FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi 1 - 0

«1789101118»
mikutu11.08.2007 21:08
De aceeasi parere sunt si eu.Nu-mi place Dica nici sa ma tai cu lama.Iar zvonurile astea cu plecatul afara cred ca sunt inventii,iar daca pleaca nu o sa faca multi purici afara pentru ca acolo chiar se alearga si nu o sa mai mearga tactica aplicata de la el la Steaua si anume cea folosita si in curtea scolii numita in termen popular LA POMANA.

Si acum o intrebare pentru cei care vor sari in apararea lui:cate goluri are marcate din actiune(gen golul de azi al lui Bicfalv,in care sa plece cu mingea la picior si sa finalizeze cu sut,pentru ca asta presupune rolul de varf retras pe care joaca el)?

Ca sa va ajut un pic la numaratoare scadeti din totalul golurilor pe cele marcate din 11m si cele la care mingea se loveste de el.

da Balint de exemplu? cate goluri are marcate din actiune?

baby_stelista11.08.2007 21:09

frumos golul lui eric .. ma bucur pentru el

nici eu nu inteleg de ce si Hagi insista cu ov Petre .. sa fie oare Gigi de vina?

Dica a dezamagit si azi .. poate e cu gandul la plecare cum era si Para..sper ca nu ..

eu .. mai am putina rabdare pana sa`mi dau cu parerea despre jocul Stelei..e la inceput

forzza Steaua!!

danimarcu11.08.2007 21:09
Ai putea folosi termenul rrom, altfel aceste persoane te-ar putea da in judecata daca mai vorbesti asa.

Da ce,daca tie iti spune cineva ca esti roman il dai in judecata?

cornel-cluj11.08.2007 21:09
De aceeasi parere sunt si eu.Nu-mi place Dica nici sa ma tai cu lama.Iar zvonurile astea cu plecatul afara cred ca sunt inventii,iar daca pleaca nu o sa faca multi purici afara pentru ca acolo chiar se alearga si nu o sa mai mearga tactica aplicata de la el la Steaua si anume cea folosita si in curtea scolii numita in termen popular LA POMANA.

Si acum o intrebare pentru cei care vor sari in apararea lui:cate goluri are marcate din actiune(gen golul de azi al lui Bicfalv,in care sa plece cu mingea la picior si sa finalizeze cu sut,pentru ca asta presupune rolul de varf retras pe care joaca el)?

Ca sa va ajut un pic la numaratoare scadeti din totalul golurilor pe cele marcate din 11m si cele la care mingea se loveste de el.

Esti tampit sau beat la ora asta. Ma intreb de ce dracu' iti raspund cand se vede clar ca esti o otreapa nenorocita. Un singur meci face si Dica mai slab, si gata!, il terfelim la greu. Du-te si te culca! Pacat ca esti suporter al Stelei.....

lupi11.08.2007 21:09

eu obijnuiesc sa citesc doar comentariile celorlalti stelisti...dar acum, dupa acest ,eci cu Poli Iasi vad ca uni "stelisti" sunt dea dreptu penibili..."plesan e petarda"....cum poti sa spui asa cv dupa un meci atata de reusit...a fugit,a driblat,a sutat... a recuperat...ce mai e baieti de facut?...in al doile rand...vad ca Hagi este criticat...dupa 3 mecuri in Liga 1,cu 14 jucatori noi,plus multi indisponibil plus meciuri dese...ce va asteptati? sa dam 3 4 - 0 la fiecare meci?echipele din provinicie sau intarit foarte mult...si dupa cum spun multi oameni de fotbal,in Liga 1 numai sunt echipe mici...Steaua!!

vanfootball11.08.2007 21:10

Sunt foarte multumit de Plesan, avand in vedere ca e primul lui meci la Steaua. E altceva cu el la mijloc; bineinteles, nu e integrat 100% inca, dar da semne ca poate imbunatati jocul nostru. Ce m-a surprins la el a fost efortul depus, chiar nu ma asteptam sa se zbata atat. In rest, Zapata pare sa fie un portar sigur iar Bicfalvi continua sa ma uimeasca (I love this player!). Cu Badea langa Dica si Radoi langa Plesan, o sa avem un joc mult mai bun.

