Dupa ce inaintea meciului chiar i-a rugat pe jucatori sa uite de oboseala si de meciurile foarte dese....dupa terminarea meciului exact de asta s-a legat...de oboseala si nu neaparat cea fizica cat cea mentala....Gica...eu unul nu te mai inteleg!
Dupa ce inaintea meciului chiar i-a rugat pe jucatori sa uite de oboseala si de meciurile foarte dese....dupa terminarea meciului exact de asta s-a legat...de oboseala si nu neaparat cea fizica cat cea mentala....Gica...eu unul nu te mai inteleg!
Ba omu lu Dumnezeu , Radoi a dat pe langa minge , s-a dezechilibrat , si in primul rand deja se dictase fault la faza precedenta , unde vezi tu fault de rosu?Jocul era oprit dejaSA MA LAMUREASCA CINEVA :
DE CE NU SUNT GALERIILE LA MECI ???
Vezi noul sistem de ticketing marca Becali-Argaseala
Cateva confirmari de care aveam nevoie au fost aduse de meciul asta:
-Zapata are valoare
-Plesan e un transfer reusit (desi e doar la primul meci in tricoul nostru dar iau in calcul si celelalte meciuri din campionatul asta)
-Bicfalvi e un pusti de mare viitor si este justificata pastrarea lui in lot
-Steaua de azi nu mai e o echipa defensiva care la 1-0 apara rezultatul
PS: Desi inca nu e inchegata echipa faptul ca reusim sa castigam cu atatea schimbari in lot/echipa nu face decat sa dovedeasca ca avem jucatori de valoare care odata cu venirea omogenitatii vor forma o echipa redutabila
V-am spus de cand era la Jiul ca Bicfalvi seamana cu Boloni! Inteligent, muncitor si cu suturi adevarate! Are sutul lui Boloni!
Cu Plesan si Bicfalvi la mijloc, parca e altceva decat Lovin si Ov.Petre??? EEE, da!
Joc de 2 lei si 10 bani...Hagi..varza ca antrenor si ca om,din pacate...RUSINE!
Incredibil. Voi va-ti uitat pe Antena 1? Ce meci ati vizionat? Popa a luat exemplu de la Cartu si a bagat autocarul in aparare. Am dominat mai mult de o repriza, Plesan a jucat foarte bine la primul meci, Bicfalvi a bagat un euro gol, iar in cazul lui Hagi nu prea era normal sa faca ce a facut dar a explodat din cauza presiunii. In seara asta am schimbat sistemul si cred ca a mers foarte bine pentru prima data.
2 castiguri dupa meciul din seara asta :BICFALVI care pe langa sut a mai avut cateva actiuni cat de cat "periculoase" si plesan care este clar peste toti jucatorii din linia mediana
Tz tz tz tz DOAMNEEEEE MOOOORRR ... cum sa castigi ma cand ii ai in teren pe Lovin, Croitoru, Nesu si Plesan? CUM !?Din pacate, DIN PACATE SPUN se vede ca am stat la mana norocului si nu a "intelepciunii antrenorului" si din pacate se vede ca jucam din ce in ce mai prost, desi Hagi a avut parte de:
1. popularitate si sprijinul publicului
2. Pedrazzini in spate
3. 14 transferuri
4. Un stadion Ghenecea impecabil, cu un gazon impecabil
5. Un inceput de campionatu super usor, cu 3 candidate la retrogradare: Ceahlaul, Farul si Poli Iasi.
6. O tragere la sorti de-a dreptul comica ...
DAR GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GOLGOL GOLGOLGOLGOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Steaua
Bravo frate, sa joace in mama masii cu Bicfalvi din minutu 1, nu cu Plesan si Lovin, petardele petardelor ...
Bai ce jucator e BICFALVI ASTA ... nou Lacatus bagamiash ... si il bagam in min 80 ... of of of
cred ca te-ai uitat la alt meci .Plesan a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren,alaturi de zapata,Rada,bicfalvi si portarul iesenilor.A alergat mult,a recuperat,a driblat si a tras la poarta periculos .uita-te si la notele de pe site si o sa iti dai seama ca parerea ta este total gresita
Testiculos (ca sã nu folosesc cuvinte suburbane, periferice, reprobabile, interzise pe stadioane)a dracu' Bicfalvi. Ar trebui titular cu BATE. Mãcar la retur dacã nu la tur.
Da pânã la retur e meciu cu CFR. ªi dacã o sã joace echipa ca azi și CFR-u ca sãpentruãmâna trecutã, nu-mi fac iluzii ca sã n-am deziluzii. ![]()
Iar a fost Hagi inspirat cand la introdus pe nr 7, Bicfalvi
Bv Hagi!!!
