FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Zaglebie Lubin 2 - 1

«1456789»
Bobby_Ultras08.08.2007 21:09

Cel mai bun jucator a fost cel de-al 12-lea: GALERIA Stelei. Cei care au fost la meci au fost superbi. Sper ca Steaua sa joace si mai bine odata ce toti cei accidentati or sa isi revina, iar actualii jucatori sa sa fie sanatosi, cu ajutorul lui Dumnezeu. Chiar daca am castigat acest meci, eu tot cred ca Steaua ar trebui sa joace cu Zaharia in teren, cu Dica si Neaga in spatele lui (sunt jucatori care se aseamana ca stil), cu un mijlocas la inchidere si 2 laterali, parerea mea. oricum, FORZA ROS - ALBASTRII!!!

Heart_For_Steaua08.08.2007 21:09

Am jucat binisor , dar se putea si mai bine.Si polonezii au jucat bine asa ca nu trebuie sa ne plangem ca am jucat uneori haotic , pentru ca in acele momente Zaglebie era peste noi. Poate la acest capitol echipa trebuie sa lucreze , trebuie sa stie sa reziste in fata unor adversari ce pun presiune.

Zapata: A salvat echipa in 2-3 faze.A avut partea sa de vina la gol, dar nu trebuie improscat cu noroi din cauza asta si comparat cu Carlos. A dirijat bine apararea desi la unele faze fundasii pareau ca nu-l aud.Eu zic ca trebuie lasat sa se acomodeze cu noii colegi si cred ca va fi unul din cei mai buni portari ai Stelei din istoria moderna.

Golansky: Mi se pare ca nici acum nu este la forma maxima. A avut cateva pase catre Banel si am observat ca poate bate foarte lung auturile. A deposedat de cateva ori foarte bine jucatorii adversi si se pare ca are un sut puternic de la distanta. Cred ca va fi un jucator important pentru Steaua in viitor.

Radoi: S-a descurcat bine , a comunicat bine cu Zapata. A dirijat jocul bine desi cateodata nu s-a inteles ba cu Rada, ba cu P. Marin. A jucat cam mult cu picioarele pe sus sau pe tibiile ori gleznele atacantilor adversi. Dar in rest mie mi s-a parut ca a jucat destul de bine.

Rada: Nu s-a integrat inca perfect in echipa. In seara asta a jucat destul de bine. A respins de cateva ori mingia foarte bine, si s-a achitat de treaba care trebuia sa o faca. Mi se pare foarte bun faptul ca este un fundas central de picior stang.Nu cred ca am mai avut de mult unul.

P. Marin : Nu prea a jucat bine.Cred ca a fost "buba" din aparare. A sarit de cateva ori pe sub mingie si i-a lasat prea mult pe adversari sa centreze de pe partea sa.Sa speram ca isi va reveni.

Nicolita: Mie mi s-a parut a fi omul meciului. A alergat foarte mult . A avut si cateva centrari mai proaste dar s-a descurcat foarte bine pe partea pe care a jucat. A dat un gol pe care cred ca nici prin cap nu-i trecea sa-l inscrie (in fotbalul mare nu faci nimic daca nu ai si noroc). Mi se pare mie sau isi revine pe zice trece?

Ov. Petre: Nu a jucat cine stie ce , desi golul al doilea a fost un sfert al lui, un sfert a lui Zaharia si jumate al portarului advers. Nu cred ca ar trebui sa fie titular(si cred ca nici nu va fi).

Lovin: In afara acelui sut anemic de dinaintea sutului lui Ov. Petre nu a facut mai nimic.Cand dadea cu capul in mingie ziceai ca are capul in colturi. Sarea din el mingia ca din coltul mesei. Alerga ca un fraier pe langa mingie.

Croitoru: Nu e partea lui partea stanga. Nu le are acolo. In rest mi se pare cel mai tehnic din echipa. A avut cateva driblinguri dar mai mult de atat nu a facut. Sa speram ca va juca mai bine.

