FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Zaglebie Lubin 2 - 1

«16789»
ULTRASSICK09.08.2007 08:44
Poate tu ai vazut meciul mai bine din fata TV-ului decat noi astia din peluza....

Banel chiar a fost omul meciului ieri si incursiunile sale pe dreapta au creat panica defensivei poloneze. Cand a fost mutat pe stanga dupa intrarea lui Badoi, parca s-a stins Banel.

Zapata un transfer mai mult decat reusit.

Croitoru, vad ca joaca bine si pe stanga, dar eu zic ca ar merge in centru.

Herea .... nu are ce cauta la Steaua. Si daca tot da 2.5 mil pe el, de ce il da la Buzau???

Rica Neaga cred ca s-a cam obisnuit cu fotbalul jucat in Corea de Sud, si ii e cam greu sa se readapteze....

Ovidiu Petre a jucat 'binisor' aseara, dar Lovin chiar e un fotbalist bun si merita sa joaca titular la Steaua.

FORZA Steaua !!! steag2

Lovin fotbalist bun?....te-ai uitat cumva la alt meci???.....O singura pasa nu a reusit tot meciul e paralel cu fotbalul mare ...jucator de divizia B ....si Ovidiu Petre nu e departe....

Stelisimul09.08.2007 08:45

Se confirma ce am spus mai sus, Goe nu are nimic, el spera sa "revina" sambata cu Iasul. Hagi cred ca este foarte slab(ma rog la Dumnezeu sa gresesc), GB a aflat tarziu asta, de asta la sustinut cu transferuri numeroase si mai ales ca tot el are si un statut de strateg in formarea si tactica echipei. Pacat.. vreau a vad o Steaua care sa fie independenta pe banca tehnica si sa ne aduca satisfactii enorme.. Poate ma insel!

vanfootball09.08.2007 08:46
noi trebuie sa ajungem sa avem oameni cu care sa ne luptam de la egal la egal cu Milan, cu arsenal, cu Manchester si Barcelona.

atunci Steaua o sa fie Steaua.

Hai sa revenim cu picioarele pe pamant, ca daca vom trai mereu cu dezamagirea ca nu avem echipa de talia Milanului, vom muri dezamagiti. Suntem in 2007 si totul se reduce la bani. Cand bugetul nostru o sa treaca de 50 mil de euro, atunci vom putea sa ne gandim ca ar exista o sansa de a lupta pentru Champions League.

In 86 am castiga CCE pentru ca am tinut toti jucatorii in tara. Atunci i-am tinut cu forta, acum putem sa-i tinem numai cu bani (si nu avem asa ceva).

Pana mai ieri nu eram in stare nici sa trecem de Slavia Praga...

ULTRASSICK09.08.2007 08:51
Nicolita, Lovin, Petre si Zaharia au fost oamenii care l-au scos din rahat pe Hagi. Asezarea echipei a fost haotica, Neaga nu are nici o treaba ca postul de varf, 4-4-1-1 nu e pentru el.

Dica a fost rupt de restul jucatorilor, nici el nu stia prea bine unde sa stea si ce sa faca.

Lipsa de experienta a lui Hagi se vede de la o posta.

ba voi sunteti batuti in freza ce draq il laudati atat pe Lovin fratee e terminat tipul nu joaca nimiiic.....aseara o pasa nu a reusit ce draq sunteti chiori....sa vina draq Plesan sau Herea sa il scoata pe prajina-umana-paralela-cu-fotbalul din primul 11.....

valentin2day09.08.2007 08:58
ba voi sunteti batuti in freza ce draq il laudati atat pe Lovin fratee e terminat tipul nu joaca nimiiic.....aseara o pasa nu a reusit ce draq sunteti chiori....sa vina draq Plesan sau Herea sa il scoata pe prajina-umana-paralela-cu-fotbalul din primul 11.....