Vreau sa zic un singur lucru.Eric Bicfalvi este ingurul care vad ca incepe sa poarte cu mandrie tricoul lui Lacatus.
Asa ca sper ca ce scriu acum sa se adevereasca peste ceva timp.
OLD NUMBER 7 IS BACK.
ERIC BICFALVI
mama...ce frumos...specatocl frate pe final nu gluma...bravi bicfalvi......ce jegosi....cine la votat ma pe bicfalvi cu nota mica...avea 9.82 la un moment dat...si acum 9.64.....hu.....firati ai naibi de cretini....
fular-campionii ![]()
Neaga nu joaca nimica
ov Petre nu are ce sa caute in teren, poate la Poli Timisoara, dar nu la Steaua
plesan a jucat f bine
Dica ???
zaharia nu prea are treaba cu fotbalul - atacant sau neatacant de careu, a avut cateva faze in care pur si simplu trebuia sa fie gol sau pasa scoasa la sut si gol.
plesan, Croitoru si bicfalvi au adus un plus jocului echipei.
ov Petre si zaharia cred ca au fost in teren la cererea lu becaliotu' , daca e asa imi pare rau pentru Hagi, daca nu e asa sper ca Hagi sa se trezeasca si sa nu-i mai tot bage atata.
nesu ok
rada ok
Radoi ok
zapata ok
badoi si bulanel sunt echipa noastra de atletism, schemele lor (dau mingea pe langa fundas, fug de manc pamantu si cand ajung la marginea careului o bubuie in careu) se pot citi de pe luna.
Steaua a jucat fotbal abia de prin minutu 60 ... si asta pentru cateva minute.
Jucam jalnic pentru o echipa ce vrea sa treaca de grupele CL (daca ajungem in CL ....).
Tare ma tem ca Hagi nu este lasat de jijicali sa faca echipa cum trebuie si tare sper ca el stie ca jucatorii aia la care ma refer is pasta .. daca nu stie asta ... vai de mama noastra.
ah era sa uit de lovinel ... joaca la Steaua ? doamne feri'
Forza Steaua !!!
Plusuri:Bicfalvi,Plesan,Zapata,Nicolita,Rada poate chiar badoi,nesu.
Minusuri:Dica,Neaga,Radoi,Lovin-OV.Petre(pentru a cata oara),Croitoru,Zaharia.
dupa parerea mea jucatorii meciului:bicfalvi(gol),Plesan(omniprezent-recuperare,constructie),Zapata(siguranta)
Parerile mele la cald:
1. Mare castig pentru echipa aducerea lui Plesan, a fost peste tot pe teren, pacat ca in meciul asta n-a prea avut cu cine juca, Dica si Neaga la pamant
2. Zapata e mare portar, iar ne-a scos din rahat
3. Hagi isi strica imaginea intrand pe teren sa-i dea o palma in cap lui Silvasean, cazut la pamant, indiferent daca simula sau nu
4. Bicfalvi trebuie sa fie titular de drept
5. Vochin a fost gretos in comentarii, zeflemitor si superior, mai tendentios in comentarii decat antistelistii cunoscuti
6. Mai e mult pana departe
Haide Steaua!
Tot ce conteaza e ca am batut, ocazii am avut destule , nu poate sa zica nimeni ca nu am avut ocazii.Lupta Steaua !
ba, voi vorbiti de plesan, dar baiatul asta s-a daruit... da pe Dica nu l-a vazut nimeni? in afara de sutul acela din voleu, ce a facut? absolut nimic, toate pasele lui au fost gresite...Lovin a recuperat cateva mingi...si va mai legati de Croitoru; pai ce a facut Neaga? absolut nimic. la Steaua e nevoie de un mijlocas stanga urgent, oricat de multi mijlocasi ar avea Hagi, e nevoie de un stangaci. si la Radoi nu a fost fault, s-a dezechilibrat si a dat pe langa minge, nu ati vazut ce repede si'a cerut scuze pentru intrare??
Eric Bicfalvi merita toate felicitarile. La 19 ani sa marchezi un asemenea gol, mai rar.
Zapata merita felicitat pentru iesirea aceea unu la unu cu palimaru, a plonjat superb si fara fault.Sper sa avem in sfarsit un portar care sa ne ajute.
ORICUM SUNTEM IN CONTINUARE PE PRIMUL LOC, asa ca FORTA Steaua!!!
