Daca esti a 8-a...fereste-te cu tot ce-ti sta in putinta de Moisil (asta in caz ca ai medie peste 9)
Daca esti a 8-a...fereste-te cu tot ce-ti sta in putinta de Moisil (asta in caz ca ai medie peste 9)
liceu de drogati
De medie pana acu' nu e problema, cred ca as intra la orice liceu. O sa tin cont de sfatul tau, mersi.
Totusi, m-as duce pe undeva aproape gen Viteazu, Cosbuc..
Daca ai medie mare nu ezita sa te duci in Lazar...am un prieten foarte bun care e acolo si din ce mi-a zis e viata..
in lazar la drogati
Hahaha, si "drogati" unde nu sunt?
=))
liceu de drogati
Taci ma ![]()
A ajuns topicul asta locul elevilor de generala.
De medie pana acu' nu e problema, cred ca as intra la orice liceu. O sa tin cont de sfatul tau, mersi.Totusi, m-as duce pe undeva aproape gen Viteazu, Cosbuc..
de ce nu sari peste liceu, si te duci direct la facultate? baga un cutit in cioban si primesti bursa!
vino ma-n scoala centrala , bine , mai am anul asta si pa ,dar ...aici gasesti cele mai bune tipe. De la pitipoance la fete de senatori,deputati , diversi oameni ![]()
de ce nu sari peste liceu, si te duci direct la facultate? baga un cutit in cioban si primesti bursa!
lasa-l ma sa faca cum vrea el , nu ca tine ! ![]()
vino ma-n scoala centrala , bine , mai am anul asta si pa ,dar ...aici gasesti cele mai bune tipe. De la pitipoance la fete de senatori,deputati , diversi oameni![]()
huligani ca tine, astea, tocilar nenorocit!
De medie pana acu' nu e problema, cred ca as intra la orice liceu. O sa tin cont de sfatul tau, mersi.
Du-te in Monnet. ![]()
Sa para ca ne pasa...bine ca la inceput nu ne *** astia prea mult la cap da prin noiembrie cred ca fac rost de niste scutiri si intru in "medical" cateva zile ![]()
Ce caterinca... de 3 zile numai de scoli si licee vorbiti
termina lumea generala si Daniel tot nu termina liceu
termina lumea generala si Daniel tot nu termina liceu![]()
Daca imi place la scoala ce sa fac ma, ce sa fac?! ![]()
De cati 6 ani esti in a11a ? ![]()
pacat ca ai trecut la liceu Daniele...putreai fi primul elev din scoala generala care venea cu masina la scoala ![]()
cade vitanu maa..s-a rupt acoperisul de la moul vitan. care era pe acolo?
.
de la mall sau de la carrefour ? am fost eu intamplat in vitan si ..n avea nimic mall-ul ![]()
asa colegu ' ![]()
![]()