FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi 1 - 0

«115161718»
Chaos12.08.2007 12:06

fratilor mai calmati-va ca pana la urma toti sustinem Steaua.Inainte vreau sa mentionez ca nu fac parte din nici o grupare si nici nu ajung la atatea meciuri cate mi-as dori sa vad pentru ca eu sunt din alba, iar acum sunt mult mai departe.Oricum nu ratez un meci al Stelei.Miercuri este ziua mea , dar voi sta in casa sa vad pe sopcast meciul Stelei.

In legatura cu problemele de aseara , este inadmisibil ce face conducerea.Nu poti tine atatea sute , mii de oameni la cozi imense.Nici cu faza cu steagurile sa nu i lase nu sunt de-acord. Sunt de parere ca trebuiau sa fie mai multi suporteri solidari cu cei din peluze , dar pana la urma nu poti sa i zici lui nea' Gheorghe care a venit si el sa manance niste seminte sa paraseasca stadionul din cauza "huliganilor".El si-a primit bucata de branza de la Becali si nu-i mai pasa de altii. Este jalnica atmosfera pe Ghencea daca o sa ramana doar ce-i din tribune (dupa cum s-a vazut si aseara).

Trebuie facut un protest , dar nu prin batai cu jandarmii si nu stiu daca acum este momentul.Echipa joaca un meci important in belarus si peste 2 saptamani acasa pentru intrarea in grupe.Sper sa fie plin stadionul.

Fotbalul fara ultrasi (nu huligani cum ii considera altii) ar fi teatru in care oamenii au venit sa vada spectacol fotbalistic.In primul rand vi pe stadion sa vezi si sa susti Steaua , nu sa vezi spectacol.

Si apropo este adevarat ce scrie in prosport ca vor cei din sud sa faca o grupare cu jean pavel sef?

Daca da , el mai are voie sa intre pe Ghencea? ca din cate stiu eu nu ii mai da voie oierul

ultras haka12.08.2007 12:33

am citit si eu multe dintre comenturile "fanilor" Stelei...va spunetzi fani stelisti dar criticatzi echipa...poi ce plm voi suntetzi antrenori???suntetzi suporteri ca sa incurajatzi echipa nu sa va luatzi meci de meci de Becali...care saracu oricum ar fii el e patronul echipei pe care o iubim..si este omul care baga cei mai multzi bani intr-o echipa de fotbal din Romania.Macar incercatzi sa-l ignoratzi dak altceva nu se poate!!si faza ca Banel e numai pentru atletism...aducetziva aminte cine a salvat Steaua in returul cu Liubin.Un singur lucru ar trebui sa faca Becali...dak e om inteligent...sa nul lase pe Dica sa plece!!in rest treaba lui!!Eu unu sunt stelist nu Becalist...ca sa spun asa...deci...Keep PEACE!!si ACeLASI strigat LUPTA Steaua!!!!! steagcruce2 steaua_ro

ELLYY12.08.2007 13:12

@ultras haka

Forza Steaua!!SUPORTERII ADEVARATI SUNT ALATURI DE TINE LA BINE SI LA RAU!RUSINE "suporterilor" CARE GASESC DEFECTE JUCATORILOR CHIAR SI ATUNCI CAND OBTIN REZULTATE BUNE!LA O VICTORIE POTI SPUNE CA AU AVUT NOROC POATE,DAR LA 3 NICI NU SE DISCUTA!Forza Steaua,Forza Hagi SI RESPECT PENTRU SUPORTERII ADEVARATI!!

spre cl steagsahmic

1. Mesajul imediat anterior NU se citeazã!

2. Nu mai abuza de Caps Lock!

sorinf12.08.2007 14:01
Hellooo!ora are 60 d eminute ,deci la un bilet la 5 minute,nu vinzi 20 pe ora si 12

poti vinde si 20 ca unii luau 2 3 bucati

hai sa nu polemizam pe matemetica . topicul e Steaua si fotbalul

Sorin FORZA Steaua

greenyes12.08.2007 14:26
De acord cu tine.Totusi, ca sa fim corecti pana la capat,e trist ca exista jucatori dupa care trebuie sa fuga Hagi juma' de teren ca sa-i convinga sa salute suporterii...

Trist si din pacate foarte adevarat!!!! Plus ca multi dintre ei, cel putin prin declaratii au fost alaturi de jijiot cand acesta s a injosit in fata cainilor si ne a facut de ras. Dar poate astia sunt din categoria celor pe care jijiotul ii iubeste din tot sufletul. Vad ca s a uitat usor ca anul trecut nu au salutat galeria in nici o deplasare, nici dupa meciul cu Villareal si cred ca exelplele pot continua, din pacate!

