Problema principala este ca ratam mult prea mult.Sunt curios sa vad raportul de suturi la poarta in aceasta partida care la prima vedere a parut cu mult favorabil noua desi nu trebuie sa negam ca Poli a avut cateva ocazii destul de importante la poarta noastra.
Cat tupeu pe Bicfalvi,cu cata precizie si rafinament a pus parca cu mana acea minge in vinclul portii lui Branet,un gol de asemenea calitate nu am mai vazut de la golul lui Radoi in poarta lui Coman,la acel Steaua-Arges 4-0.
Suntem la a 12 a victorie consecutiva in meciurile oficiale,impreuna cu cele din sezonul trecut si in mod normal ar trebui sa ne continuam parcursul.
Dica a avut o seara destul de slaba ,da asta este Dica,nu face nimic 3 sferturi din meci si apoi are o executie de te da pe spate,mereu a fost asa si cu siguranta nu se va schimba.
M-a surprins Plesan,nu ma asteptam sa joace asa bine,desi se vede ca mai are de lucrat langa echipa insa este un evident castig.
Banel desi vad ca e laudat,nu a reusit nicio centrare reusita(am urmarit special acest lucru) singura faza notabila a sa a fost acea incursiunea pe partea dreapta cand a depasit doi adversari si a incheiat-o cu o pasa in balarii,faza cu foarfeca fiind mai mult pentru impresia artistica.
Ceea ce conteaza este ca am obtinut victoria,suntem lideri,dar daca vom evolua la fel si la Cluj-Napoca s-ar putea sa ne intoarcem fara nici macar un punct.