FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi 1 - 0

«11415161718»
oop12.08.2007 08:40
taticu tu esti cam dus putin...mai mult.

cu betele alea nu poti face rau cuiva. jandarmeria nu s-a opus ca noi sa intram cu ele dar bgs da, ca de este ordin de sus( Argaseala ).

nu vezi tu rostul steagurilor. pe stadione se flutura steaguri de ani de zile, au un impact vizal frumos. este vorba de munca noastra la mijloc, pentru culorile echipei si pentru echipa, facem ce facem. noua, celor din peluza, ne place sa facem spectacol si sa incurajam echipa iar spectacolul il facem prin coregrafii, steaguri multe, fumigene, torte......chestii dastea foartye periculoase pentru stadion.

asa ca nu ai cum sa ne schimbi mentalitatea. ;)

tocmai d-aia dadeau suporterii dinamovisti cu betzele de la steaguri in capetele jandarmilor,ca sa ii mangaie...

E pacat ca s-au interzis steagurile,dar liderii suporterilor ar trebui sa discute cu conducerea in stabilirea unor norme...

PS:de ce acesti suporteri care azi "au protestat"(a cata oara?) au intrat la meciul cu Zaglebie fara steaguri?atunci nu erau indigneti de aceasta decizie?...

Cat despre "mentalitatea" voastra...no comment!

sorinf12.08.2007 08:45
Eu va respect pentru ce faceti pentru echipa. Va detest pentru restul.

Respectul jandarmeriei, BGS-ului sau al lui Becali nu ar trebui sa conteze pentru voi.

Cum am mai spus, trebuia sa veniti cu noaptea in cap, sunt de acord ca sistemul e cretin, cere date suplimentare cand CNP-ul ar fi suficient, personalul e incalificabil, DAR pentru Steaua, adaptati-va la conditiile cretine si sustineti echipa.

PS: mie imi convine fara huligani; accept chiar si umilinta de a fi dominati sonor in Ghencea de ieseni, dar am pretentia ca galeria sa renunte la toate excesele de superioritate si pretentiile de recunostinta din partea celorlalti dupa boacana de aseara.

NU sunt de acord cu parerea ta

Desi eu am fost in gupul de la a 2 a care a incercat sa cante un pic

m am certat cu toti idiotii care injurau jucatorii

fac asta de 20 de ani

dar ce se intampla cu biletele e de neacceptat

fa un calcul 5 min un bilet

20 pe ora

ori 5 case

100

sau 200 pe ora

bilete s au vandut 3 ore sau 4 vineri si 6 7 ore sambata

e imposibil

e adevarat noi care am luat bilete la 3 am intrat

dar daca veneau toti la ora 3

gandestete ca ar fi fost meciul cu Dinamo

la portile de acces cred ca stii ca s a renuntat la validare pe la 20:30

altfel cred ca intram pe la golul lui ERIC (ce gol)

mi am luat bilet la 3

am ajuns la stadion la 8 fara un sfert

eram cu baiatul dupa mine

nu pot sa ma imping cu animalele de la bgs

trebuia protestat cumva

e parerea mea

in rest scuje pentru ce o sa scriu acum da sa i *** in gura pe toti aia care injura jucatorii

hai o apostrofare sa zic desi eu sunt adeptul la 90 min de incurajare

ba cretinilor sunt jucatorii Stelei

iar Steaua nu trebuie injurata

cam atat

Sorin

FORZA Steaua

fedora12.08.2007 08:49

Da, ai dreptate, dar dupa cum a spus si SSK, odata introdusi in baza de date, cei care cumpara si la meciurile viitoare vor sta mult mai putin in fata caselor, pentru ca datele nu vor fi re-introduse.

