pai pute ma omu` pute rau.![]()
pai pute ma omu` pute rau.![]()
Eu am inteles asta. Ce nu am inteles e de ce il mirosi tu. Daca pute rau, nu il mirosi. Daca pute rau, stai cat mai departe de el.
Eu asa fac. Poate sunt eu prea sensibil, cine stie?!
Nu putem sa fim toti macho man:

Am stat, m-am ganit....si hmmmm, cred ca am facut o greseala fatala, mi se mai intampla si d-stea.....mi se aprinde asa un beculet din cand in cand...BING!!!!!
Ai boala maxima pe mine, pe Adrian, pe AISS si pe SUD....ce sa insemne oare asta Doamne?!, ce semnificatie poate avea???????........poate ca esti un troll trimis de prietenul becalii:)))), asta e, asa-i, la asta se coboara MIZERIA TA DE SEF, incredibil....nu ma mira, da' totusi nu-i prea josnic chiar si pentru el sa faca asa ceva?!.......
Baaaaaaaaa, recunosc sincer o singura chestie, ca la asta chiar nu m-a dus capul, eu in ,,inocenta" mea am zis ca omul e cioara/caine deghizat pe site-ul stelistilor, da' pana in seara asta nu mi-a traznit in cap ideea ca omul ii ureste pe antibecalisti, si in cine ,,da" cel mai des, pe cine uraste si detesta cel mai mult de pe site pe mine si pe Adrian, coincidenta?!, asa ar spune neinitiatii, eu as spune ca nu, tare frate la ce tertipuri sunt in stare sa recurga ,,unii"........
Ma miram ce de ce detesti cu atata ardoare si patos AISS-ul, de ce ii critici si ii ironizezi in multe comentarii de ale tale....., de ce de fiecare data cand spuneam ceva de rau de becaliot si slugile lui sinistre. apareai si ma faceai ,,idiot", ,,cretin", prost", imbecil"...
)))))))))))
Acum te-ai apucat sa murdaresti Sudul, asa ti-a poruncit seful, sa-i arunci si pe aia intr-o lumina proasta pe site.. te anunt eu becaliot imputit si pervers ( respectand toppicul ), ca lumea stie deja cine sunt cele 2 entitati detestate de tine, urate si infierate de seful tau, muuuuuuuuuuuuuult peste tine si orice ati behai voi pe acest site, sunt vorbe in vant, neluate in seama de nimeni, soarece prostovan becaliot!
eu ma numesc Iulian ********, locuiesc in ******,am 37 de ani,dintre care 6 la puscarie
Evenimentul in urma caruia am ispasit o pedeapsa meritata a fost in urma cu 4 ani.
o finta multi-dimensionala, ce calatoreste prin timp si spatiu, colindand universuri paralele, aducand justitia acolo unde se simte nevoia.
Inciu, ce scrii aici, la mistouri nu mai bag in seama. Dar pe restul forumului, daca te mai prind cu minciuna, iti dau ban permanent fara niciun alt avertisment pentru trolling.
Dupa standardele de azi, eu sunt prost. Sunt prost, neadaptat social, etc. Nu stiu cum imi mai zic astia mai tineri care sunt cool.
Asa prost si neadaptat social, in tinerete am citit si eu niste carti care nu ar trebui sa lipseasca din lectura nimanui.
Winnetou era una dintre ele.
De acolo stiu ca Inciu-Ciuna era tatal lui Winnetou.
Poate ca ce am spus pana acum nu are sens dar, daca va fortati un pic, poate va veti aduce aminte ca, la un moment dat, pe site circula un baiat, Tangua, despre care s-a dovedit ca e rrapidist si a fost banat.
Tangua e tot un personaj din cartea lui Karl May. E un personaj negativ, un dusman de-al lui Winnetou.
Poate ca altora nu le pasa. Eu unul, insa, nu prea cred in coincidente.
