FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«1121912201221122212231251»
Inciu-Ciuna22.09.2011 21:27

2fingers si sslazio,stiu mai multe lucruri decat voi.mult mai multe da ma abtin.

ma abtin pentru ca mi e scarba.mi e scarba ca Peluza Sud a ajuns dintr un bastion al ultraseriei veritabile din Romania,o gasca de drogati care umbla prin Bucuresti cu cate 7-8 masini,inarmati pana in dinti,ca asa e huliganismul,e cu bate, cu lanturi,cu rangi....si cum spuneam,umbla prin Bucuresti la un meci al rivalelor??!!?? si vaneaza rataciti,sa nu fie mai multi de 7-8,dupa care posteaza comunicate.

sunt curios cum o sa faceti fata tiganilor(interlopi) care o sa va vaneze ca pe potarnichi.

bine,trecem peste retarzii cu cascade flegma in coltu` gurii care o sa se ia de ceafa si o sa sara in sus ca as fi rapidist sau dinamovist,da acu` fara misto,sunteti siguri ca faceti fata raspunsului subpodarilor?

exista liste cu voi,cu adrese,cu nume ,cu locurile unde lucrati si multe altele.

nu,nu sunt cioara si nici nu lucrez la jandarmerie,doar stiu.mult mai multe.

apropo Bogdan punkerul a iesit din spital?ca nu l-am mai vazut pe forum in ultimul timp.a,nu stiati ca a fost rupt cu bataia?pai il asteptam sa apara sa ne zica el ce si cum...cand s-o vindeca... :yes:

2fingers23.09.2011 09:09

stii cine sunt?

Marius23.09.2011 09:24

Asta emisiune, nu laba de pe pro

larissa-riquelme-latin-dance-show de EgotasticMedia

axl23.09.2011 09:58
Asta emisiune, nu laba de pe pro

Iti place tipu, a?

axl23.09.2011 10:17
apropo Bogdan punkerul a iesit din spital?ca nu l-am mai vazut pe forum in ultimul timp.a,nu stiati ca a fost rupt cu bataia?pai il asteptam sa apara sa ne zica el ce si cum...cand s-o vindeca... :yes:

Inciule, zi-ne si noua, sau zi-mi macar mie ca-s foarte curios. Cand minti si cand spui adevarul?

Spuneai ca lucrezi la S.T.S. Asta e adevarul? Ca se bate cap in cap cu alt adevar pe care-l spuneai, ca tocmai ce-ai iesit de la inchisoare. Sau imi aduc eu aminte prost? Ai fost la inchisoare mai demult? Apoi te-ai angajat la S.T.S.? Ca aceste doua adevaruri nu-s posibile ambele in acelasi univers. Esti o fiinta multi-dimensionala? Sau minti?

Pana ma lamuresti eu iti acord circumstante atenuante si te voi trata ca pe o finta multi-dimensionala, ce calatoreste prin timp si spatiu, colindand universuri paralele, aducand justitia acolo unde se simte nevoia.

Inciu-Ciuna23.09.2011 11:30
stii cine sunt?

doar un baiat din peluza...caruia ii place hocheiul...

respect Sud :hypocrite:

Kellerman23.09.2011 11:58

Bogdan a intrat in spital ? =)) meh, nici nu ma mira, moaca lui cere pumni...

axl23.09.2011 12:37

untitled.PNG

Rabdare diavole, rabdare. Mai ai 5 ore.

Inciu-Ciuna23.09.2011 13:49
Bogdan a intrat in spital ? =)) meh, nici nu ma mira, moaca lui cere pumni...

nu stiu ma,am zis la misto,in ton cu titlul topicului.:))

Marius23.09.2011 13:52
nu stiu ma,am zis la misto,in ton cu titlul topicului.:))

Tot la misto, nu ne spui daca te-ai angajat la STS inainte sau dupa puscarie?

axl23.09.2011 14:00

Hei ho', la misto, la misto, la misto.

Pentru mine, sa nu uit, 196 - 219.

Si N/S 20.

Inciu-Ciuna23.09.2011 16:21

Marius,cu STS am colaborari de 17 ani .

