Mai, domnisoara nu e chiar asa uratica la corp, merge, sa fim sinceri. Dar la fata, CU SPUME, FRATE, CU SPUME!
Mai, domnisoara nu e chiar asa uratica la corp, merge, sa fim sinceri. Dar la fata, CU SPUME, FRATE, CU SPUME!
Bai, cum am ajuns! Inainte cand intra vreo fata pe-aici eram toti calare pe ea. Acuma nu mai sare niciunul.
Domnisoara Visinuta,
Bun venit pe forumul suporterilor stelisti.
Doamne, ce porumbel era sa-mi scape!!! Am avut instinctul s-o intreb "Singurica, singurica?".
LE. SOC. GROAZA! Subpodara stie sa scrie.

Chiar ca subpodari.
Ce portet, vere. Sosia lui Costin Lazar, viitorul puscarias Puradinho si Mailat inainte de crima. Oamenii erau peste tot acasa: sub pod, cu ochii pe parcarea de la Carrefour Baneasa.
Visinico, fa-ne o favoare si zi-i lui colega sa treaca pe-aici, sa sustina cauza Marelui Rapid. Ca baietii doreste dezbateri serioase. Si cand o spun, sunt sincer si o cred cu tarie! Da` na, acuma am impresia ca nu sunteti chiar aceiasi specie, vezi tu cum comunici!

Visinuta, ia sa vedem ce facem noi ,ca cetateni cinstiti,cand gasim pe strada un portofel cu o suma de bani in el?
bai baieti, lasati fata in pace, ca se sperie si ne lasa cadou, pe langa steag, si tricoul.
Visinuta, ia sa vedem ce facem noi ,ca cetateni cinstiti,cand gasim pe strada un portofel cu o suma de bani in el?
Nu mai are cum sa-ti raspunda, s-a grabit sa prinda ultimul rapid catre Trivale (norocul e ca Marele Rapid opreste traditional in statiile mici si se mai prinde cate semnal in gari). Ia uite-i, ei au ce no sa ave-ti voi niciodata: FRAT ZIE!!!
e frumos si asa sa luam la misto o fata care a facut totusi ceva pentru echipa cu care tine(oare cate steliste din provincie avem noi ca exemplu),ca dhe suntem barbati,suntem zei,da mai misto ar fi sa ne vedem barna din ochi.
gen
ce ti e si cu ipocrizia asta...
p.s. baietii de la sud de la amaratii astia au luat banneru?ahahahahahahha....
respect Peluza Sud,adevarate forte de interventie!
Inciule eu am impresia ca vrei bucurii de la aratare. E gresita strategia. Mai degraba te certi cu ea la inceput ca sa te impaci dupa decat sa-i iei apararea, cazi de prost.
vata in nas si aia e.
Nu ma consider deloc o persoana urata.
Nu esti urata ! Esti incredibil de urata !
Ciuna se ataca ! Tocmai s-a desfiintat gruparea lui de suflet !
Asta ar fi trebuit sa fie pedeapsa pentru Ronnie. Sa o tufe pe asta. Nu 2 luni de pauza sau prostii de genul.
sa o pupe cu ochii deschisi.
si cu limba
.
visinuta e numele tau?
doar eu am impresia ca seamana leit cu baba Iaga
?. astept ca axl, un impatimit al basmelor sa confirme .
Fata zicea, pana sa editeze ca e mai "barbata" ca multi de pe aici. Nu stiu de ce a sters era perfect adevarat. Trasaturile ei masculine sunt foarte puternice. Bine fi-ti (cum ar zice zburatoarele ) rai acum sa-mi spuneti ca ati vazut barbati mai ffrumosi.
Multumesc pentru promovare, inseamna ca sunt o persoana destul de importanta incat te-ai obosit sa postezi aceste fotografii cu mine. Nu ma consider deloc o persoana urata. Insa activitatea ta sociala pun pariu ca este mult mai urata decat mine. Te-am pupat!
Imi dai si mie numaru tau ? ![]()
![]()
Ejti o frumestze intrukipate , le faci pe tuate sa pare ratate ![]()
Bai, adevarul e ca trebuie sa investesti ceva ca sa ajungi la punctul in care si cainele tau sa fuga de tine. In momentul in care am vazut pozele alea o parte din mine a murit. Am plans in interior.Sau poate si-a photoshopat pozele? Oricum, maxim "r3sp3kt" pentru ca are curaj sa iasa in public fara punga pe cap.
Inciu. Cata corectitudine, ce balans moral, cata empatie, coaaaneeee. Sau oi fi si tu aproape la fel de urat si d-aia ii iei apararea?
Stai chill, ca si daca nu era incomensurabil de hada, tot aceleasi stouri isi lua.
Asta ar fi trebuit sa fie pedeapsa pentru Ronnie. Sa o tufe pe asta.
Eu v-am mai spus mai demult o vorba care dupa parerea mea trebuie analizata-n scoli, imprimata-n mintea copiilor de I-IV, bagat ca vers in imnul tarii etc: Pula n-are ochi!
Unde mai pui Ronnie ca:****,nu ****,vremea pulii trece!
http://www.youtube.com/watch?v=WGkJbvORTic
nu fi trista frumoaso, astia e rautaciosi, un prieten din londra avea anu trecut una cam ca tine si in 2 luni a facut 15 mii gbp cu ea, neimpozabili... la negri le placea in special, poate de aia simpatiile visinii...
PS de curiozitate, puradelu e conceput de voi?
p.s. baietii de la sud de la amaratii astia au luat banneru?ahahahahahahha....
respect Peluza Sud,adevarate forte de interventie!
daca erau in poza cu steagul celor de la Gruppo Pitesti doar 2 baieti (10 respectiv 11 ani) asta insemna ca era steagul lor? ca ei mergeau la meci si aveau grija de el? ca cei de la sud au batut 2 baieti de scoala generala pt a lua steagul? ai fost prezent la captura sa vezi cati erau, cat de mari sau mici erau?
2fingers ..nu merita ma sa i dai explicatii unuia ca inciu. ce conteaza cum si cand s-a facut captura ? Steagul e luat,e la noi,gata,stop. le dam prea multa atentie . La mai multe ...
Ce s-a mai animat si topicul asta. N-am putut-o face eu, a facut-o Visinica. Sa traiesti, cucoana!