FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«1121712181219122012211251»
axl15.09.2011 17:31

Laba.

axl15.09.2011 17:36

Am glumit. Citeam niste postari mai vechi si radeam singur.

Kellerman15.09.2011 17:38

Uite ce am descoperit. :D

axlsilanuldeporumb.png

axl15.09.2011 17:45

Pentru mine, sa nu uit, 196 - 219.

Da, Kellerman, esti nostim.

Kellerman15.09.2011 17:47
Da, Kellerman, esti nostim.

:wub:

axl15.09.2011 20:42
MikStelista16.09.2011 17:35
Marius16.09.2011 17:37

Cel mai mare misto, RMA 2011 de la Brasov :)

navodarean16.09.2011 17:39

Latra aia peste CD aiurea...

Marius17.09.2011 10:24

Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro

AG17.09.2011 22:27

ce idioti..

bai fratilor.. pe mine ma sparge rau de tot stadionul astora de la petrolul... imi place la nebunie.. voi ce parere aveti ?? :hmmm:

blindica18.09.2011 10:50

@AG : chiar iti place stadionul alora? Si mie imi place,dar credeam ca sunt singurul :D Iti dai seama ca nu-i cine-stie-ce arhitectura,dar am crescut cu stadioane de genul acela pe la TV,in genul clasic din Marea Britanie. Seamana un pic cu Bay Arena ( Leverkusen,Germania ) de pe la inceputuri.

MikStelista18.09.2011 17:59

:gathering:

AG18.09.2011 19:55
@AG : chiar iti place stadionul alora? Si mie imi place,dar credeam ca sunt singurul :D Iti dai seama ca nu-i cine-stie-ce arhitectura,dar am crescut cu stadioane de genul acela pe la TV,in genul clasic din Marea Britanie. Seamana un pic cu Bay Arena ( Leverkusen,Germania ) de pe la inceputuri.

e foarte foarte frumos stadionul..modest, simplu.. si ieftin..are un avantaj mare al infrastructurii care permite oricand exitnderea tribunelor.. cand ma gandesc ca una din peluze va fi plina meci de meci.. si ce atmosfera va fi acolo.. imi vine sa-mi iau zilele cand ma gandesc la Steaua 2003..

Marius19.09.2011 06:42
e foarte foarte frumos stadionul..modest, simplu.. si ieftin..are un avantaj mare al infrastructurii care permite oricand exitnderea tribunelor.. cand ma gandesc ca una din peluze va fi plina meci de meci.. si ce atmosfera va fi acolo.. imi vine sa-mi iau zilele cand ma gandesc la Steaua 2003..

E chiar calumea stadionul nou din Ploiesti. Ieftin, nu prea, daca te gandesti ca a sarit de 25 de milioane, dupa unii chiar si de 30, si e facut din prefabricate. Cel din Cluj pare cel mai ieftin, cu un cost de vreo 40 de mil, capacitate dubla si constructie solida.

axl19.09.2011 15:24

Dumnezeu mi-e martor, am vazut la viata mea femei urate cacalau, am si tufut vreo cateva, beat sau nu, dar asa ca-n poza de mai jos mai rar.

aratarea.PNG

As dori sa intitulez aceasta poza Aratarea si perechea.

Si daca tot suntem la capitolul aratari, iata alte poze.

1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

N-am nimic cu rapidistii, fereasca sfantu', dar felicit pe aceasta cale sudul de porci nazisti care au eliminat din fenomen (cu care iarasi n-am nicio treaba) o asemenea aratare.

Parintii rapidisti isi pot aduce linistiti puradeii in peluza. In noaptea respectiva, daca nu-s la furat, vor dormi linistiti.

Sud194719.09.2011 15:28
Dumnezeu mi-e martor, am vazut la viata mea femei urate cacalau, am si tufut vreo cateva, beat sau nu, dar asa ca-n poza de mai jos mai rar.

N-am nimic cu rapidistii, fereasca sfantu', dar felicit pe aceasta cale sudul de porci nazisti care au eliminat din fenomen (cu care iarasi n-am nicio treaba) o asemenea aratare.

