Am asteptat o zi intreaga si o noapte ( se spune ca-i un sfetnic bun ) ca sa laud si sa apreciez enorm actiunea ,,in forta" de ieri a stimabilului administrator al acestui site, admirabila initiativa de a-l bana 30 de zile pe Adrian de pe site, asa domne', toate elementele astea disturbatoare, care provoaca scandal pe aici, trebuie eliminate fara mila, nu ne trebuie agitatori pe site.......ati vazut ce au facut si nemernicii de sudisti pe stadion intr-o perioada, erau sa distruga Steaua, noroc ca si astia au fost matrasiti, ramanand pe stadion numai adevaratii stelisti, slava cerului!!!!!!!!
Ma bucur enorm ca exista cineva care a luat taurul de coarne si a vazut adevaratul rau care macina Steaua si acum ca problema a fost eliminata, ma gandesc ca totul va decurge bine la noi la club, vom reintra intr-o stare de normalitate, asteptam cupe, titluri si alte alea....
Intrucat ieri adminul spunea ca a tinut cont de parerile userilor de pe F.C Steaua, fiind deschis la orice fel de intiative, imi permit si eu ca un umil user de pe aici sa-i propun niste masuri pentru imbunatatirea calitatii site-ului care se afla intr-o crestere de nivel ( mai ales intelectual ) evidenta, poate unii carcotasi ar spune ca nu-i asa, tin sa-i contrazic vehement si sa le spun ca gresesc.
@Azzido iti propun urmatoarele masuri ( sper sa tii cont de ele si sa le apreciezi cum se cuvine ), poti miza pe ajutorul meu cu orice ocazie:
1. Eliminare tuturor userilor pesimisti de pe site, gen @ Adrian, @stix, @Tupac si altiii ( putini la numar, ce-i drept ) cei care nu vad un viitor al Stelei alaturi de becaliot si care comenteaza aiurea pe aici cum ca Steaua s-ar afla in mare rahat......ce-i atitudinea asta negativista?!, se poate asa ceva?!, mi se pare de neacceptat. Bine, vad ca deja s-a trecut la genul asta de actiuni care purifica aerul stelist de pe aici si elimina atmosfera de inmormantare promovata de unii ( printre care si eu )....da, da, stiu, suntem niste nenorociti de trolli care n-au ce face pe acasa si se plang aiurea pe un site, revolutionari de carton, niste mascarici tristi si fara viitor, nu ca altii de pe aici, vorba cuiva ,,asta e"...........
2.Propun ca toti cei care s-au bucurat ieri de eliminarea lui Adrian ( stelistii adevarati de pe aici ) sa fie obligati si somati de admin ( sub sanctiunea de a di banati permanent ), sa scrie dupa fiecare victorie a Stelei ( cat de mititica) niste articole inaltatoare care sa ne motiveze pe toti sa privim cu speranta spre viitor, sa mai scapam de sindromul ,,creierelor spalate", sa ne invete pe noi novicii ce si cum, ca in ultimul timp observ ca avem ca avem o atitudine negativista si nefasta, RUSINEEEEEEEEEEEEEE frati stelisti..............las' ca invata ei devotament neconditionat, vedeti ca mizez pe treaba asta, sper sa nu ma dezamagiti si voi.
3. Dupa ce eliminati cu mult succes animalele antisteliste de pe aici ( inclusiv pe mine ), doresc sa citesc comentariile superbe, pline de pilde si de invataturi ale unor stelisti desavarsiti de pe aici, hai sa dau cateva exemple care-mi vin in cap: @superdorex( monument de inteligenta ), far_right, bogdann12, 13, 18, 20 si altii ( doar astia imi vin in cap acum ) da's mai multi, muuuuuuuuuult mai multi.
4. Lansarea unei invitatii speciale pe site a unor stelisti adevarati ( d-aia care se duc pe stadion si incurajeaza echipa la ora actuala ), care-s elementele mai reprezentative?!, stai sa vedem............., pai Mustata si Jean Pavel sunt doua personaje care s-ar potrivi bine pe aici, zic si eu.
Ii las pe ei de acum incolo sa comenteze articolele de pe aici, sunt absolut sigur ca Musty ca analiza textele din punct de vedere estetic, morfologic si sintactic cu mult succes si va reusi sa evidentieze pentru altii de pe aici justa valoare a ideilor enuntate pe acolo.....voi astepta cu sufletul la gura sa le citesc.
In cazul in care se descurca bine, si sunt sigur ca asa va fi, propun sa-i ridicati la rangul de moderatori pe aici, daca au facut treaba buna pe stadion si au reusit sa-i intimideze si sa indeparteze toate scarbele de sudisti care protestau, nu vad de ce nu s-ar descurca la fel de bine pe aici, poate chiar mai bine...............
In incheiere ma bucur din suflet ca pe site-ul AISS-ului se promoveaza o politica responsabila si sanatoasa de eliminare a tuturor nemernicilor de antibecalioti care polueza sistematic acest site cu ideile lor cretine si perverse, care vor raul Stelei. Multumesc, va descurcati de minune!
Desi am certitudinea ca toata lumea a priceput exact ce am spus eu, pentru a elimina totusi unele nedumeriri care ar putea aparea la unii dintre voi, spun in incheie ca acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.