FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi 1 - 0

«1131415161718»
ULTRASZ0R12.08.2007 01:00
Eu va respect pentru ce faceti pentru echipa. Va detest pentru restul.

Respectul jandarmeriei, BGS-ului sau al lui Becali nu ar trebui sa conteze pentru voi.

Cum am mai spus, trebuia sa veniti cu noaptea in cap, sunt de acord ca sistemul e cretin, cere date suplimentare cand CNP-ul ar fi suficient, personalul e incalificabil, DAR pentru Steaua, adaptati-va la conditiile cretine si sustineti echipa.

PS: mie imi convine fara huligani; accept chiar si umilinta de a fi dominati sonor in Ghencea de ieseni, dar am pretentia ca galeria sa renunte la toate excesele de superioritate si pretentiile de recunostinta din partea celorlalti dupa boacana de aseara.

...........

STII CE INSEAMNA ULTRAS SI CE INSEAMNA HULIGAN ? 2 LUCRURI TOTAL DISTINCTE BAI RAHATULE 2 LUCRURI D I F E R I T E ! SINGURA LEGATURA E STADIONUL !

Pentru cei ce merg in deplasari dupa echipa, in prisma meciurilor din Ghencea ... dupa aplicarea noilor reguli, numai RESPECT!

inima de stelist12.08.2007 01:10

Opinie :

Am observat deseori ca exista multi "iubitori de fotbal " ,inclusiv suporteri stelisti care-l critica in permanenta pe Hagi si cel mai trist este ca isi permit sa foloseasca tot felul de apelative jignitoare la adresa marelui simbol al fotbalului romanesc .

Sigur ca Hagi trebuie sa demonstreze ca poate fi si un mare antrenor asa cum a fost un jucator genial ,dar sa nu uitam ca este la inceput de drum ( in special la Steaua ) si asa cum multi antrenori experimentati au afirmat ,trebuie sa nu uitam ca o echipa se poate forma in aproximativ trei ani .

Sa nu uitam ca in echipa noastra au fost multe schimbari in aceasta vara ,iar Hagi nu este de doi-trei ani la echipa . Trebuie timp pentru a schimba un sistem de joc si pentru a consolida relatii de joc .Abia atunci putem spera la un joc spectaculos ,asa cum am vrea cu totii sa joace echipa noastra .

Momentan ,desi nu prea placut, Steaua lui Hagi practica un joc eficient .Sigur avem emotii la 0-0 si cand golul vine aproape spre final ,dar trebuie sa admitem ca de aceea fotbalul este frumos .Emotiile fac parte din spectacol .Si mai ales totul este bine cand se termina cu bine .

Si asa s-a terminat si meciul cu Poli Iasi .Cu bine!

Echipa noastra si Hagi merita sprijinul nostru neconditionat .Haideti sa-i sustinem sa-si consolideze jocul si sa apreciem efortul depus de ei toti! Hagi este simbolul Romaniei si al Stelei ! Pentru toate meciurile si jocurile sale geniate ,haideti sa fim alaturi de el si de echipa noastra !

Haideti sa-i dam o sansa si vor veni si cele 3-4 goluri pe meci .

Mi-as permite in final sa adresez toata admiratia mea Galeriei Steliste care la 0-1 pentru Zablebie a cantat purtand echipa spre victorie !

Glorie Steaua ! Glorie Hagi !

Inima de Stelist

fularsteaua2

VrCristian12.08.2007 01:15
nu stau aku sa-ti reiau toate c s-au intamplat in ultimul timp dar iti spun doar atat: asta nu reprezinta dekat o noua incerkare a oierului da a n distruge d tot...si kreka asta o sa s intample...o sa aveti meciuri d genu celor ku charleroi si Iasi...ca la teatru...si s vad si rezultatele...a ajuns teren propriu sa fie un kin pentru Steaua

ULTRASZOR : "bine ma p pe m vostrii de cetateni infecti ... sustineti voi echipa peste tot daca puteti .. fara huligani ? FARA CENZURA !!!! BAGAMI AS p00la IN NATIA TA STII CE INSEAMNA ULTRAS SI CE INSEAMNA HULIGAN ? 2 LUCRURI TOTAL DISTINCTE BAI RAHATULE 2 LUCRURI D I F E R I T E ! SINGURA LEGATURA E STADIONUL !