Plusuri:Bicfalvi,Plesan,Zapata,Nicolita,Rada poate chiar badoi,nesu.Minusuri:Dica,Neaga,Radoi,Lovin-OV.Petre(pentru a cata oara),Croitoru,Zaharia.
dupa parerea mea jucatorii meciului:bicfalvi(gol),Plesan(omniprezent-recuperare,constructie),Zapata(siguranta)
Si dak ma iau dupa rezultatele votului,jucatorii meciuluio sunt in ordine:bicfalvi,Zapata si plesan. steagsimplu
pentru baietii din strainatate care spun ca nu vad meciul Stelei:
daca aveti rude in tara(si sigur aveti), rugati-i frumos sa faca un abonament la digi TV, dolce TV, max TV,...whatever, si sa va trimita receiver-ul acolo unde sunteti acum( vorbesc de europa).
Si asa vedeti toate canalele TV (wc) din Romania.
daca nu ar fi fotbalul dracu se uita la programele din Romania...
norocul lor e ca arata fotbal in draci
si uite asa nu mai tipati ca nu vedeti meciurile Stelei
noroc
HAI Steaua
P.S.
mama ce gol a dat pustiu asta
Observ comentarii care mai de care...atat subiective cat si obiective, dar si hilare. In ultimele minute Steaua era doar o simpla echipa de fotbal, jucatorii de la mijloc si atacantii se loveau unii de altii, nimeni nu mai stia care si unde joaca, niciunul nu mai stia unde ii este locul. Doar 2 lucuri bune pot fi spuse dupa acest meci.... cele 3 puncte si jocul pozitiv al lui Plesan si Bicfalvi....si atat! La puncte negative....sunt destule....sper sa se remedieze....
Timpul le va rezolva pe toate...
Parerile mele la cald:1. Mare castig pentru echipa aducerea lui Plesan, a fost peste tot pe teren, pacat ca in meciul asta n-a prea avut cu cine juca, Dica si Neaga la pamant
2. Zapata e mare portar, iar ne-a scos din rahat
3. Hagi isi strica imaginea intrand pe teren sa-i dea o palma in cap lui Silvasean, cazut la pamant, indiferent daca simula sau nu
4. Bicfalvi trebuie sa fie titular de drept
5. Vochin a fost gretos in comentarii, zeflemitor si superior, mai tendentios in comentarii decat antistelistii cunoscuti
6. Mai e mult pana departe
Haide Steaua!
100% de acord cu tine
Vreau sa zic un singur lucru.Eric Bicfalvi este ingurul care vad ca incepe sa poarte cu mandrie tricoul lui Lacatus.Asa ca sper ca ce scriu acum sa se adevereasca peste ceva timp.
OLD NUMBER 7 IS BACK.
ERIC BICFALVI
ªi Ochiroșii l-ar fi purtat cu aceeași mândrie. Sunt sigur. ªi Bãnel acum 2 ani.
Din câte am citit cred cã seamãnã cu Tudorel Stoica la joc.
YOUNG NUMBER 7 IS BACK.
Sa-mi bag **** in ***** astora care au cate 2-3 posturi si il fac pe Hagi mizerie. Mars in **** mea de cacatei frustrati !
Daca numarul mic de posturi inseamna frustrare, atunci ce inseamna limbajul asta de behemot ?....ar trebui sa-ti pui tu direct *************** sa nu mai intre auto corectura. Hai, inapoi la scoala, acum cat mai ai timp.
Succese.
Bun Plesan, e un castig clar, numai sa joace asa in toate meciurile.
Bun si Bicfalvi, de-abia intrase si era deja in careul molovenilor cu mingea la picior. Golul a fost superb.
Rau Neaga, rau Dica, rau Badoi.
Zaharia s-ar putea sa nu fie o solutie.
Observ comentarii care mai de care...atat subiective cat si obiective, dar si hilare. In ultimele minute Steaua era doar o simpla echipa de fotbal, jucatorii de la mijloc si atacantii se loveau unii de altii, nimeni nu mai stia care si unde joaca, niciunul nu mai stia unde ii este locul. Doar 2 lucuri bune pot fi spuse dupa acest meci.... cele 3 puncte si jocul pozitiv al lui Plesan si Bicfalvi....si atat! La puncte negative....sunt destule....sper sa se remedieze....Timpul le va rezolva pe toate...
Ai dreptate , dar tinand cont ca s-au facut cateva modificari dupa meciul cu Zaglebie ( mai exact 4 ) ... totusi am avut cateva ocazii, nu poti spune ca Steaua nu a jucat nimic.Ocazii am avut dar se vede ca ne lipseste un varf autentic...Dica , Neaga si zaharia nu prea au jucat azi...mie cel mai mult mi-a placut Plesan si Eric , al carui sut tin sa precizez ca a fost superb.De multi ani nu am mai vazut un sut ca acela la Steaua... fularsteau2