Laba.
Laba.
Am glumit. Citeam niste postari mai vechi si radeam singur.
Uite ce am descoperit. ![]()

Pentru mine, sa nu uit, 196 - 219.
Da, Kellerman, esti nostim.
Da, Kellerman, esti nostim.
![]()
Cel mai mare misto, RMA 2011 de la Brasov ![]()
Latra aia peste CD aiurea...
ce idioti..
bai fratilor.. pe mine ma sparge rau de tot stadionul astora de la petrolul... imi place la nebunie.. voi ce parere aveti ?? ![]()
@AG : chiar iti place stadionul alora? Si mie imi place,dar credeam ca sunt singurul
Iti dai seama ca nu-i cine-stie-ce arhitectura,dar am crescut cu stadioane de genul acela pe la TV,in genul clasic din Marea Britanie. Seamana un pic cu Bay Arena ( Leverkusen,Germania ) de pe la inceputuri.
![]()
@AG : chiar iti place stadionul alora? Si mie imi place,dar credeam ca sunt singurulIti dai seama ca nu-i cine-stie-ce arhitectura,dar am crescut cu stadioane de genul acela pe la TV,in genul clasic din Marea Britanie. Seamana un pic cu Bay Arena ( Leverkusen,Germania ) de pe la inceputuri.
e foarte foarte frumos stadionul..modest, simplu.. si ieftin..are un avantaj mare al infrastructurii care permite oricand exitnderea tribunelor.. cand ma gandesc ca una din peluze va fi plina meci de meci.. si ce atmosfera va fi acolo.. imi vine sa-mi iau zilele cand ma gandesc la Steaua 2003..
e foarte foarte frumos stadionul..modest, simplu.. si ieftin..are un avantaj mare al infrastructurii care permite oricand exitnderea tribunelor.. cand ma gandesc ca una din peluze va fi plina meci de meci.. si ce atmosfera va fi acolo.. imi vine sa-mi iau zilele cand ma gandesc la Steaua 2003..
E chiar calumea stadionul nou din Ploiesti. Ieftin, nu prea, daca te gandesti ca a sarit de 25 de milioane, dupa unii chiar si de 30, si e facut din prefabricate. Cel din Cluj pare cel mai ieftin, cu un cost de vreo 40 de mil, capacitate dubla si constructie solida.
Dumnezeu mi-e martor, am vazut la viata mea femei urate cacalau, am si tufut vreo cateva, beat sau nu, dar asa ca-n poza de mai jos mai rar.
As dori sa intitulez aceasta poza Aratarea si perechea.
Si daca tot suntem la capitolul aratari, iata alte poze.
N-am nimic cu rapidistii, fereasca sfantu', dar felicit pe aceasta cale sudul de porci nazisti care au eliminat din fenomen (cu care iarasi n-am nicio treaba) o asemenea aratare.
Parintii rapidisti isi pot aduce linistiti puradeii in peluza. In noaptea respectiva, daca nu-s la furat, vor dormi linistiti.
Dumnezeu mi-e martor, am vazut la viata mea femei urate cacalau, am si tufut vreo cateva, beat sau nu, dar asa ca-n poza de mai jos mai rar.
N-am nimic cu rapidistii, fereasca sfantu', dar felicit pe aceasta cale sudul de porci nazisti care au eliminat din fenomen (cu care iarasi n-am nicio treaba) o asemenea aratare.
Deci acel grup era format din 3 oameni, din care 2 peste 6 ani? ![]()
Finantatorul Ciobanul nu a mai asteptat să se termine slujba religioasă tinută ieri la biserica din Pipera, plecand cu zece minute inainte de final. Era negru de suparare si spunea intruna "Sunt cel mai mare tampit". Se pare că cele patru moaste aduse de curand de la Muntele Athos nu l-au multumit deloc pe Becali.
"Sunt cel mai mare bou. E numai greseala mea. Am ascultat de unul si de altul. Că ia-l pe sfantul ala, că ia-l pe alalalt... Am aruncat cu milioanele si rade lumea de mine. Pai, ce, asta e slujba! E bataie de joc" " s-a racorit finantatorul din Pipera.
Ciobanul a mai declarat că nu mai dă nici un ban la cutia milei pană nu apar rezultatele. Pană biserica lui nu va fi prima biserică din tara nici un preot nu mai vede nici o donatie.
În iarnă patronul vrea să facă curățenie in soborul de preoti si să aducă alte moaste de sfinti, in acest sens Meme facandu-și deja bagajele să plece in Brazilia. Cei care nu vor vrea să-și rezilieze contractele vor fi trimisi la a doua biserică a lui Becali.
sursa: timesnewroman.ro
A mai zis si ca transfera un popa si un tarcovnic de 10 milioane.
Multumesc pentru promovare, inseamna ca sunt o persoana destul de importanta incat te-ai obosit sa postezi aceste fotografii cu mine. Nu ma consider deloc o persoana urata. Insa activitatea ta sociala pun pariu ca este mult mai urata decat mine. Te-am pupat!
As dori sa intitulez aceasta poza Aratarea si perechea.
Si daca tot suntem la capitolul aratari, iata alte poze.
Parintii rapidisti isi pot aduce linistiti puradeii in peluza. In noaptea respectiva, daca nu-s la furat, vor dormi linistiti.
In alta ordine de idei. Maimuta aia purtatoare de zdrente "visini" s-o fi antrent 8-12 ore/zi toata viata ei ca sa ajunga sa hidoasa? Deci este deosebit de hada, cred ca Mama Natura se pisa in timpul in care ea era conceputa. O avea pensie pentru handicapati? Eu,daca as fi in locul ei, as cere.
In fine. S-a orientat, totusi, bine. Specimenele de tip masculin din peluza ciorista probabil o considera "sukara", la cat de negri si urati ca intunericul sunt si ei, la randul lor. Oricum, sper sa nu procreeze. Nu de alta, dar n-as vrea ca viitorii mei copii sa treaca prin experienta traumatizanta de a o vedea. Pe ea sau pe puradeii ei. Bleah. Tre' sa beau una rece, sa treaca greata.
LE. SOC. GROAZA! Subpodara stie sa scrie. Sau sa dicteze. Doua beri. Trei. Brrr, antipatici, gunoierii astia, de felul lor, cu legendele lor urbane transmise printre coji de seminte de bulibasele de la colturile strazilor din julesti. Axle, pune sperietoarea aia de ciori, ma! Ca ne invadeaza graurii si ne arata ca avem valori estetice gresite, mama lor de arghezieni.
Oameni buni. Sunteti zei. ![]()
Axle, o pieri, n-o pieri, nu conteaza. A zis ca te-a pupat. Bai baitule. D-aia iti luasesi tu concediu medical un an ca ai avut icter? Scuze ca nu te-am crezut si te-am acuzat ca de la bautura ti se trage. Ma mir ca mai esti om.