Sper sa reintram si noi in normalitate! Sper ca Gica sa l faca pe jijiot sa inteleaga ca fotbalul se joaca pentru suporteri, fara el e mort! Gica a inteles asta, el pentru noi a jucat de asta fuge dupa indolentii nostri de jucatori sa vina sa i salute pe cei care striga pentru ei. Iar cei care ii ijura nu merita nici un scuipat.

Forza Steaua!!!!

oop12.08.2007 14:32
Trist si din pacate foarte adevarat!!!! Plus ca multi dintre ei, cel putin prin declaratii au fost alaturi de jijiot cand acesta s a injosit in fata cainilor si ne a facut de ras.

Sunt curios daca tu ai comenta impotriva celui care te plateste,cu atat mai mult cu cat el este Gigi Becali...si mai ales ca ei sunt cei care profita de pe urma umilintei oierului aka vor castiga o caruta de bani la intrarea in Liga...

danimarcu12.08.2007 14:45

@oop -ai dreptate,dar cred ca nimeni nu i-ar impusca daca ar raspunde prin "nu comentez"!

Tribuna 012.08.2007 15:02

Cel putin urmatorul meci il vedem in Ghencea, nu la televizor!!

w3bmaster12.08.2007 15:03

Mdea asa is romani mereu ne certam uff

Revenind on topic : prima repriza cam greu a 2 a f frumoasa parerea mea ideea e ca eu in toate meciurile cu Hagi nu m-am plictisit si am vazut chiar show ceea ce pan l urma trebuie sa insemne fotbalu trecand peste bani rezultate interese

Forza Steaua

Harald12.08.2007 17:12
am citit si eu multe dintre comenturile "fanilor" Stelei...va spunetzi fani stelisti dar criticatzi echipa...poi ce plm voi suntetzi antrenori???suntetzi suporteri ca sa incurajatzi echipa nu sa va luatzi meci de meci de Becali...care saracu oricum ar fii el e patronul echipei pe care o iubim..si este omul care baga cei mai multzi bani intr-o echipa de fotbal din Romania.Macar incercatzi sa-l ignoratzi dak altceva nu se poate!!si faza ca Banel e numai pentru atletism...aducetziva aminte cine a salvat Steaua in returul cu Liubin.Un singur lucru ar trebui sa faca Becali...dak e om inteligent...sa nul lase pe Dica sa plece!!in rest treaba lui!!Eu unu sunt stelist nu Becalist...ca sa spun asa...deci...Keep PEACE!!si ACeLASI strigat LUPTA Steaua!!!!! steagcruce2 steaua_ro

nu stiu cum gandesti tu, dar eu unul nu pot sustine un om care a venit la Steaua ca sa castige popularitate, a se citi voturi, care sfideaza suporterii, si care isi pune fularul cainilor la gat scandand impreuna cu acestia si care nici macar nu isi cere scuze pentru asta, sfidandu-i in continuare pe suporteri si, in acelasi timp, vrand sa faca "ordine" in tribune.

In rest, suntem cu totii alaturi de echipa, fiecare cum stie.

steagsimplu

satessa12.08.2007 17:23

Am o intrebare :biggrin:.La intrare in stadion iti cere buletinul?

ste_farfan12.08.2007 17:55
Care e diferenta intre teren propriu si deplasare?

Ca voi super stelisti ori facetzi ceva sa suspende terenu ori cand mergetzi la meci il injuratzi pe GB.

am si uitat de cand am mai vazut un meci in care sa facetzi si voi o atmosfera frumoasa.

Asa ca mai lasati-ma cu superioritatea asta a voastra de kkt.

Si ce dreq ati vreasa va dea el bani la voi si voi sa ii cheltuitzi?

Ddaca suntetzi asa de tari bagati voi bani si lasatzi pe altzi sa conduca cu vor.

hai taci si pupa-l in c.u.r p ala in continuare

Jony_stelist12.08.2007 18:37
Ia-o mai usor bre, ca ti se umfla o vena in cap si-ti plezneste de la prea multa ardoare. Si, cum ziceau Parazitii, " te uita toti in trei zile daca dai in primire".