Pentru cei ce merg in deplasari dupa echipa, in prisma meciurilor din Ghencea ... dupa aplicarea noilor reguli, numai RESPECT!"

Nu stiu din ce grupare/ri faceti parte ste farfan si ultraszor insa numai si apelativul "grupare" in ultima vreme a inceput sa ma jeneze pe sistem nervos. pentru ce veniti voi "gruparile" pe stadion de fapt ? pentru parada steagurilor si bannerelor ? pentru scandaluri cu alte "grupari" si/sau jandarmeria ? Ca sa-l injurati pe oier sau pe oricine altcineva va da motiv? Va credeti mai Stelisti si "mai" Superiori pentru ca mergeti in deplasari si rupeti mai multe scaune pe metru patrat decat suporterul de rand ?? Cate steaguri si cate bannere ati vazut voi astia din "grupari" la un meci al lui Liverpool ?? Cate scaune rup aia la un gol si de cate ori e suspendat terenul din cauza lor? Si totusi nu sunteti nici la unghia mica a lor ! pentru ca voi nu veniti sa incurajati Steaua, aveti lucruri mai importante ... trebuie sa-l injurati pe oier, sa va legati fularu pe fata, sa subreziti cateva scaune, sa chititi cateva petarde si neaparat sa aveti steagurile de lupta la inaintare. M-am saturat de aceste asa zise "grupari" care isi pun interesul personal inaintea suportului fata de Steaua. As vrea sa nu mai vad nici macar un steag pe stadion, nici macar o torta, nici macar un banner, nici macar un breloc daca trebuie. Ce as vrea si visez sa vad este un stadion plin la fiecare meci acasa, in care fiecare sa stea jos! Da sa stea jos, sa aibe fularul ros-albastrul la gat(nu la gura), si sa cante! Sa cante din min. 1 pana in min 90 pentru Steaua si numai pentru Steaua. As vrea sa vad 25 de mii de samantari care stau jos si canta la unison pentru echipa iubita. 25 de mii de samantari doar cu un tricou si un fular ros-albastru pe ei care uita de orice si oricine altcineva pe parcusul jocului, stau jos si canta cat ii tin puterile doar pentru Steaua. Asta inseamna iubire de echipa, nu sa te bati cu pumnu in piept pentru cine are steagul cel mai mare si care e "gruparea" cea mai tare !

Am 26 de ani si merg pe stadion de la 12 ani. Am stat 8 ani in peluza I (mai nou Nord) la fiecare meci al Stelei acasa si deasemenea am fost la multe deplasari. Niciodata nu m-am dus la un meci cu un alt gand decat sa incurajez echipa. Dupa fiecare joc ma intorceam ragusit acasa! pentru ca, cantam 90 min incontinuu ! Cati dintre voi astia din faimoasele "grupari" de acum mai faceti treaba asta? Ma uitam cu stupoare la meciul cu Zaglebie(unde am stat la trib 2) la unul dintre acesti membrii de "grupare" din Peluza I ... era cu ochelari de soare la ochi si statea in primele randuri. Tot meciu n-a facut decat sa fumeze flegmatic iar cand tot stadionu canta el ridica anemic din maini. Singurul moment in care a iesit din letargie a fost la golul 2 al nostru cand brusc s-a inviorat si f sistematic a inceput sa loveasca speteaza scaunului, pe care statea,cu piciorul . Acest gen de "suporteri", mari superiori din x si y grupare m-au determinat sa renunt la peluza. As vrea sa nu mai vad astfel de personaje in Ghencea, prefer un samantar care macar tot striga de 3-4 ori pe meci Hai Steaua in locul fiecarui asa zis tifos de genul celui pomenit mai sus. As vrea sa nu mai existe grupari, factiuni si alte delimitari intre suporterii Stelei si toata lumea sa aibe acelasi numitor comun : interesul echipei favorite.

Trup si suflet pentru culori, O echipa ce face furori, Daruiti-va ca noi, Vrem si fim invingatori, Pentru Steaua ne dam viata // Cu Steaua pana la moarte !?! Poate ar fi cazul ca fiecare dintre noi sa credem mai mult si inainte sa pretindem mai mult sa incepem sa si oferim mai mult.