Oricum, cel mai mult timp se pierde cand lumea e pusa sa-si aleaga locul biletelor. Prea multe libertate strica. Da-i, frate, un bilet si gata. Daca avea preferinte, trebuia sa-si ia abonament.

sorinf12.08.2007 08:51

fac asta de 20 de ani

20 pe ora

ori 5 case

100

sau 200 pe ora

e imposibil

mi am luat bilet la 3

trebuia protestat cumva

e parerea mea

in rest scuje pentru ce o sa scriu acum da sa i *** in gura pe toti aia care injura jucatorii

cam atat

Sorin

FORZA Steaua

e oki nu se ve3de da poate pacalesc sistemul

sa le dau cu gugu al meu pe la botic la aia care injura jucatorii

poate acu merge

scuze inca o data da nu m am putut abtine

Sorin

FORZA Steaua

oop12.08.2007 08:53

@sorinf:cred ca s-au prins toti ce voiai sa spui chiar daca ai fost cenzurat prima data!:)

sorinf12.08.2007 08:58
@sorinf:cred ca s-au prins toti ce voiai sa spui chiar daca ai fost cenzurat prima data!:)

iti inchipui ca m am prins da sincer nu m am putut abtine la cat m au enervat boii aia

Sorin

FORZA Steaua

Jony_stelist12.08.2007 09:09
Pai spune tu mai desteptule ca nu sunt toti mama Omida...

Bai frete,pai ce s-a intamplat in PS a fost bataie de joc,prima data parca toata peluza era rezervata pentru oaspeti(plm poate or avea aia galeria de 3000 de pers la fiecare deplasare :blink: ),apoi s-au pus biletele pentru vanzare sambata,ok mai stai 10000 de ore la coada,apoi cand sa intra si tu in stadion,aia de la bgs,ca domne nu ai voie sa intri pe stadon cu batul de la steag,plm la un tovaras i-a zis ca nu ii da voi de cheile :blink: ,da tu dc intrebi si nu te duci la meci ca sigur aflai,plm,si apropo,nu stiu unde am citit ceva referitor la incidentele de la buzau.am un prieten care face deplasarile cu dinamu,javrele au fost iantaratate tot timpul de jandarmi si in plus s-au mai gasit si catva buzoieni care sa stea in peluza la ei si care s-au bucurat prea rau la golul marcat de buzau(bai frate cand vezi ca esti in peluza adversa prost sa fi sa ti cu echipa adversa si sa mai si strigi.

Bai frate daca vreti sa se schimbe ceva,cuva,nu va convine ceva la peluza va rog eu,nu mai scrieti aici,ca e foarte usor dupa pc,mergeti fratilor in peluza (nu pleaca de acolo)si vb deschis.

Hai salut

oop12.08.2007 09:21

@Jony:stai flex omule ca am fost la meci ca altfel nu ma bagam in seama degeaba...Sa iti spun si ce am vazut sau mai degraba ce nu am vazut:galeria a fost sublima dar a lipsit cu desavarsire...ok,ati ramas fara bilet,v-ati suparat pe BGS etc. dar ceea nu pot intelege este ca ultrasii care au reusit sa intre au stat jos in timpul meciului si n-au schitzat nici un gest pentru a-si incuraja echipa.Asta pana in minutul 30 cand s-au suparat,si-au strans jucariile si au plecat acasa...

inca o data intreb de ce ati intrat la meciul cu Zaglebie ca si atunci nu am vazut steaguri...

