FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi 1 - 0

«1234518»
radutheodor11.08.2007 19:12
Radoi la faza respectiva a vrut sa bubuie mingea dar a dat pe langa ea si din nefericire pentru iesean in fata lui. Radoi nu avea cum sa sa si opresca piciorul asta e clar. Daca altadata putea fi acuzat de ceva cum chiar nu este cazul.

Legat de joc, se vede o schimbare in bine. Nicolita cu tot respectul pentru vointa lui dar daca vointa este amsura valorii in fotbalul nostru atunci Liga mica e cea mai tare Liga din lume, ca de, toti vor. Ca fundas cred ca iar sta cel mai bine dar daca e sa l compar cu Ogararu iar nu cade bine.

Nesu s a miscat bine, desi cam aceasi buba cu centrarile, are o bila alba din care putea iesi un super gol.

Ce am remarcat e siguranta pe care o emana baietii, desi nu au marcat. Golul e "pe vine". Cu Ochirosii in teren cred ca am juca si mai bine. Oricum haosul din meciurile anteriaore nu mai este prezent in jocul nostru. Cred ca au jucat dubla din Liga sub o presiune artificial creata care si a pus amprenta asupra echipei.

Forza Steaua!!!!

Bai frate greeneyes, sa mor io daca tu nu te uiti la alt meci. Deci sa-ti explic: sunt jucatori care intra prin alunecare, cu piciorul sus, rateaza mingea si se opresc pe tibia adversarului: aia iau rosu direct. In fotbal trebuie sa-ti calculezi de asa natura degajarile si lufturile incat crampoanele tale sa nu sfarseasca pe fatza adversarului. Faultul a fost de rosu, noroc ca am scapt, si nu mai macani atat (la fel cum si Croitoru trebuia sa primeasca al doilea galben cu Zaglebie cand a prins mingea in mana).

Revenind la jocul ala din ce in ce mai bun al nostru ... detaliaza, spune-mi ce anume e bun? Ca ratam toate centrarile si le dam in spatele portii? Ca dam pasele in spatele omului si nu in fata lui? Siguranta asta la ce se refera? La faptul ca jucam cu o candidata la retrogradare in Ghencea si trebuia sa avem deja 5-0? Asta era vointa voastra acum juma de an, cu Oli antrenor ... ca dom'le, daca nici pe Iasi nu-i mai batem cu 5-0 in Ghencea si nu facem spectacol, atunci pe cine? Hai astept sa-mi spui ca sunt un infect anti-stelist care agita apele pe aici si nu se pricepe la fotbal, ca alte fraze n-ai in tine ...

P.S.: mama i-a innodat Palimaru ala pe ai nostri ... noroc cu Zapata ...

White_R11.08.2007 19:14

Castiga azi Steaua chiar daca comentatoru va fi trist

radutheodor11.08.2007 19:19
Castiga azi Steaua chiar daca comentatoru va fi trist

Comentatorii astia sunt tristi rau de tot ... si ce mai hamaia cainele ala aseara la Ceahlaul - Dinamo ... urla la golurile lu Dinamo de zici ca luau Champions League ...

zamainmenu11.08.2007 19:19

Adevarul este ca suntem populari, Steaua e un brand care se vinde bine, DAR valoarea noastra e mult sub popularitate. Aceasta-i relitatea, din pacate. Ne scremem acasa cu Poli Iasi, iar cele mai mari ocazii, pana in min. 70, le-au avut tot moldovenii - o bara si o interventie de unu la unu a lui Zapata.

MALDINI_STEAUA11.08.2007 19:21

Hai ma dam si noi un gol sau ce facem? :(

alexblaja11.08.2007 19:23

Mda...sopcastul merge din 3 in 14, la radio meciul nu este transmis, desi este in program, pe ligaonline nu merge intrucat "momentan partidele transmise de antena 1 si tvr nu se transmit, ne cerem scuze pentru inconveniente". Asta este....ne uitam la comentariul text!HAI Steaua!

c.ronaldo1711.08.2007 19:24

Popa, ai bagat autobaza in poarta mah?

dr.adrian911.08.2007 19:25

Steaua castiga cu 2-0

dr.adrian911.08.2007 19:26
Mda...sopcastul merge din 3 in 14, la radio meciul nu este transmis, desi este in program, pe ligaonline nu merge intrucat "momentan partidele transmise de antena 1 si tvr nu se transmit, ne cerem scuze pentru inconveniente". Asta este....ne uitam la comentariul text!HAI Steaua!

la mine merge sopcast foarte bine

White_R11.08.2007 19:28

A dat Hagi golu ?:)

MALDINI_STEAUA11.08.2007 19:29

Traiasca mama ce sut a dat ERIC :D

radutheodor11.08.2007 19:29

Tz tz tz tz DOAMNEEEEE MOOOORRR ... cum sa castigi ma cand ii ai in teren pe Lovin, Croitoru, Nesu si Plesan? CUM !?

