Am jucat binisor , dar se putea si mai bine.Si polonezii au jucat bine asa ca nu trebuie sa ne plangem ca am jucat uneori haotic , pentru ca in acele momente Zaglebie era peste noi. Poate la acest capitol echipa trebuie sa lucreze , trebuie sa stie sa reziste in fata unor adversari ce pun presiune.
Zapata: A salvat echipa in 2-3 faze.A avut partea sa de vina la gol, dar nu trebuie improscat cu noroi din cauza asta si comparat cu Carlos. A dirijat bine apararea desi la unele faze fundasii pareau ca nu-l aud.Eu zic ca trebuie lasat sa se acomodeze cu noii colegi si cred ca va fi unul din cei mai buni portari ai Stelei din istoria moderna.
Golansky: Mi se pare ca nici acum nu este la forma maxima. A avut cateva pase catre Banel si am observat ca poate bate foarte lung auturile. A deposedat de cateva ori foarte bine jucatorii adversi si se pare ca are un sut puternic de la distanta. Cred ca va fi un jucator important pentru Steaua in viitor.
Radoi: S-a descurcat bine , a comunicat bine cu Zapata. A dirijat jocul bine desi cateodata nu s-a inteles ba cu Rada, ba cu P. Marin. A jucat cam mult cu picioarele pe sus sau pe tibiile ori gleznele atacantilor adversi. Dar in rest mie mi s-a parut ca a jucat destul de bine.
Rada: Nu s-a integrat inca perfect in echipa. In seara asta a jucat destul de bine. A respins de cateva ori mingia foarte bine, si s-a achitat de treaba care trebuia sa o faca. Mi se pare foarte bun faptul ca este un fundas central de picior stang.Nu cred ca am mai avut de mult unul.
P. Marin : Nu prea a jucat bine.Cred ca a fost "buba" din aparare. A sarit de cateva ori pe sub mingie si i-a lasat prea mult pe adversari sa centreze de pe partea sa.Sa speram ca isi va reveni.
Nicolita: Mie mi s-a parut a fi omul meciului. A alergat foarte mult . A avut si cateva centrari mai proaste dar s-a descurcat foarte bine pe partea pe care a jucat. A dat un gol pe care cred ca nici prin cap nu-i trecea sa-l inscrie (in fotbalul mare nu faci nimic daca nu ai si noroc). Mi se pare mie sau isi revine pe zice trece?
Ov. Petre: Nu a jucat cine stie ce , desi golul al doilea a fost un sfert al lui, un sfert a lui Zaharia si jumate al portarului advers. Nu cred ca ar trebui sa fie titular(si cred ca nici nu va fi).
Lovin: In afara acelui sut anemic de dinaintea sutului lui Ov. Petre nu a facut mai nimic.Cand dadea cu capul in mingie ziceai ca are capul in colturi. Sarea din el mingia ca din coltul mesei. Alerga ca un fraier pe langa mingie.
Croitoru: Nu e partea lui partea stanga. Nu le are acolo. In rest mi se pare cel mai tehnic din echipa. A avut cateva driblinguri dar mai mult de atat nu a facut. Sa speram ca va juca mai bine.
Dica: Sters. A fost pus probabil in spatele lui Neaga dar nu s-a descurcat deloc. A alergat mult si inutil. L-am vazut la un moment dat facand un sprint in aprare sa deposedeze prin alunecare. Nu prea a primit nici pase. Este un jucator foarte bun si va reveni la forma de anul trecut cu siguranta.
Neaga: Si el ca si Dica a alergat inapoi . Cand nu alerga Dica , alerga el si cand alerga el nu alerga Dica. A ratat din nou destule ocazii. Trebuie sa mai lucreze la finalizare si la centrari. Centra spre Banel sau spre Croitoru de parca acestia aveau 2 metrii 20.
Zaharia: A dat golul in rest nu prea a avut ce face. A jucat putin pentru a mai face si alte faze interesante.
Badoi: Ca si Zaharia a jucat putin si nu s-a vazut pe teren.
Bicfalvi: In cele 2-3 minute care le-a jucat nici nu stiu daca a atins mingia.
Hagi: A fost prea fricos si cred ca s-a luat dupa GG in alcatuirea formatiei. A jucat cum a spus "seful cel mare", la 0-0. Dar nu i-a iesit:) . Trebuia sa nu joace cu doi inchzatori. Nici baietii nu l-au ajutat prea mult in tactica pe care a abordat-o. Nu au stiut sa faca ce le-a spus Hagi. In fotbal rezultatul este mai important decat jocul,dar bineinteles ca suporterii vor ca si jocul si scorul sa fie impresionant.De multe ori nu se paote acest lucru.Ori joci bine dar rezultatul favorabil nu apare , ori joci prost si castigi. Decat Olaroiu eu zic ca mai bine este cu Hagi pe banca.