FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi 1 - 0

«1121314151618»
Cristocea_11.08.2007 22:51
Ok, sa-mi expun si eu impresiile de la meci.

1. FOTBAL

In prima repriza, echipa a jucat destul de incalcit. Ovidiu Petre inca nu a reusit sa ne arate ca este fotbalist. Neaga si Badoi au dezamagit inca o data.

Schimbarile la pauza au fost inspirate. Chiar si Lovin s-a dovedit mult mai util decat Petre. A verticalizat (!) jocul, a recuperat, nu a facut chiar un joc foarte prost astazi. Croitoru s-a vazut destul de mult in joc mai ales dupa iesirea lui Badoi, cand a trecut mijlocas dreapta. Cred ca asta e postul pe care el da randament maxim. Individual, as nota astfel jucatorii:

Zapata - 7.5 - si-a facut perfect treaba, a avut o interventie curata cu capul, a zgariat o minge din lovitura libera a lui Sfarlea si a avut acea iesire super in fata lui Palimaru

Nesu - 6.5 - a incercat multe, i-au si iesit o parte, o evolutie OK, care vine sa infirme zvonurile negative care-l vizau si care au circulat saptamana asta

Rada - 6.5 - o evolutie sigura, cu care deja ne-a obisnuit; parca joaca la Steaua de ani buni;

Radoi - 7 - cel mai bun meci al lui Mirel in acest sezon; interventia la Palimaru nu a fost intentionata, am fost aproape si am vazut ca din cauza intertiei fazei l-a lovit

Badoi - 4.5 - nu se regaseste si nici nu da dovada ca isi doreste asta

Neaga - 4.5 - evolutie similara cu a lui Badoi; sper ca intr-o formula cu Badea sau Iacob sa dea randament mai bun

Ov.Petre - 5 - mai mult a incurcat jocul decat a ajutat

Plesan - 8 - a intrat determinat, a jucat cum nu l-am mai vazut niciodata jucand; debut excelent, sper sa fie constant

Nicolita - 6.5 - nimic nou, nu stie cu mingea, dar stie cu sufletul si uneori e important si acest aspect; obisnuiti-va cu gandul ca Steaua are nevoie si de el

Zaharia - 6 - meci mai degraba sters, cred insa ca nu a avut nici pase suficient de bune

Dica - 6 - doua ocazii periculoase care puteau fi goluri; a gresit destule mingi, dar lui ii iert orice; e un jucator pe care nu-ti permiti sa nu-l tii in teren;

Lovin - 6.5 - a contat in joc, spre surprinderea mea, reusind cateva pase bunicele

Croitoru - 7 - un jucator de care avem nevoie, stie cu mingea, dar pare dezordonat in joc

Bicfalvi - 8 - a intrat direct in careul advers cu mingea la picior, m-a enervat cu o ratare (era ofsaid oricum) si a reusit supergolul ala; viitorul suna bine!

Orice ar spune carcotasii, jocul incepe usor, usor sa se lege. Cu un mijloc centrat in Radoi si Plesan, s-ar putea sa fim cu adevarat solizi. Problemele inca sunt pe faza de atac, dar trebuie sa revina Badea si Iacob, mai trebuie sa inscrie si Rica un gol sa-si dea drumul la joc, pe scurt nu sunt motive sa nu fim optimisti. Avem un lot complet si cred eu maximum posibil pentru Romania la momentul actual.

Prima repriza a fost in nota celorlalte meciuri, dar a doua a fost chiar OK. Si fotbalul a fost corect cu noi, nu am pierdut 2 puncte intr-un meci in care am jucat binisor (cum a pierdut Rapid in meciul cu Gloria).

Echipa incepe sa se inchege: portar se pare ca incepem sa avem, apararea e beton (ganditi-va ca astazi nici un titular din aparare nu a fost pe teren). Cu o echipa tip gen Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Marin - Nicolita, Radoi, Plesan, Cristocea - Badea, Dica, cred ca am face fata onorabil si anul acesta in CL. Si pentru campionat, ganditi-va la cei pe care nu i-am amintit: Neaga, Zaharia, Iacob, Bicfalvi, Rada, Ochirosii, ce sa mai, eu zic ca avem tot ce ne trebuie ca sezonul asta sa fie reusit.