Impaca-te cu ideea ca nu toti oamenii sunt la fel: unii sunt ultrasi d-astia ca tine (fenomenu' e strans legat de anumiti hormoni secretati in exces - de aceea e bine sa ai o prietena stabila, gagica te detensioneaza cel mai bine, trust me), altii semintari si altii internauti. Sau poate au trecut prin toate etapele astea si d-aia vorbesc - din experienta. Acum au chef sa stea in fotoliu si sa priveasca la TV, pentru ca-i dor oasele batrane de la reumatism. Crezi ca nu se pricep la fotbal?

Iar despre aprecierea ta referitoare la hahalera aia de Jean care aplica metoda "bataia-i rupta din rai" - pot sa-ti amintesc un vechi proverb care suna cam asa: spune-mi cu cine te intovarasesti ca sa-ti spun cine esti. Daca tie iti place sa ajungi singur intre patru pereti si sa-ti tatuezi zarul cinci pe o parte a corpului, n-ai decat. In trecut, mai ales hotii, erau infierati precum vitele cu un semn pe frunte sau pe mana - la vedere! - si in acest fel stigmatizati pe viata, astfel incat colectivitatea sa stie ce hram poarta respectivii si sa se fereasca de ei. Dar, in definitiv, e o societate libera, fiecare doarme asa cum isi asterne.

Poate ai dreptate,dar tin sa iti precizez ca am aceiasi prietena de 4 ani :wub: ,eu m-am referit la procedeul jean in legatura cu peluza unde toata lumea tre sa stige,nu ca la meciul cu dinamu cand ii auzeam mai bine pe catei si eram singurul care imi dadeam plamanii afara pe o raza de 10 m,eu consider ca daca vi in peluza vi pentru ca vrei sa iti susti altfel echipa intr-un mod mai vizibil/auzibil,NU SA VI DOAR pentru CA E BILETUL MAI IEFTIN,asta nu supot.Mi s-a intamplat de multe ori sa se uite lumea ciudat la mine pentru ca strigam in peluza,eventual sa mi se zica sa stau jos.Dc vi ma nene in peluza cand tu vrei sa stai jos cu punga de seminte in mana(sa nu intelegeti ca am ceva impotriva alora care mananca seminte,daca asa inteleg ei sa se uite la meci asta e,dar nu ai cum sa canti si sa manaci seminte este imposibil,doar daca il faci pe ala din fata ta plin de seminte :happy: )

In rest am vazut ca nu va placut ca ne-a dominat iasul acasa la fondul sonor,vedeti ca fara supoteri ca astia "plini de hormoni"fotbalul nu este frumos,parca era un amical.

Hai gata sa nu imi plesneasca o vena,cine stie.Respect,salut

Sylvyx12.08.2007 18:47

Atat bulan n-am mai vazut de cand sunt eu.Cum dracului sa nu joci nimic dar NIMIC si sa marchezi.Daca nu era eurogolul lui Bicfalvi o luam in mana.Intr-adevar echipa are 5 din 5 dar nu se poate ca la un asemenea nivel sa nu legi cateva pase si sa mai vrei sa treci de grupe.Parca au uitat cum se joaca fotbalul.Culmea este ca duc o actiune pana in fata careului de 16 metri iar apoi Stop nu mai fac nimic.Trebuie facut ceva urgent ca atunci cand bulanul o sa ne paraseasca dracu ne ia.

FORZA Steaua

onlySteaua12.08.2007 19:54

@Kustino

You damn right!

Respect!

-=Danny=-12.08.2007 20:07

Cam ai dreptate , dar io cred ca Steaa , nu prea poate sa treaca de linia de mijlocas a adversarilor , decat prin centrari , care nu prea are cine sa le ia , pentru ca Neaga e pitic din nastere ! Dica are capu moale ! Si Zaharia ...... capu stramb , ca da mereu peste poarte . Deci cred ca ar trebui fact ceva , sa il cumpere Gigi pe Camus , ca ala e de creatie , si stie el cum sa treaca de mijlocasii adversii , sau da el o pasa mai inspirata ceva .......

danimarcu12.08.2007 22:16
Cam ai dreptate , dar io cred ca Steaa , nu prea poate sa treaca de linia de mijlocas a adversarilor , decat prin centrari , care nu prea are cine sa le ia , pentru ca Neaga e pitic din nastere ! Dica are capu moale ! Si Zaharia ...... capu stramb , ca da mereu peste poarte . Deci cred ca ar trebui fact ceva , sa il cumpere Gigi pe Camus , ca ala e de creatie , si stie el cum sa treaca de mijlocasii adversii , sau da el o pasa mai inspirata ceva .......