Dica: Sters. A fost pus probabil in spatele lui Neaga dar nu s-a descurcat deloc. A alergat mult si inutil. L-am vazut la un moment dat facand un sprint in aprare sa deposedeze prin alunecare. Nu prea a primit nici pase. Este un jucator foarte bun si va reveni la forma de anul trecut cu siguranta.

Neaga: Si el ca si Dica a alergat inapoi . Cand nu alerga Dica , alerga el si cand alerga el nu alerga Dica. A ratat din nou destule ocazii. Trebuie sa mai lucreze la finalizare si la centrari. Centra spre Banel sau spre Croitoru de parca acestia aveau 2 metrii 20.

Zaharia: A dat golul in rest nu prea a avut ce face. A jucat putin pentru a mai face si alte faze interesante.

Badoi: Ca si Zaharia a jucat putin si nu s-a vazut pe teren.

Bicfalvi: In cele 2-3 minute care le-a jucat nici nu stiu daca a atins mingia.

Hagi: A fost prea fricos si cred ca s-a luat dupa GG in alcatuirea formatiei. A jucat cum a spus "seful cel mare", la 0-0. Dar nu i-a iesit:) . Trebuia sa nu joace cu doi inchzatori. Nici baietii nu l-au ajutat prea mult in tactica pe care a abordat-o. Nu au stiut sa faca ce le-a spus Hagi. In fotbal rezultatul este mai important decat jocul,dar bineinteles ca suporterii vor ca si jocul si scorul sa fie impresionant.De multe ori nu se paote acest lucru.Ori joci bine dar rezultatul favorabil nu apare , ori joci prost si castigi. Decat Olaroiu eu zic ca mai bine este cu Hagi pe banca.

ThereauRistul08.08.2007 21:22

declaratie Ion craciunescu:"a fost fault la Zapata!" deci dragi prieteni sa fim seriosi toata lumea a vazut faultul...pentru prima data mi-a placut atitudinea lui Jiji care si-a laudat jucatorii si mai ales pe zapata...una peste alta rufay e un portar bun si trebuie felicitat ca si-a revenit repede si ne-a "scos"din doua faze grele...Imi place mult acest Golanski,e un jucator bun de tot si ma intreb unde isi va gasi emeghara locul?..se vede clar ca ne lipseste atacantul de careu ,iar intrarea lui zaharia a lamurit un pic problema asta....sa nu fim suparati pe Neaga,sa nu uitam ca rica joaca pe un post ciudat pentru el...rica nu poate fii niciodata varf impins..sincere felicitari baietilor care au fost la stadion si au incurajat echipa non-stop...surprinzator mi-a placut mult Ovidiu Petre....l-am vazut la "fanatik" pe decebal radulescu de la gsp,care se straduia sa-l invinovateasca pe rufay,si nu prea mai gasea nimic dupa ce craciunescu a intrat in direct...va urma cu siguranta o campanie impotriva portarului columbian...

fcr196908.08.2007 21:22
Vad ca sunt primul care afirm acest lucru : omul meciului - Pawel Golanski. Mi se pare un jucator valoros, sta bine pe picioare, e tehnic si ARE UN SUT PUTERNIC. Zaglebie s-a ferit sa construiasca pe partea lui si mai mereu a jucat pe partea lu Petre Marin care cu toate ca a fost depasit de cateva ori, a facut si el un meci bun. Jocul Stelei iar a suferit si tocmai de aia astept ca Plesan si din cate se pare Herea ( care urmeaza sa fie prezentat azi ) sa fie incercati pe postul de mijlocas central. Avem nevoie de mai mult de un sut pe poarta din partea mijlocasilr nostri.

Eu sper ca odata cu ei jocul nu se va mai baza pe pase lungi si se va construi cu pase scurte asa cum e normal la o echipa de talia Stelei. D-aia nu joaca nimic Dica si Neaga( care sper sa nu intre in gura tribunei din cauza prestatilor de la meciurile acestea de inceput).

Felicitari Hagi pentru rezultat !!!