E clar ca Lovin nu cunoaste fenomenul fotbalistic da eu nu inteleg cum aproape toti antrenori care au trecut la Steaua in ultimii ani il folosesc(WZ,Oli si acu Hagi).pentru mine e cel mai mare mister din univers.

stelist4ever9209.08.2007 09:08
E clar ca Lovin nu cunoaste fenomenul fotbalistic da eu nu inteleg cum aproape toti antrenori care au trecut la Steaua in ultimii ani il folosesc(WZ,Oli si acu Hagi).pentru mine e cel mai mare mister din univers.

FRATE NUSH CE SA ZIC DAR EU ZIC ca Lovin A JUCAT BINE SI PARCA INCEPE SA PROGRESEZE.. asa kum ai spus si u ca toti antrenorii l-au folosit asta s-a intamplat din cauza acidentarilor si lipsa catorva jucatori decisivi..acum eu poate vb prostii dar este parerea mea hai sa-i dam o sansa lu Lovin ca cine stie....

vanfootball09.08.2007 09:11

Eu zic ca am avea sanse la calificarea in optimi, daca ne surade norocul la tragerea la sorti a grupelor. Ne-am putea descurca intr-o grupa de genul: Arsenal, Ajax, Steaua, Rosenborg.

ULTRASSICK09.08.2007 09:15
FRATE NUSH CE SA ZIC DAR EU ZIC ca Lovin A JUCAT BINE SI PARCA INCEPE SA PROGRESEZE.. asa kum ai spus si u ca toti antrenorii l-au folosit asta s-a intamplat din cauza acidentarilor si lipsa catorva jucatori decisivi..acum eu poate vb prostii dar este parerea mea hai sa-i dam o sansa lu Lovin ca cine stie....

tu nu vezi ca te bati singur in cap.......toti antrenorii l-au folosit dar niciodata nu a aratat nimik....pentru ce draq il mai folosesc???..... numai Becali stie....

ULTRASSICK09.08.2007 09:16
Eu zic ca am avea sanse la calificarea in optimi, daca ne surade norocul la tragerea la sorti a grupelor. Ne-am putea descurca intr-o grupa de genul: Arsenal, Ajax, Steaua, Rosenborg.

ne bate arsenal razand...si Ajax la fel....nu comenta aiurea

1on09.08.2007 09:17

Cea mai mare dumã scoase de Gigi de când îl știu eu: "[Zapata] A fost omul meciului, cel mai bun jucãtor al Stelei! El și Ovidiu Petre, care a fost ca un ceas elvețian, m-au impresionat!".

vanfootball09.08.2007 09:20
ne bate arsenal razand...si Ajax la fel....nu comenta aiurea

Nu am spus ca am castiga grupa, dar ar fi sanse sa ne calificam. Stai tu linistit, ca nu matura cu noi Ajax, nu mai sunt de mult ce-au fost.

ULTRASSICK09.08.2007 09:22
Nu am spus ca am castiga grupa, dar ar fi sanse sa ne calificam. Stai tu linistit, ca nu matura cu noi Ajax, nu mai sunt de mult ce-au fost.

nu matura dar nici noi nu avem puterea sa ii batem ...in cel mai fericit caz facem un egal acasa.......

vanfootball09.08.2007 09:30
nu matura dar nici noi nu avem puterea sa ii batem ...in cel mai fericit caz facem un egal acasa.......

Asta daca intra in grupe. :)

onyx09.08.2007 09:30
Eu stiu asa: orice atingere a portarului in careul mic e fault. Punct.

Total gresit. Pai asa orice portar s-ar atinge de un adversar si ar rezolva toate fazele din careul mic.

stelist4ever9209.08.2007 09:30
tu nu vezi ca te bati singur in cap.......toti antrenorii l-au folosit dar niciodata nu a aratat nimik....pentru ce draq il mai folosesc???..... numai Becali stie....

am spus ca il folosesc din lipsa de efectiv..si u ce vrei sa-mi spui mie ca jucam mai bne bicfalvi decat a jucat Lovin??

RedStar09.08.2007 09:33

Lovin nu e om de dat pase. E mijlocas defensiv. Rolul lui e sa faca pressing, deposedari, sa tina mingea la mijlocul terenului pentru ca ceilalti jucatori sa-si reia pozitiile de atac si sa ajute la faza de constructie, nu sa faca el constructie.

