A iesit in **** goala in spatiu.
A iesit in **** goala in spatiu.
Am facut nudism intre Saturn si Venus.
Si te ustura UrAnus.
Nu mai mancati rahat, mă ustura bucile.
Fa o poza.
Fa o poza.
Prima oara am vrut sa fac dar a doua oara m-am gandit ca ar fi destul de gay.
Fa o poza.
Pervers.
Iar am facut nudism dar de data asta am folosit protectie.
De ce nu incerci nudismul intr-un camp de cucuruzi fugind cu spatele ?
Bravo, am zambit.
Poti sa faci nudism si sa nu ne spui?
Asa am facut pana acum, am zis ia sa mai schimb ceva.
Schimba pozitia. Baga fundu' la nisip si roaga-te sa fie nori.
Razi tu da asta-i cea mai buna perioada de mers la plaja. PuIa turisti, plaje pustii din Vama pana-n Olimp, apa rece dar foarte limpede, fara alge, cer senin, fara gunoaie, muzica la terase sau copii care urla.
Cand o s-o faci p'aia cu (,) cucuruzii sa-mi spui, ca sunt interesat (nu sa fac si eu, sa te vad pe tine).
Esti interesat de stimularea anala?
Eu asta inteleg.
Dar sa trecem peste, descarca-ti sufletul daca vrei, eu unul n-o sa te provoc.
Nu, sunt interesat de efectul experimentului.
Doamne apara-ne, redactorul nostru Adrian ameninta de ceva timp ca o sa ne paraseasca, nu inteleg exact in ce fel dar, desi am avut oaresce meciuri cu el vreau sa arat ca nu exista ranchiuna apeland la cel mai bun mod de a lua atitudine asa ca am creat o petitie on-line pentru a-l determina sa ramana cu noi.
Semneaza si tu!!! Eu am semnat primul, cu mainile curate.
PETITIE ADUCERE INAPOI Adrian IN CIUDA FAPTULUI CA INCA N-A PLECAT.
Ajutati comunitatea fcs si distribuiti aceasta petitie tuturor cunoscutilor din lista de FB, hi5, YM, Skype si stelist.ro!!! Nu sta degeaba, pune umaru'!
Doamne apara-ne, redactorul nostru Adrian ameninta de ceva timp ca o sa ne paraseasca, nu inteleg exact in ce fel dar, desi am avut oaresce meciuri cu el vreau sa arat ca nu exista ranchiuna apeland la cel mai bun mod de a lua atitudine asa ca am creat o petitie on-line pentru a-l determina sa ramana cu noi.
Semneaza si tu!!! Eu am semnat primul, cu mainile curate.
Ajutati comunitatea fcs si distribuiti aceasta petitie tuturor cunoscutilor din lista de FB, hi5, YM, Skype si stelist.ro!!! Nu sta degeaba, pune umaru'!
da lasa domne omul in pace sa isi duca decizia la bun sfarsit, a luat o hotarare sa ii suporte urmarile oricare sunt ele, sa nu regrete/spuna mai tarziu ca din cauza lui x si y a facut contra vointei lui.
Daca eu fac petitie ca tu sa te bagi in apa maine la 6 dimineata te bagi?
Daca eu fac petitie ca tu sa te bagi in apa maine la 6 dimineata te bagi?
Probabil ca nu insa cel putin voi sti ca exista oameni carora le pasa.
Probabil ca nu insa cel putin voi sti ca exista oameni carora le pasa.
nici daca la 50m de geamandura se afla 3 blonde goale pusca spre care vine un rechin hamesit de foame?
Ia nu mai schimba tu vorba ca aici avem treburi serioase.
Sub sloganul NU STA DEGEABA, PUNE UMARU'! invit toti utilizatorii fcs sa semneze petitia on-line care il poate aduce inapoi pe Adrian.
Utilizatorul ascuns.
Hmmmmmm.
Ce faceati bai, pe topic, singurei ? (
? )
![]()