Cu totii la meciul cu Poli Iasi !!!

sunt de acord cu tine.Si eu l-am vazut pe Golansky unul din cei mai buni oameni de pe teren.

In rest victoriile Stelei de acum imi aduc aminte de turul cateilor de anul trecut :P

Bafta Hagi,dar vrem sa vedem si fotbal !

Forza Steaua :D

amarel08.08.2007 21:22

Nu-mi amintesc sa fi jucat Steaua atat de prost si de urat !! stiu, stiu, ,, rezultatul conteaza ,da parca nici in halul asta,....la mijlocul terenului ,am fost nuli !!!daca mai apare si plesan........gata, putem pune steagul in berna !! Plesan asta are un joc bun si 5 in care e doar o umbra !!! o sa avem de castigat .....un nou Gigel Coman !!!!

vanfootball08.08.2007 21:24
La golul nostru imi pare ca a cam fost off-side la Ovidiu Petre, nu a atins mingea dar e evident ca a vrut s-o joace. In reluarea din lateral s-a vazut bine, poate ma insel, n-au dat-o decat o data.

E rezumatul pe sport.ro. Nu e nici urma de ofsaid.

PS: Si eu am avut dubii in timpul meciului.

eddie the 'ead08.08.2007 21:31
La 0-1 se fluiera greseala de arbitraj, nu altceva. Zapata era pe jos, faultat in careul de 6m, si ala valida golul. Nu s-a fluierat echipa nici o secunda.

nu m-am referit la faza golului, la care si mie mi s-a parut fault si continui sa nu inteleg reactia idiotilor de la Pro TV, ci la fluieraturile din minutele urmatoare, la adresa paselor gresite, a mingiilor pierdute etc. poate ca am auzit eu aiurea din fara TV-ului. Nu mai zic ca Lovin si Ov. Petre au fost fluierati la orice minge pierduta, ca imi pun in cap diversi... Asta nu inseamna ca ii apreciez pe cei doi in mod deosebit. :)

radusor08.08.2007 21:42

Nicolita..Banel Nicolita..Omu meciului, erou Stelei, jucatorul indispensabil al lui Hagi, vedeta serii.

Zapata...continua greselile portarilor

DOAMNE!!! Ce comentatori avem!! Deci baietii astia l'au lins atata in fund pe Nicolita, de s'a albit! Banel, credeti'ma, nu a facut nimic bun in afara golului.NIMIC! L'am urmarit special, dupa ce l'au laudatat astia prima oara.Fiecare minge a fost pierduta.Mai grav este ca vad ca are a 2a medie a notelor in opinia suporterilor, ceea ce inseamna ca noi chiar avem oi prin curte...

Zapata a fost faultat la golul primit, fault clar, a spus si Craciunescu.Eu ma bucur ca avem portar ca Zapata, mai are de demonstrat totusi cate ceva.

Golanski e super jucator, de fapt avem o super echipa, nu'mi vine sa cred cum nu suntem in stare sa construim klumea si in acelasi timp, nici sa ne aparam. Hagi..unde o vedea el ca echipa merge din ce in ce mai bine? are un noroc chior regele..dar o sa vina un meci in care o sa ne'o lom rau si atunci ii vor pica toate pe cap..acu e totu bine si frumos.

xeres08.08.2007 21:47

Ce zcieti de gestul lui Hagi de la sfrasitul meciului cand alerga dupa jucatori pe teren si ii trimitea sa salute galeria?

Este un mare om si un MARE STELIST !!!

Hagi AI TOT RESPECTUL MEU INDIFERENT DE REZULTATELE PE CARE LE VEI AVEA LA Steaua !!!

istorie_nu_momente08.08.2007 21:49
Am jucat binisor , dar se putea si mai bine.Si polonezii au jucat bine asa ca nu trebuie sa ne plangem ca am jucat uneori haotic , pentru ca in acele momente Zaglebie era peste noi. Poate la acest capitol echipa trebuie sa lucreze , trebuie sa stie sa reziste in fata unor adversari ce pun presiune.