Deci acel grup era format din 3 oameni, din care 2 peste 6 ani? :))

axl19.09.2011 16:02

Rusine celui care a distribuit acest link tuturor suporterilor rapidisti. Ne-au invadat. Numai I.P.-uri giulestene.

untitled.PNG

In alta ordine de idei, daca tot sunt aici, sa profitam de situatie si sa le facem cunoscuta toata simpatia noastra.

Stanici20.09.2011 12:23

Finantatorul Ciobanul nu a mai asteptat să se termine slujba religioasă tinută ieri la biserica din Pipera, plecand cu zece minute inainte de final. Era negru de suparare si spunea intruna "Sunt cel mai mare tampit". Se pare că cele patru moaste aduse de curand de la Muntele Athos nu l-au multumit deloc pe Becali.

"Sunt cel mai mare bou. E numai greseala mea. Am ascultat de unul si de altul. Că ia-l pe sfantul ala, că ia-l pe alalalt... Am aruncat cu milioanele si rade lumea de mine. Pai, ce, asta e slujba! E bataie de joc" " s-a racorit finantatorul din Pipera.

Ciobanul a mai declarat că nu mai dă nici un ban la cutia milei pană nu apar rezultatele. Pană biserica lui nu va fi prima biserică din tara nici un preot nu mai vede nici o donatie.

În iarnă patronul vrea să facă curățenie in soborul de preoti si să aducă alte moaste de sfinti, in acest sens Meme facandu-și deja bagajele să plece in Brazilia. Cei care nu vor vrea să-și rezilieze contractele vor fi trimisi la a doua biserică a lui Becali.

sursa: timesnewroman.ro

ebonyc20.09.2011 13:00

A mai zis si ca transfera un popa si un tarcovnic de 10 milioane.

visinuta20.09.2011 14:43

Multumesc pentru promovare, inseamna ca sunt o persoana destul de importanta incat te-ai obosit sa postezi aceste fotografii cu mine. Nu ma consider deloc o persoana urata. Insa activitatea ta sociala pun pariu ca este mult mai urata decat mine. Te-am pupat!

aratarea.PNG

As dori sa intitulez aceasta poza Aratarea si perechea.

Si daca tot suntem la capitolul aratari, iata alte poze.

1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

Parintii rapidisti isi pot aduce linistiti puradeii in peluza. In noaptea respectiva, daca nu-s la furat, vor dormi linistiti.

Stanici20.09.2011 14:44

In alta ordine de idei. Maimuta aia purtatoare de zdrente "visini" s-o fi antrent 8-12 ore/zi toata viata ei ca sa ajunga sa hidoasa? Deci este deosebit de hada, cred ca Mama Natura se pisa in timpul in care ea era conceputa. O avea pensie pentru handicapati? Eu,daca as fi in locul ei, as cere.

In fine. S-a orientat, totusi, bine. Specimenele de tip masculin din peluza ciorista probabil o considera "sukara", la cat de negri si urati ca intunericul sunt si ei, la randul lor. Oricum, sper sa nu procreeze. Nu de alta, dar n-as vrea ca viitorii mei copii sa treaca prin experienta traumatizanta de a o vedea. Pe ea sau pe puradeii ei. Bleah. Tre' sa beau una rece, sa treaca greata.

LE. SOC. GROAZA! Subpodara stie sa scrie. Sau sa dicteze. Doua beri. Trei. Brrr, antipatici, gunoierii astia, de felul lor, cu legendele lor urbane transmise printre coji de seminte de bulibasele de la colturile strazilor din julesti. Axle, pune sperietoarea aia de ciori, ma! Ca ne invadeaza graurii si ne arata ca avem valori estetice gresite, mama lor de arghezieni.

axl20.09.2011 15:03

scarecrow.png

Piei, Satana!

David20.09.2011 15:05

Oameni buni. Sunteti zei. :D

Stanici20.09.2011 15:06

Axle, o pieri, n-o pieri, nu conteaza. A zis ca te-a pupat. Bai baitule. D-aia iti luasesi tu concediu medical un an ca ai avut icter? Scuze ca nu te-am crezut si te-am acuzat ca de la bautura ti se trage. Ma mir ca mai esti om.

«1121712181219122012211251»