FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«1122412251226122712281251»
drvladyk30.09.2011 20:12

ia arata-mi ma desteptule unde am stalcit limba, ca singuru dezavuat aici pari tu... scuze nu e vina mea daca esti idiot si nu intelegi, arata-mi problema si iti voi explica, caci nu vrem moartea pacatosului ci indreptarea lui, in caz ca e aplecat datorita scaparii sapunului... hai mortule baga, mananc ceva si revin.... nu rahat ca tine, ceva mai omenesc, hai analizeaza-ma, eventual ma scoti si la un interval ca prietenul ala al tau, tata lui winetou sau cum dracu il cheama. tu consideri oameni doar pe cei prezenti pe Ghencea mai idiotule? vai de tine, esti prea redus

Le reseau pansant30.09.2011 20:13
de aia am plecat ma din tara aia si am lasat familie si tot, unii prieteni cica pt bani, perfect de acord, dar si pt faptul ca daca te pisi impotriva vantului acolo doar te uzi, atata...las-o balta, Adrian i-a suparat pe baietii de sus, ce p mea e greu de priceput?

PS vad pacile rumani expatriati care p mea ce romani is ei... ce isi doresc Unirea pulii mele... si biserica si p mea... la ce dracu ati plecat ma ipocritii dracu daca era asa de bine?

PS 2

v-ar boala ma opream... acu din cauza voastra mai ma duc la tesco sa iau un absolut...ca trebe

stixule

era o vorba batraneasca- mai bine taci sa creada lumea ca esti prost decat sa deschizi gura si sa le confirmi acest lucru, la fel si tu mai bine taceai, filozof nu ajungeai dar macar erai in tocmai cu proverbul de mai sus.

Ce vii tu sa ne tragi pe noi la raspundere? ne spui tu noua ce sa facem si cum sa actionam pe sait? parca era fiecare liber sa scrie ce crede. Ete domne tragedie nationala acum, plansete si bocete pentru ce? Trebuia sa ne adunam cu totii in fata serverului fcsteaua si sa protestam, sa asediem casa lui Azzido asta vrei.

Si nu mai poza in lupul moralist ca acum vreo doua lunii spuneai ca Azzido si restul sunt indreptatiti sa faca ce vor pentru ca pe banii lor se tine saitul restul necontribuind cu nimic, pe de alta parte e bine ca spui altora ce sa faca desi tu unul nu ai facut nimic.

Hai sa iti spun o chestie, asa principiala, poate ca nimeni nu a considerat ca este cazul sa se "sesizeze" daca intelgi ce vreau sa spun.

Pentru tovarasul de mai sus

stai acolo unde esti si uita de tot de tara, poti sa uiti si limba iti va prinde bine pe viitor.

drvladyk30.09.2011 20:29

o uit ma... o pastrati voi.. e mai bine asa

stix30.09.2011 20:41
stixule

era o vorba batraneasca- mai bine taci sa creada lumea ca esti prost decat sa deschizi gura si sa le confirmi acest lucru, la fel si tu mai bine taceai, filozof nu ajungeai dar macar erai in tocmai cu proverbul de mai sus.

Ce vii tu sa ne tragi pe noi la raspundere? ne spui tu noua ce sa facem si cum sa actionam pe sait? parca era fiecare liber sa scrie ce crede. Ete domne tragedie nationala acum, plansete si bocete pentru ce? Trebuia sa ne adunam cu totii in fata serverului fcsteaua si sa protestam, sa asediem casa lui Azzido asta vrei.

Si nu mai poza in lupul moralist ca acum vreo doua lunii spuneai ca Azzido si restul sunt indreptatiti sa faca ce vor pentru ca pe banii lor se tine saitul restul necontribuind cu nimic, pe de alta parte e bine ca spui altora ce sa faca desi tu unul nu ai facut nimic.

Hai sa iti spun o chestie, asa principiala, poate ca nimeni nu a considerat ca este cazul sa se "sesizeze" daca intelgi ce vreau sa spun.