Daca ne luam dupa cum scrii, si tu ai capul in coltzuri...

David_Steaua200713.08.2007 06:59

Sa ne fereasca Dumnezeu sa jucam cu CFR asa cum am jucat in ultimele meciuri ca rezultatul nu cred ca mai poate fi acelasi!!De abia astept sa jucam cu ei sa vedem in ce forma suntem!!Cu Bate Borisov eu cred ca o sa fie un antrenament mai serios pentru meciul din weekend!!Se face atata tam-tam pentru meciul cu bielorusii pentru simplul fapt ca daca trecem de ei o sa poata Jiji sa fim fericit (deh,ii intra bani in cont).Mie imi place fotbalul si abia urmatorul meci din campionat se vor confrunta 2 echipe aproximativ egale!!Forza Steaua!!

MoRRiS13.08.2007 07:06
Dica nu poate juca la AC Milan, Chelsea sau Real Madrid, dar cati jucatori de la Steaua pot juca acolo?!

Iti spun eu ... Nea Jiji :)) ... Nu ai vazut cum dribleaza ? Si este CLAR peste Borcea =))

greenyes13.08.2007 08:14
Am citit ce s-a postat pana acum si cu greu am reusit sa ma calmez si sa incerc sa relatez ce s-a intamplat aseara. O sa raspund la cateva din posturile care cat de cat ''merita'' bagate in seama, deci sa o luam pe rand:

1. Bilete - am fost la bilete in jurul orei 12 si am cumparat pentru mine si pentru prietenii mei din grup maximul de bilete posibile pentru buletinele pe care le aveam ( o persoana nu putea sa vina cu mai multe buletine ca data trecuta) si din pacate, nu am reusit sa cumparam pentru toata lumea, asa ca am hotarat sa venim mai devreme la meci pentru a cumpara biletul lipsa. Cu circa 2 ore inainte de inceperea meciului, din cazua proastei organizari a conducerii, nr calculatoarelor nu faceu fata fluxului de cereri ( asta la un meci cu Poli Iasi unde nu au venit multi suporteri, sunt curios le meciul cu Dinamo ce o sa fie ). Ma gandesc cat de incompetent trebuie sa fi, incat sa nu iti dai seama, ca pentru un astfel de sistem ai nevoie de foarte multe case pentru a suplini durata mare de acordare a unui bilet. Daca multi din cei care au comentat pe acest forum , nu au avut nici o problema cu modul barbar in care au fost tratati de conducere in privinta biletelor si obisnuiti sa lase capul plecat sau neavand mai multe pretentii de la viata lor si de la modul in care sunt tratati, s-au imbrancit ca vitele si ca niste guandezi care capata mancare, erau bucurosi ca cel putin au facut rost de bilet, uitand imediat prin ce trecusera - multi dintre noi nu am putut accept modul in care suntem tratati, nu am putut accepta ca stelisti mandri, nu am putut accepta ca suporteri ai unei echipe care joaca in Liga Campionilor, nu am putut accepta ca oameni civilizati intr-o tara care a scapat de comunism acum 18 ani, nu am putut accepta ca oameni care nu sunt obisnuiti sa lase capul plecat si sa se multumeasca cu putin, nu am putut accepta ca oameni.... Cu toate astea au ramas multi baieti din sud la coada de bilete si au asteptat linistiti si nu au renuntat pana nu si-au cumparat bilet ( in minutul 50 al meciului ). Deci toti cei care nu am intrat la meci aseara, din SUD, am avut bilet la un moment dat.

2. Steaguri - odata ajunsi la poarta de la peluza am fost anuntati ca de data aceasta nu mai avem voie nici macar cu betele subtiri de steaguri, cu care intrasem data trecuta ( pentru suporterul vigilent care comenta ca nici la ultimul meci nu am avut steaguri, il rog sa se uite la reluarea meciului sau sa fie mai atent pe stadion si apoi sa-si dea cu parerea pe un forum vizitat de mii de suporteri, este destul de greu sa nu observi steagurile sudiste la lucru, nu stiu cum nu a observat domnia sa). Daca data trecuta am facut un compromis de dragul promisiunii facute lui Gica Hagi si nu am intrat cu steagurile mari de fluturat, acum nu am mai putut accepta aceasta decizie absurda pentru orice stadion european cu pretentii.Steagurile dau viata stadionului, culorile lor ii confera personalitate si identitate, pe langa voci, steagurile sunt un arsenal important pentru spectacolul creat la meciurile de fotbal, un freamat colorat ce nu sta pe toata durata meciului, sunt acea mandrie de a ridica si flutura deasupra capului cele doua culori pe care le iubesti, acea semnalare vizuala puternica, a faptului ca esti prezent langa echipa - CUM SA SPUI CA NU SUNT IMPORTANTE ?????? Daca noi acceptam aseara sa intram fara nici un steag, poate data viitoare ne intreziceau fularele ros-albastre si peste doua dati poate nu mai aveam voie sa purtam tricouri in culorile favorite, chiar nu va dati seama ca nu trebuie sa acceptam toate deciziile abuzive si ca putem lua atitudine, pe cale pasnica, atunci cand consideram ca ceea ce iubim ne este furat, cenzurat, modificat ????

