Nesulleeeeee! Frate i l simpatizes pe baiatul asta da si sapa groapa singur!!! Offf. Ce vina are un antrenor cand gresesc ultima pasa, Dica astazi nu stiu ce a avut, si vorbim de Dica nu de atletul nostru. Altul acum catva secunde, Croitoru si inca o centrare de a lui Nicolita care acum a prins un voleu. In sfarsit cu o floare din partea atletului nu se face primavara e ca si cum am afirma ca sistemul de invatamant in Romania e cel mai bun din lume deoarece avem un olimpic bun la matematica.
Stelistilor mai mult respect pentru un om care v a facut sa iesiti in strada sau poate pe tatii vostri. Echipa nu joaca cum am vrea toti dar eu unul nu mi permit sa l fac albie de porci pe Hagi. Una e sa i critici jocul si una e sa faci afirmatii de doi lei la adresa lui. Sunteti de toata jena astia care aruncati cu vorbe grele in Hagi.
E destul ca arunca altii cu vorbe in grele in el doar ca cica ei is caini sau ce or mai fi ei, dar inainte de toate sunt romani si Gica Hagi, jucatorul, ne a facut mandri sa fim romani. Mi a fost dat sa traiesc si eu momente cand spui ca esti din Romania si primul cuvant al celui din fata ta sa fie Gica Hagi. daca nici noi stelistii nu avem rambdare cu el cine sa aiba fratilor?????
Da, echipa nu joaca cum am vrea sa joace dar inca suntem in faza de transformare; desi am si eu nemultumirile mele nu am cum sa zic in momentul asta: Hagi e varza ca antrenor, Hagi nu stie sa vorbeasca si de asta echipa nu jaoca, Hagi nu are fata de antrenor, Hagi nu o sa fie niciodata antrenor; etc. ca sa nu reproduc alte enormitati care pe mine ma las reci. Oamenii astia care fac asemenea declaratii ori nu au nimic in capul ala ori nici nu stiu la ce sa ma gandesc. Repet, inainte de a fi Hagi, antrenorul Stelei, e Hagi cel care ne a facut mandri sa fim romani. Ce neam de idioti am ajuns, off Doamne!!!!
E o diferenta uriasa dintre critica antrenorul Hagi, o critica constructiva, cu argumente clare si improscarea cu noroi a antrenorului Hagi. Plus o analiza a antrenorului Hagi dupa 4 meciuri, acum 5, si toate castigate, in urma carei sa se concluzioneze ca Hagi e praf si ca nu are nici un viitor in cariera de antrenor e pur si simplu aberanta. Dar asa suntem noi romanii, in loc sa sprijin pe cei ce vor sa faca ceva, ne palce sa l vedem darmat, infrant. Cum bine spune Zale "prea des ne dam fratilor coate".
Daca nu l sustinem nici pe Hagi din tot sufletul atunci cine????????????? Pana la proba contrarie trebuie sa l sprijin din tot sufletul. Si cred ca in conditii normale, jucatori valizi, legarea relatiilor de joc, acomodarea la noul sistem, unul bazat pe viteza (au fost multe faze cu Hagi surprins cerand viteza in joc ).
Fratilor cineva incearca sa reconstruiasca Steaua iar acest cineva nu e un oarecare, e Gica Hagi, culmea un pus sange ros albastru. Inceputul e cam timid si drumul e lung dar numai uniti echipa asta poate redeveni ce a fost odata, echipa spectacol, echipa vitezistilor, echipa care juca altceva, acel altceva care ne a vrajit pe toti suporterii Stelei din era Lacatus si cea a anilor 80!!! Suporterii venici cu barca, adusi de stilul tacticizat, nu or sa inteleaga niciodata ca Steaua e altceva, nu numai rezultat. Momentan Gica isi construieste temelia, fara una solida nici o casa nu sta in picioare. Numai din momentul in care "casa o sa stea in picoare" iar noi o sa jucam tot la rezultat o sa aveti dreptul sa l comparati cu Olaroiu, pana atunci sprijiniti si voi renasterea unei mari echipe!!!
Forza Steaua!!!!! Forza Gica!!!!