il_scorpio12.08.2007 09:21

Ca sa mai vorbim si despre meci ca ne-am cam abatut de la subiect as spune : ZAPATA - nu prea a avut ce apara , dar la singura faza periculoasa a iesyt bine si pare ca greseala de la meciul cu zaglebie a fost un accident nefericit si ca este un portar de valoare; BADOI-n-a jukat prea bine, niki rau, in orice caz pare sub golanski..poate si din cauza ca si-a iesyt din ritm find mai mult rezerva; cuplul Radoi-RADA-nu prea pot spune nimik deoarece nu prea au fost solicitati...in orice caz nu prea ne-au dat emotii; NESU- unul dintre remarcatii mei , a facut un meci bun si cred ca ar trebui sa fie titular si cu bate borisov; Nicolita- multa determinare ca de obicei, foarte putine realizari....unul dintre meciurile tipice facute sezonul trecut; PLESAN- mie personal mi se pare un transfer extraordinar, a arat chiar ca stye fotbal, ca poate face o intoarcere , un dribling, poate suta bine...mi se pare exact jukatorul de care aveam nevoie; Ovidiu Petre- meci slab; Lovin- de asemenea nu s-a remarcat cu nimik, parca un pic mai bine ca Ovidiu Petre; Neaga-inca un meci in care m-a scos din minti....cred ca pana la momentul in care va face vreun meci mare cu multe goluri date va juka in aceasta nota....sincer de-abia astept revenirea lui Badea si a lui Iacob; Dica- chiar dak multi s-au grabit sa-l critice, ba chiar sa-l fluiere ( urat din partea lor) dupa parerea mea a reusyt sa organizeze uneori atacurile Stelei prin pase precise, intr-adevar spre sfarsit..cateva greseli copilaresti; ZAHARIA- nu mi se pare varful de care aveam nevoie.....mi se pare rudimentar, lent, fara vreo calitate aparte care sa-l puna in evideta....sincer cred ca era mai bun Gurita.....da ce sa mai ziki, poate mai reusym sa transferam vreun atacant asa cum se zike; BICFALVI-l-am lasat la sfarsyt deoarece mi se pare omul meciului, salvandu-ne dintr-o situatie mai mult decat dificila, deoarece cam intrasem in panica fiind sanse foarte mici sa mai inscriem. Imi pare foarte bine pentru el ca a reusyt o asemenea executye, fiind clar ca are calitati si poate fi un jucator de baza in viitorul nu foarte indepartat.

Jony_stelist12.08.2007 09:45
@Jony:stai flex omule ca am fost la meci ca altfel nu ma bagam in seama degeaba...Sa iti spun si ce am vazut sau mai degraba ce nu am vazut:galeria a fost sublima dar a lipsit cu desavarsire...ok,ati ramas fara bilet,v-ati suparat pe BGS etc. dar ceea nu pot intelege este ca ultrasii care au reusit sa intre au stat jos in timpul meciului si n-au schitzat nici un gest pentru a-si incuraja echipa.Asta pana in minutul 30 cand s-au suparat,si-au strans jucariile si au plecat acasa...

inca o data intreb de ce ati intrat la meciul cu Zaglebie ca si atunci nu am vazut steaguri...

La meciul de miercuri PS a avut steaguri si hai sa iti expic si dc nu lasa bgs sa se intre,iti dau ex cazul cheile(unde ati mai vazut sa nu te lase sa intri cu cheile pe stadion),din cate am inteles de la jandarmi,aia de la bgs nu au venit la sedinta inainte de meci deci nu stiu cum e pe stadion,ei au primit ordin sa nu se intre cu nimic(doamne cand or primi ordin sa nu se intre cu seminte :wub: ),jandarmii te lasau cu steaguri,bgs-ul nu,dar pana la urma te-au lasat,daca ai fost atent,la meciul de miercuri in PN nu era niciun steag,in PS cateva si in TR2 potop :huh: ,asta e.Ok,dar la meciul de ieri NIMIC,in curand nu o sa mai lase nici cu fular.

Si apropo ce nu iti convine ca au plecat din peluza,nu iti place sa domine coloana sonora iasul acasa nu,nu va convine,dar nici nu suntineti cu galeria,nu voi vreti sa va uitati la meci si sa auziti galeria cum striga,pai ma nene dc nu a cantat TR2 si TR1????

Fotbalul fara suporteri ,tie ti-a placut admosfara de ieri,banuiesc ca nu,UITE ASA VREA Jiji SA FIE MEREU si de asta protestam noi si voi ne injurati,asta e.

Nu iti convine sa se vina in peluza si sa se stea jos???nici mie sa vi in tribuna si sa stai jos,asta e.

Legat de parasirea stadionului,oamenii fac ce vor,au platit biletul si daca te duci la teatru si nu iti convine ceva poti sa pleci.