DuMI12.08.2007 01:20

In curand multi ca fedora pe Ghencea ... Multi de aici comenteaza dar nici macar nu stiu despre ce e vorba . Nici macar nu se intelege ca in curand spiritul de Stelist se inmormanteaza incet incet ! Stau si ma intreb cati dintre cei care au fost prezenti la meciul cu Poli Iasi stiu cu adevarat ce s-a intamplat in peluze ...

Pentru cei absenti total dar comenteaza pe forum nu declar decat jigniri ... credeti`ma injuraturi utile .

colaps12.08.2007 01:38

cred ca pe tema asta a sistemului de intrare se poate dialoga cu calm si fara jigniri... si mai terminati-o cu scenariile paranoice gen facatura lui bekali de a da in cap ultrasilor..

e nici mai mult nici mai putin un sistem nou, implementat din cate stiu pentru prima oara in Romania, dar vechi de ani de zile in afara tarii... totul e ca toata lumea sa se adapteze.. clubul ar trebui sa suplimenteze casele de vanzare si sa renunte la aberatia cu numarul personal pe bilet, care nu se practica nicaieri, iar fanii ar trebui sa vina sa-si procure biletele mai devreme, mai din timp, nu la spartul targului.. asa am vazut ca functioneaza peste tot pe unde am mai umblat, in liniste, civilizat si fara scandal..

din pacate la noi la romani mai e inca la putere isteria ultimei clipe, si nu ne putem dezvata de prostul obicei de a ne inghesui indiferent daca se dau bilete la un meci de fotbal sau aghiazma in ziua de boboteaza...

DuMI12.08.2007 01:58

Altul gen colaps vine si isi da cu parerea ... Uitati`va la acesti useri dupa forum care isi dau cu parerea desi nu au fost prezenti la meci ...

colaps nu are nicio legatura sistemul de intrare cu ceea ce s-a petrecut in jurul stadionului . Te rog frumos sa comuti pe HBO .

Admini interveniti si voi atunci cand observati ca atmosfera se incinge pe forum atunci cand se vorbeste din vise .

Steauaforever3312.08.2007 02:23
Am vrut sa-ti spun ca daca ii spui unui tigan ca-i tigan nu are de ce sa te dea in judecata...

Ia numeste-l tu pe un tigan ROMM ,sa vezi daca stie ce-i aia...

cred ca se scrie rrom...

Assassin12.08.2007 03:23

1. Nu inteleg dc aproape intotdeauna daca jucatorul X da golu' victoriei e declarat omu' meciului. La meciu' cu Zaglebie, Nicolita a jucat bine, insa departe de ceea ce cred eu ca ar tre' faca cineva pentru a fi declarat jucatoru' meciului. La fel si aseara. Ok, Bicfalvi ne-a adus victoria, insa dc e pe primu' loc ma depaseste. pentru. mine, Plesan ar tre' sa fie declarat omu' meciului. Am fost destul de surprins sa vad ca jocu' echipei s-a modificat mult in bine fata de meciu' cu Zaglebie. Nu stiu, da' am vazut ca Plesan are tupeu si sange rece, adica acel ceva care ii lipseste uneori lui Croitoru pentru. a-l face un jucator cu adevarat valoros, acel ceva care ii lipseste aproape mereu lui Lovin, un adevarat wussy. In categoria wussy, intr-o mai mica masura, ce-i drept, intra si Nicolita, desi evolutiile lui din ultimele meciuri au aratat ceva mai multa determinare, mai multa luciditate, mai putina aiureala in creier si in picioare. In schimb, Badoi e inca departe de ceea ce era la Rapid. Timorat? Probleme personale? Regret ca a venit totusi la Steaua? Cine stie...