Evenimentul in urma caruia am ispasit o pedeapsa meritata a fost in urma cu 4 ani.Fara nici o legatura cu viata mea profesionala.

u mad bro?

nu,ca-mi place de voi maxim.

zmei si harapi albi carora daca le dai cu viata peste nas incep sa planga cu bulbuci de muci.dragutii de voi....

a,si inca ceva ca am o spasma de orgoliu acum.....sunt nascut intr-o familie de ofiteri ai Armatei Romane,bunicul meu a fost general la trupele de graniceri,tata a fost maior in cadrul trupelor speciale anti tero,fratii mei lucreaza mai mult sau mai putin in cadrul Armatei Romane,uniforma a fost un reper moral cat si o icoana pentru mine.

asa ca atunci cand vad diversi pigmei morali sau sobolani de tastatura cu proiectii interioare de dragoni,dandu-se in spectacol si batandu-se cu pumnisorii in piept ca ei detin cheia de bolta a spiritului ros albastru,imi vine sa-mi iau concediu si sa-i gasesc si sa ma distrez cu gura lor si o bordura.

dintr-un anumit punct de vedere,extrem de multi de aici nu va deosebiti cu nimic de ciobanul care ne murdareste zilnic.si culmea ca sunteti dintre aia care fac caterinca de "zabrauteni" si"oi".

stix,esti ok?iti merge bine?te pup dragalasule....

acest text a fost scris la misto,conform topicului.

bogdinho'23.09.2011 17:53

Zise ingerasul forumului sau mai bine zis Cupidonul lui Stanici , noul " Mache " , ca tot ii scoteai ochii ca face flotari la webcam intr-un stil apropiat de filmele deocheate.

untitled.PNG

Rabdare diavole, rabdare. Mai ai 5 ore.

Adrian23.09.2011 18:30

Mi se pare mie sau inciu ciuna incepe sa fie noul redondo al siteului?

E securist, ofiter in Armata, bataus, puscarias, ultras, expert in diferite domenii printre care jurnalismul si fotbalul si are si timp sa stea pe net.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca are vreo 250 de ani, din ce zice el, cel putin.

17 ani a colaborat acolo, apoi a facut puscarie, a fost prezent si la revolutie...

Te-ai gandi ca un om de varsta lui ar fi mai matur, nu si-ar pierde timpul pe net.

Si si daca ar face-o, nu s-ar da mare ca il sparge pe nu stiu care sau ca il miroase sau nu mai stiu ce si nu ar folosi expresii de pusti de 12 ani.

In fine, ce stiu eu?!

Am observat doar ca omul se contrazice la greu:

uniforma a fost un reper moral cat si o icoana pentru mine.

am ispasit o pedeapsa meritata a fost in urma cu 4 ani.

cu STS am colaborari de 17 ani .
MoWeed23.09.2011 18:34

A rezistat si bogdinho o ora pana sa ia iar ban :)))

Maye23.09.2011 18:37

El si Ilie Dobre ce mai bat recorduri mondiale.

danimarcu23.09.2011 18:53

Din ultimele discutii,chiar daca e topic de mistouri,am gtras doua concluzii mari si late:

1.Inciu-Ciuna este mitoman; deci nu are rost sa ne mai enervam pe dansul cand ameninta/jigneste/inflameaza...

2.bogdinho are un singur tel in viata,si anume sa aiba si el un ban. Voi i-l tot dati, ba pe 7 zile,ba pe 21,dar niciodata nu i-l dati de tot,cum isi doreste el...

axl23.09.2011 19:02
Zise ingerasul forumului sau mai bine zis Cupidonul lui Stanici , noul " Mache " , ca tot ii scoteai ochii ca face flotari la webcam intr-un stil apropiat de filmele deocheate.

Rabdare, diavole, rabdare. Mai ai 168 de ore.

stix23.09.2011 19:16

Nu, adevarul este altul, cand l-a ameninintat prima data userul @inciu-ciuna pe Bogdan_p a fost prin februarie - martie ( asa ceva ) si i-a spus ca a iesit recent din puscarie, a spus ceva de vatamari corporale grave si a spus ca a stat 7 ani pe acolo, totodata omul era suparat ca fratele lui mai mic fusese agresat intr-o deplasare aiurea, fara niciun motiv, ( nu mai stiu unde exact ) si ca o sa-i arate el ce este ,,baietia".......bun, eu chiar l-am crezut initial, imi zic in sinea mea, na ma ca ,,orice nas isi are nasul", daca Bogdan_p a facut tampenii merita sa plateasca......asta e, in viata se mai si platesc prostiile......asta e, are omul de platit polite, nu ma bag in niciun fel, ,,afacerea" lor, sa si-o rezolve sanatosi.

Trece timpul, ,,ciorcusa sub acoperire" incepe sa scrie numai aberatii pe aici, despre site, ( ba ca este inutil , ca face bani nejustificat pe spinarea userilor care intra pe aici), despre AISS, acum mai nou vad ca da omul si in Sud ( ii face pe aia drogati, batausi )......tot tacamul, zic ba ceva nu-i in regula cu personajul in cauza, totul culmineaza cu faptul ca intr-o seara intra si le spune unor stelisti de pe aici care anuntau ca vor sa mearga pentru a protesta la Constanta impotriva MIZERIEI, sa nu se duca pe acolo ca vor veni X si Y si ii vor rupe cu bataia.......deja era prea mult pentru mine.

