?

Pentru ca-s cel mai viteaz si mai drept dintre traci, evident.

Sud194724.09.2011 11:38

Sa-mi bag plua , cum arata cinemaul din Baneasa !!! :w00t:

Adrian24.09.2011 11:59
Crezi ca toti suntem ca tine ma, in a relationship with mana dreapta?

Nu, tu esti in a relationship cu redondo. Pe care-l inseli cu axl si Marius.

Ups! Sper ca nu am dezvaluit vreun secret!

Ronnie24.09.2011 12:22

Ptu, uratenie, eram cat pe ce sa zambesc.

Marius24.09.2011 13:04

Moldovene, cred ca adita vrea sa te tufa. Sau sa-l tufi. Prea sta numai dupa curu' tau.

Lari24.09.2011 13:10

Ce-au fost (unii) si ce-au ajuns: :rolleyes:

Clipboard02.jpg

axl24.09.2011 13:32

Erau la Poze cu femei sau Buna?

Lari24.09.2011 13:44

Nu mai stiu. Deci la Buna.

Virgil24.09.2011 14:02

E moarta, Dumnezeu s-o odihneasca! A avut o voce fantastica.

axl24.09.2011 14:03

Cine, Adda Printzesa? Avea cur misto, de voce nu stiu ca n-am pus-o sa cante.

Marius24.09.2011 14:20

Pentru cine nu l-a vazut pe adita, romanul verde dintre unguri, luptandu-se, iata ocazia:

axl26.09.2011 12:19

Pentru mine, sa nu uit, 196 - 219 - 295.

Si N/S 20 de unde N/S mskplm 40 - 17

vlad26.09.2011 12:39

Cum sa-ti mai arda de bataie cand iti iese in fata un Mircea Badea?! Doar dupa ce te opresti din ras poate sa dai o palma.

axl26.09.2011 15:19
Marius28.09.2011 09:40
Le reseau pansant28.09.2011 13:25
Mai clasica decat un Barca-Real.

1.jpg

asta ce mai e atunci?

plma.jpg

in alta ordine de idei, 30 de zile o sa fie liniste pe sait, nema scandaluri, certuri si alte manelisme din astea.

PS: mi-e groaza ce avalanse/uragane/taifunuri/eruptii vulcanice o sa fie peste o luna, ma apuc sa imi fac provizii de floricele de pe acum.

Kellerman28.09.2011 14:15

Stai, Adrian a primit 30 de zile ban ? pentru ce ? trolling ? azzido, tu stii care e definitia trollingului ? daca Adrian e troll, ar fi trebuit sa banezi 90% din forum.

Joga Bonito28.09.2011 14:22
asta ce mai e atunci?

plma.jpg

in alta ordine de idei, 30 de zile o sa fie liniste pe sait, nema scandaluri, certuri si alte manelisme din astea.

PS: mi-e groaza ce avalanse/uragane/taifunuri/eruptii vulcanice o sa fie peste o luna, ma apuc sa imi fac provizii de floricele de pe acum.

S-au pus baietii pe taiat in carne vie. Nu-ti mai poti posta nemultumirea nici macar intr-un loc dedicat acesteia pana nu completezi un formular alambicat.

Cireasa de pe tort o reprezinta axl - acest monument de moralitate si verticalitate, dublat, pardon, de un istoric bogat al ascunsului rahatului sub covor, sters postari pe sestache, acoperit colegi in situatii de rahat s.a.m.d.

Propun sa-i oferiti si lui LRP un topor al dreptatii ca prea v-a periat de-a lungul timpului si a fost ignorat cu desavarsire.

axl28.09.2011 14:24

Joga seamana cu Tarky.

Le reseau pansant28.09.2011 14:34
Propun sa-i oferiti si lui LRP un topor al dreptatii ca prea v-a periat de-a lungul timpului si a fost ignorat cu desavarsire.

absolut de acord frate, abia astept o secure sau iatagan ca eu sunt mai orgolios si vreau ceva specific, cu dedicatie daca ma intelegi.

Cat despre periaje nici nu stiu cum de Azzido mai are timp si de altceva ca e ocupat sa citeasca odele subsemnatului, la fel si George Stan, asta ca sa nu mai spun de MoWeed, axl, armanovici, Lari care m-au angajat ca frizer si cu care stau zilnic pana la 4 pe mess.

Ronnie28.09.2011 14:50

De ce nu faceti fetele o petitie online impotriva staffului fcsteaua.ro? E bine ca am scapat de Adisor o luna, ne mai relaxam si noi. Probabil urmeaza inca vreo saptamana in care banateanul o sa se agite cu cine stie ce comisii de etica viseaza noaptea. Daca nu baga si niste basini si arogante specifice degeaba :D Sunteti adorabili!

Cireasa de pe tort din cuplu celor 2 vine curand, bogdinho :D

Kellerman28.09.2011 15:01

ce mizerie

l-ati evacuat pe Adrian, il promovati pe frantuzul asta "Le reseau pansan" puncte puncte ca nu mai e loc. Il avertizati pe Gandalf, etc.

Foarte tare axl, keep it up, o sa ramai cu becalistii, atunci cucuruzii vor fi becalistii si tu vei fi NEVOIT sa fugi cu spatele prin lanul de porumb.

Copii, mai invatati putin ce inseamna offtopic, trolling si notiunea de sarcasm, ca sunteti corigenti rau de tot aici. Ma refer la axl si azzido.

Si reparati-va in pana mea sistemul de warn, ca de dat stiti sa dati, dar de scos nu mai stiti, mie trebuia sa imi expire in 25 septembrie si suntem in 28. Bine ca pe asta nu o rezolvati.

(a se observa ca am zis PANA, adica ce are porumbelu', nu organul genital)

s-a dus dracu si ultima fortareata impotriva ciobanului

«1122112221223122412251251»