2. SUPORTERI

Nu pot sa inteleg somnul PN si PS in seara asta. Scuza cu biletele nu o inghit. Puteau veni cu mult mai inainte sa-si ia bilet. A fost incredibil! Iesenii au dominat atmosfera de parca jucam la ei acasa. Incurajarile stelistilor au fost tardive si au venit din partea mult hulitilor "samantari" de la T1 si T2. Nu inghit nici aia cu protestul... vad numai bannere cu fundu'n sus... How gay is that (vorba lui Eric Cartman)? Incurajati echipa sau daca nu, nu va mai bateti atat cu pumnii in piept! Lumea se schimba, evoluati si voi! Odata introdusi in baza de date, va decurge mult mai usor si vanzarea biletelor. Dar nu se vine cu doua ore inainte de meci in numar foarte mare cand stiti cat de greu merge treaba la case. Ati fost zero in seara asta si v-ati pierdut dreptul la replica si o buna parte din simpatia ce v-o purtam.

PS: golul lui Eric a semant cu reusita lui Radoi din partida cu Apullum Alba Iulia, cand eram condusi cu 1-0 si am revenit si am batut la scor.

Bravo, respect din partea mea. Totusi, mie ma placut de Badoi de azi.

fedora11.08.2007 22:55
@ fedora

Solidari cu fotbalistii o sa fim mereu,dar noi cand o sa fim respectati?

Eu va respect pentru ce faceti pentru echipa. Va detest pentru restul.

Respectul jandarmeriei, BGS-ului sau al lui Becali nu ar trebui sa conteze pentru voi.

Cum am mai spus, trebuia sa veniti cu noaptea in cap, sunt de acord ca sistemul e cretin, cere date suplimentare cand CNP-ul ar fi suficient, personalul e incalificabil, DAR pentru Steaua, adaptati-va la conditiile cretine si sustineti echipa.

PS: mie imi convine fara huligani; accept chiar si umilinta de a fi dominati sonor in Ghencea de ieseni, dar am pretentia ca galeria sa renunte la toate excesele de superioritate si pretentiile de recunostinta din partea celorlalti dupa boacana de aseara.

audiopixel11.08.2007 22:59

@fedora:

Nu cred ca e vorba de scuze,sunt niste abuzuri evidente.Nu fac parte din nicio grupare dar eram langa baietii din Sud la poarta de acces;toata lumea astepta sa intre in stadion si n-au fost probleme deosebite.Mie mi se pare ca marele finantator vrea sa sparga un pic gasca si recurge la tot felul de sicane:oameni care au batut drumul degeaba la Constanta,diversiunea cu biletele la PS de vineri,faza cu steagurile de azi,etc.Daca as fi fost in locul celor din PS as fi procedat la fel.Oricum probabil ca SSK sau cineva din interior o sa ne lamureasca mai clar cu ceea ce s-a intamplat in seara asta in Ghencea(sau mai bine zis Coreea de Nord).

MadFroG11.08.2007 23:01

Cei mai buni Zapata,Rada si Bicfalvi

Restul au mimat fotbalul in seara asta

Chaos11.08.2007 23:03

chiar acum ma uitam pe prosport. Doamne cati subevoluati intra acolo sa lase comentarii la articole. Toti frustratii de caini si...pasari (ca sa nu fiu rasist , desi este o jignire pentru adevaratele pasari) se streseaza ca noi avem maxim de puncte. Si apropo acum astia de la prosport scriu ca Zapata si-a aratat valoarea , dupa ce saptamana asta il vedeau un viitor Carlos neobservand "fara intentie" greseala de arbitraj

