Ok, sa-mi expun si eu impresiile de la meci.1. FOTBAL
In prima repriza, echipa a jucat destul de incalcit. Ovidiu Petre inca nu a reusit sa ne arate ca este fotbalist. Neaga si Badoi au dezamagit inca o data.
Schimbarile la pauza au fost inspirate. Chiar si Lovin s-a dovedit mult mai util decat Petre. A verticalizat (!) jocul, a recuperat, nu a facut chiar un joc foarte prost astazi. Croitoru s-a vazut destul de mult in joc mai ales dupa iesirea lui Badoi, cand a trecut mijlocas dreapta. Cred ca asta e postul pe care el da randament maxim. Individual, as nota astfel jucatorii:
Zapata - 7.5 - si-a facut perfect treaba, a avut o interventie curata cu capul, a zgariat o minge din lovitura libera a lui Sfarlea si a avut acea iesire super in fata lui Palimaru
Nesu - 6.5 - a incercat multe, i-au si iesit o parte, o evolutie OK, care vine sa infirme zvonurile negative care-l vizau si care au circulat saptamana asta
Rada - 6.5 - o evolutie sigura, cu care deja ne-a obisnuit; parca joaca la Steaua de ani buni;
Radoi - 7 - cel mai bun meci al lui Mirel in acest sezon; interventia la Palimaru nu a fost intentionata, am fost aproape si am vazut ca din cauza intertiei fazei l-a lovit
Badoi - 4.5 - nu se regaseste si nici nu da dovada ca isi doreste asta
Neaga - 4.5 - evolutie similara cu a lui Badoi; sper ca intr-o formula cu Badea sau Iacob sa dea randament mai bun
Ov.Petre - 5 - mai mult a incurcat jocul decat a ajutat
Plesan - 8 - a intrat determinat, a jucat cum nu l-am mai vazut niciodata jucand; debut excelent, sper sa fie constant
Nicolita - 6.5 - nimic nou, nu stie cu mingea, dar stie cu sufletul si uneori e important si acest aspect; obisnuiti-va cu gandul ca Steaua are nevoie si de el
Zaharia - 6 - meci mai degraba sters, cred insa ca nu a avut nici pase suficient de bune
Dica - 6 - doua ocazii periculoase care puteau fi goluri; a gresit destule mingi, dar lui ii iert orice; e un jucator pe care nu-ti permiti sa nu-l tii in teren;
Lovin - 6.5 - a contat in joc, spre surprinderea mea, reusind cateva pase bunicele
Croitoru - 7 - un jucator de care avem nevoie, stie cu mingea, dar pare dezordonat in joc
Bicfalvi - 8 - a intrat direct in careul advers cu mingea la picior, m-a enervat cu o ratare (era ofsaid oricum) si a reusit supergolul ala; viitorul suna bine!
Orice ar spune carcotasii, jocul incepe usor, usor sa se lege. Cu un mijloc centrat in Radoi si Plesan, s-ar putea sa fim cu adevarat solizi. Problemele inca sunt pe faza de atac, dar trebuie sa revina Badea si Iacob, mai trebuie sa inscrie si Rica un gol sa-si dea drumul la joc, pe scurt nu sunt motive sa nu fim optimisti. Avem un lot complet si cred eu maximum posibil pentru Romania la momentul actual.
Prima repriza a fost in nota celorlalte meciuri, dar a doua a fost chiar OK. Si fotbalul a fost corect cu noi, nu am pierdut 2 puncte intr-un meci in care am jucat binisor (cum a pierdut Rapid in meciul cu Gloria).
Echipa incepe sa se inchege: portar se pare ca incepem sa avem, apararea e beton (ganditi-va ca astazi nici un titular din aparare nu a fost pe teren). Cu o echipa tip gen Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Marin - Nicolita, Radoi, Plesan, Cristocea - Badea, Dica, cred ca am face fata onorabil si anul acesta in CL. Si pentru campionat, ganditi-va la cei pe care nu i-am amintit: Neaga, Zaharia, Iacob, Bicfalvi, Rada, Ochirosii, ce sa mai, eu zic ca avem tot ce ne trebuie ca sezonul asta sa fie reusit.
2. SUPORTERI
Nu pot sa inteleg somnul PN si PS in seara asta. Scuza cu biletele nu o inghit. Puteau veni cu mult mai inainte sa-si ia bilet. A fost incredibil! Iesenii au dominat atmosfera de parca jucam la ei acasa. Incurajarile stelistilor au fost tardive si au venit din partea mult hulitilor "samantari" de la T1 si T2. Nu inghit nici aia cu protestul... vad numai bannere cu fundu'n sus... How gay is that (vorba lui Eric Cartman)? Incurajati echipa sau daca nu, nu va mai bateti atat cu pumnii in piept! Lumea se schimba, evoluati si voi! Odata introdusi in baza de date, va decurge mult mai usor si vanzarea biletelor. Dar nu se vine cu doua ore inainte de meci in numar foarte mare cand stiti cat de greu merge treaba la case. Ati fost zero in seara asta si v-ati pierdut dreptul la replica si o buna parte din simpatia ce v-o purtam.
PS: golul lui Eric a semant cu reusita lui Radoi din partida cu Apullum Alba Iulia, cand eram condusi cu 1-0 si am revenit si am batut la scor.
Bravo, respect din partea mea. Totusi, mie ma placut de Badoi de azi.