Care sunt sansele ca pe site sa isi faca cont doi utilizatori care sa se inspire din aceeasi carte cand isi aleg poreclele? Cred ca foarte mici.
pai si unde i minciuna ca in urma cu 4 ani am iesit dupa o pedeapsa de 6?
stiu, e greu cu logica.
da-mi ma ban.asta e singura ta bucurie.profita de ea.simte-te bine.
ar trebui sa-mi dau eu singur sa nu mi mai pierd timpul cu voi.
hahahahaha....s-a gandit Adrian ce s-a gandit,a sapat el a sapat pe net ,ca-l macina si ia uiteee ce a gasit..incredibil,deci eu la asa rationament chiar nu mai am replica.....bai baieti,e clar,e grava treaba cu voi.
hai ca asta chiar ar fi culmea,ca vreun om cu capu` pe umeri sa creada ca eu sau nickul meu are vreo legatura cu habarnamcecioara de aici,banata in trecut.
da,ma rog,nu ma mai mira nimic.
doar atat pot sa zic..Adrian...asta ai facut ma?ai cautat tu dupa nickul meu pe net?ai gugalit tu?ba,mi te si imaginez....cocosat,febril,transpirat....si tastezi...si dai pagina dupa pagina....si brusc inima iti sta in loc.instantaneu iti dai o palma peste frunte si o tastatura in gura si urli ca din gura de sarpe..esteeeeeeeeeeeee,l-am gasit,deci tangua era dusmanu lu apasu` deci tata lu` winnetou,deci karl may,deci rapidist,deci banat...si iar bagi un strigaaaat..ahhhh...ce mandru esti de tine...dintr-o data iti infigi dintii in birou si ti dai un sut in testicule.....deci el eeeeeee.......bine baaaaaaaaaa....iti stergi fruntea cu ghiveciu de flori,inima iti bate tare tare...repede repede...gafai...ma duc pe forum sa raportez.....ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................
bai deci asa ceva.....
hahahahhaaaaaaaaaaaa
Evenimentul in urma caruia am ispasit o pedeapsa meritata a fost in urma cu 4 ani.
Iata minciuna.
Daca ai 37 de ani, inseamna ca pedeapsa ai terminat-o la 33 de ani.
Daca ai fost bagat 6 ani la puscarie, inseamna ca la 27 de ani ai inceput.
Daca ai colaborat cu STS-ul 17 ani si aia nu prea accepta puscariasi intre ei, inseamna ca tu ai inceput munca acolo la 10 ani.
Asta mi se pare super. Inseamna ca avem intre noi un geniu!
M-am gandit ca s-ar putea sa fii si un copil din ala de bani gata, care traieste din pilele puse de parinti.
Daca tatal tau chiar era politist sau ofiter, e posibil sa iti fi pus si tie o pila si sa te bage la stat.
Pare destul de logic. Apoi mi-am adus aminte ca traim in Romania.
Daca ti-a pus pila sa te angajeze la stat desi nu indeplineai cerintele, putea sa te scoata si de la parnaie.
Daca nu te-a scos...
Doamne, ce prostii ma tin pe mine treaz la 12 noaptea. Trebuie sa-mi gasesc un alt hobby. Cred ca ma apuc de salvat delfini sau ceva.
Adrian,nu e misto ca caterinca mea iti pune tie creierul in miscare?
se poate colabora si dinauntru cu anumite institutii.de ce sa stii tu,mai departe de sofer de camion,hai taximetrist sau in cel mai bun caz sef la mecdonalds n-ai cum sa aspiri.
mai povesteste-ne cum e cu Winnetou.de nso-ci ai auzit?era sora lu winnetou.dupa mintea ta ar fi ciorica aia de pe aici visinuta...ahahahahahahaaaaaaaa......
Adrian,nu e misto ca caterinca mea iti pune tie creierul in miscare?
Macar atat, nu?
Eu recunosc, e amuzant rau de tot.
se poate colabora si dinauntru cu anumite institutii.de ce sa stii tu,mai departe de sofer de camion,hai taximetrist sau in cel mai bun caz sef la mecdonalds n-ai cum sa aspiri.
Ah... inteleg. Deci tu esti un datator in gat, un turnator, un fricos care trage cu urechea si apoi ciripeste tot, un papagal, o pasarica. Pai de ce nu ai zis asa de la inceput, frate?!
Ia zi, ai turnat vreun nume mare?
In alta ordine de idei, sa dea Dumnezeu sa ajung sofer de camion. Ca aia castiga bani mai buni ca turnatorii.
mai povesteste-ne cum e cu Winnetou.de nso-ci ai auzit?era sora lu winnetou.dupa mintea ta ar fi ciorica aia de pe aici visinuta...ahahahahahahaaaaaaaa......
Chiar mah, nu zici tu rau. Se vede ca lucrezi la informatii, esti informat.
O sa le zic Old Shatterhand-ilor(moderatorilor) sa fie atenti daca mai apare vreun utilizator deghizat in indian.
Iata minciuna.
Ma repet, ca vad ca te faci ca nu vezi. Hai sa-ti explic ca lui Adrian, spre deosebire de el poate tu intelegi.