Si o veste buna - Argaseala : "vom mari numarul de case". Ce case? pentru sinistrati? ca la ce valoare are cuvantul conducerii pentru noi , nici nu mai conteaza

korynna11.08.2007 23:05

Adica noi trebuie sa inghitim toate kkturile lor?Gandeste-te ca erau -5 grade afara si oamenii asteptau sa intre...cum mai era atunci?Pune-te tu in locul lor.La inceput nici mie nu mi-a convenit situatia,dar cum am mai spus e vorba de solidaritate intre noi suporterii.Poate ca nici mie nu mi-ar fi placut sa stau acolo si nu pe stadion(dar am avut noroc)si sa-i aud pe ceilalti cantand?Nu ti se urca nervii la cap?In schimb cand vezi ca suntem uniti iti da putere sa treci mai usor peste toate obstacolele si data viitoare sa o iei de la capat.Intelege si tu ca nimeni nu e obligat sa cante si daca cei care se ocupa de asta nu ar mai veni la stadion ar fi asa meci de meci.Nimeni nu cere imposibilul,doar sa intre pe stadion fara probleme care pana la urma tin de organizare.Gandeste-te ca e a doua oara cand o patim(s-a mai intamplat si la Constanta).

lupi11.08.2007 23:06
Bravo, respect din partea mea. Totusi, mie ma placut de Badoi de azi.

si eu iam zis respect pentru ca omu` asta chiar are cap...Badoi a jucat binishor...stie cu mingea...asteptam sa se acomodeze...

fedora11.08.2007 23:06

@audiopixel: OK, as vrea sa stiu cu adevarat ce s-a intamplat, dar sunt sigur ca nu a fost ceva care sa justifice absenta lor. Eu NU as fi plecat.

@korynna: Justificarea ta nu mi se pare suficienta; confirma faptul ca puneti nervii inaintea Stelei. Jucatorii nu stiu ce s-a intamplat, stiu doar ca le-a lipsit sustinerea.

vanfootball11.08.2007 23:14
nu mi se pare normal sa tii pe banca un om de gol daca nu inscrie 4 meciuri.miza ar fi sa-l ambitionezi dar rezultatul poate fi dezastruos. de Banel ce sa mai zicem atunci?

Pai dupa ce o sa revina Badea si Iacob, vom avea vreo 5 "oameni de gol". Atunci ce facem, ii bagam pe toti? Neaga nu o sa mai joace nimic, ne amagim degeaba. A jucat bine un singur sezon la noi, iar acum vine dupa 2 ani petrecuti intr-un campionat submediocru. E bun ca rezerva pentru Dica.

Pentru mine nu e o dezamagire, deoarece nu ma asteptam sa faca mare lucru. Daca vreti sa-i acordati incredere (nu stiu pe ce baza), e treaba voastra.

@Chaos

Hai, dom'le, ca si Zmarandescu a spus ca vor mai baga 3 case. :)

korynna11.08.2007 23:16

Ok iti respect opinia,dar am vrut sa iti explic ca nu poti sa suporti la infinit toate magarille.Si nervii despre care vorbeam veneau tocmai de la faptul ca nu puteau intra pe stadion pentru a sustine echipa.Nimanui nu i-a facut placere situatia in care s-a ajuns,dar nici indiferenti nu putem sta.Chiar daca iubesc Steaua nu ma pot lasa calcat in picioare de cel care are puterea sa o faca si ii multumesc celui de langa mine care ma sprijina.Din cate am vazut eu PN si PS se ajuta din ce in ce mai mult,lucru care nu poate fi decat benefic.Sper totusi sa apara cineva cu niste explicatii pentru tine care sa fie satisfacatoare daca ale mele sunt insuficiente,cu toate ca eu nu cred asta.

fedora11.08.2007 23:22
Din cate am vazut eu PN si PS se ajuta din ce in ce mai mult,lucru care nu poate fi decat benefic.

Da, dar in masura in care alianta e indreptata in favoarea echipei.

Si lucrul asta trebuie demonstrat prin fapte, nu proclamat prin vorbe.

Eu sunt de parere ca au fost doua zile in care daca va mobilizati, puteati cumpara bilet.

