hmmm, nu e kellerman ? cred ca sunt locul 2 atunci.
hmmm, nu e kellerman ? cred ca sunt locul 2 atunci.
I'm by-winning!
Epic winning ![]()
Mesaj Personal
Inciu-Ciuna
Re:catelus dragalas, Sep 2 2011, 04:45 PM
"stelist infocat"
Grup: Seniori
72,807
Inregistrat: 29-November 10
CITAT
CITAT
CITAT
Te rog frumos sa postezi si mesajul asta privat, din moment ce l-ai postat pe primul, imi inchipui ca- vei posta si pe acesta......stii de ce, iti spuneam pe forum, da' nu prea stiu pe unde si ca sa nu iau warn off topic, te invit pe tine sa-l postezi......... ( cred ca la lua-te-as la misto ), cel putin acolo cred ca este potrivit, DESI ESTE PURA REALITATE, so here we go...............
Mesajul este urmatorul:
Subsemnatul @ inciu ciuna.......date persoanle de identificare, alea, alea,( neinteresante pentru nimeni ), promit solemn ca in cazul in care le mai adresez injurii, calomnii sau sa-i mai amenint in vreun fel pe anumiti useri de pe F.C Steaua, asa fara nici un motiv ( cum am facut in trecut), imi recunosc greseala impardonabila as putea spune, dar recunosc cu mana pe inima ca am fost un mare prost si regret, insa am o scuza, urasc stelistii, ce pot face?!, asa-s eu frustrat........, promit insa solemn ca nu ma voi supara daca voi fi banat 100 de ani de pe acest site, intrucat recunosc cu mana pe inima cu nu-s stelist, promit solemn ca indata ce voi fi banat ma voi intorce cu coada intre picioare la ,,cainii" mei....
Totodata eu ,,inciu ciuna" mentionez faptul ca-i respect pe stelisti, stiu ca ne sunt superiori si ca se vor .....mictiona ( ca sa vezi cat de civilizat pot sa fiu...), pe noi la orice ora din zi si din noapte......noi cainii am fost si suntem fara viitor, orice s-ar spune si va invidiem din tot sufletul, va uram pentru toate realizarile voastre, pentru faptul ca ne-ati dat la bot cu toate ocaziile, ca ati luat Cupa Campionilor, noi fiind nimeni pe lume si suferind asa aiurea ca suntem si vom fi niste dobitoci, pribegi pe lume, oameni fara Dumnezeu, alea, alea, alea, un ,,mea culpa" la final, ( hai sa ti-l fac tot eu, ca nu te descurci ), ceva asa grandios, ceva sa ne impresioneze.........IERTATI-MA CA SUNT PROST, ADICA CAINE/CIOARA.....tot stelismul e mai bun, orice s-ar spune:)))), gata si acum ,,iesirea" ta prin spatele scenei, in ropote de aplauze.....bis, bis, bis...totusi daca ne gandim, mai bine nu..........
salut domnilor,
fiindca sunteti moderatori,am si eu o rugaminte la voi,din suflet.
am putea sa l facem pe individul ale carui elucubratii(starnite de ultimul meu comentariu) le am citat,mascota sitului?
este vorba de userul stix,a.k.a. mache de pe fcsteaua.ro
e doar o propunere,sper eu constructiva.
multumesc.
laugh.gif)))))))))))))))))))) si ce-au zis??
Pai eu am recunoscut pe forum ca nu te consider stelist, ce vrei mai mult decat atat???????.......ca esti nu mincinos notoriu, ca ai stat prin puscarii, ca bati useri de pe aici, numai amenintari lansai pe aici, pe urma cand ai vazut ca nu-ti merge, ai lasat-o mai moale......
Am sa sustin mereu ca nu esti stelist, se poate vedea treaba asta din toate comentariile tale, numai sa aiba rabdare cineva sa ti le caute pe aici.......