2. Dica este cel mai bun jucator venit la Steaua in ultimii 10 ani, poa' chiar de dupa 1990. Sezonu' trecut, dupa meciu' cu Ceahlaul din deplasare, multi l-au injurat si contestat. Chiar si eu am fost destul de dezamagit, suficient pentru. a fi de acord cu cei care spuneau atunci ca e timpu' sa vedem Steaua si fara Dica, ca e timpu' ca Steaua sa se descurce fara el, fiindca depindem prea mult de evolutiile lui. Inca mai impartasesc aceasta opinie, da' intr-o masura mult mai mica. Dc? Fiindca nu am uitat returu' sezonului trecut, cand Dica ne-a lipsit. Enorm. Da, Dica poa' nu este un superjucator, nu are toate calitatile necesare pentru a fi privit in acest fel, insa este genu' acela de jucator care poa' decide soarta unui meci. Nu a fiecarui meci, ci atunci cand avem (cea) mare nevoie de el. Momentan, mai ales conditiile actuale (lot inca destul de slab valoric, antrenor nou, relatii de joc insuficient de bine inchegate), Steaua are nevoie de Dica. Noi avem nevoie de Dica.

Assassin12.08.2007 03:25

3. Comparatia Neaga-Zicu a ramas in picioare si dupa inceperea campionatului. Desi Neaga alearga mult mai mult decat Zicu, comuna le este lipsa de finalizare si seninatatea cu care rateaza ocazii (foarte) mari. Faptu' ca Neaga totusi alearga ii da mai mari sanse de a depasi aceasta conditie definitorie pentru. Zicu. Eu inca am rabdare cu Neaga.

4. Rabdare am si cu Hagi. Asa cum am spus si inainte de inceperea campionatului, am mare incredere in Hagi. Am mare incredere ca vom mai vedea victorii pe banda rulanta. Victorii chiar importante. Ca nu da impresia ca e antrenor care sta bine macar cu teoria, ca are un comportament care lasa de dorit in anumite momente, ca e de un optimism ce frizeaza uneori ridicolu' - toate astea sunt aspecte pe care tre' sa le ignoram (deocamdata).

5. Repet ce am spus de mai multe ori de-a Lungu' timpului. Cine viseaza, isi doreste sau e frustrat ca Steaua nu are victorii pe linie, de la 3-0 in sus eventual, ori are sub 10 ani, ori nu se pricepe la fotbal. Campionatu' nostru nu este (chiar) atat de slab incat o echipa, fie ea si Steaua, sa mature pe jos cu celalalte. Si invers, Steaua nu este (inca) o echipa atat de buna, incat sa invinga fara emotii absolut orice echipa din Liga I. Daca Steaua va deveni atat de buna, atunci si celalalte echipe vor creste si ele dpdv valoric. Nu toate in mod egal, nu toate direct proportional, insa vor creste. Pe masura ce nivelu' de trai in Romania este mai ridicat, banii investiti in fotbal vor fi mai multi (mai multi (tele)spectatori, mai multa publicitate, competitie mai stransa etc.)

Nu exista echipa din campionat care sa nu aiba cel putin 2-3 jucatori de o valoare egala cu cea medie de la Steaua. Mai punem la socoteala si experienta/entuziasmu'/foamea de performanta a anumitor antrenori. Plus constientizarea faptului ca jucatorii nu sunt roboti si ca pot prinde si unele zile mai slabe din diverse motive. Imi aduc aminte ca la un moment dat Ghionea (nu sunt sigur) a fost criticat aspru pentru. anumite evolutii mai slabe, chiar daca in ziare a fost dezvaluit si motivu': nu avea nopti linistite datorita fetitei (plangea sau era bolnava, ceva de genu' asta). Numa' cine n-are familie si/sau copii nu poa' intelege prin ce a trecut Ghionea atunci. Sa mai zic de Dica si de tatal lui bolnav, aspect care s-a reflectat in unele prestatii ale lui, mult spus modeste, cum ar fi cea din meciu' cu Ceahlaul in deplasare, in turu' sezonului trecut?

Assassin12.08.2007 03:54

6. Iar vechea dilema. Joc spectaculos si rezultate modeste sau victorii pe linie si joc "italienesc"? Eu fac pariu pe ce vreti ca cei care contesta (acu') a doua varianta ar fi si mai nemultumiti in primu' caz. Am mai spus-o, fotbalu', ca si multe alte sporturi, e si spectacol, da' si competitie. Prefer oricand sa castigam tot cu 1-0 decat sa avem parte de egaluri si infrangeri cu ratari spectaculoase si demonstratii de glezna fina.

