FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi 1 - 0

«12345618»
adris11.08.2007 19:36

Joc de 2 lei si 10 bani...Hagi..varza ca antrenor si ca om,din pacate...RUSINE!

alexblaja11.08.2007 19:36
unde vezi tu meciul? si eu ma chinui pe afara...te rog, spune-mi!

acuma nu-l mai vad nicaieri :) a murit iar sopcastul....deci rojadirecta.com, iti trebuie mirobolantul program sopcast, pe care-l iei de pe net, dupa o cautare prealabila pe google si...sper ca ai o conexiune mai buna ca a mea :) Succes!

@steauaforever33

merci de pont, o sa-l incerc, dar pe 26 ma intorc in patrie, asa ca n-o sa mai fie probleme :)

zamainmenu11.08.2007 19:37

Noi am jucat din min. 1 in 10 oameni. Dica e mana moarta.

colaps11.08.2007 19:37

atitud, du-te pe rojadirecta.com, sau pe myp2p.eu

pe rojadirecta (la descargar programas) iti dau indicatii cum sa instalezi programele cu care poti vedea meciuri online, sopcastul e la putere

radutheodor11.08.2007 19:37
Cand am folosit cuvantul siguranta m am referit la faptul ca jucatorii nu pareau stresati si pareau siguri pe cea ce fac. Ca acum suntem in minutul in care suntem si nu am dat gol, asta e. Comentariul meu a fost facut in comparatie cu meciurile noastre recente cand am fost jalnici. Nu am ridicat deloc in slavi jocul nostru din prima repriza. Si uite Hagi a compensat miscarea gresita facuta cu Lovin prin golul dat de noul numar 7 care sper sa confirme. Gol d eantologie!!!

FOrza Steaua!!!!

Oricum comentatorii mor de ciuda ca luam iar 3 puncte, sa le dam la ****. Iar Bicfalvi trebuie jucat din primul minut CLAR. Este 10 clase peste Plesan + Lovin + Ov Petre la un loc. Si are si doar 18 ani ...

greenyes11.08.2007 19:39
acuma nu-l mai vad nicaieri :) a murit iar sopcastul....deci rojadirecta.com, iti trebuie mirobolantul program sopcast, pe care-l iei de pe net, dupa o cautare prealabila pe google si...sper ca ai o conexiune mai buna ca a mea :) Succes!

@steauaforever33

merci de pont, o sa-l incerc, dar pe 26 ma intorc in patrie, asa ca n-o sa mai fie probleme :)

Conteaza mult calitatea netului. Eu nu am avut probleme, bine netul din Belgia nu se compara cu cel de la noi, vad meciul in sala de calculatoare din departamentul meu :).

Steauaforever3311.08.2007 19:40
unde vezi tu meciul? si eu ma chinui pe afara...te rog, spune-mi!

incearca www.romsatnet.com cu abonament

sunchaser11.08.2007 19:41
adica? explica-te! i-am inghesuit toata repriza si golul plutea in aer...unde vezi norocul?

Unde i-am inghesuit frate ca am avut 2 suturi pe poarta tot meciul. I-a ametit Hagi pe toti :Nicolita ba pe stanga ba pe drepata ba fundas ba mijlocas ( cel mai bine i-ar sta rezerva) . Neaga ba varf impins ba extrema ba mijlocas dreapta. Croitoru la fel. Noroc cu sutul asta offf

optarul11.08.2007 19:41

recunoasteti ca arbitrajul a ffost penibil!

radutheodor11.08.2007 19:42
recunoasteti ca arbitrajul a ffost penibil!

Adica? Detaliaza prietene ...

sunchaser11.08.2007 19:43
adica? explica-te! i-am inghesuit toata repriza si golul plutea in aer...unde vezi norocul?

si inca ceva 2 cartonase rosii nedate Radoi si plesan (2 galbene absolut clare)

dr.adrian911.08.2007 19:44

ce dracu plamani are Banel asta

choli11.08.2007 19:44
Joc de 2 lei si 10 bani...Hagi..varza ca antrenor si ca om,din pacate...RUSINE!

adica???????????????