S-au intamplat prea mute in prea putin timp,Constanta-bataie de joc,drum degeaba facut

Miercuri-stat la coada 5 ore,bataie de joc,perchezitii peste prechezitii parca aveam bombe atomice la noi

Ieri-in ziua meciului se pun biletele in vanzare pentru PS,nu ai voie sa inti cu batul de la steag,oare ce va urma,uitai ce face ciobenul :angry:

oop12.08.2007 09:57
La meciul de miercuri PS a avut steaguri si hai sa iti expic si dc nu lasa bgs sa se intre,iti dau ex cazul cheile(unde ati mai vazut sa nu te lase sa intri cu cheile pe stadion),din cate am inteles de la jandarmi,aia de la bgs nu au venit la sedinta inainte de meci deci nu stiu cum e pe stadion,ei au primit ordin sa nu se intre cu nimic(doamne cand or primi ordin sa nu se intre cu seminte :wub: ),jandarmii te lasau cu steaguri,bgs-ul nu,dar pana la urma te-au lasat,daca ai fost atent,la meciul de miercuri in PN nu era niciun steag,in PS cateva si in TR2 potop :huh: ,asta e.Ok,dar la meciul de ieri NIMIC,in curand nu o sa mai lase nici cu fular.

e trist ca mai nou nu se poate intra cu steag la meci,sunt total solidar cu voi in chestiunea asta,dar cred ca aici ar trebui sa intervina LIDERII DE GALERIE si sa reglementeze problema asta intr-o discutie cu Argaseala si cei de la BGS...

Si apropo ce nu iti convine ca au plecat din peluza,nu iti place sa domine coloana sonora iasul acasa nu,nu va convine,dar nici nu suntineti cu galeria,nu voi vreti sa va uitati la meci si sa auziti galeria cum striga,pai ma nene dc nu a cantat TR2 si TR1????

Omu'...sper ca esti de acord cu mine ca galeria trebuie sa dea tonul!pentru simplu motiv ca,presupun,galeria e mai organizata decat o ceata de lume adunata la T2...De exemplu,la meciul cu Zaglebie am stat la T1(prima si probabil ultima data in viata mea...) si am fost multumit de atmosfera,s-a cantat chiar decent(mult peste ceea ce m-as fi asteptat...)

Fotbalul fara suporteri ,tie ti-a placut admosfara de ieri,banuiesc ca nu,UITE ASA VREA Jiji SA FIE MEREU si de asta protestam noi si voi ne injurati,asta e.

Desi nu il suport pe Gigi,nu sunt de acord nici sa il injurati la meci...de ce nu protestati in fata palatului(bineinteles legal...) ca asa as veni si eu!Sau cum ati facut ieri sa protestati prin neprezentare,e ok,abia scandarile impotriva lui GB nu se rasfrang asupra jucatorilor...

Nu iti convine sa se vina in peluza si sa se stea jos???nici mie sa vi in tribuna si sa stai jos,asta e.

Legat de parasirea stadionului,oamenii fac ce vor,au platit biletul si daca te duci la teatru si nu iti convine ceva poti sa pleci.

E foarte corect ceea ce zici...omul si-a platit biletul,face ce vrea!Dar sa nu vina apoi pe formul sa imi spuna mie ca ce s-ar face Steaua fara el...

stefan768612.08.2007 10:04

fac asta de 20 de ani

20 pe ora

ori 5 case

100

sau 200 pe ora

e imposibil

mi am luat bilet la 3

trebuia protestat cumva

e parerea mea

cam atat

Sorin

FORZA Steaua

De acord cu tine suta la suta........cum poti injura jucatorii echipei iubite????!!!poti fi suparat pe ei asa cum ai fi pe copiii tai cand gresesc..doar atat!!!

EPROCENT12.08.2007 10:05
Asa cum spunea Hagi , aceste victorii ii dau timp .... ii dau timp sa creeze o echipa competitiva , spectaculoasa .... sa nu uitam sezonul trecut Real Madrid ... cum era ??? ... cati il doreau dat afara pe Capello ... si culmea ... dupa meciul cu noi , Realul si-a dat drumul si in campionat ... si a luat titlul ... eu am incredere in Hagi , asa cum am incredere si in echipa ... sunt convins ca vom lua titlul sezonul acesta (PS : am ajuns la 13 meciuri castigate consecutiv ... urmeaza 14 cu Bate Borisov?) :P

TOTAL DE ACORD SI SUBSCRIU !

O ECHIPA MARE SE FORMEAZA IN TIMP PRIN MECIURI JUCATE OFICIAL

LA Steaua E TIMPLUL POTRIVIT SA SE CRISTLIZEZE O ECHIPA ADEVARAT CU UN ANTRENOR CARE ARE NEVOIE DE REPUTATIE CA PERFORMER.