Din pacate, DIN PACATE SPUN se vede ca am stat la mana norocului si nu a "intelepciunii antrenorului" si din pacate se vede ca jucam din ce in ce mai prost, desi Hagi a avut parte de:

1. popularitate si sprijinul publicului

2. Pedrazzini in spate

3. 14 transferuri

4. Un stadion Ghenecea impecabil, cu un gazon impecabil

5. Un inceput de campionatu super usor, cu 3 candidate la retrogradare: Ceahlaul, Farul si Poli Iasi.

6. O tragere la sorti de-a dreptul comica ...

DAR GOOO GOLGOL GOLGOLGOLGOLGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Steaua

Bravo frate, sa joace in mama masii cu Bicfalvi din minutu 1, nu cu Plesan si Lovin, petardele petardelor ...

Bai ce jucator e BICFALVI ASTA ... nou Lacatus bagamiash ... si il bagam in min 80 ... of of of

alexblaja11.08.2007 19:29

la mine sopcastu e in min 78

bicfalvi inca n-a dat gol :)

edit dupa ceva timp, cand sopcastul lui alexblaja ajunge si el in minutul 79

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

dr.adrian911.08.2007 19:30

ce goooooooooooll bagamias

mikutu11.08.2007 19:30

ce sut !!!

c.ronaldo1711.08.2007 19:30

Ce boaba le'a dat Bicfalvi.

Si rosu pentru Ieseni... valeu... moara Popicu...

Sa bata Eric lovitura libera...

aditud11.08.2007 19:31

gooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bravo, BICFALVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S-a facut dreptate!

colaps11.08.2007 19:32

ce gooooool!! sopcastul e in intarziere, dar a fost ceva de groaaazaaaaaaa..... ce rusine atitudinea iesenilor, nu au dat mingea afata minute bune cat au avut-o, apoi au avut pretentia sa o dam noi,... patetici, si ei, si nenorocitii de comentatori, niste ofticatzi, niste penibili...

ce mai conteaza, cred ca am speriat toti vecinii... goooooooooool, copilul asta e fenomenal....

sunchaser11.08.2007 19:32

Doamne cat noroc avem...

aditud11.08.2007 19:32

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

unde vezi tu meciul? si eu ma chinui pe afara...te rog, spune-mi!

ANTIgigi11.08.2007 19:33

Aveti careva cunostinta despre cat costa o reluare...o simpla reluare la super postul Antena 1,2,3,4,5 ?

zamainmenu11.08.2007 19:34

Daca jucam in continuare asa, n-avem prea multe sanse cu CFR, Poli,Rapid, Dinamo. Iar gestul lui Hagi de a se repezi nervos la banca moldovenilor sa le reproseze indiferent ce, este impardonabil.

greenyes11.08.2007 19:34
Bai frate greeneyes, sa mor io daca tu nu te uiti la alt meci. Deci sa-ti explic: sunt jucatori care intra prin alunecare, cu piciorul sus, rateaza mingea si se opresc pe tibia adversarului: aia iau rosu direct. In fotbal trebuie sa-ti calculezi de asa natura degajarile si lufturile incat crampoanele tale sa nu sfarseasca pe fatza adversarului. Faultul a fost de rosu, noroc ca am scapt, si nu mai macani atat (la fel cum si Croitoru trebuia sa primeasca al doilea galben cu Zaglebie cand a prins mingea in mana).

Revenind la jocul ala din ce in ce mai bun al nostru ... detaliaza, spune-mi ce anume e bun? Ca ratam toate centrarile si le dam in spatele portii? Ca dam pasele in spatele omului si nu in fata lui? Siguranta asta la ce se refera? La faptul ca jucam cu o candidata la retrogradare in Ghencea si trebuia sa avem deja 5-0? Asta era vointa voastra acum juma de an, cu Oli antrenor ... ca dom'le, daca nici pe Iasi nu-i mai batem cu 5-0 in Ghencea si nu facem spectacol, atunci pe cine? Hai astept sa-mi spui ca sunt un infect anti-stelist care agita apele pe aici si nu se pricepe la fotbal, ca alte fraze n-ai in tine ...

P.S.: mama i-a innodat Palimaru ala pe ai nostri ... noroc cu Zapata ...

Cand am folosit cuvantul siguranta m am referit la faptul ca jucatorii nu pareau stresati si pareau siguri pe cea ce fac. Ca acum suntem in minutul in care suntem si nu am dat gol, asta e. Comentariul meu a fost facut in comparatie cu meciurile noastre recente cand am fost jalnici. Nu am ridicat deloc in slavi jocul nostru din prima repriza. Si uite Hagi a compensat miscarea gresita facuta cu Lovin prin golul dat de noul numar 7 care sper sa confirme. Gol d eantologie!!!

FOrza Steaua!!!!

Steauaforever3311.08.2007 19:34

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

incearca www.romsatnet.com cu abonament

aditud11.08.2007 19:35
Doamne cat noroc avem...

adica? explica-te! i-am inghesuit toata repriza si golul plutea in aer...unde vezi norocul?

«1234518»