@lrp

Pe nimeni nu intereseaza ideile tale cretine, lipsite de sens si de bu bun simt.............asa ca behai tampeni ca de obiecei fara a avea cea mai vaga idee desprew ce vorbesti, vorba unuia de pe aici ca dai ,,thanks-uri" pe aici, nu te face nici erou, nici vreu mare domn, ba di contra as putea spune, prostul gust, ipocrizia, misoginismul nejustificat, lauada de sine ( nejusificta ), orgoliul prostesc, aroganta cretina si fara substrat, falsul patriostism, ingamfarea nejustificata, lipsa de idei si repetarea fara de safarsit a unor replici tampe si li lipsite de sens( pe care nici tu nu le crezi ), lipsa de onoare in foarte multe situatii, marsavia care ti-e caracteristica si cu car esti,, tovaras' in foarte multe din cauri.................

Ca sa vezi si tu tu cat de lipsit de onoare esti...................dai intr-un om, respectiv in Adrian, care este banat si nu se poate apara de mizeriile tale, cat de nesimtit si de de josnic poti sa fii sa faci asa ceva, asteapta ma amimalut parizian sa se se intoarca respectivul pe site, sa se poata apara..............pisa-m-as pe el de Paris, ca multe cocote ieftine, care miros la Chanel si carora nu le-as da nici m....ie am vazut pe acolo...............ramai la ele, nu ne mai plictisiu cu toate stereotipiile tale, ca nu mai prostesti pe nimeni de pe aci, cam stiu toti ce fata hada si prefacuta ai in cele mai multe dintre situatii.

stai acolo unde esti si uita de tot de tara, poti sa uiti si limba iti va prinde bine pe viitor.

stixule

@lrp

Pe nimeni nu intereseaza ideile tale cretine, lipsite de sens si de bu bun simt.............asa ca behai tampeni ca de obiecei fara a avea cea mai vaga idee desprew ce vorbesti, vorba unuia de pe aici ca dai ,,thanks-uri" pe aici, nu te face nici erou, nici vreu mare domn, ba di contra as putea spune, prostul gust, ipocrizia, misoginismul nejustificat, lauada de sine ( nejusificta ), orgoliul prostesc, aroganta cretina si fara substrat, falsul patriostism, ingamfarea nejustificata, lipsa de idei si repetarea fara de safarsit a unor replici tampe si li lipsite de sens( pe care nici tu nu le crezi ), lipsa de onoare in foarte multe situatii, marsavia care ti-e caracteristica si cu car esti,, tovaras' in foarte multe din cauri.................

Ca sa vezi si tu tu cat de lipsit de onoare esti...................dai intr-un om, respectiv in Adrian, care este banat si nu se poate apara de mizeriile tale, cat de nesimtit si de de josnic poti sa fii sa faci asa ceva, asteapta ma amimalut parizian sa se se intoarca respectivul pe site, sa se poata apara..............pisa-m-as pe el de Paris, ca multe cocote ieftine, care miros la Chanel si carora nu le-as da nici m....ie am vazut pe acolo...............ramai la ele, nu ne mai plictisiu cu toate stereotipiile tale, ca nu mai prostesti pe nimeni de pe aci, cam stiu toti ce fata hada si prefacuta ai in cele mai multe dintre situatii.

Inciu-Ciuna30.09.2011 20:47
Am asteptat o zi intreaga si o noapte ( se spune ca-i un sfetnic bun ) ca sa laud si sa apreciez enorm actiunea ,,in forta" de ieri a stimabilului administrator al acestui site, admirabila initiativa de a-l bana 30 de zile pe Adrian de pe site, asa domne', toate elementele astea disturbatoare, care provoaca scandal pe aici, trebuie eliminate fara mila, nu ne trebuie agitatori pe site.......ati vazut ce au facut si nemernicii de sudisti pe stadion intr-o perioada, erau sa distruga Steaua, noroc ca si astia au fost matrasiti, ramanand pe stadion numai adevaratii stelisti, slava cerului!!!!!!!!

Ma bucur enorm ca exista cineva care a luat taurul de coarne si a vazut adevaratul rau care macina Steaua si acum ca problema a fost eliminata, ma gandesc ca totul va decurge bine la noi la club, vom reintra intr-o stare de normalitate, asteptam cupe, titluri si alte alea....