Un prieten a fost la ora 15 dupa bilete si a vazut o casa special facuta pentru PS la care nu era NIMENI la coada. Daca vreti sa rezistati sistemului cretin si sa vedeti Steaua in ciuda acestui sistem, luati-va masuri suplimentare.

Edit: Folosesc tot post-ul asta, sa nu generez mai mult offtopic ->

@korynna:

Ar trebui sa fim mai organizati toti si asta necesita o discutie separata; am fost poate prea acid, dar am si dreptate uneori, nu se poate sa vina intreaga galerie la 19:30 sperand sa gaseasca, sa cumpere si sa intre cu bilet toti. Nu e vorba de 1, e vorba de toti, vorba unui prieten! Si banuiesc ca s-a aflat cat de greu ies biletele din imprimanta aia.

Treaba cu familia mare si fericita arata bine pe hartie (sau pe pixelii monitorului), dar in realitate e ceva mult mai complex. Contributia fiecarui membru e foarte diferita si de aceea ideea de alianta ma sperie in general, din cauza ca nu ma pot baza pe prea multi altii decat pe mine. Si nu suport sa fiu judecat la gramada (cum le place unora).

korynna11.08.2007 23:32

Alianta(daca va fi) cred eu ca o sa fie indreptata in favoarea suporterilor stelisti,deci implicit in favoarea echipei.Numai ca trebuie sa fim ca o mare familie si sa ne sustinem toti,de la cel mai mic pana la cel mai mare :happy: Daca vrei sa continuam discutia ar trebui sa o facem pe private ca o dam in off si riscam sa primim un avertisment.

ste_farfan11.08.2007 23:37
Dar solidari cu fotbalistii cand o sa fiti?

Dati-mi si mie un bip cand aveti de gand.

Pana atunci o sa incerc sa starnesc "samantarii".

Sunteti toti o ceata de mici protestatari, mici revolutionari...

O revolutie ar fi sa cantati totusi un meci intreg.

Credeam ca v-ati revenit cu Zaglebie, m-am inselat.

La ce anume protestati? La indolenta voastra?

Toate cer sacrificii si unul din ele poate fi venitul o data-n plus la stadion pentru bilet.

Normal ca ati ramas pe afara, trebuia sa veniti de la 10 dimineata daca vroiati sa intrati toti. Get used to it... evoluati sau gura mica. Pana mai acum doar gura era de voi... acum nici aia.

Nu vreau sa va supar, doar sa va deschid ochii. Iar in ochii unui ne-ultras si in acelasi timp ne-samantar, protestele voastre sunt zero atata timp cat de fiecare data puneti interesele voastre inaintea sustinerii echipei.

baietel esti total p dinafara...mai informeaza-te...sud-u nu a intrat la meci pentru ca nu ne-au lasat sa intram ku betele dla steaguri p motiv ca s-a intamplat c s-a intamplat ku dinamovistii la buzau...deci asta insemna sa intram si sa stam ca samantarii din care presupun ca faci parte si sa batem din palme...

escape11.08.2007 23:37

Sunt scarbit de absolut tot ce s-a intamplat in ultima perioada la Steaua...incepand cu drumul parcurs degeaba pana la Constanta si terminand cu abuzurile comise de organizatori (sa nu zic altfel) in aceasta seara. Parca nici nu ma mai bucur la victoriile echipei...la fel de dureros este ca voi din nou nu ati inteles absolut nimic din ce s-a intamplat in aceasta seara...pacat

escape11.08.2007 23:40
chiar acum ma uitam pe prosport. Doamne cati subevoluati intra acolo sa lase comentarii la articole. Toti frustratii de caini si...pasari (ca sa nu fiu rasist , desi este o jignire pentru adevaratele pasari) se streseaza ca noi avem maxim de puncte. Si apropo acum astia de la prosport scriu ca Zapata si-a aratat valoarea , dupa ce saptamana asta il vedeau un viitor Carlos neobservand "fara intentie" greseala de arbitraj