Cele 13 victorii ale lui Dinamo din turu' sezonului trecut. Le-a vazut cineva? Ati constientizat cat de urat si de slab au jucat aproape mereu, insa ce bulan au avut in majoritatea meciurilor cu goluri care au adus victoria in ultimele minute sau din faze stupide? Nu i-a costat mult acel gol anulat in ultimele secunde din UEFA cu Olympique Marseille? Nu ne-a costat si pe noi acel meci pierdut cu Otelu' la ei acasa in care am ratat uneori incredibil? Nu am avut emotii la acel meci spectaculos din sferturile Cupei, tot cu Otelu'? Cate meciuri am pierdut sau am facut egal sezonu' trecut din cauza ca adversarii, desi au jucat infect, cu multe faulturi sau cu autobaza, au bagat unu' sau chiar doua goluri din singurele doua ocazii pe meci? Fortand putin, decat 10 ocazii si niciun gol (Otelu'-Steaua), prefer 4 goluri din 4 ocazii (Dinamo Kiev-Steaua).

Nu putem sa jucam spectaculos si sa si invingem de fiecare data. Asa ceva nu este posibil in Romania, la ora actuala. Si nici nu va fi posibil in urmatorii 10-15 ani. pentru. a le avea pe amandoua, tre' jucatori cu o altfel de mentalitate. Jucatori cu adevarati profesionisti, care sa aiba cel putin ABC-u' meseriei de fottbalist, plus tupeu, determinare, sange rece si... zambet pe buze. Acesti jucatori fie ii cresti aici, in Romania, fie ii cumperi. Va las pe voi sa judecati care varianta e mai probabila si care are mai mari sanse sa se intample intr-un timp cat mai scurt, intr-un timp oricum foarte mare, comparativ cu nerabdarea unora de a vedea asta chiar maine.

danimarcu12.08.2007 04:57
cred ca se scrie rrom...

:biggrin: ...din cauza vitezei!...

steauafan12.08.2007 05:35

VrCristian si Assassin - subscriu 100%

the_ace12.08.2007 06:25

bah sunteti praf ......cum era ala cu statul jos si cantatul .....pai mah in primul rand cantecul trup si suflet pentru cul nu se termina asa intai invata macar cantecele bah spurcatule si mai zici ca vii de la 12 ani pe stadion...in al doilea rand cati dintre voi ati iesit mah cand nu au lasat suporterii sa intre??? iti zic yo am iesit eu si inca 5 baieti atat asa ca mai ducetiva in plm dak si voi mai sunteti suporteri.....cum poti u sa zici ca vrei ca la peluza sa stea toata lumea jos????.....esti cel mai slab.....S.R.F(Steaua'S REAL FANATIKS) DISPRET TOTAL PENTRU SUPORTERUL OCAZIONAL steaua_ro

Heart_For_Steaua12.08.2007 06:32

In legatura cu discutia despre "samantari", "ultrasi" si "hooligani".

In primu rand cred ca BGS-ul si Jandarmeria au dreptate in legatura cu betele de la steaguri, si cred ca brigazile ar trebui sa renunte la astfel de metode de sustinere a echipei , se poate si fara bete daca intr-adevar vrei sa sustii echipa.Poti canta fara sa te opresti tot meciul daca te tine vocea.

In al doilea rand pseudosuporterii Stelei ar trebui sa dispara de pe stadion, si aici ma refer la cei care fac scandaluri si la cei care vin la meci sa se manifeste huliganic ca mai apoi sa se laude in fata prietenilor:"i-a uite-te ma ce fac io sunt ultras , suporter infocat al echipei", cand el de fapt porduce mai mult rau echipei decat bine.