Nu m-ai impresionat cu nimic ca le-ai trimis mesajul intrucat chiar asta cred despre tine......esti un simplu troll care bagi stambe la noi pe site si care cauti in permanenta scandal, n-am vazut un comentariu mai istet de-am tau, este vede cata minte ai, probabil ca n-ai mai mult de 15 ani si asa te distrezi tu pe net......ar fi cazul sa incetezi sau sa intri pe alte forumuri, ca aici n-ai ce cauta. PUNCT!
mama ta se fute?as vrea sa i dau o ****.o platesc destul incat sa ma lase sa ma pis si pe tine.sa-i ramana si rest sa mancati o saptamana.
nu te mai chinui sa raspunzi.te-am blocat.retardatule.
Delete Post Quote Post
Salt la folderul cu mesaje:
RSS
Versiunea Lo-Fi Astazi este: 4th September 2011 - 12:43 AM
Powered By IP.Board © 2011 IPS, Inc.
Licensed to: Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti
Foarte frumos ultimul comentariu al userului @ inciu ciuna, mi-a placut mult, asta demostreaza ,,caracterul" lui imaculat, faptul ca este,, pur" si ,ingenuu".........spre deosebire de mine care sunt o jigodie fara principii, fara caracter.............
,,mama ta se fute?as vrea sa i dau o ****.o platesc destul incat sa ma lase sa ma pis si pe tine.sa-i ramana si rest sa mancati o saptamana.
nu te mai chinui sa raspunzi.te-am blocat.retardatule."
Vezi @ inciu -ciuna, nici eu nu-s dus la biserica prea des, si eu pot folosi mesajele tale private pe aici, care sa te infatiseze exact asa cum esti....................si cu asta gata, end of story....................
Delete Post Quote Post
Salt la folderul cu mesaje:
S-a facut prost singur sau mi se pare iar?
nu s-a facut el, altcineva l-a facut, el nu are nicio vina
Stix, te rog sa nu te superi ca iti spun, dar gresesti grav cand spui (crezi) despre Inciu-Ciuna ca nu-i stelist.
De curiozitate, am facut ce-ai sugerat tu si i-am vizualizat postarile, chiar daca, in mare, i le stiam. N-am vazut absolut nimic care sa sugereze o cat de vaga banuiala ca n-ar fi stelist, si inca unul doxat. Mai mult, are unele pozitii foarte interesante, daca citesti fara prejudecati. Si pe mine m-a ciupit de vreo doua ori, dar cu remarci f. inteligente, pe care le retin.
Chiar daca e un punct de atractie (in sensul ca lumea se uita si rade), nu ajuta cu nimic si nu intereseaza pe nimeni parele astea (ca delatiuni e prea mult spus). Stim ca Inciu-Ciuna mai injura si e trivial - cand are chef -, dar omul se exprima egal cu sine si in postari si in mesaje; nu ai demascat niciun "caracter", nici macar n-ai adus vreo nuanta noua. Il stim pe Ciuna. N-are rost sa ma continui acest duelas, pentru ca esti in inferioritate neta; ai spus niste prapastii la un moment dat, Inciu te-a taxat, acum ce crezi ca poti sa mai salvezi?
Deci, sfat: 1. Lasa-l in pace, pentru ca: a) sunt ridicole acuzele tale (nu-i stelist si n-are caracter, ca m-a injurat); b) oricum nu mai poti sa recuperezi ce crezi tu c-ai pierdut - chiar dimpotriva, pierzi mai mult.
2. Cum ii transmitea capitanul Panait lui Capsuna, pentru Harpalete: Nu-i asa de bine in Militie cum crede lumea.
3. In plus, cum ii spunea Harpalate lu` ala cu bilete loto: Hai domnule` ca ne vede lumea!
Deci, sfat: 1. Lasa-l in pace, pentru ca: a) sunt ridicole acuzele tale (nu-i stelist si n-are caracter, ca m-a injurat); b) oricum nu mai poti sa recuperezi ce crezi tu c-ai pierdut - chiar dimpotriva, pierzi mai mult.2. Cum ii transmitea capitanul Panait lui Capsuna, pentru Harpalete: Nu-i asa de bine in Militie cum crede lumea.