Zapata: A salvat echipa in 2-3 faze.A avut partea sa de vina la gol, dar nu trebuie improscat cu noroi din cauza asta si comparat cu Carlos. A dirijat bine apararea desi la unele faze fundasii pareau ca nu-l aud.Eu zic ca trebuie lasat sa se acomodeze cu noii colegi si cred ca va fi unul din cei mai buni portari ai Stelei din istoria moderna.

Golansky: Mi se pare ca nici acum nu este la forma maxima. A avut cateva pase catre Banel si am observat ca poate bate foarte lung auturile. A deposedat de cateva ori foarte bine jucatorii adversi si se pare ca are un sut puternic de la distanta. Cred ca va fi un jucator important pentru Steaua in viitor.

Radoi: S-a descurcat bine , a comunicat bine cu Zapata. A dirijat jocul bine desi cateodata nu s-a inteles ba cu Rada, ba cu P. Marin. A jucat cam mult cu picioarele pe sus sau pe tibiile ori gleznele atacantilor adversi. Dar in rest mie mi s-a parut ca a jucat destul de bine.

Rada: Nu s-a integrat inca perfect in echipa. In seara asta a jucat destul de bine. A respins de cateva ori mingia foarte bine, si s-a achitat de treaba care trebuia sa o faca. Mi se pare foarte bun faptul ca este un fundas central de picior stang.Nu cred ca am mai avut de mult unul.

P. Marin : Nu prea a jucat bine.Cred ca a fost "buba" din aparare. A sarit de cateva ori pe sub mingie si i-a lasat prea mult pe adversari sa centreze de pe partea sa.Sa speram ca isi va reveni.

Nicolita: Mie mi s-a parut a fi omul meciului. A alergat foarte mult . A avut si cateva centrari mai proaste dar s-a descurcat foarte bine pe partea pe care a jucat. A dat un gol pe care cred ca nici prin cap nu-i trecea sa-l inscrie (in fotbalul mare nu faci nimic daca nu ai si noroc). Mi se pare mie sau isi revine pe zice trece?

Ov. Petre: Nu a jucat cine stie ce , desi golul al doilea a fost un sfert al lui, un sfert a lui Zaharia si jumate al portarului advers. Nu cred ca ar trebui sa fie titular(si cred ca nici nu va fi).

Lovin: In afara acelui sut anemic de dinaintea sutului lui Ov. Petre nu a facut mai nimic.Cand dadea cu capul in mingie ziceai ca are capul in colturi. Sarea din el mingia ca din coltul mesei. Alerga ca un fraier pe langa mingie.

Croitoru: Nu e partea lui partea stanga. Nu le are acolo. In rest mi se pare cel mai tehnic din echipa. A avut cateva driblinguri dar mai mult de atat nu a facut. Sa speram ca va juca mai bine.

Dica: Sters. A fost pus probabil in spatele lui Neaga dar nu s-a descurcat deloc. A alergat mult si inutil. L-am vazut la un moment dat facand un sprint in aprare sa deposedeze prin alunecare. Nu prea a primit nici pase. Este un jucator foarte bun si va reveni la forma de anul trecut cu siguranta.

Neaga: Si el ca si Dica a alergat inapoi . Cand nu alerga Dica , alerga el si cand alerga el nu alerga Dica. A ratat din nou destule ocazii. Trebuie sa mai lucreze la finalizare si la centrari. Centra spre Banel sau spre Croitoru de parca acestia aveau 2 metrii 20.

Zaharia: A dat golul in rest nu prea a avut ce face. A jucat putin pentru a mai face si alte faze interesante.

Badoi: Ca si Zaharia a jucat putin si nu s-a vazut pe teren.

Bicfalvi: In cele 2-3 minute care le-a jucat nici nu stiu daca a atins mingia.