In al treilea rand cred ca si "samantarii" au vina lor.Aceea ca exista degeaba in peluze.De ce degeaba? Pentru ca deja de la mijlocul peluzei in sus nu prea mai canta lumea.Si eu zic ca aceste persoane au doua optiuni daca vor sa fie lasati in pace si sa nu mai fie contestati de galerie :

1) fac un efort si se duc in tribune si lasa galeria sa cante

2) lasa semintele deoparte in timpul cand se canta si canta si ei odata cu gruparile din peluza.(corect, pentru ca aseara am auzit cativa "suporteri" care stalceau cantecele si mai ales inventau niste melodii care nici nu-ti venea sa le auzi, atat de proaste puteau sa fie)

In cele din urma cred ca cei care au ramas aseara in afara stadionului nu trebuiau sa stea acolo pentru niste steaguri amarate.Trebuiau sa intre in peluze pentru a sustine echipa daca intradevar tin cu Steaua.Eu sunt obisnuit ca la fiecare meci sa stau cam pe randul al 8-9 de jos numarand si sa cant la fiecare meci , aseara chiar nu am inteles protestul galeriei.Eu cred ca jucatorii nu se uita sa vada steagurile gruparilor , ei doar aud incurajarile noastre , asa ca nu vad rostul steagurilor. Steagurile probabil sunt pentru fotografi nu? Sa dea bine in ziar. Asa ca haideti cu totii sa cantam pentru Steaua sa strigam din tot sufletul pana nu mai avem voci , sa lasam stegurile deoparte pentru ca se poate si fara ele si sa ne abtinem de la comportamentele huliganige.Cu toti , indiferent daca esti in vreo grupare , daca esti samantar , esti femeie sau barbat , esti copil sau batran, indiferent daca stai in peluza sau la tribuna 1.

alexynho12.08.2007 06:41

Asa cum spunea Hagi , aceste victorii ii dau timp .... ii dau timp sa creeze o echipa competitiva , spectaculoasa .... sa nu uitam sezonul trecut Real Madrid ... cum era ??? ... cati il doreau dat afara pe Capello ... si culmea ... dupa meciul cu noi , Realul si-a dat drumul si in campionat ... si a luat titlul ... eu am incredere in Hagi , asa cum am incredere si in echipa ... sunt convins ca vom lua titlul sezonul acesta (PS : am ajuns la 13 meciuri castigate consecutiv ... urmeaza 14 cu Bate Borisov?) :P

GabyStelistaLP12.08.2007 07:38

Bravo Bicfalvi!

GabyStelistaLP12.08.2007 07:40

Asa goluri s amai marcheze Steaua;) numa aja so tzina;);)

Jony_stelist12.08.2007 08:09
esti tu sigur ca nu are treaba Gigi aici?

Ba el este principalul vinovat pentru sistemul asta!

DRagi suporteri cu punga de seminte in mana si in cealta cu sticla de suc,care aduceti fular/steag cu Steaua la stadion doar sa stergeti scaunul vedeti ce se intampla daca il pupati pe Jiji in ....,asta se intampla,acu mai fluierati peluzele care erau impotriva ciobenului??????doamne ce asi vrea sa revina jean,macar sa faca ordine in peluze,sa nu mai vina toti semintarii de la tribuna ca e biletul mai ieftin,pai nu facea bine jean,cine nu canta afara si o bataie :wub: ,sa va invatati minte,ca nu veniti la meci sa-l vedeti pe Jiji,veniti pentru Steaua si daca vreti sa mancati seminte si sa faceti ca toate maimutele pe acolo,va rog eu sa va abtineti,ca poate vrea unu sa vina si sa cante 90 de min pana ramane fara voce si nu are loc de voi,identic este si cu acesti soareci de calculator,CINE A FOST SAMBATA LA MECI SI A CANTAT 90 DE MIN SA ZICA,cine nu sa scrie in continuare in lipsa de informatii(eventual duceti-va la hazeta ca are nevoie de voi)

Daca o sa-l pupati in contunuare pe Jiji in ....,o sa fluierati peluzele si o sa mancati seminte(plm parca am fi tiganii de la Rapid)o sa ajungem rau,voi vreti colegrafii frumoase(voi stiti ce inseamna o colegrafie???),vreti sa rasune stadionul de cantece(cati dintre voi cantati macar 1 min pe meci,exculs momentul in care da gol?????),vreti o galerie europeana,pai stati sa va explic cum este la Barcelona,toti suporterii canta cel putin 10 minpe meci,NU SE MANANCA SEMINTE,suporterii au un cuv greu de spus in clu,pentru ca EI SUNT Barcelona si pentru asta sunt respectati(unde am mai auzit asta si voi nu erati de acord???),clubul nu isi bate joc de suporteri,etc(sunt prea multe)

