Radoi la faza respectiva a vrut sa bubuie mingea dar a dat pe langa ea si din nefericire pentru iesean in fata lui. Radoi nu avea cum sa sa si opresca piciorul asta e clar. Daca altadata putea fi acuzat de ceva cum chiar nu este cazul.
Legat de joc, se vede o schimbare in bine. Nicolita cu tot respectul pentru vointa lui dar daca vointa este amsura valorii in fotbalul nostru atunci Liga mica e cea mai tare Liga din lume, ca de, toti vor. Ca fundas cred ca iar sta cel mai bine dar daca e sa l compar cu Ogararu iar nu cade bine.
Nesu s a miscat bine, desi cam aceasi buba cu centrarile, are o bila alba din care putea iesi un super gol.
Ce am remarcat e siguranta pe care o emana baietii, desi nu au marcat. Golul e "pe vine". Cu Ochirosii in teren cred ca am juca si mai bine. Oricum haosul din meciurile anteriaore nu mai este prezent in jocul nostru. Cred ca au jucat dubla din Liga sub o presiune artificial creata care si a pus amprenta asupra echipei.
Forza Steaua!!!!
Bai frate greeneyes, sa mor io daca tu nu te uiti la alt meci. Deci sa-ti explic: sunt jucatori care intra prin alunecare, cu piciorul sus, rateaza mingea si se opresc pe tibia adversarului: aia iau rosu direct. In fotbal trebuie sa-ti calculezi de asa natura degajarile si lufturile incat crampoanele tale sa nu sfarseasca pe fatza adversarului. Faultul a fost de rosu, noroc ca am scapt, si nu mai macani atat (la fel cum si Croitoru trebuia sa primeasca al doilea galben cu Zaglebie cand a prins mingea in mana).
Revenind la jocul ala din ce in ce mai bun al nostru ... detaliaza, spune-mi ce anume e bun? Ca ratam toate centrarile si le dam in spatele portii? Ca dam pasele in spatele omului si nu in fata lui? Siguranta asta la ce se refera? La faptul ca jucam cu o candidata la retrogradare in Ghencea si trebuia sa avem deja 5-0? Asta era vointa voastra acum juma de an, cu Oli antrenor ... ca dom'le, daca nici pe Iasi nu-i mai batem cu 5-0 in Ghencea si nu facem spectacol, atunci pe cine? Hai astept sa-mi spui ca sunt un infect anti-stelist care agita apele pe aici si nu se pricepe la fotbal, ca alte fraze n-ai in tine ...
P.S.: mama i-a innodat Palimaru ala pe ai nostri ... noroc cu Zapata ...