FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi 1 - 0

«1161718»
Ginny13.08.2007 12:12
Jucat cu totul totul altceva!!!! Sunt dezamagit de lipsa spectatorilor din tribune :((

....auzi man nu spune asa fi suparat p Argaseala ca lume era de stula afara d stadion cum puteam sa intram noi la meci si lumea sa ramana p afara ca asa vrea oieru si cu conducerea...mai bine asa decat sa vedem ca astia nu joaca nik

fedora13.08.2007 12:16
Offtopic: Cititi va rog articolul Mariei Andries despre Radoi,de pe gsp.ro .Eu unul nu o mai suport pe scarba asta.

De ce? Maria a scris niste articole memorabile in favoarea Stelei.

Si nici acum nu e departe de adevar.

Radoi ar trebui sa inceteze cu ipostazele astea intr-un joc de fotbal.

Cu sau fara intentie, ele nu-si au locul.

mirceaor13.08.2007 13:12

@fedora

Frate,tu probabil nu esti stelist. Altfel,nu imi explic atitudinea ta.

Pentru mine ,Mirel e urmasul lui Laca in echipa asta si nu pot accepta ca un nimeni ca ne..obosita asta sa incerce sa-l batjocoreasca in asa hal.

forever_STEAUA13.08.2007 13:16

@mirceaor

Lãmurește-mã: adicã cine nu îți împãrtãșește pãrerea despre Maria Andrieș nu e Stelist?

mirceaor13.08.2007 13:44

Intotdeauna intelegi atat de greu?

Nu e vorba de parerile mele vizavi de maciuca asta,ci despre faptul ca Mirel Radoi,capitanul si sufletul acestei echipe e luat la misto in ultimul hal. Sa nu-mi spuna mie nimeni ca un stelist adevarat poate ramane insensibil la o asemenea batjocura.

forever_STEAUA13.08.2007 13:57

@mirceaor

Nu întotdeauna. Doar atunci când cineva care afirmã cã este stelist începe sã împartã verdicte: x e stelist, y nu e stelist...

Întelege cã nu toatã lumea citește la fel articolele din presã. Pe mine m-a durut fix în cot pãrerea Mariei despre Rãdoi. Oricum pentru ea Mirel NU este capitanul si sufletul acestei echipe, e un fotbalist care era sã-i mute falca unui alt fotbalist...

Nici mie nu îmi convine când îl vãd pe Mirel ridicând piciorul de parcã ar fi la K1. Asta nu îi știrbește însã din valoare sau dãruire.

fedora13.08.2007 13:58

Pe mine m-a deranjat mai mult intrarea lui Mirel decat articolul slabut al Mariei Andries.

Si cred ca asta nu ma face mai putin stelist.

mirceaor13.08.2007 14:05

Aveti dreptate.Nici mie nu mi-a placut intrarea lui Mirel.

Dar nu imi place nici sa vad asemenea articole in poate cel mai citit ziar de sport din Romania,scris de o fufa care n-are nici o treaba cu fenomenul.

Ok ,trecem peste...

Cat despre meci in sine ,slab rau. Bun Plesan ,Dica foarte slab,la fel ca Rica Neaga si Badoi. Croitoru care nu-si gaseste locul si nici echilibrul pe teren, Banel care vrea ca de obicei foarte mult dar poate destul de putin,iar Zaharia are valoare poate de lot dar nu de primul 11.

Eu cred ca ar mai trebui luat un varf de calitate.

axl2313.08.2007 14:27
eram in delta si nu prindeam antena 1...se vedea fffff prost nu se intelegea aproape nimik.... am prins viteza spre piscina...mi-am aruncat tricoul si am sarit...

Mari nesimtiti tulcenii astia! Sa faca ei piscine in delta da' sa nu puna ei o antena ca lumea...

dragos_drlsteaua13.08.2007 14:48

off-topic

Se reintroduc abonamentele la peluze!

SebaSS13.08.2007 15:11
off-topic

Se reintroduc abonamentele la peluze!

ABONAMENTE LA PELUZE

zetx13.08.2007 18:00
hai taci si pupa-l in c.u.r p ala in continuare

Nu-l pup in c... da m-am saturat de figurile asatea de super stelisti care nu fac altcevade cat sa injure echipa si pe GB. Daca avetzi pretenitii sa fiti respectati ca si fani Barcelonei sau al Realului comportatzi-va la fel , cantatzi si voi un meci intreg si nu injuratzi echipa la primele momente de slabiciune ,asa ca lasa vrajala de suporter infocat , nu stitzi numai sa criticatzi nu veniti cu o solutie. Iar de tarn nu ma intereseaza ,dar ce ati vrea sa zica cand baga bani si face stadionul acceptabil si vine un taran si loveste portaru echipei adverse la un meci amical si la inceput de meci ca sa aiba UEFA de ce sa ne suspende ?

UltrasInter13.08.2007 20:42

Gigi Becali: "Am facut pace cu fanii Stelei!"

2007-08-13 19:00:00

Patronul Stelei a declarat cã a îngropat securea razboiului cu fanii roș-albaștri și cã de acum înainte nu vor mai fi probleme. "Gata, m-am împãcat cu suporterii! Am stat de vorbã cu ei mai bine de o orã la Palat și am încheiat orice fel de conflict. Sîntem prieteni! O sã le dau abonamente la peluze, o sã le creez toate condițiile de acum înainte. Vreau sã fie așa cum era în anii trecuți, când încurajau echipa", a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

chiar e adevarat!? nu prea imi vine sa cred.. yo n`o sa`l sustin niciodata pe Gigi... `totul se iarta.. dar nimic nu se uita` nu pot sterge cu buretele tot ce`a facut Gigi in ultimu` timp...

st_194713.08.2007 20:44

BRAVO ERIC! steag2

vasyy13.08.2007 22:02

m-ai schimbati si voi clasamentul de anul trecut cu cel de anul asta doar au trecut 3 etape sau va place ca Dinamo e lider?

«1161718»