Cum poti sa deschizi calculatorul si sa incepi sa critici si sa ceri explicatii cand nici macar nu ai incercat sa te informezi in prealabil, cu privinta la ce s-a intamplat, cum poti sa jignesti si sa-i tragi la raspundere pe acei oameni care chiar fac ceva palpabil pentru aceasta echipa si sufera cel mai mult atunci cand nu pot fi alaturi de ea, cand tu nici macar la meciuri nu ajungi, nici macar in asociatie nu te-ai inscris, ajutorul tau acordat echipei fiind zero. Cum poti sa-i numesti derbedei si inculti pe niste oameni pe care nu ii cunosti, sa-i judeci la gramada, sa-i cataloghezi scursurile societatii cand ei fac adevarate acrobatii ca sa impace facultatea, jobul, familia cu dragostea lor pentru Steaua.M-am saturat sa fiu criticat de tot felul de oameni care nu stiu nici macar sa scrie corect pe un forum, de oameni care nu au miscat in viata lor un deget pentru Steua si ii impiedica si pe altii sa o faca, de oameni limitati, supusi, fara personalitate, m-am saturat de toti cei care nu ganditi inainte sa apasati tastele. Cunosc foarte multi suporteri care nu fac parte din vreun grup organizat si care stau la T2, T1 si pe care nu as putea niciodata sa-i fac samantari, pentru ca nu asta inseamna 'samantar', dar exista foarte multi suporteri de cea mai proasta factura pe stadion, suporteri de conjuctura, suporteri becalieni care au cele mai proaste valori si nu ne fac cinste deloc, de ei trebuie sa ne ferim, nu de steaguri si cantece depre iubirea culorilor.

Semnat: Un mandru suporter stelist.

La fel cum vorbesc aiurea despre protestul acesta asa vorbesc aiurea si despre echipa, despr Hagi, despre cat de antrenor e Hagi, despr cat de praf este Hagi, etc. Cum ai spus tu, nu sunt informati dar "isi exprima ideeile", la fel fac si cand vine vorba de fenomenul FOTBAL. Nu au jucat in viata lor un meci intreg de fotbal, macar cu prietenii in fata blocului sau in curtea scolii, dar vin si arunca cu noroi in tot ce inseamna Steaua, macar de ar arunca in jijiot cand merita, care merita cam tot timpul.

Toti care tinem la echipa asta trebuie sa fim in momentel acestea mai uniti ca niciodata. Hagi trebuies sustinut pana in panzele albe. E lincearca sa readuca stralucirea pierduta in anii precedenti, cu mici si palcute exceptii, Zenga si mai ales Protasov. Dar ceea ce incearca Hagi, cu lotul decimat de accidentari, cu jucatori noi, necesita timp fratilor iar el a reusit sa "faca rost" de timpul asta prin vitoriile obtinute. Si tot el alearga dupa jucatori sa vina sa si salute suporterii, jucatori care demult timp sunt departe de suporteri, care or fi motivele nu stiu. Recunosc ca nu am fost in galerie sau prin deplasari pentru ca nu sunt din Bucuresti dar defiecare data cand vedeam echipa ca nu saluta galeria muream de nervi. In vremurile bune, cu Laca la timona, echipa canta alaturi de galerie, era o relatie foarte apropiata, acum jucatorii nici nu ne baga in seama, pacat. Dar Hagi vad ca are de lucrat si la aspectul asta, e dureros ca trebuie sa ti spuna antrenorul, sa ti saluti suporterii, oare cum s a ajuns aici? Zenga saluta si el galeria, doar a jucat fotbal la nivel inalt, echipa era atunci cat de cat tinea cont de suporteri dar in era "tacticianului desavarsit" nimic.