Intrucat ieri adminul spunea ca a tinut cont de parerile userilor de pe F.C Steaua, fiind deschis la orice fel de intiative, imi permit si eu ca un umil user de pe aici sa-i propun niste masuri pentru imbunatatirea calitatii site-ului care se afla intr-o crestere de nivel ( mai ales intelectual ) evidenta, poate unii carcotasi ar spune ca nu-i asa, tin sa-i contrazic vehement si sa le spun ca gresesc.

@Azzido iti propun urmatoarele masuri ( sper sa tii cont de ele si sa le apreciezi cum se cuvine ), poti miza pe ajutorul meu cu orice ocazie:

1. Eliminare tuturor userilor pesimisti de pe site, gen @ Adrian, @stix, @Tupac si altiii ( putini la numar, ce-i drept ) cei care nu vad un viitor al Stelei alaturi de becaliot si care comenteaza aiurea pe aici cum ca Steaua s-ar afla in mare rahat......ce-i atitudinea asta negativista?!, se poate asa ceva?!, mi se pare de neacceptat. Bine, vad ca deja s-a trecut la genul asta de actiuni care purifica aerul stelist de pe aici si elimina atmosfera de inmormantare promovata de unii ( printre care si eu )....da, da, stiu, suntem niste nenorociti de trolli care n-au ce face pe acasa si se plang aiurea pe un site, revolutionari de carton, niste mascarici tristi si fara viitor, nu ca altii de pe aici, vorba cuiva ,,asta e"...........

2.Propun ca toti cei care s-au bucurat ieri de eliminarea lui Adrian ( stelistii adevarati de pe aici ) sa fie obligati si somati de admin ( sub sanctiunea de a di banati permanent ), sa scrie dupa fiecare victorie a Stelei ( cat de mititica) niste articole inaltatoare care sa ne motiveze pe toti sa privim cu speranta spre viitor, sa mai scapam de sindromul ,,creierelor spalate", sa ne invete pe noi novicii ce si cum, ca in ultimul timp observ ca avem ca avem o atitudine negativista si nefasta, RUSINEEEEEEEEEEEEEE frati stelisti..............las' ca invata ei devotament neconditionat, vedeti ca mizez pe treaba asta, sper sa nu ma dezamagiti si voi.

3. Dupa ce eliminati cu mult succes animalele antisteliste de pe aici ( inclusiv pe mine ), doresc sa citesc comentariile superbe, pline de pilde si de invataturi ale unor stelisti desavarsiti de pe aici, hai sa dau cateva exemple care-mi vin in cap: @superdorex( monument de inteligenta ), far_right, bogdann12, 13, 18, 20 si altii ( doar astia imi vin in cap acum ) da's mai multi, muuuuuuuuuult mai multi.

4. Lansarea unei invitatii speciale pe site a unor stelisti adevarati ( d-aia care se duc pe stadion si incurajeaza echipa la ora actuala ), care-s elementele mai reprezentative?!, stai sa vedem............., pai Mustata si Jean Pavel sunt doua personaje care s-ar potrivi bine pe aici, zic si eu.

Ii las pe ei de acum incolo sa comenteze articolele de pe aici, sunt absolut sigur ca Musty ca analiza textele din punct de vedere estetic, morfologic si sintactic cu mult succes si va reusi sa evidentieze pentru altii de pe aici justa valoare a ideilor enuntate pe acolo.....voi astepta cu sufletul la gura sa le citesc.

In cazul in care se descurca bine, si sunt sigur ca asa va fi, propun sa-i ridicati la rangul de moderatori pe aici, daca au facut treaba buna pe stadion si au reusit sa-i intimideze si sa indeparteze toate scarbele de sudisti care protestau, nu vad de ce nu s-ar descurca la fel de bine pe aici, poate chiar mai bine...............

In incheiere ma bucur din suflet ca pe site-ul AISS-ului se promoveaza o politica responsabila si sanatoasa de eliminare a tuturor nemernicilor de antibecalioti care polueza sistematic acest site cu ideile lor cretine si perverse, care vor raul Stelei. Multumesc, va descurcati de minune!

Desi am certitudinea ca toata lumea a priceput exact ce am spus eu, pentru a elimina totusi unele nedumeriri care ar putea aparea la unii dintre voi, spun in incheie ca acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

de data asta,jos palaria.

respect stix!

http://www.youtube.com/watch?v=NgN8DZD6xHs

red&blue_boy30.09.2011 20:47

Iar ati inceput si n-am luat popcorn ! La naiba !!!