Hagi: A fost prea fricos si cred ca s-a luat dupa GG in alcatuirea formatiei. A jucat cum a spus "seful cel mare", la 0-0. Dar nu i-a iesit:) . Trebuia sa nu joace cu doi inchzatori. Nici baietii nu l-au ajutat prea mult in tactica pe care a abordat-o. Nu au stiut sa faca ce le-a spus Hagi. In fotbal rezultatul este mai important decat jocul,dar bineinteles ca suporterii vor ca si jocul si scorul sa fie impresionant.De multe ori nu se paote acest lucru.Ori joci bine dar rezultatul favorabil nu apare , ori joci prost si castigi. Decat Olaroiu eu zic ca mai bine este cu Hagi pe banca.

fratioare ai fost la meci sau comentezi la ce ai auzit la Pro TV...ca de vazut nu cred ca ai vazut nimic....qm poti zice ca Banel a fost omul meciului cand pierdea orice mingie care ajungea la el si cum poti s zici de Croitoru ca n-a facut mai nimic cand el ne-a scos tot meciul,si din aparare,el era,si la mijloc tot el dirija mingiile....dak ai fost la meci auzeai reactia tribunei la schimbarea lui cand toti credeam ca Hagi a luat'o razna...sa nu mai zic de Ovidiu Petre care cred ca a baut cam mult de ziua lui pentru ca inafara de sutul de la gol(si ala anemic nuj qm de n-a prins'o portaru') a gafat tot meciul si parea ca e un jucator adus din alt sport sa joace fotbal...si Lovin lafel care parca ii era frica sa nu se ia semnu de la nike de pe mingie cand da in ea,dadea in mingie cu o mila de parca era gagicasa si cand ajungea o mingie la el ii tremurau picioarele...cine citeste ce ai scris tu ar putea scoate eroi niste jucatori care mai era nitel si lasau Steaua acasa...cat despre golul lui Nicolita...MARE BULAN era si cazul sa aiba si el noroc odata la cat ghinion a avut pe Bernabeu!cat despre Zapata....RESPECT...e un portar care(parerea mea) osa ne scoata la multe meciuri..nuj ce au vazut baetii de aici dar la gol nu a gresit deloc...a fost fault clar...singurul care a gresit si nu o data impotriva noastra a fost englezul ala in negru de la centru care s-a vazut clar ca nu o vrea pe Steaua in turu 3 si ne-a macinat cu faulturi neacordate si faulturi gratis pentru polonezi!

LUPANU08.08.2007 21:49

Cred ca OFF-TOPIC am filmuletz de vreo 5 minute plus alte 10 filmuletze de la Steaua zaglebie cum fac sa-l uplodez??

st19raul08.08.2007 21:50

cand au fost Lovin si ov.Petre fluierati la fiecare minge pierduta?? poate au fost fluierati din fata televizorului.. oricum Lovin a facut un meci bun adica a tinut destul de bine mijlocul in lipsa lui Radoi..inrest se vede numarul mare de noi veniti

andyro08.08.2007 21:52
Pai ce sa mai zica si Miaus...

...

Deocamdata atat.

Andyro, Tupac, Daffy - aveti legatura.

Multumesc Miaus pentru legatura, proaspat intors de la berea de dupa meci.

Ce am vazut din tribuna, fara reluari si fara a citi (inca) presa :

- problema principala mi s-a parut lipsa atacantului de careu; cel putin in prima repriza, foarte multe centrari in careu au ajuns la ... nimeni.

- a doua varianta ar fi fost patrunderi pe centru, unde Dica si Neaga ar fi trebuit sprijinit de un mijlocas ofensiv, care nu este. Practic, e o ruptura intre cei 6 jucatori defensivi, aripi si Neaga si Dica izolati undeva in careu. Nu stiu daca Plesan va fi solutia, dar se pare ca altceva nu avem.

- nu am inteles de ce Hagi a asteptat atat de mult cu schimbarile.

- nu am revazut faza cu Zapata, la prima vedere nu mi s-a parut fault. Chiar daca a gresit, pana la "sindromul Carlos" mai e cale lunga.

- Lovin prost, prost de tot. Petre Marin slab (poate si din cauza ca ne-a obisnuit cu jocuri foarte bune). Nicolita, in ciuda unui joc peste media (lui), nu cred ca are valoare de titular.