Cred ca tu esti batut in freza ca nu stii sa diferentiezi jucatorii prin roluri.

Pressingul la mijlocul terenului este facut de toata echipa, nu doar de mijlocasii defensivi. Cand este dezorganizare, meciul de aseara e un exemplu foarte bun, doi mijlocasii defensivi nu pot face fata la cinci adversari veniti la mijloc pentru atac.

Lovin si-a facut treaba. A tinut mingea cat a putut, a dat pase pe varfuri, a facut recuperari in jumatatea adversa. Acum vrei sa se duca si cu mingea in careu, sa dea pasa si tot el sa inscrie?

iluzoriu09.08.2007 09:33
Hai sa revenim cu picioarele pe pamant, ca daca vom trai mereu cu dezamagirea ca nu avem echipa de talia Milanului, vom muri dezamagiti. Suntem in 2007 si totul se reduce la bani. Cand bugetul nostru o sa treaca de 50 mil de euro, atunci vom putea sa ne gandim ca ar exista o sansa de a lupta pentru Champions League.

In 86 am castiga CCE pentru ca am tinut toti jucatorii in tara. Atunci i-am tinut cu forta, acum putem sa-i tinem numai cu bani (si nu avem asa ceva).

Pana mai ieri nu eram in stare nici sa trecem de Slavia Praga...

acum trei - patru ani, in timp ce beam o bere cu cativa amici la o terasa din drumul taberei, la masa vecina s-a asezat Iovan.

a consumat ceva, apoi s-a urcat intr-o dacie B nu stiu cat IOV si a plecat.

iar eu am ramas cu privirea in gol.

omul acela aparent simplu care a stat la un metru de mine, care conducea o masina ieftina, a ridicat deasupra capului cupa campionilor europeni!

el si colegii lui de atunci au primit pentru acea performanta cate un TV color si un aro.

au jucat ei oare pentru bani? au fost ei fortati de cineva?

daca ei au putut, noi, cei din anul 2007 de ce nu am putea?

sa fie de vina canicula? nu cred. sa fi fost ei niste zei? nici asta nu prea cred.

aici nu este vorba de bani. cand porto a luat cupa avea cel mai mic buget din Liga.

eu nu vreau sa mor dezamagit.

poate sa Para o nebunie acum, dar unul din top 10 lucruri care doresc sa se intample inainte sa mor este sa o mai vad pe Steaua castigand cupa campionilor. si se poate!

dar pentru asta trebuie sa renuntam sa ne mai imbatam cu apa de ploaie ca suntem tari ca i-am batut pe zaglebie, ca Banel e valoros pentru ca a dat un gol din intamplare, sa ne facem poze cu Neaga prin terase si cluburi in loc sa-l trimitem sa se antreneze si sa-i batem obrazul.

fara exigenta maxima si o triere la sange nu ne permitem sa visam.

pana atunci sa le multumim baietilor ca s-au straduit, sa le mai amintim din cand in cand ca noi ii iubim gratis si nu e fair ca feedbackul lor sa fie cuantificat in bani si sa ne pastram optimismul si speranta ca poate totusi nu o sa murim dezamagiti.

stelist4ever9209.08.2007 09:40
acum trei - patru ani, in timp ce beam o bere cu cativa amici la o terasa din drumul taberei, la masa vecina s-a asezat Iovan.

a consumat ceva, apoi s-a urcat intr-o dacie B nu stiu cat IOV si a plecat.

iar eu am ramas cu privirea in gol.

omul acela aparent simplu care a stat la un metru de mine, care conducea o masina ieftina, a ridicat deasupra capului cupa campionilor europeni!

el si colegii lui de atunci au primit pentru acea performanta cate un TV color si un aro.

sa fie de vina canicula? nu cred. sa fi fost ei niste zei? nici asta nu prea cred.

aici nu este vorba de bani. cand porto a luat cupa avea cel mai mic buget din Liga.

eu nu vreau sa mor dezamagit.