Le reseau pansant30.09.2011 20:55

reciteste ce ai scris mai sus ca tot ma acuzi ca sunt in fel si chip, oricum asta e stilul tau arunci o galeata de laturi atunci cand doar asta mai poti sa spui.

Revenind la partea bolduita, arata-mi si mie unde am dat eu in personajul cu pricina si ce am spus despre el.

PS: pacat ca suntem pe topicul asta, tu spui ceva personal despre mine desi nu ma cunosti.

Azzido30.09.2011 21:10
AZZido spune ca:

Stix, tu si alte doua-trei persoane de pe forumul asta suferiti de mania persecutiei. Daca tu din banarea lui Adrian ai inteles ca eu ma razbun pe el, inseamna ca ai probleme sau esti rau intentionat.

Eu daca as vrea cu adevarat sa ma razbun pe cineva, pe tine de exemplu, as putea pur si simplu sa-ti sterg contul si toate postarile si atunci ai putea sa strigi ca fac un abuz. Pardon, nu ai putea sa strigi pt ca nu ai mai avea cont. :innocent: Problema stii care este ? Unii ma provoaca, ma jignesc, ma ataca, dar pe mine nu prea ma intereseaza pt ca sunt in general un om calm si nu reusiti sa ma enervati, chiar daca voi va straduiti. Daca Virgil sau Adrian nu au reusit sa ma enerveze, tu nu ai nicio sansa :happy:

Referitor la teama ta cum ca o sa-ti iei ban ca postezi off topic aici, tin sa te anunt ca aici off topicul e la el acasa, deci have fun!

enRL0.gif

red&blue_boy30.09.2011 21:19

Abia astept sa vad ce spune stix.

Intre timp, mi-am facut rost de popcorn si cola !!!

Inciu-Ciuna30.09.2011 21:21

stix e smecher.

Le reseau pansant30.09.2011 21:25
Abia astept sa vad ce spune stix.

Intre timp, mi-am facut rost de popcorn si cola !!!

ce sa spuna o versiune upgradata cu noi invective la asta

si eu mai am doua piersici si niste sirop de eucalipt, poate ne stragem mai multi si facem o chermeza ca se anunta noi eruptii.

stix30.09.2011 21:49

@Azzido

Degeaba incerci sa faci pe blandul si pe prietenosul............ca nu-ti merge, am vazut ce fel de om esti.............demult, nu de azi de ieri.

Au vazut si altii de pe aici, dar frica domneste si d-ai sange in ei sa-ti reprosese una alta, mie nici nu-mi dai ,,emotii',nici,, palpitatii', am vazut altii mai rai ca tine, eu am spus si repet ca imi pare rau ca nu avem alt gen de admin pe aici, unul care sa fie cel putin ,,impartial" daca nu sustinator al ideilor AISS, tu, din nefericire nu prea esti, nu prea intelegi tu exact situatia de la clubul nostru, te macina tot soiul de indoieli, de ,,sperante" nejustificate, de contradictii.................nu prea stii tu exact ce si cum, hmmmmmmmmm., da' asta-i alta discutie, cred ca am putea vb.100 de ani si tot n-am putea ajuge la o idee comuna.

Ideea este ca tu cand n-ai replica intr-o situatie sau alta, reactionezi ,,dur" si iei niste mauri nejustificate, ignorand total pana si ,,etica" Reulamentului care fie vorba intre noi are muuuuuuuuuuuulte lacune care pot fi folosite atat in favoare userilor cat si in favoarea mozilor, depinde cum privesti paharul ( partea goala sau partea plina ), este totul extrem de interpretabil......................astep noul Regulemt, poate o fi ami bun si ,,ne-om" descurca mai bine, desi am ca de obicei ceva indoieli.

Lari30.09.2011 22:07

Iertata fie-mi bagarea in seama!

Stix, personal iti garantez ca Azzido e cat se poate de bine intentionat, chiar daca ideile lui cu ale tale, ale mele, ori cu ale lui Adrian mai difera.

El a lasat pe foarte multi sa zburde liberi, desi, personal, ar fi avut alte intentii.

Ti-o spune unu' care l-a cunoscut de pe acest site, nu din alta parte.