Felicitari peluzelor si unei parti din T2 care la 0-1 au incurajat mai mult decat inainte echipa. M*** grasului din spatele meu care ma stresa sa stau jos :D. Sistemul de acces in stadion pe care s-au cheltuit 800.000 de euro a fost sublim. Adica a lipsit cu desavarsire.

Si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI unui cunoscut redactor de pe aici :P.

Care mai vrea legatura, sa o ia ...

zetx08.08.2007 21:59
ce m'a enervat cel mai tare la Steaua in jocu asta si chiar si in general e ca tactica "Regelui" este bulanu...nu shtiu nimic si se sperie in mijlocu careului ca si la M'boro...ce e asta?s'a intors frica...doamne ce partida...e cea mai proasta din cupele europene de dupa eshecul cu Boro

si in legatura cu unii ciobani din tribuna nu am intzeles ce a fost cu huiduielile de la sfarshit si cu "fantastica" lor strigare despre Dinamo...va intzeleg ura fatza de ei pentru ca o impartashim cu totzii...dar chiar nu intzeleg ce legatura aveau ashtia de la Zaglebie cu asta...macar daca strigatzi intr'un meci de campionat...da daca ati ajuns pana si in CL sa strigatzi "UE Dinamo" e clar ca cei 7 ani de'acasa ati stat in gazda sau pe undeva la orfelinat

Cu toate astea Forza Steaua!! spre cl

sa le dau m...e la toate corciturile .inseamna ca tu ai vazut meciu singur ca io am fost intr-un bar si sa vezi a dracu de potai ce s-au bucurat la golu polonezilor.isi dadeau cu scaunele in cap de bucurie castratzi dreqului

Danntes08.08.2007 22:10

Unde esti Protasov?!

refresh08.08.2007 22:34
cand au fost Lovin si ov.Petre fluierati la fiecare minge pierduta?? poate au fost fluierati din fata televizorului.. oricum Lovin a facut un meci bun adica a tinut destul de bine mijlocul in lipsa lui Radoi..inrest se vede numarul mare de noi veniti

Lovin a jucat destul de bine, Ov. Petre se uita dupa cai verzi pe pereti. Croitoru joaca bine, e tehnic, dar nu suport faptul ca se pierde prea mult in driblinguri si pierde mingea in situatii bune. Poate se trezeste si calca pe urmele lui Dica.

stefanVl08.08.2007 23:02
Lovin a jucat destul de bine, Ov. Petre se uita dupa cai verzi pe pereti. Croitoru joaca bine, e tehnic, dar nu suport faptul ca se pierde prea mult in driblinguri si pierde mingea in situatii bune. Poate se trezeste si calca pe urmele lui Dica.

Pai a jucat Dica in seara asta?

Matteo08.08.2007 23:40

din pacate n-avem nici un viitor nici cu Hagi, tot respectul pentru el ca fotbalist dar ca antrenor nu e capabil....in primul rand ca nu stie sa se faca respectat in fata jucatorilor si asta conteaza mai mult decat orice..asta e diferenta dintre perioada cu Zenga si Protasov si cea de pe urma...cei doi antrenori straini veneau cu o mentalitate sanatatoasa si stiau sa se faca respectati si chiar iubiti... Hagi e mai mult o sperietoare pentru jucatori

ca sa nu mai vb-esc ca schimbarea cu Zaharia i-a fost sugerata de Becali...a si recunoscut,...se pare ca si oierul e mai antrenor decat Hagi, din pacate :(

VrCristian09.08.2007 00:07

Citez din zetx "si in legatura cu unii ciobani din tribuna nu am intzeles ce a fost cu huiduielile de la sfarshit si cu "fantastica" lor strigare despre Dinamo...va intzeleg ura fatza de ei pentru ca o impartashim cu totzii...dar chiar nu intzeleg ce legatura aveau ashtia de la Zaglebie cu asta...macar daca strigatzi intr'un meci de campionat...da daca ati ajuns pana si in CL sa strigatzi "UE Dinamo" e clar ca cei 7 ani de'acasa ati stat in gazda sau pe undeva la orfelinat"

