Am citit ce s-a postat pana acum si cu greu am reusit sa ma calmez si sa incerc sa relatez ce s-a intamplat aseara. O sa raspund la cateva din posturile care cat de cat ''merita'' bagate in seama, deci sa o luam pe rand:
1. Bilete - am fost la bilete in jurul orei 12 si am cumparat pentru mine si pentru prietenii mei din grup maximul de bilete posibile pentru buletinele pe care le aveam ( o persoana nu putea sa vina cu mai multe buletine ca data trecuta) si din pacate, nu am reusit sa cumparam pentru toata lumea, asa ca am hotarat sa venim mai devreme la meci pentru a cumpara biletul lipsa. Cu circa 2 ore inainte de inceperea meciului, din cazua proastei organizari a conducerii, nr calculatoarelor nu faceu fata fluxului de cereri ( asta la un meci cu Poli Iasi unde nu au venit multi suporteri, sunt curios le meciul cu Dinamo ce o sa fie ). Ma gandesc cat de incompetent trebuie sa fi, incat sa nu iti dai seama, ca pentru un astfel de sistem ai nevoie de foarte multe case pentru a suplini durata mare de acordare a unui bilet. Daca multi din cei care au comentat pe acest forum , nu au avut nici o problema cu modul barbar in care au fost tratati de conducere in privinta biletelor si obisnuiti sa lase capul plecat sau neavand mai multe pretentii de la viata lor si de la modul in care sunt tratati, s-au imbrancit ca vitele si ca niste guandezi care capata mancare, erau bucurosi ca cel putin au facut rost de bilet, uitand imediat prin ce trecusera - multi dintre noi nu am putut accept modul in care suntem tratati, nu am putut accepta ca stelisti mandri, nu am putut accepta ca suporteri ai unei echipe care joaca in Liga Campionilor, nu am putut accepta ca oameni civilizati intr-o tara care a scapat de comunism acum 18 ani, nu am putut accepta ca oameni care nu sunt obisnuiti sa lase capul plecat si sa se multumeasca cu putin, nu am putut accepta ca oameni.... Cu toate astea au ramas multi baieti din sud la coada de bilete si au asteptat linistiti si nu au renuntat pana nu si-au cumparat bilet ( in minutul 50 al meciului ). Deci toti cei care nu am intrat la meci aseara, din SUD, am avut bilet la un moment dat.
2. Steaguri - odata ajunsi la poarta de la peluza am fost anuntati ca de data aceasta nu mai avem voie nici macar cu betele subtiri de steaguri, cu care intrasem data trecuta ( pentru suporterul vigilent care comenta ca nici la ultimul meci nu am avut steaguri, il rog sa se uite la reluarea meciului sau sa fie mai atent pe stadion si apoi sa-si dea cu parerea pe un forum vizitat de mii de suporteri, este destul de greu sa nu observi steagurile sudiste la lucru, nu stiu cum nu a observat domnia sa). Daca data trecuta am facut un compromis de dragul promisiunii facute lui Gica Hagi si nu am intrat cu steagurile mari de fluturat, acum nu am mai putut accepta aceasta decizie absurda pentru orice stadion european cu pretentii.Steagurile dau viata stadionului, culorile lor ii confera personalitate si identitate, pe langa voci, steagurile sunt un arsenal important pentru spectacolul creat la meciurile de fotbal, un freamat colorat ce nu sta pe toata durata meciului, sunt acea mandrie de a ridica si flutura deasupra capului cele doua culori pe care le iubesti, acea semnalare vizuala puternica, a faptului ca esti prezent langa echipa - CUM SA SPUI CA NU SUNT IMPORTANTE ?????? Daca noi acceptam aseara sa intram fara nici un steag, poate data viitoare ne intreziceau fularele ros-albastre si peste doua dati poate nu mai aveam voie sa purtam tricouri in culorile favorite, chiar nu va dati seama ca nu trebuie sa acceptam toate deciziile abuzive si ca putem lua atitudine, pe cale pasnica, atunci cand consideram ca ceea ce iubim ne este furat, cenzurat, modificat ????
Cum poti sa deschizi calculatorul si sa incepi sa critici si sa ceri explicatii cand nici macar nu ai incercat sa te informezi in prealabil, cu privinta la ce s-a intamplat, cum poti sa jignesti si sa-i tragi la raspundere pe acei oameni care chiar fac ceva palpabil pentru aceasta echipa si sufera cel mai mult atunci cand nu pot fi alaturi de ea, cand tu nici macar la meciuri nu ajungi, nici macar in asociatie nu te-ai inscris, ajutorul tau acordat echipei fiind zero. Cum poti sa-i numesti derbedei si inculti pe niste oameni pe care nu ii cunosti, sa-i judeci la gramada, sa-i cataloghezi scursurile societatii cand ei fac adevarate acrobatii ca sa impace facultatea, jobul, familia cu dragostea lor pentru Steaua.M-am saturat sa fiu criticat de tot felul de oameni care nu stiu nici macar sa scrie corect pe un forum, de oameni care nu au miscat in viata lor un deget pentru Steua si ii impiedica si pe altii sa o faca, de oameni limitati, supusi, fara personalitate, m-am saturat de toti cei care nu ganditi inainte sa apasati tastele. Cunosc foarte multi suporteri care nu fac parte din vreun grup organizat si care stau la T2, T1 si pe care nu as putea niciodata sa-i fac samantari, pentru ca nu asta inseamna 'samantar', dar exista foarte multi suporteri de cea mai proasta factura pe stadion, suporteri de conjuctura, suporteri becalieni care au cele mai proaste valori si nu ne fac cinste deloc, de ei trebuie sa ne ferim, nu de steaguri si cantece depre iubirea culorilor.
Semnat: Un mandru suporter stelist.