CRED CA Steaua E PE DRUMUL CEL BUN . E NEVOIE DE TIMP . SI LUCRURILE SE VOR INTAMPLA !

SebaSS12.08.2007 10:36

Despre galerii:

Poate ca este mai bine ca nu au intrat la meciul cu Iasiul, ca sa vada si Gigi cum e in Anglia si cand echipa nu are imn sa fie cantat de spectatori! Chiar daca nu e treaba lui, cu biletele si accesul in stadion, poate da un "ordin" sa se remedieze situatia. Ar putea suplimenta casele de bilete cu inca vreo 10(cel putin).

Forza Steaua

Kustino12.08.2007 10:39

Am citit ce s-a postat pana acum si cu greu am reusit sa ma calmez si sa incerc sa relatez ce s-a intamplat aseara. O sa raspund la cateva din posturile care cat de cat ''merita'' bagate in seama, deci sa o luam pe rand:

1. Bilete - am fost la bilete in jurul orei 12 si am cumparat pentru mine si pentru prietenii mei din grup maximul de bilete posibile pentru buletinele pe care le aveam ( o persoana nu putea sa vina cu mai multe buletine ca data trecuta) si din pacate, nu am reusit sa cumparam pentru toata lumea, asa ca am hotarat sa venim mai devreme la meci pentru a cumpara biletul lipsa. Cu circa 2 ore inainte de inceperea meciului, din cazua proastei organizari a conducerii, nr calculatoarelor nu faceu fata fluxului de cereri ( asta la un meci cu Poli Iasi unde nu au venit multi suporteri, sunt curios le meciul cu Dinamo ce o sa fie ). Ma gandesc cat de incompetent trebuie sa fi, incat sa nu iti dai seama, ca pentru un astfel de sistem ai nevoie de foarte multe case pentru a suplini durata mare de acordare a unui bilet. Daca multi din cei care au comentat pe acest forum , nu au avut nici o problema cu modul barbar in care au fost tratati de conducere in privinta biletelor si obisnuiti sa lase capul plecat sau neavand mai multe pretentii de la viata lor si de la modul in care sunt tratati, s-au imbrancit ca vitele si ca niste guandezi care capata mancare, erau bucurosi ca cel putin au facut rost de bilet, uitand imediat prin ce trecusera - multi dintre noi nu am putut accept modul in care suntem tratati, nu am putut accepta ca stelisti mandri, nu am putut accepta ca suporteri ai unei echipe care joaca in Liga Campionilor, nu am putut accepta ca oameni civilizati intr-o tara care a scapat de comunism acum 18 ani, nu am putut accepta ca oameni care nu sunt obisnuiti sa lase capul plecat si sa se multumeasca cu putin, nu am putut accepta ca oameni.... Cu toate astea au ramas multi baieti din sud la coada de bilete si au asteptat linistiti si nu au renuntat pana nu si-au cumparat bilet ( in minutul 50 al meciului ). Deci toti cei care nu am intrat la meci aseara, din SUD, am avut bilet la un moment dat.

2. Steaguri - odata ajunsi la poarta de la peluza am fost anuntati ca de data aceasta nu mai avem voie nici macar cu betele subtiri de steaguri, cu care intrasem data trecuta ( pentru suporterul vigilent care comenta ca nici la ultimul meci nu am avut steaguri, il rog sa se uite la reluarea meciului sau sa fie mai atent pe stadion si apoi sa-si dea cu parerea pe un forum vizitat de mii de suporteri, este destul de greu sa nu observi steagurile sudiste la lucru, nu stiu cum nu a observat domnia sa). Daca data trecuta am facut un compromis de dragul promisiunii facute lui Gica Hagi si nu am intrat cu steagurile mari de fluturat, acum nu am mai putut accepta aceasta decizie absurda pentru orice stadion european cu pretentii.Steagurile dau viata stadionului, culorile lor ii confera personalitate si identitate, pe langa voci, steagurile sunt un arsenal important pentru spectacolul creat la meciurile de fotbal, un freamat colorat ce nu sta pe toata durata meciului, sunt acea mandrie de a ridica si flutura deasupra capului cele doua culori pe care le iubesti, acea semnalare vizuala puternica, a faptului ca esti prezent langa echipa - CUM SA SPUI CA NU SUNT IMPORTANTE ?????? Daca noi acceptam aseara sa intram fara nici un steag, poate data viitoare ne intreziceau fularele ros-albastre si peste doua dati poate nu mai aveam voie sa purtam tricouri in culorile favorite, chiar nu va dati seama ca nu trebuie sa acceptam toate deciziile abuzive si ca putem lua atitudine, pe cale pasnica, atunci cand consideram ca ceea ce iubim ne este furat, cenzurat, modificat ????