3. In plus, cum ii spunea Harpalate lu` ala cu bilete loto: Hai domnule` ca ne vede lumea!
Si de la mine un sfat, Stix, mentinandu-ma in stilul lui Gandalf:
4. Cum i-a spus Baudolino unui alaman care asedia Terdona si vroia pasarici: fa-ti singur, cu manuta.
Pun aici, sa vada tot forumul.
Sugi puIa Stanici.
Sugi puIa Stanici.
scurt si la obiect. Oricum eu nu pot sa spun asa ceva despre el ca e baiat de treaba si cu ficatul odihnit mereu.
dar totusi ce-a facut?
dar totusi ce-a facut?
Pai... se pare ca n-a supt-o... ![]()
Pun aici, sa vada tot forumul.Sugi puIa Stanici.
si eu eram ala care primeam warn pentru orice
si eu eram ala care primeam warn pentru orice
Ar fi culmea sa iei warn ca ai supt ****
Ar fi culmea sa iei warn ca ai supt ****
pai daca nu o fi fost multumit de prestatie e de inteles warnu.
da ne spui si noua ce este cu dedicatia de la axel?
Nu e dedicatie, mai curand e o mostra de afectiune.
Stanele, mersi pentru mesajul ala mah, aveam telefonul oprit de homalaii de la vodafone si mi-a fost imposibil sa raspund.
ai lav iu tu.
Marius e gay
Mey sa shty ca m'am gandit si io la criza asta, da' sa shty ca dupa mintea mia este shanse sa fie asa, adica nu foarte rau , de ce? Pai in primul rand "criza" dupa mine e doar un termen pt fraieri aka mancatorii de stiri TV cu paine. De fapt problemele economice ce mistuie "worldu" au explicatii f. clare de la offshorizarea locurilor de munca in SUA si pana la nefiabilitatea UE ...
Dezastrul UE se contureaza clar din 2008, din momentul in care euroiu n'a ajuns moneda modiala (i'a dat arabii cu flit
) nemtzalaii s'au pus sa calareasca celelalte tzari din Schengen obligandu'le si dictand termenii creditelor UE iar pe partea cealalta facand echipa cu, CHINA!!!?? impotriva SUA (sic).
La ora asta nemtzalaii flutura ideea SUE (he he he) pe sub nasul englejilor, francezilor etc. adica... o europa cu Merkel la carma!!?? Adica sa'i iasa lu' Merkel ce nu i'a iesit lu' Hitler? Hmmm... Romaniei, frate, i s'a facut un favor ca nu i'au dat astia drumu' in Schengen, nu au ce sa'i ia inapoi pana la urma, eh , este banii aia de drumuri cu care se da balena Udrea aka M. Thatcher (hi hi hi), da' o scoate Base' si pe asta "la mai mare" , nu? Deci hai sa fim optimisti frate! Cand esti asa de jos nu mai ai decat o cale in fatza, IN SUS! Parerea mea.
Un comentariu de pe ingurapresei.ro.
Expert. ![]()
Marius e gay
Esti gelos, moldovene? ![]()
Deci stati asa, ne putem lua cu smardoiala si madularul pe aici in voie buna ? ca am si eu multe de zis atunci.
Nu in voie. Pentru voie buna. E diferenta.
@Kellerman, astazi ai voie
...baga mare !
@Kellerman, astazi ai voie...baga mare !
dezlegare de la seful al mare sau ce?
Sa fie veselie ![]()
Am facut nudism de ma ustura curu.
Ai facut nudism la turci?
Am facut nudism intre Saturn si Venus.