Veniti la stadion pentru Steaua si nu va mai dati cu parerea despre ce ati auzit,ca de multe ori este fals

zetx12.08.2007 08:18
nu stau aku sa-ti reiau toate c s-au intamplat in ultimul timp dar iti spun doar atat: asta nu reprezinta dekat o noua incerkare a oierului da a n distruge d tot...si kreka asta o sa s intample...o sa aveti meciuri d genu celor ku charleroi si Iasi...ca la teatru...si s vad si rezultatele...a ajuns teren propriu sa fie un kin pentru Steaua

Care e diferenta intre teren propriu si deplasare?

Ca voi super stelisti ori facetzi ceva sa suspende terenu ori cand mergetzi la meci il injuratzi pe GB.

am si uitat de cand am mai vazut un meci in care sa facetzi si voi o atmosfera frumoasa.

Asa ca mai lasati-ma cu superioritatea asta a voastra de kkt.

Si ce dreq ati vreasa va dea el bani la voi si voi sa ii cheltuitzi?

Ddaca suntetzi asa de tari bagati voi bani si lasatzi pe altzi sa conduca cu vor.

Jony_stelist12.08.2007 08:23
Felicitari Peluzei NORD si Peluzei Sud pentru. modul in care au incurajat Steaua in seara asta.....

M-ai lasat fara cuv,macar sti dc nu s-au prezentat??????

onyx12.08.2007 08:26
DRagi suporteri cu punga de seminte in mana si in cealta cu sticla de suc,care aduceti fular/steag cu Steaua la stadion doar sa stergeti scaunul vedeti ce se intampla daca il pupati pe Jiji in ....,asta se intampla,acu mai fluierati peluzele care erau impotriva ciobenului??????doamne ce asi vrea sa revina jean,macar sa faca ordine in peluze,sa nu mai vina toti semintarii de la tribuna ca e biletul mai ieftin,pai nu facea bine jean,cine nu canta afara si o bataie :wub: ,sa va invatati minte,ca nu veniti la meci sa-l vedeti pe Jiji,veniti pentru Steaua si daca vreti sa mancati seminte si sa faceti ca toate maimutele pe acolo,va rog eu sa va abtineti,ca poate vrea unu sa vina si sa cante 90 de min pana ramane fara voce si nu are loc de voi,identic este si cu acesti soareci de calculator,CINE A FOST SAMBATA LA MECI SI A CANTAT 90 DE MIN SA ZICA,cine nu sa scrie in continuare in lipsa de informatii(eventual duceti-va la hazeta ca are nevoie de voi)

Daca o sa-l pupati in contunuare pe Jiji in ....,o sa fluierati peluzele si o sa mancati seminte(plm parca am fi tiganii de la Rapid)o sa ajungem rau,voi vreti colegrafii frumoase(voi stiti ce inseamna o colegrafie???),vreti sa rasune stadionul de cantece(cati dintre voi cantati macar 1 min pe meci,exculs momentul in care da gol?????),vreti o galerie europeana,pai stati sa va explic cum este la Barcelona,toti suporterii canta cel putin 10 minpe meci,NU SE MANANCA SEMINTE,suporterii au un cuv greu de spus in clu,pentru ca EI SUNT Barcelona si pentru asta sunt respectati(unde am mai auzit asta si voi nu erati de acord???),clubul nu isi bate joc de suporteri,etc(sunt prea multe)

Veniti la stadion pentru Steaua si nu va mai dati cu parerea despre ce ati auzit,ca de multe ori este fals

La Barcelona suporterii au un cuvint greu de spus, pentru ca ei sunt principalii actionari. Barcelona si Real Madrid nu sunt cluburi detinute de patroni. La ei se organizeaza alegeri la fiecare 4 ani, si suporterii aleg conducatorul clubului. La cluburile patronate, gen Atletico, suporterii nu au putere de decizie.

oop12.08.2007 08:26
M-ai lasat fara cuv,macat sti dc nu s-au prezentat??????

Pai spune tu mai desteptule ca nu sunt toti mama Omida...