Cum poti sa deschizi calculatorul si sa incepi sa critici si sa ceri explicatii cand nici macar nu ai incercat sa te informezi in prealabil, cu privinta la ce s-a intamplat, cum poti sa jignesti si sa-i tragi la raspundere pe acei oameni care chiar fac ceva palpabil pentru aceasta echipa si sufera cel mai mult atunci cand nu pot fi alaturi de ea, cand tu nici macar la meciuri nu ajungi, nici macar in asociatie nu te-ai inscris, ajutorul tau acordat echipei fiind zero. Cum poti sa-i numesti derbedei si inculti pe niste oameni pe care nu ii cunosti, sa-i judeci la gramada, sa-i cataloghezi scursurile societatii cand ei fac adevarate acrobatii ca sa impace facultatea, jobul, familia cu dragostea lor pentru Steaua.M-am saturat sa fiu criticat de tot felul de oameni care nu stiu nici macar sa scrie corect pe un forum, de oameni care nu au miscat in viata lor un deget pentru Steua si ii impiedica si pe altii sa o faca, de oameni limitati, supusi, fara personalitate, m-am saturat de toti cei care nu ganditi inainte sa apasati tastele. Cunosc foarte multi suporteri care nu fac parte din vreun grup organizat si care stau la T2, T1 si pe care nu as putea niciodata sa-i fac samantari, pentru ca nu asta inseamna 'samantar', dar exista foarte multi suporteri de cea mai proasta factura pe stadion, suporteri de conjuctura, suporteri becalieni care au cele mai proaste valori si nu ne fac cinste deloc, de ei trebuie sa ne ferim, nu de steaguri si cantece depre iubirea culorilor.

Semnat: Un mandru suporter stelist.

stefanel4u12.08.2007 10:48

aia care injura jucatorii Stelei sunt cacati!

inima_ros-albastra12.08.2007 11:02

A inceput fotbalul... sper sa am dreptate

korynna12.08.2007 11:02

@kustino

Avem atat de multa de nevoie de oameni care gandesc ca tine!

Dupa meciul de ieri nu prea e de nimic nou de spus,trebuie lucrat la finisarea echipei si asta necesita timp.Am toata increderea ca Hagi stie ce sa faca.

pangica12.08.2007 11:03

fac asta de 20 de ani

20 pe ora

ori 5 case

100

sau 200 pe ora

e imposibil

mi am luat bilet la 3

trebuia protestat cumva

e parerea mea

cam atat

Sorin

FORZA Steaua

Hellooo!ora are 60 d eminute ,deci la un bilet la 5 minute,nu vinzi 20 pe ora si 12

pangica12.08.2007 11:10
DRagi suporteri cu punga de seminte in mana si in cealta cu sticla de suc,care aduceti fular/steag cu Steaua la stadion doar sa stergeti scaunul vedeti ce se intampla daca il pupati pe Jiji in ....,asta se intampla,acu mai fluierati peluzele care erau impotriva ciobenului??????doamne ce asi vrea sa revina jean,macar sa faca ordine in peluze,sa nu mai vina toti semintarii de la tribuna ca e biletul mai ieftin,pai nu facea bine jean,cine nu canta afara si o bataie :wub: ,sa va invatati minte,ca nu veniti la meci sa-l vedeti pe Jiji,veniti pentru Steaua si daca vreti sa mancati seminte si sa faceti ca toate maimutele pe acolo,va rog eu sa va abtineti,ca poate vrea unu sa vina si sa cante 90 de min pana ramane fara voce si nu are loc de voi,identic este si cu acesti soareci de calculator,CINE A FOST SAMBATA LA MECI SI A CANTAT 90 DE MIN SA ZICA,cine nu sa scrie in continuare in lipsa de informatii(eventual duceti-va la hazeta ca are nevoie de voi)