MALDINI_STEAUA11.08.2007 19:44

Ba unde plm vedeti ma voi rosu la Radoi cand ala intra cu capu la inaintare si Radoi lufteaza ??????

Astristul11.08.2007 19:44

Cine e pe primul loc?

Cine e pe primul loc?

Steaua eee, Steaua eee....

Pentru inca o saptamana cel putin! :tongue:

Un joc foarte bun care se putea termina cu un scor mai mare, dar bine ca s-a terminat asa!

FORZA Steaua !!! steag2

choli11.08.2007 19:46

la Radoi nu poate fii vb. de intentie.......la Plesan nu a fost fault!

Sau daca a fost in nici un caz de galben

Astristul11.08.2007 19:47

Am impresia ca s-au inregistrat cam repede niste anti-stelisti pe forum. Ce baieti, va doare ca Steaua e pe primul loc???

zloty11.08.2007 19:48
Ba unde plm vedeti ma voi rosu la Radoi cand ala intra cu capu la inaintare si Radoi lufteaza ??????

amice unde ai vzt tu ca ala sa aplecat , intzeleg si eu sa luftezi da sa ajungi cu picioru la 1 80 in aer e deja balet k1 ce vrei tu numai fotbal nu e.

fff bucuros pentru eric bicfalvi asea se joaca daca vrei sa fi titular

action11.08.2007 19:48

bine Eric ! Tine-o tot asa !

Ciprians11.08.2007 19:48

Daca stateam dupa "vedete" nu dadeam gol nici pana duminica dimineata.

Cat spuneati ca mai trebuie sa avem rabdare cu "stilul Hagi" ?

Bravo Eric. Talent, tupeu, Constanta si o reusita ca asta venita la momentul potrivit poate naste un super jucator. Sa fie asa !

Sper ca Eric sa fie titular si sa nu-i mai vad in teren pe Stan si Bran asa cum cineva aici le spunea lui Lovin Si Ovideu' Petre. fularsteaua2

Brigante11.08.2007 19:50

Sa-mi bag **** in ***** astora care au cate 2-3 posturi si il fac pe Hagi mizerie. Mars in **** mea de cacatei frustrati !

ELLYY11.08.2007 19:50

steag2 Forza Steaua!!!!!!!!!!!

vasyy11.08.2007 19:50

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL STEAUAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICITARI! BASESCU I NASUL CAINILOR fular-campionii

mikutu11.08.2007 19:51

se dau cam usor conturi pe site-ul stelistilor . macar aici as vrea sa stau la adapost de hamaituri si croncaneli. o repriza a doua foarte buna , cu plesan in verva si un sut de generic CL . PANA LA URMA Hagi STIE SA FACA SCHIMBARI , NU ??????????

endorama11.08.2007 19:51

Aspecte pozitive dupa acest meci:

1. Pleasan: atat prin valoare cat si prin devotament - sper sa continue tot asa.

2. Bicfalvi: gol superb si cateva interventii bune in cele 15 minute cat a jucat. poate fi o solutie viabila in locul parasutelor de Lovin si Ov. Petre

3. jocul a avut mai multa consistenta, desi e adevarat ca la asta a contribuit si maniera extrem de defenisiva de a aborda jocul a iesenilor

Aspecte negative:

1. Dica: ineficient si cam dezordonat, aparea pe tot terenul - ma intreb daca asta a fost indicatia lui Hagi sau alegerea lui Dica. in plus, spre sfarsit a dat cateva pase absolut aiurea.

2. nu aveam atac: Dica si Neaga au parut mai mult mijlocasi, Zaharia nu prea are valoare de Steaua

3. a durat tare mult pana sa dam golul... am dominat dar din nou, fara mari ocazii de gol

4. interventia lui Radoi: cum mai ziceam, daca l-ar fi nimerit pe iesean, Palimaru ar fi fost primul roman pe Luna....

5. schimbarea Ov. Petre - Lovin... ce sens are?? nu mai vreau sa-l vad pe Lovin in echipa Stelei...

«12345618»