Jony_stelist12.08.2007 08:27
Da ,am zece si la informatica.As vrea sa-mi vedeti carnetul ca sa nu ma mai intrebati.Ca sa stiti am zece pe linie.Nu-mi pasa daca nu ma credeti!

HAi ca o dam in medii,alea alea,daca e asa sa nu o mai lungim,te rog sa zici toate mediile ,media generala ,cate absente ai si ce se mai zice

M@rius12.08.2007 08:32

eu spun ca Steaua a facut un beci destul de bun si Bicfalvi va avea un viitor mare..:Dsper ca nu e adevaarat ce se spune in presa despre Dica cum ar pleca in anglia oricum Gigi Becali nu cred ca l-ar lasa sa plece..Forza Steaua!! fular-campionii dica10

Pedro12.08.2007 08:34
In legatura cu discutia despre "samantari", "ultrasi" si "hooligani".

In primu rand cred ca BGS-ul si Jandarmeria au dreptate in legatura cu betele de la steaguri, si cred ca brigazile ar trebui sa renunte la astfel de metode de sustinere a echipei , se poate si fara bete daca intr-adevar vrei sa sustii echipa.Poti canta fara sa te opresti tot meciul daca te tine vocea.

In al doilea rand pseudosuporterii Stelei ar trebui sa dispara de pe stadion, si aici ma refer la cei care fac scandaluri si la cei care vin la meci sa se manifeste huliganic ca mai apoi sa se laude in fata prietenilor:"i-a uite-te ma ce fac io sunt ultras , suporter infocat al echipei", cand el de fapt porduce mai mult rau echipei decat bine.

In al treilea rand cred ca si "samantarii" au vina lor.Aceea ca exista degeaba in peluze.De ce degeaba? Pentru ca deja de la mijlocul peluzei in sus nu prea mai canta lumea.Si eu zic ca aceste persoane au doua optiuni daca vor sa fie lasati in pace si sa nu mai fie contestati de galerie :

1) fac un efort si se duc in tribune si lasa galeria sa cante

2) lasa semintele deoparte in timpul cand se canta si canta si ei odata cu gruparile din peluza.(corect, pentru ca aseara am auzit cativa "suporteri" care stalceau cantecele si mai ales inventau niste melodii care nici nu-ti venea sa le auzi, atat de proaste puteau sa fie)

In cele din urma cred ca cei care au ramas aseara in afara stadionului nu trebuiau sa stea acolo pentru niste steaguri amarate.Trebuiau sa intre in peluze pentru a sustine echipa daca intradevar tin cu Steaua.Eu sunt obisnuit ca la fiecare meci sa stau cam pe randul al 8-9 de jos numarand si sa cant la fiecare meci , aseara chiar nu am inteles protestul galeriei.Eu cred ca jucatorii nu se uita sa vada steagurile gruparilor , ei doar aud incurajarile noastre , asa ca nu vad rostul steagurilor. Steagurile probabil sunt pentru fotografi nu? Sa dea bine in ziar. Asa ca haideti cu totii sa cantam pentru Steaua sa strigam din tot sufletul pana nu mai avem voci , sa lasam stegurile deoparte pentru ca se poate si fara ele si sa ne abtinem de la comportamentele huliganige.Cu toti , indiferent daca esti in vreo grupare , daca esti samantar , esti femeie sau barbat , esti copil sau batran, indiferent daca stai in peluza sau la tribuna 1.

taticu tu esti cam dus putin...mai mult.

cu betele alea nu poti face rau cuiva. jandarmeria nu s-a opus ca noi sa intram cu ele dar bgs da, ca de este ordin de sus( Argaseala ).

nu vezi tu rostul steagurilor. pe stadione se flutura steaguri de ani de zile, au un impact vizal frumos. este vorba de munca noastra la mijloc, pentru culorile echipei si pentru echipa, facem ce facem. noua, celor din peluza, ne place sa facem spectacol si sa incurajam echipa iar spectacolul il facem prin coregrafii, steaguri multe, fumigene, torte......chestii dastea foartye periculoase pentru stadion.

asa ca nu ai cum sa ne schimbi mentalitatea. ;)

«1131415161718»