nu stau aku sa-ti reiau toate c s-au intamplat in ultimul timp dar iti spun doar atat: asta nu reprezinta dekat o noua incerkare a oierului da a n distruge d tot...si kreka asta o sa s intample...o sa aveti meciuri d genu celor ku charleroi si Iasi...ca la teatru...si s vad si rezultatele...a ajuns teren propriu sa fie un kin pentru Steaua
ULTRASZOR : "bine ma p pe m vostrii de cetateni infecti ... sustineti voi echipa peste tot daca puteti .. fara huligani ? FARA CENZURA !!!! BAGAMI AS p00la IN NATIA TA STII CE INSEAMNA ULTRAS SI CE INSEAMNA HULIGAN ? 2 LUCRURI TOTAL DISTINCTE BAI RAHATULE 2 LUCRURI D I F E R I T E ! SINGURA LEGATURA E STADIONUL !
Pentru cei ce merg in deplasari dupa echipa, in prisma meciurilor din Ghencea ... dupa aplicarea noilor reguli, numai RESPECT!"
Nu stiu din ce grupare/ri faceti parte ste farfan si ultraszor insa numai si apelativul "grupare" in ultima vreme a inceput sa ma jeneze pe sistem nervos. pentru ce veniti voi "gruparile" pe stadion de fapt ? pentru parada steagurilor si bannerelor ? pentru scandaluri cu alte "grupari" si/sau jandarmeria ? Ca sa-l injurati pe oier sau pe oricine altcineva va da motiv? Va credeti mai Stelisti si "mai" Superiori pentru ca mergeti in deplasari si rupeti mai multe scaune pe metru patrat decat suporterul de rand ?? Cate steaguri si cate bannere ati vazut voi astia din "grupari" la un meci al lui Liverpool ?? Cate scaune rup aia la un gol si de cate ori e suspendat terenul din cauza lor? Si totusi nu sunteti nici la unghia mica a lor ! pentru ca voi nu veniti sa incurajati Steaua, aveti lucruri mai importante ... trebuie sa-l injurati pe oier, sa va legati fularu pe fata, sa subreziti cateva scaune, sa chititi cateva petarde si neaparat sa aveti steagurile de lupta la inaintare. M-am saturat de aceste asa zise "grupari" care isi pun interesul personal inaintea suportului fata de Steaua. As vrea sa nu mai vad nici macar un steag pe stadion, nici macar o torta, nici macar un banner, nici macar un breloc daca trebuie. Ce as vrea si visez sa vad este un stadion plin la fiecare meci acasa, in care fiecare sa stea jos! Da sa stea jos, sa aibe fularul ros-albastrul la gat(nu la gura), si sa cante! Sa cante din min. 1 pana in min 90 pentru Steaua si numai pentru Steaua. As vrea sa vad 25 de mii de samantari care stau jos si canta la unison pentru echipa iubita. 25 de mii de samantari doar cu un tricou si un fular ros-albastru pe ei care uita de orice si oricine altcineva pe parcusul jocului, stau jos si canta cat ii tin puterile doar pentru Steaua. Asta inseamna iubire de echipa, nu sa te bati cu pumnu in piept pentru cine are steagul cel mai mare si care e "gruparea" cea mai tare !
Am 26 de ani si merg pe stadion de la 12 ani. Am stat 8 ani in peluza I (mai nou Nord) la fiecare meci al Stelei acasa si deasemenea am fost la multe deplasari. Niciodata nu m-am dus la un meci cu un alt gand decat sa incurajez echipa. Dupa fiecare joc ma intorceam ragusit acasa! pentru ca, cantam 90 min incontinuu ! Cati dintre voi astia din faimoasele "grupari" de acum mai faceti treaba asta? Ma uitam cu stupoare la meciul cu Zaglebie(unde am stat la trib 2) la unul dintre acesti membrii de "grupare" din Peluza I ... era cu ochelari de soare la ochi si statea in primele randuri. Tot meciu n-a facut decat sa fumeze flegmatic iar cand tot stadionu canta el ridica anemic din maini. Singurul moment in care a iesit din letargie a fost la golul 2 al nostru cand brusc s-a inviorat si f sistematic a inceput sa loveasca speteaza scaunului, pe care statea,cu piciorul . Acest gen de "suporteri", mari superiori din x si y grupare m-au determinat sa renunt la peluza. As vrea sa nu mai vad astfel de personaje in Ghencea, prefer un samantar care macar tot striga de 3-4 ori pe meci Hai Steaua in locul fiecarui asa zis tifos de genul celui pomenit mai sus. As vrea sa nu mai existe grupari, factiuni si alte delimitari intre suporterii Stelei si toata lumea sa aibe acelasi numitor comun : interesul echipei favorite.
Trup si suflet pentru culori, O echipa ce face furori, Daruiti-va ca noi, Vrem si fim invingatori, Pentru Steaua ne dam viata // Cu Steaua pana la moarte !?! Poate ar fi cazul ca fiecare dintre noi sa credem mai mult si inainte sa pretindem mai mult sa incepem sa si oferim mai mult.