2fingers si sslazio,stiu mai multe lucruri decat voi.mult mai multe da ma abtin.
ma abtin pentru ca mi e scarba.mi e scarba ca Peluza Sud a ajuns dintr un bastion al ultraseriei veritabile din Romania,o gasca de drogati care umbla prin Bucuresti cu cate 7-8 masini,inarmati pana in dinti,ca asa e huliganismul,e cu bate, cu lanturi,cu rangi....si cum spuneam,umbla prin Bucuresti la un meci al rivalelor??!!?? si vaneaza rataciti,sa nu fie mai multi de 7-8,dupa care posteaza comunicate.
sunt curios cum o sa faceti fata tiganilor(interlopi) care o sa va vaneze ca pe potarnichi.
bine,trecem peste retarzii cu cascade flegma in coltu` gurii care o sa se ia de ceafa si o sa sara in sus ca as fi rapidist sau dinamovist,da acu` fara misto,sunteti siguri ca faceti fata raspunsului subpodarilor?
exista liste cu voi,cu adrese,cu nume ,cu locurile unde lucrati si multe altele.
nu,nu sunt cioara si nici nu lucrez la jandarmerie,doar stiu.mult mai multe.
apropo Bogdan punkerul a iesit din spital?ca nu l-am mai vazut pe forum in ultimul timp.a,nu stiati ca a fost rupt cu bataia?pai il asteptam sa apara sa ne zica el ce si cum...cand s-o vindeca... ![]()