poate sa Para o nebunie acum, dar unul din top 10 lucruri care doresc sa se intample inainte sa mor este sa o mai vad pe Steaua castigand cupa campionilor. si se poate!

dar pentru asta trebuie sa renuntam sa ne mai imbatam cu apa de ploaie ca suntem tari ca i-am batut pe zaglebie, ca Banel e valoros pentru ca a dat un gol din intamplare, sa ne facem poze cu Neaga prin terase si cluburi in loc sa-l trimitem sa se antreneze si sa-i batem obrazul.

fara exigenta maxima si o triere la sange nu ne permitem sa visam.

pana atunci sa le multumim baietilor ca s-au straduit, sa le mai amintim din cand in cand ca noi ii iubim gratis si nu e fair ca feedbackul lor sa fie cuantificat in bani si sa ne pastram optimismul si speranta ca poate totusi nu o sa murim dezamagiti.

misto frate de und ai scos-o?? esti bun

il_scorpio09.08.2007 09:49

Mha cand o sa fiti si voi o data obiectivi??? Canddddd????? Ori nu va pricepety la fotbal ori suntety rai....dak niki azy Lovin n-a jukat bine atunci cand???.. Nu neg ca e un jucator sub pretentiile Stelei, dar azy a jukat bine. Deci Lovin este inchizator nu atacant nu va asteptati sa dea 10 goluri intr-un meci.....de Neaga care a jucat iar praf nu prea am vazut multe postari pe aici....

axl2309.08.2007 09:51

@il scorpio

Mha da you canddd o sa scry romaneshte! CanDDDDDD?

vanfootball09.08.2007 09:52

Da, au jucat si pentru bani. In acele vremuri, un color si un aro nu erau la indemana oricui - nu mai judecati cu masura din 2007. Da, au fost fortati sa ramana in tara, in loc sa ajunga la alte echipe de prin Europa. Crezi ca astazi ar mai sta in tara jucatori ca Tudorel sau Boloni pana la varsta pe care o aveau in 86? In plus, erau niste centre de copii si juniori care scoteau jucatori, iar acum ne trebuie cel putin 10 ani sa le punem pe picioare (asta daca vor dori Gigi, Borcea sau Copos sa investeasca serios, pentru ca statul nu se mai implica).

Si eu vreau sa vad Steaua in fruntea Europei, cu totii visam la asta, dar nu avem nici o sansa momentan. Nici daca strangi tot ce e mai bun in Romania, tot nu ai destula valoare sa iei Liga Campionilor.

SSK09.08.2007 09:58

Lovin a jucat in nota lui obisnuita aseara, n-as avea ce sa-i reprosez. Problema lui e ca nu poate depasi un anumit nivel. Ovidiu Petre a fost veriga slaba la mijlocul terenului, in mod cert.

Cred ca cu Plesan - Radoi in centru (nu mai zic daca vine si Herea) si Goian - Rada/Ghionea in aparare, lucrurile vor sta mai bine. Momentan, Hagi nu prea are de unde sa aleaga.

w3bmaster09.08.2007 10:04

Am zis si o repet 10-12 meciuri o sa ne taram pana cand se fac automatismele

Pan acu e bine numa victorii sa vedem cand intalnim si o echipa oleaca mai tehnica si mai asezata

Forza Steaua

Khalid09.08.2007 10:26
Am zis si o repet 10-12 meciuri o sa ne taram pana cand se fac automatismele

Pan acu e bine numa victorii sa vedem cand intalnim si o echipa oleaca mai tehnica si mai asezata

Forza Steaua

E clar ca Hagi incearca sa schimbe sistemul de la mijloc in sus, a si spus acest lucru intr-o conferinta de presa. E greu sa schimbi sistemul si echipa sa mearga excelent din prima, important este ca am reusit sa castigam pana acum tot. Dupa cum ai zis, in cateva saptamanii Steaua va arata altfel, mai ales ca a venit Plesan si pe drum se pare ca e si Herea :).

il_scorpio09.08.2007 10:35

Scriu corect gramatical, dar sunt obisnuit cu mess-ul, de-aia folosesc "y" in loc de "i" si alte chestii de genul. :D

«16789»