Sper sa batem la Cluj si apoi sa ne dam drumul la joc.

ANTIgigi11.08.2007 21:11
dute ba si invata fotbal ca vad ca numai gura e de tine

ce dracu fotbalistii sunt roboti sau cum.

joaca tu din 3 in 3 zile la nivel maxim

ca dupa cat esti de gras mori in 5 minute pe teren.

esti la 180 de grade cu fotbalu

este adevarat Banel na fost cel mai bun seara asta dar

el cam in toate meciurile isi da viata (chiar daca nui reuseste tot in fiecare meci dar e si el om ca noi) pentru Steaua ceea ce niciunu dintre noi nu o face si asta conteaza desteptule.

mai e si nesu care fuge ca un cal.

asa ca fi mai indulgent nu numai tu si toti alti

E valabil si pentru tine ce a scris unul dintre colegii de forum de mai sus....studiaza un manual de gramatica ma intai....si apoi mai discutam....asta daca tot devii recalcitrant si iti iesi din pepeni.

Nu cred ca e nevoie sa folosesti termeni agresivi, era o simpla parere. Daca acum te legi de meciurile din 3 in 3 zile, ce vei face cand vor fi in plin sezon si se vor lega toti de ei, vei intra de pe mai multe conturi sa iti spui parerea?

dr.adrian911.08.2007 21:12

ma intreb cati din vizitatori sunt stelisti adevarati???

danimarcu11.08.2007 21:13
Ooo, ce de lume buna in seara asta!! Fedora, Danimarcu, Daffy, Miaus, Vanfootball...

Iar iese scandal.

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

roman66611.08.2007 21:13

sunt curios o sa joace Plesan pe miercuri ?

SuperSteaua11.08.2007 21:13
E valabil si pentru tine ce a scris unul dintre colegii de forum de mai sus....studiaza un manual de gramatica ma intai....si apoi mai discutam....asta daca tot devii recalcitrant si iti iesi din pepeni.

Nu cred ca e nevoie sa folosesti termeni agresivi, era o simpla parere. Daca acum te legi de meciurile din 3 in 3 zile, ce vei face cand vor fi in plin sezon si se vor lega toti de ei, vei intra de pe mai multe conturi sa iti spui parerea?

DE CE crezi ca vor fi motive sa se lege lumea de ei? Sau esti doar un instigator? Miroase urat din directia ta...

yo_stelista nr111.08.2007 21:14
frumos grait...

PS: care Adi?

E VORBA DE Adi Ilie.EL A ADUS JUCATORII. fularsteaua2

mikutu11.08.2007 21:14
sunt curios o sa joace Plesan pe miercuri ?

foarte probabil

endorama11.08.2007 21:14

mai da chiar: ce s-a intamplat cu daffy? i-a dat cineva ban de pe site sau l-a scos Oli de pe statul de plata? hai bai daffy inapoi si mai scrie-ne sa avem si noi ce contrazice

vanfootball11.08.2007 21:15
Ooo, ce de lume buna in seara asta!! Fedora, Danimarcu, Daffy, Miaus, Vanfootball...

Iar iese scandal.

Se anunta o noapte lunga...:)

axl2311.08.2007 21:15

@endorama

Pai daffy a aruncat doua vorbe si-a taiat-o.

leynad7211.08.2007 21:16

@Cornel-Cluj

"Un singur meci face si Dica mai slab, si gata!"

Din pacate a facut destul de multe meciuri slabe, chiar si atunci cand a inscris...

Subscriu la ideea ca nu va face fata afara.

E prea lent.