Sunt mii de motive pentru care trebuie sa fim alaturi de Hagi. El incearca sa contruiasca tot ce este de construit la Steaua, echipa si relatia dintre echipa si suporteri. In momentul asta trebuie sa fim alaturi de echipa mai mult ca niciodata. Acum chiar se incearca reconstructia echipei, creearea sau mai corect spus READUCEREA LA VIATA a Stelei, si asta incearca sa o faca un stelist pur sange. Datoria noastra este sa l sustinem din tot sufletul si cu toate puterile noastre iar celor care vorbesc aiurea si care se mai dau si stelisti sa incercam sa le deschidem ochii.

Forza Steaua!!!!! Forza Gica!!!

sexu2313.08.2007 08:50
Ne chinuim rau de tot. Jocul e haotic. M-am uitat la Ceahlaul-Dinamo si m-au luat toti dracii. Cainii aveau momente cand jucau cu un-doiuri pe centru asa cum juca Steaua pe vremuri. Noi, astazi, nu jucam nimic. Hagi e prea nervos pe margine si pune presiune prea mare pe jucatori, iar astia se precipita si gresesc in serie. Si nu cred ca problema Stelei se rezolva prin schimbarea lui Ov. Petre cu Lovin. Numai norocul si intamplarea ne pot face sa castigam, ca valoarea e modesta.

ps: si o mica remarca; observati nu ce face omul cu mingea, ci ce fac ceilalti de langa el... n-au zvacniri, nu invaluie, nu se demarca, nimic; joc static, lent, previzibil, usor de anihilat de catre adversari.

corecta observatie. oamenii fara minge nu se demarca, nu exista pase la distanta mica si medie.

vanfootball13.08.2007 10:20
Iti spun eu ... Nea Jiji :)) ... Nu ai vazut cum dribleaza ? Si este CLAR peste Borcea =))

Borcea e talentat, dar e predispus la accidentari. :)

the_ace13.08.2007 10:47
Poate ai dreptate,dar tin sa iti precizez ca am aceiasi prietena de 4 ani :wub: ,eu m-am referit la procedeul jean in legatura cu peluza unde toata lumea tre sa stige,nu ca la meciul cu dinamu cand ii auzeam mai bine pe catei si eram singurul care imi dadeam plamanii afara pe o raza de 10 m,eu consider ca daca vi in peluza vi pentru ca vrei sa iti susti altfel echipa intr-un mod mai vizibil/auzibil,NU SA VI DOAR pentru CA E BILETUL MAI IEFTIN,asta nu supot.Mi s-a intamplat de multe ori sa se uite lumea ciudat la mine pentru ca strigam in peluza,eventual sa mi se zica sa stau jos.Dc vi ma nene in peluza cand tu vrei sa stai jos cu punga de seminte in mana(sa nu intelegeti ca am ceva impotriva alora care mananca seminte,daca asa inteleg ei sa se uite la meci asta e,dar nu ai cum sa canti si sa manaci seminte este imposibil,doar daca il faci pe ala din fata ta plin de seminte :happy: )

In rest am vazut ca nu va placut ca ne-a dominat iasul acasa la fondul sonor,vedeti ca fara supoteri ca astia "plini de hormoni"fotbalul nu este frumos,parca era un amical.

Hai gata sa nu imi plesneasca o vena,cine stie.Respect,salut

prietene dak zici ca esti suporter la pauza trebuia sa iesi cum au facuto cativa dintre noi .....la toate meciurile am cantat si de unul singur asta e nu toti inteleg fenomenul dar la pauza trebuia sa iesim toata galeria nu doar noi( s.r.f) si inca vreo 5

mirceaor13.08.2007 10:55

Offtopic: Cititi va rog articolul Mariei Andries despre Radoi,de pe gsp.ro .Eu unul nu o mai suport pe scarba asta.

Serilius13.08.2007 12:05

eram in delta si nu prindeam antena 1...se vedea fffff prost nu se intelegea aproape nimik....am pus p cineva sa ma tina la curent cu scorul...totusi ma uitam la acei purici pana cand la un moment dat l-am vazut p Hagi bucurandu-se ....si am crezt ca nesu a dat gol pentru ca se vedea ca e cineva blond...am sunat un prieten mi-a spus cne a dat golu si km a fost...de bucurie am aruncat tel si am prins viteza spre piscina...mi-am aruncat tricoul si am sarit... NEBUN DUPA Steaua !!!

«115161718»