Ai spus ca ai facut 6 ani de mititica. Apoi ai spus ca evenimentul care te-a bagat la mititica (pentru 6 ani) a fost acum 4 ani.
nu domnu zmeu administrator n am spus asta.
am zis ca evenimentul a fost in urma cu 4 ani.prin eveniment ma refeream la iesirea mea.
chiar nu stiam ca esti nazi grammar si tre` sa scriu extrem de concis ca sa intelegi tu.
Adrian tu stabileti noi limite,necunoscute chiar si celor de la discovery.faza cu turnatu` pe care tu le vezi in filme politiste......bai bou` baltii,(la misto evident),tu ce crezi?un om poate avea o firma?aceea firma poate avea un contract de colaborare cu o institutie?daca acel om e retinut temporar de niste probleme...firma aia poate functiona?sau directorul executiv si cel financiar pleaca acasa?esti prost rau.cei de la mythbusters cu siguranta ar confirma zicala ca prostia e infinita dupa niste experimente pe tine.
hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa.....................
mai zi-ne cu winnetou.de santer stii?de old surehand?de old firehand?de kkk.?
hai ca esti distractiv.n-am cum sa ma supar pe tine.
nu domnu zmeu administrator n am spus asta.am zis ca evenimentul a fost in urma cu 4 ani.prin eveniment ma refeream la iesirea mea.
Cum NU daca DA?
Cum n-ai spus daca ai spus? Prin eveniment te refereai NU la iesirea ta, explica-mi si mie cum poate intelege cineva asta, ca prin eveniment te refereai la iesirea ta, cand tu spui
Ce-are a face gramatica? Unde e logica in cele spuse de tine, ca tot ziceai ca n-am logica?
Ahaaaaaaaaa.... deci tu lucrezi ca portar la o firma care colaboreaza cu respectiva institutie.
Hai ca am fost naspa acum. Sa zicem ca tu esti patronul respectivei firme si ca firma ta colaboreaza cu STS-ul.
Stii ce nu e logic atunci?
Asta:
Stix,sterge darele alea de scuipat care ti se scurg pe la coltul gurii. P.S. daca vreau aflu tot despre tine,intamplator lucrez la STS undeva prin departamentul IT.acum ma gandesc cam cati bani as face daca ar sti mustata unde stai si cum te cheama.)))))ghici ce?nu glumesc.
UPS! Noa acum cum mai e?
Propun sa iti schimbi numele in Minciu-Ciuna.
Hai ca m-am prins.
Minciu-Ciuna e baiatul care livreaza pizza celor din departamentul de IT de la STS!
Astea fiind spuse, o seara placuta tuturor!
Inciu, ce scrii aici, la mistouri nu mai bag in seama. Dar pe restul forumului, daca te mai prind cu minciuna, iti dau ban permanent fara niciun alt avertisment pentru trolling.
In sfarsit, tot Axl ma, intr-adevar mare om, mare caracter........din cei ,,n" moderatori de pe aici a sesizat ca ceva nu-i tocmai ,,cuser" pe aici.......
:hooray................
Sunt prost
Ai o ,,obsesie" as putea-o numi bolnavicioasa..............
))))))))))))))
Nu tu erai ala care-l cainai si-l jeleai pe micutul inciu- minciuna si spuneai ce masuri ,,drastice" veti lua impotriva mea ca am avut cutezanta de-a deconspira un ,,imputit de troll becaliot" de pe aici ( ma ,,destrabalez" si eu, ca-mi permite topicul )......vb. lui Axl, ce preocupari am si eu.......mai bine ceva legat de salvarea stratului de ozon care este din ce in ce mai subtire, nu stiu sigur, insa cred ca pe unii dintre voi va poate influenta in mod negativ, asta in masura in care poate genera unde incarcate de energie care afecteaza neuronii deja angrenati intr-o munca asidua......
Mi-a placut mult de tot pe aici ( ma refer la acest topic ), desi l-am ,,onorat" cu prezenta mea fara a vrea in mod expres dar promit sa revin in momentul in care valoarea ,,actorilor" va fi la nivelul asteptarilor mele, sper ca f. curand.
Toate cele bune!
ce terminat
Ronnie, stai calm, tu ma intreci la orice ora. Nu mai fii frustrat, mah!
Sau nu te mai satisface iubita?
Crezi ca toti suntem ca tine ma, in a relationship with mana dreapta?
haha
Like
hahaLike
Ce razi ma?! Nu-i de ras. Nu-i gluma.
Ohoo, moldovene, in sfarsit ceva amuzant de la tine. Bravo, bai!