Si o veste buna - Argaseala : "vom mari numarul de case". Ce case? pentru sinistrati? ca la ce valoare are cuvantul conducerii pentru noi , nici nu mai conteaza

cate promisiunii am auzit...mai ales din partea "domnului" Argaseala...apropo baieti aveti grija sa va lasati brelocurile acasa daca sunt mai mari si frumoase ca le iau baietii buni de la bgs. Am ajuns de rasu` lumii...dar lasa ca taranii tot fac poze cu "aroganta" lui Gigi

olfgob11.08.2007 23:41

Eu cred ca Dica ar trebui imprumutat la Buzau,la munca de jos,iar bulanel trebuie sa primeasca REPEDE o marire de salariu,pentru ca deja se bat pe el Manchester,madridul,Barca,Chelsea si Liverpool.S-ar fi bagat si Milan,da la ei e plina curtea de bulanei(ca doar de asta au luat Liga)C'mon,fratilor,ce naiba.....

fedora11.08.2007 23:41
baietel esti total p dinafara...mai informeaza-te...sud-u nu a intrat la meci pentru ca nu ne-au lasat sa intram ku betele dla steaguri p motiv ca s-a intamplat c s-a intamplat ku dinamovistii la buzau...deci asta insemna sa intram si sa stam ca samantarii din care presupun ca faci parte si sa batem din palme...

Te-ai scos, esti cool.

Nu-ti convine ce spun => sunt samantar.

Si oricum ura voastra fata de cei pe care ii catalogati "samantari" demonstreaza ca va considerati superiori fata de Steaua, in fond, drept pentru care o treceti in planul secund (sau tert eventual).

Da, stiu, n-am inteles nimic...

Din pacate nici voi si nici nu stiu daca va place fotbalul de fapt.

ste_farfan11.08.2007 23:45
Te-ai scos, esti cool.

Nu-ti convine ce spun => sunt samantar.

Si oricum ura voastra fata de cei pe care ii considerati "samantari" demonstreaza ca va considerati superiori fata de Steaua, in fond, drept pentru care o treceti in planul secund (sau tert eventual).

cand o sa faci si tu mai multe deplasari dekat ai degete la o mana o n-o sa t mai fak samantar ci o sa t numesk superior fata d Steaua

fedora11.08.2007 23:47

Super, stelismul se masoara in deplasari.

Cate deplasari ai realizat, atatea excese de superioritate (aka arogante) iti permiti.

Simplul fapt ca ai confirmat ca iti pui naravurile inaintea binelui Stelei demonstreaza inutilitatea acelor deplasari.

@vanfootball: nu a gresit exprimarea -> unii din ei se duc doar pentru betele si steagurile lor, pentru adrenalina si teribilismul lor; omul de mai sus a confirmat ca nu poate sustine Steaua doar cu vocea si palmele, ca deh, ar deveni samantar.

vanfootball11.08.2007 23:49

Adica, fara bete si steaguri nu te mai intereseaza Steaua? Eu credeam ca e vorba de Steaua, pentru ea se duce lumea la stadion, dar din ce zici inteleg ca tu te duci pentru show-ul creat de...tine. In sfarsit, poate te-ai exprimat gesit, insa asta reiese din spusele tale.

ste_farfan11.08.2007 23:53
Super, stelismul se masoara in deplasari.

Cate deplasari ai realizat, atatea excese de superioritate (aka arogante) iti permiti.

Simplul fapt ca ai confirmat ca iti pui naravurile inaintea binelui Stelei demonstreaza inutilitatea acelor deplasari.

da ma asa e kum zici tu...orikum pierd vremea degeaba ku tine aici ca n-ai kum sa intelegi anumite kestii...tot c vreau sa zik e ca inainte sa akuzi un grup d oameni ca sunt nu stiu kum mai informeaza-te sau dak nu poti macar taci...ca altfel dai dovada d prostie...spre idiotenie asa

Adica, fara bete si steaguri nu te mai intereseaza Steaua? Eu credeam ca e vorba de Steaua, pentru ea se duce lumea la stadion, dar din ce zici inteleg ca tu te duci pentru show-ul creat de...tine. In sfarsit, poate te-ai exprimat gesit, insa asta reiese din spusele tale.

nu stau aku sa-ti reiau toate c s-au intamplat in ultimul timp dar iti spun doar atat: asta nu reprezinta dekat o noua incerkare a oierului da a n distruge d tot...si kreka asta o sa s intample...o sa aveti meciuri d genu celor ku charleroi si Iasi...ca la teatru...si s vad si rezultatele...a ajuns teren propriu sa fie un kin pentru Steaua

fedora12.08.2007 00:02

Ok, revin.