Daca o sa-l pupati in contunuare pe Jiji in ....,o sa fluierati peluzele si o sa mancati seminte(plm parca am fi tiganii de la Rapid)o sa ajungem rau,voi vreti colegrafii frumoase(voi stiti ce inseamna o colegrafie???),vreti sa rasune stadionul de cantece(cati dintre voi cantati macar 1 min pe meci,exculs momentul in care da gol?????),vreti o galerie europeana,pai stati sa va explic cum este la Barcelona,toti suporterii canta cel putin 10 minpe meci,NU SE MANANCA SEMINTE,suporterii au un cuv greu de spus in clu,pentru ca EI SUNT Barcelona si pentru asta sunt respectati(unde am mai auzit asta si voi nu erati de acord???),clubul nu isi bate joc de suporteri,etc(sunt prea multe)

Veniti la stadion pentru Steaua si nu va mai dati cu parerea despre ce ati auzit,ca de multe ori este fals

Noi nu suntem Barcelona,noi suntem Steaua.Pe de alta parte am fost prezent la toate meciurile Stelei de acasa in ultimii 11 ani,cu cateva exceptii si la destule deplasari.dupa meciul cu zaglebie am hotarat sa nu mai merg pe Ghencea pe o durata de timp nelimitata.am ramas dezgustat de ce se intampla acum,acolo.Pentru prima oara in 11 ani m-am simtit ca un sclav,m-am simtit ca in cusca.Mentionez ca de 3 ani incoace stau la tribuna 1,dupa ce la inceput am fost in peluza(la nord) in grupul de jos din dreapta tribunei 0

SSK12.08.2007 11:27

Problema sta asa cum a descris-o Kustino!

Principalul motiv pentru care Peluza Sud n-a intrat la meci au fost steagurile! Asta ca sa fie clar. Si tot de-aia Nordul a parasit stadionul. Iar totul s-ar putea sa fie cu folos, pentru ca in curand va exista o sedinta in care se va discuta aceasta problema.

Alte lucruri nu are rost sa discutam. Si nimeni nu are dreptul sa acuze grupurile ultra de nimic, cat timp pe stadion doar suporterii oaspeti au cantat. Grupurile au luat o decizie buna, pentru ca Ultra' fara steaguri nu exista! In plus, s-a vazut, din nou, cum arata Ghencea fara grupuri. Trist.

authentik12.08.2007 11:27

Am fost ieri (sambata) la ora 14 sa-mi iau bilet la peluza 2.Din pacate noul sistem nu functioneaza la parametrii normali iar doamnele care vindeau bilete erau foarte ofensate in cazul in care le intrebai ceva si ma enervau cand inchideau geamul si plecau fara sa spuna absolut nimic. Dpdv economic EU pentru Steaua sunt un client pentru ca aduc un venit clubului si ar trebui sa fiu tratat ca atare.

NU inteleg de unde pana unde zelul agentilor BGS. La meciul cu Zaglebie mi-au aruncat brelocul de la chei (brelocul era din plastic si intru de ani de zile cu el pe stadion) pe motiv ca pot arunca cu el in teren dar surprinderea a fost si mai mare in momentul in care nu au vrut sa ma lase cu cheile de la casa. Mentionez ca ma 3 chei (2 de la casa si 1 cheie de la usa blocului). Ma intreb de ce m-au lasat cu telefonul pentru ca dc il arunc zboara destul de bine si poate provoca o rana destul de frumoasa. Probabil in viitor o sa se uite la mine sa vad cu ce sunt imbracat si dc am adidasi in loc de pantofi nu voi putea intra. Totusi cred ca s-a ajuns prea departe am inceput sa devenim paranoia?

Tot la ac meci am vazut ca nu mai avem voie cu tevi mari iar la meciul cu Poli Iasi si tevile mici au fost interzise (am observat ca moldovenii aveau steaguri).

Respect decizia peluzelor de a refuza sa intre la ac meci pentru ca asa au dovedit ca sunt independenti si au coloana vertebrala.