Ba baiatule scuteste-ne de gargarismele astea de Dalai Lama, m-am saturat sa tot aud de marele asentiment romanesc trezit peste noapte si cum ar trebui sa defilam toti conationalii impreuna brat la brat prin Europa. Cum ramane cu "thank u boro" si manifestarile excrementale de bucurie a sus amintilor patrupezi canini ? pentru mine si pentru orice Stelist adevarat NU exista decat Steaua si orice moment in care se va striga UE Dinamo va fi unul potrivit! Tu si toti cei care se simt stingheriti si nu catapulteaza instant in picioare la auzul "indemnurilor" UE Dinamo puteti sa va luati elegant educatia la suPTbrat si sa va indreptati spre bridge, snooker,popice si alte sporturi de prim capatai in etica si cavalerism.

Revenind la meci, am stat exact pe linia de corner in tribuna a 2-a. La golul lesilor a fost fault clar la Zapata; brunetul respectiv cu nr 5 din echipa poloneza a impins exact in momentul in care portarul nostru era in aer si urma sa retina mingea.

Cel mai PREZENT jucator de pe teren a fost Banel. Desi ramane deficitar la capitolul viziune, tehnica si finalizare ara terenul de la un capat la altul din min 0 pana in min 90.

Cel mai BUN jucator - nici unul.

Cel mai SLAB jucator - la egalitate impartasesc trofeul Lovin si Neaga

Nu stiu ce s-a vazut de la televizor insa odata cu intrarea lui Zaharia, Steaua a inceput sa joace. Din pacate acest lucru a survenit abia in min 75, minut pana in care cel mai avansat jucator al nostru era Banel. Din nefericire insa fizica elementara nu-i permitea sa si centreze sa si dea cu capu. La fiecare corner sau lov. libera poloneza din jumatatea noastra cel mai impins jucator stelist era la 30m de poarta proprie. Atacurile se construiau pe filiera pase Lovin/Petre , pase inapoi, minge aruncata in fata catre stalpii Banel si Neaga. Sistemul de joc : 6-4-0

Voi incheia insa pe un ton optimist : sunt increzator ca odata cu revenirea lui Badea si Iacob, Steaua va arata altfel in atac. Deasemenea Ghioian si Ghionea raman cuplul de baza in mijlocul apararii, Rada si Radoi fiind doar solutii de avarie. Intrarea lui Plesan la mijloc va fi iarasi de bun augur pentru ca desi Plesan nu este vreo mare valoare este totusi cu mult peste Lovin sau Petre. Revenirea lui Cristocea poate iarasi dinamiza si lega jocul la mijlocul terenului. Sa speram ca se vor reface cat mai repede si in 2-3 luni vom avea o Steaua care va incepe sa castige fara drept de apel si fara sa ne mai tina pe Distonocalme pana in min 90 cu echipe de mana a 2-a gen Zaglebie, Dinamo, Rapid etc ...

Numai bine si somn tihnit la toata lumea. FORZA Steaua Bucuresti !

steagsimplu steagsimplu steagsimplu

radusor09.08.2007 00:30
sa nu mai zic de Ovidiu Petre care cred ca a baut cam mult de ziua lui pentru ca inafara de sutul de la gol(si ala anemic nuj qm de n-a prins'o portaru') a gafat tot meciul si parea ca e un jucator adus din alt sport sa joace fotbal...si Lovin lafel care parca ii era frica sa nu se ia semnu de la nike de pe mingie cand da in ea,dadea in mingie cu o mila de parca era gagicasa si cand ajungea o mingie la el ii tremurau picioarele...

Oare cand o sa puteti judeca obiectiv jocul celor 2? Lovin si ov Petre? ov Petre e jucator de nationala, nu e umflat de presa ca plesan, e chiar bun si sutu ala a fost foarte bun, a prins pamantu in fata portarului.Dar e adus de Oli si nu va convine asta. Lovin din sfarsitu sezonului trecut joaca din ce in ce mai bine.Ca el e pus sa construiasca si el e inchizator, nu e vina lui, e vina regelui.