Gata, dixtraxtie placuta pe mai departe! :notangel:

P.S. El nu chiar are de ce sa faca pe prietenosul. Ba chiar dimpotriva. :oops:

red&blue_boy30.09.2011 22:16

popcorn_10000.jpg

E pentru toata lumea !

LRP , vi cu siropul ala?

Azzido01.10.2011 00:04

stix, ca sa te bat cu propriile arme si sa ma laud putin: sunt membru fondator AISS. :gathering:

sa curga popcorn in pahare !!

owned9wz.jpg

Le reseau pansant01.10.2011 06:07
LRP , vi cu siropul ala?

gata sefu s-a rezolvat, uite aici fara numar pentru toata lumea numai ca nu am avut 65.000 de pahare pentru tot saitul.

Amu treaba ramane la stix sa vedem ce scoate ca la asa pregatiri sa nu ne dezamageasca

img.jpg

clausblaus01.10.2011 06:44
de aia am plecat ma din tara aia si am lasat familie si tot, pt faptul ca daca te pisi impotriva vantului acolo doar te uzi, atata...

Fara cuvinte,zau asa,Sa inteleg ca, acolo unde esti,aia te si usuca dupa ce trece rafala?

Acu' fara misto,desi suntem la sectiunea misto:criticam dur gsp-ul si celelalte canale de profil pentru circul ieftin si balacareala zilnica,te lasi lehamite,inchizi televizorul cu intentia de a te destinde un pic citind mistourile de pe fcsteaua,cand colo ce sa vezi...SURPRIZAAAAAAAA.....gsp curat si pe aici,circ si panarama.......s-a dus dracului toata distractia.

Ma duc la o bere,suna mai interesant!

red&blue_boy01.10.2011 07:13
gata sefu s-a rezolvat, uite aici fara numar pentru toata lumea numai ca nu am avut 65.000 de pahare pentru tot saitul.

Amu treaba ramane la stix sa vedem ce scoate ca la asa pregatiri sa nu ne dezamageasca

img.jpg

:))

Esti tare! Mi-ai facut ziua mai buna!Multumesc!

Sa ai si tu o zi si un weekend extrem de placute!

Te salut!

:beer2:

Bogdan

p.s. ei, n-ai tu grija, nu se lasa stix asa usor, n-o sa ne dezamageasca,n-a dormit toata noaptea, a transpirat, s-a sucit, a transpirat iar, a citit invataturile lui Bruce-Lee, Chuk Norris, MM Stoica !

Ronnie01.10.2011 08:37

@stix

Eu zic sa fim optimisti, sunt sigur ca inboxul lui Azzido este plin cu proteste pentru eliberarea lui Aditu, numai eu am trimis smsuri de 15 dolari pana acum. Si daca se dovedeste ca a fost un abuz sunt convins ca dupa ce termina DNA-ul cu Avram il va incatusa pe Azzido. :happy:

MoWeed01.10.2011 08:43

Eu, unul, am auzt ceva de un miting de protest acasa la Azzido

Stanici01.10.2011 09:13

Va spun eu ce sa faceti. Privati-l de papa o zi, doua si va va manaca din palma.

drvladyk01.10.2011 15:11

@clausblaus ai dreptate, scuze ma bag si io in seama caND BEAU

ba grisina.... tocmai te-am facut idiot aSEara si nu m-au banat.....ori is mozii de acord cu mine, ori e reala democratie aici....whatever...let's party ... crezi ca is in pericol sa ma baneze daca ma mai exprim despre iq-ul matale?

stiu sunt un fackin troll da nu ma pot abtine:)):))

AG01.10.2011 19:53
@clausblaus ai dreptate, scuze ma bag si io in seama caND BEAU

ba grisina.... tocmai te-am facut idiot aSEara si nu m-au banat.....ori is mozii de acord cu mine, ori e reala democratie aici....whatever...let's party ... crezi ca is in pericol sa ma baneze daca ma mai exprim despre iq-ul matale?

stiu sunt un fackin troll da nu ma pot abtine:)):))

ce imi place sa vad k mai exista oameni carora le place viata :)))

Daniel-Ionut04.10.2011 06:40

CUtremur baaaaaaaaa

Ronnie04.10.2011 07:06

Ti-ai pierdut virginitatea?

«1122412251226122712281251»