Ma gandesc, daca omul a ,,zacut " 7 ani prin puscarii, inseamna ca este bazat, sigur pe el, stie el ce spune, il amenint pe privat si ii spun sa se potolesca, reactia ,,durului" care este?!........imi posteaza mesajul pe aici, asta n-ar fi fot asa de grav da' se mai si plange pe la diversi de pe aici: uite ba ce rau e s@ stix cu mine:))))))))))), pai asa face un om de 37 de ani care zice ca nimeni si nimic nu-i sta in cale.....este ,,victima de net" a unui user de pe F.C Steaua:)))), ori esti agresor, ori esti victima, hotaraste-te odata, pozitia ,,oficiala" fiind.......

Adrian

Te rog eu frumos, daca vrei si poti, ca tu stii cum se poate face asta, eu nu stiu exact, pune toate postarile lui aici, sa le vada toti si sa-si formeze o parere pe ceea ce citesc ( scrise de el ), nu pe ce spun eu, tu sau altii de pe aici. Iti multumesc anticipat.

Adrian23.09.2011 19:36

De ce sa ma stresez? Omul isi va taia singur craca atunci cand vine vremea. Trebuie doar sa astept. Daca ai memorie buna observi foarte usor cum se schimba oamenii pe site.

clausblaus23.09.2011 19:38
.....sunt nascut intr-o familie de ofiteri ai Armatei Romane,bunicul meu a fost general la trupele de graniceri,tata a fost maior in cadrul trupelor speciale anti tero,fratii mei lucreaza mai mult sau mai putin in cadrul Armatei Romane,uniforma a fost un reper moral cat si o icoana pentru mine.

.....asa ca,intr-o spasma de orgoliu,ce m-am gandit io inciu-(min)ciuna:ca sa nu fac familia de ras mi-am tras si eu uniforma de la trupele de detinu......eeee ce timpuri frumoase,astea se petreceau cu vreo 4 ani in urma.Ce stiti voi ba,soareci de tastatura!

Scris azi 23-09-2011-la misto,conform topicului.

iNsTiGaToR23.09.2011 20:00
ori esti agresor, ori esti victima, hotaraste-te odata, pozitia ,,oficiala" fiind.......

Capra

blindica23.09.2011 20:01

Nu's ei de vina,e si cartierul rau-famat... :chair:

Inciu-Ciuna23.09.2011 20:04

Adrian,nu-mi pierd timpul pe net,munca mea se desfasoara 75% pe net.Cand intru aici,intru sa ma amuz,doar atat.Steaua e moarta si ingropata demult.Asa ca...

Tu cu siguranta ai stofa buna,insa e necesar totusi ,pana iti faci o relatie stabila(cam greu ce-i drept,la cat esti de timid cu femeile si urat)sa te duci din cand in cand la cur.ve.Asa e,prima oara e mai greu,insa iti iei si tu inima in dinti si te mai relaxezi putin.

Daca stau sa ma gandesc putin,chiar si asta e foarte improbabil pentru tine,tu ai gene latente de gay in tine.

Adanci ,dar le ai.Daca singura ta jignire catre mine,a fost"sa mirosi barbati" e clar ce zace in tine.

Eu sper ca totusi sa ai scapare.

stix,tu esti cantitate neglijabila,insignifianta,de fapt tu existi?e imposibil sa fie cineva atat de trepanat si de perseverent in imbecilitate.da,e clar,tu nu existi,tu esti doar un boot.

supertare topicul asta.felicitari moderatorilor.tineti-o tot asa.:)

respect Peluza Sud.poate data viitoare le gabjiti pe ciorile de la granata girls.:)

Adrian23.09.2011 20:14

Multumesc pentru sfaturi.

Sunt sigur ca vorbesti din propria experienta si ca tot ce mi-ai spus e adevarat. Ma bucur daca pe tine te-au ajutat.

Aleg totusi sa le ignor, sper sa nu te superi.

Si m-ai inteles gresit. Eu nu te-am jignit cand am zis ca mirosi barbati. Te-am citat.

Tu singur ai recunoscut ca obisnuiesti sa treci pe langa Bogdan punkerul si sa il mirosi.

apropo,zilele astea am fost foarte aproape de tine si sincer iti zic,mirosi a transpiratie.vezi ca s-au inventat roll-onuri macar,ca de spalat mai greu,de parfumuri nu mai zic.

Tu ai zis-o, nu eu.

«1121912201221122212231251»