Si cateodata extrem de comic in executii.

danimarcu11.08.2007 21:16
mai da chiar: ce s-a intamplat cu daffy? i-a dat cineva ban de pe site sau l-a scos Oli de pe statul de plata? hai bai daffy inapoi si mai scrie-ne sa avem si noi ce contrazice

Ii pe aici frate-su geaman,Miaus :biggrin: ...sa asteptam sa vedem ce a mai sesizat el...

ANTIgigi11.08.2007 21:16
Da ce,daca tie iti spune cineva ca esti roman il dai in judecata?

Cred ca doar tu sti ce ai vrut sa intrebi

SuperSteaua11.08.2007 21:17
Cred ca doar tu sti ce ai vrut sa intrebi

Nu mai recomanda altora sa se apuce de gramatica! Ai o bârnã-n ochi.

dr.adrian911.08.2007 21:18

tu vorbesti ?!?!?!?!?!

ce suntem noi aici la scoala dam cumva examene la faculta sau bacu.

din toate mesajele ce leai postat cam toate au fost agresive. nuti convine de Steaua fate altceva. fate catelus.de stelisti ca tine nu are Steaua nevoie!!!!!!

Miaus11.08.2007 21:18

Iar iese scandal.

Eu care sunt mai nou oracolul de pe fcsteaua am prezis ca Steaua va castiga DIN NOU cu 1-0 si ca voi fi multumit.Ceea ce s-a si intamplat.

De puncte sunt foarte multumit ca la sf campionatului nu ne intereseaza prea mult cum le-am luat, de plesan sunt placut surprins macar ca baiatul vrea si uneori poate.

Si acum din nou o mica premonitie.

Se intampla candva in Italia la un meci Empoli - Milan.In teren Rui Costa,Sheva,Pirlo,etc nu reuseau sa dezlege apararea foarte grupata a lui Empoli.Iata ca de pe banca se dezechipeaza un fotbalist nou transferat la Milan, un pustiulica ce parea sa aiba tupeu.Ancelotti ii zice cateva vorbe si apoi il baga in teren.

Baiatul incepe sa joace si dupa vreo 5-10 minute ia mingea, dribleaza si suteaza IMPARABIL in vinclu de la 30 de metri.

Va las pe voi sa ghiciti cine era pustiulica (viitorul Balon de Aur probabil) si imi doresc ca "pustiulica" al nostru sa devina la fel de bun.

mikutu11.08.2007 21:19
@endorama

Pai daffy a aruncat doua vorbe si-a taiat-o.

nu vad postul lui daffy. chiar sunt curios ce avea de zis!?

ANTIgigi11.08.2007 21:19
DE CE crezi ca vor fi motive sa se lege lumea de ei? Sau esti doar un instigator? Miroase urat din directia ta...

Sunt instigator cam atat cat simpatizezi tu cu Dinamo sau cu cccrrraaapid. Nu asta era intentia, stai linistit...

dr.adrian911.08.2007 21:20
Eu care sunt mai nou oracolul de pe fcsteaua am prezis ca Steaua va castiga DIN NOU cu 1-0 si ca voi fi multumit.Ceea ce s-a si intamplat.

De puncte sunt foarte multumit ca la sf campionatului nu ne intereseaza prea mult cum le-am luat, de plesan sunt placut surprins macar ca baiatul vrea si uneori poate.

Si acum din nou o mica premonitie.

Se intampla candva in Italia la un meci Empoli - Milan.In teren Rui Costa,Sheva,Pirlo,etc nu reuseau sa dezlege apararea foarte grupata a lui Empoli.Iata ca de pe banca se dezechipeaza un fotbalist nou transferat la Milan, un pustiulica ce parea sa aiba tupeu.Ancelotti ii zice cateva vorbe si apoi il baga in teren.

Baiatul incepe sa joace si dupa vreo 5-10 minute ia mingea, dribleaza si suteaza IMPARABIL in vinclu de la 30 de metri.

Va las pe voi sa ghiciti cine era pustiulica (viitorul Balon de Aur probabil) si imi doresc ca "pustiulica" al nostru sa devina la fel de bun.

kaka

«1789101118»