CONDAMN:

- sistemul incredibil de greoi, prostesc si romanesc de vinzare a biletelor

- profesionalismul de catun al marionetei Argaseala

- bataia de joc a fortelor de ordine

- faptul ca s-a interzis intrarea cu steaguri (ce aberatie mai e si asta?)

Inteleg faptul ca Becali vrea sa dezbine galeria, insa nu inteleg de ce dati impresia ca pana la urma cedati (pana la urma el si-a atins scopul in seara asta - absenta galeriei, fie ea si sub forma de protest, ce mai conteaza?). In ultima instanta ar trebui sa va strangeti si sa veniti pentru Steaua chiar si cu mana goala. Ar fi o super-atmosfera oricum. Vocea nu v-o poate lua Becali.

ste_farfan12.08.2007 00:14
Ok, revin.

CONDAMN:

- sistemul incredibil de greoi, prostesc si romanesc de vinzare a biletelor

- profesionalismul de catun al marionetei Argaseala

- bataia de joc a fortelor de ordine

- faptul ca s-a interzis intrarea cu steaguri (ce aberatie mai e si asta?)

Inteleg faptul ca Becali vrea sa dezbine galeria, insa nu inteleg de ce dati impresia ca pana la urma cedati (pana la urma el si-a atins scopul in seara asta - absenta galeriei, fie ea si sub forma de protest, ce mai conteaza?). In ultima instanta ar trebui sa va strangeti si sa veniti pentru Steaua chiar si cu mana goala. Ar fi o super-atmosfera oricum. Vocea nu v-o poate lua Becali.

atunci o sa faka tot posibilu sa n ia si vocea...

alexyta12.08.2007 00:21

Nu vreau sa supar pe nimeni,dar ma intreb de ce Hagi este menajat? toti stim ca a fost un fotbalist f bun, l`am iubit ,dar ca antrenor nu o sa faca mare lucru. Pai tipa non stop la jucatori si acestia nu prea inteleg nimik din ce le spune. Cred ca mai are si probleme de nu s-a stapanit si a intrat pe teren sa tipe la jucatorul iasiului cand asta era accidentat si mai ales cand noi conduceam cu 1-0. Pe "vremea" lui Oli spunea ca jucatorii ar trebui sa se obisnuiasca cu stilul asta de joc din 3in 3 zile , iar acuma spune ca este obositor sa joci asa, pai cine sa`l mai inteleaga? dar na! era usor sa critice , acuma i se pare greu cand e pe banca, dar il scuzam si acuma ca na! doar e Hagi ;) ...Dica , este injurat .De ce? ca vrea Hagi sa`l plimbe pe tot terenul ....pai dak vezi ca nu poate de ce`l fortezi? ca sa`i faci rau si lui si echipei...Vroiam sa mai zic si de Ovidiu Petre dar fiind "copilul de suflet " al lui Oli va inteleg de ce`l injurati , dak un fotbalist de echipa nationala e atat de prost, nu mai zic nimik, asa o fi

Steauaforever3312.08.2007 00:23
da ma asa e kum zici tu...orikum pierd vremea degeaba ku tine aici ca n-ai kum sa intelegi anumite kestii...tot c vreau sa zik e ca inainte sa akuzi un grup d oameni ca sunt nu stiu kum mai informeaza-te sau dak nu poti macar taci...ca altfel dai dovada d prostie...spre idiotenie asa

poate incerci sa folosesti litera "c" asa cum ai invatat la scoala.....

«1121314151618»