Acum va intreb sincer:

- chiar v-a placut ca nu se vedea nici un steg ros-albastru pe stadion?

- chiar v-a placut ca nu s-a cantat nimic (cea mai fredonata melodie a fost M**E Dinamo)?

- chiar v-a placut ca 100 de plaiesi au dominat fondul sonor in Ghencea?

- nu v-ati simtit ca la un joc cu portile inchise in care auzi ce spun antrenorii si jucatorii?

In rest va doresc numai bine.

SSK12.08.2007 11:29

Problema sta asa cum a descris-o Kustino!

Principalul motiv pentru care Peluza Sud n-a intrat la meci au fost steagurile! Asta ca sa fie clar. Si tot de-aia Nordul a parasit stadionul. Iar totul s-ar putea sa fie cu folos, pentru ca in curand va exista o sedinta in care se va discuta aceasta problema.

Alte lucruri nu are rost sa discutam. Si nimeni nu are dreptul sa acuze grupurile ultra de nimic, cat timp pe stadion doar suporterii oaspeti au cantat. Grupurile au luat o decizie buna, pentru ca Ultra' fara steaguri nu exista! In plus, s-a vazut, din nou, cum arata Ghencea fara grupuri. Trist.

SuperSteaua12.08.2007 11:34
aia care injura jucatorii Stelei sunt cacati!

Vocea popularã adevãr grãiește!

zamainmenu12.08.2007 12:00
DRagi suporteri cu punga de seminte in mana si in cealta cu sticla de suc,care aduceti fular/steag cu Steaua la stadion doar sa stergeti scaunul vedeti ce se intampla daca il pupati pe Jiji in ....,asta se intampla,acu mai fluierati peluzele care erau impotriva ciobenului??????doamne ce asi vrea sa revina jean,macar sa faca ordine in peluze,sa nu mai vina toti semintarii de la tribuna ca e biletul mai ieftin,pai nu facea bine jean,cine nu canta afara si o bataie :wub: ,sa va invatati minte,ca nu veniti la meci sa-l vedeti pe Jiji,veniti pentru Steaua si daca vreti sa mancati seminte si sa faceti ca toate maimutele pe acolo,va rog eu sa va abtineti,ca poate vrea unu sa vina si sa cante 90 de min pana ramane fara voce si nu are loc de voi,identic este si cu acesti soareci de calculator,CINE A FOST SAMBATA LA MECI SI A CANTAT 90 DE MIN SA ZICA,cine nu sa scrie in continuare in lipsa de informatii(eventual duceti-va la hazeta ca are nevoie de voi)

Ia-o mai usor bre, ca ti se umfla o vena in cap si-ti plezneste de la prea multa ardoare. Si, cum ziceau Parazitii, " te uita toti in trei zile daca dai in primire".

Impaca-te cu ideea ca nu toti oamenii sunt la fel: unii sunt ultrasi d-astia ca tine (fenomenu' e strans legat de anumiti hormoni secretati in exces - de aceea e bine sa ai o prietena stabila, gagica te detensioneaza cel mai bine, trust me), altii semintari si altii internauti. Sau poate au trecut prin toate etapele astea si d-aia vorbesc - din experienta. Acum au chef sa stea in fotoliu si sa priveasca la TV, pentru ca-i dor oasele batrane de la reumatism. Crezi ca nu se pricep la fotbal?

Iar despre aprecierea ta referitoare la hahalera aia de Jean care aplica metoda "bataia-i rupta din rai" - pot sa-ti amintesc un vechi proverb care suna cam asa: spune-mi cu cine te intovarasesti ca sa-ti spun cine esti. Daca tie iti place sa ajungi singur intre patru pereti si sa-ti tatuezi zarul cinci pe o parte a corpului, n-ai decat. In trecut, mai ales hotii, erau infierati precum vitele cu un semn pe frunte sau pe mana - la vedere! - si in acest fel stigmatizati pe viata, astfel incat colectivitatea sa stie ce hram poarta respectivii si sa se fereasca de ei. Dar, in definitiv, e o societate libera, fiecare doarme asa cum isi asterne.

«11415161718»