In privinta lui Banel...vai de mama lui in seara asta.

armin09.08.2007 05:01

Am fost dominati clar, 75% din meci, de o echipa de care n-am auzit pana la tragerea la sorti.

Hagi, esti praf. Mai bine ar juca echipa fara antrenor.

Sunt anti-Olaroiu, dar recunosc ca cu el am fi trecut de polonezi fara nici o emotie.

Este prima calificare cu gust amar.

Mi-a placut Zapata. A scos lovitura aia libera pe care scria gol, si s-a descurcat f.bine cand a scapat polonezu ala.

Arbitrajul a fost 5% cu oaspetii. La golul lor trebuia dat fault.

DanStan09.08.2007 05:29
Sunt anti-Olaroiu, dar recunosc ca cu el am fi trecut de polonezi fara nici o emotie.

Este prima calificare cu gust amar.

N-am trecut noi de Pooli Timisoara in Cupa si treceam 'fara nici o emotie' de polonezi ? Zaglebie e slaba dar e cu 3 clase peste Pooli.

In alta ordine de idei chiar ar fi o chestie daca ne-ar explica Hagi de ce joaca cu Dica si Rica nesustinuti de un varf veritabil care sa le creeze spatii.

nemilosul09.08.2007 05:38

daca cu plesan si Herea in curtea noastra ii mai vad in tricoul Stelei pe Banel si Lovin inebunesc

sunt satul sa jucam tot timpul cu 2 oameni in minus si mai satul sunt sa vad ca toate pasele il cauta pe Banel cand asta nu e in stare in 90 min sa faca o preluare

mijlocul nostru in meciul asta a fost dezastru(mai putin Croitoru)

PavelAndrei09.08.2007 05:47
daca cu plesan si Herea in curtea noastra ii mai vad in tricoul Stelei pe Banel si Lovin inebunesc

sunt satul sa jucam tot timpul cu 2 oameni in minus si mai satul sunt sa vad ca toate pasele il cauta pe Banel cand asta nu e in stare in 90 min sa faca o preluare

mijlocul nostru in meciul asta a fost dezastru(mai putin Croitoru)

io cred ca tu nu te auzi ce spui.cum potzi sa spui asa ceva despre Banel care a fost omul meciului?tu ce meci ai vazut? :|

arcadia09.08.2007 06:14
Steaua joaca fara un om la mijloc si fara atacanti. nu stiu daca plesan e capul limpede de care e atita nevoie. personal, cred ca nu, dar sper ca da. vom vedea... cu BATE probabil ca va fi mai usor, dar in Liga nu avem mari sanse daca jucam asa. oricum, ce-a fost a fost! Bravo, baieti!

nu-i inteleg pe cei care la 0-1 fluierau... chiar atit de idioti sunt unii?

iar comentariul TV: PENIBIL!!! la golul polonezilor mai ca nu-l injurau pe Zapata! chiar daca ar fi fost vina lui (iar Zapata, bravo lui, are circumstante si in faza aia), nu se face. vadim vijeu, costi mocanu, mironica (cel care il intreba acum vreo doi ani pe Cristea daca a citit "Idiotul", incercind o glumitza de kkt)... niste dobitoci!

adevarat, are circumstante, s-a lovit (impiedicat) de picioarele unui adversar la faza aia, exact cu o fractiune de secunda inainte de contactul manusilor cu mingea, probabil a avut un gest reflex cu mainile...insa si-a revenit dovada mingea scoasa de langa bara, baiatul e portar si are si ceva noroc, ramane de vazut mai departe ce o sa faca; pe mine ma ingrijoreaza mai mult atitudinea echipei (aproape ca repriza a doua de la midlesborough) - a fost nevoie de golul primit sa se mai trezeasca un pic si sa egalizeze jocul si apoi de intrarea unui varf autentic pentru a face diferenta.

HAI BAIETI TREZITI-VA, SUNTETI CAMPIONII NOSTRI

«1456789»