FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Zaglebie Lubin 2 - 1

«1789»
Astristul09.08.2007 11:22
Cum poti sa spui ca Lovin merita sa joace titular?

La ce titular?la o echipa de clovni

Atat timp cat joaca Lovin niciodata Steaua nu o sa joaca fotbalul pe care il vrem

Steaua a jucat slab aseara,e clar ,la fel de clar e ca sunt jucatori ce nu au ce cauta la Steaua decat sa viziteze stadionul.

PS:Eu il vad pe Croitoru urmatorul Dica

Decat sa-l vad pe Herea, sau "impresionistul" de Camus, il prefer pe Lovin. Si sa nu-mi spuneti ca Lovin este sub Ovidiu Petre ca valoare, ca NU este adevarat!

Heart_For_Steaua09.08.2007 11:33
Acum inteleg de ce portarii romani au mari probleme la iesirile pe centrari. :)

Atunci o sa ma iau dupa tine si n-o sa-l mai ascult pe antrenor de acum incolo. :)

Miaus09.08.2007 11:33
Decat sa-l vad pe Herea, sau "impresionistul" de Camus, il prefer pe Lovin. Si sa nu-mi spuneti ca Lovin este sub Ovidiu Petre ca valoare, ca NU este adevarat!

Eu inteleg ca tu vrei sa aiba si adversarii o sansa si jucand cu Lovin sa fim in 10 dar nu e cazul.

Lovin este cel mai slab mijlocas din Diviziile A,B,C si egal ca valoare cu cei din Divizia D.

arcadia09.08.2007 13:25
@il scorpio

Mha da you canddd o sa scry romaneshte! CanDDDDDD?

lol

amzaciprian09.08.2007 15:11

daca juca plesan bateam cu 4-0

syro_stelist_4_life09.08.2007 17:16
Eu inteleg ca tu vrei sa aiba si adversarii o sansa si jucand cu Lovin sa fim in 10 dar nu e cazul.

Lovin este cel mai slab mijlocas din Diviziile A,B,C si egal ca valoare cu cei din Divizia D.

intre Lovin si Ovidiu Petre il aleg pe Lovin fara sa gandesc! Lovin joaca acceptabil kiar f bn cand vrea.. are momente si momente..

George Stan09.08.2007 17:26
dar sunt obisnuit cu mess-ul, de-aia folosesc "y" in loc de "i"

Dezobisnuieste-te! E stupid. Chiar si pe mess.

radusor10.08.2007 00:50
io cred ca tu nu te auzi ce spui.cum potzi sa spui asa ceva despre Banel care a fost omul meciului?tu ce meci ai vazut? :|

a vazut meciu ma..chiar l'a vazut. nu l'a auzit ca tine..numa comentatorii aia d kkt puteau sa spuna ca Banel e omu meciului, cand el a gresit fiecare minge primita.NIMIC n'a facut.L'am urmarit.Pacat ca nu vine Herea sa'l puna pe bara.

DanStan10.08.2007 05:46

Si ce, Badoi si Croitoru nu l-ar putea trimite pe banca ? Norocul lui Banel e ca alearga cat 3 si e cam singurul care o face. Iar conducerea, in loc sa transfere jucatori care de-abia se misca (gen Plesan) ar face bine sa mai caute un Banel d'asta alergaretz. Da' ceva mai tehnic, daca se poate ...

roby_smq10.08.2007 07:56

steagsimplu

daca juca plesan bateam cu 4-0

daca juca plesan luam bataie cu 4-0 :biggrin:

nu_conteaza_cine_sunt10.08.2007 09:00
a vazut meciu ma..chiar l'a vazut. nu l'a auzit ca tine..numa comentatorii aia d kkt puteau sa spuna ca Banel e omu meciului, cand el a gresit fiecare minge primita.NIMIC n'a facut.L'am urmarit.Pacat ca nu vine Herea sa'l puna pe bara.

bai nene mai lasati-ma cu voi care stiti fotbal... sunt stelist de cand ma stiu ... primul meci l-am vazut la 4 ani cu tata ... nu cunosc componenta ekipei numele jucatorilor dar mi se pare de kkt cum vb de jucatori daca a jucat in fiecare etapa Banel inseamna ca o fi el bun de ceva nu credeti?

s-au schimbat doi antrenori ... ce dreaq sunt amandoi prosti?

si jocul nu a fost spectaculos ... dar am castigat daca nu castigam si era spectaculos era mai bine?

de Zapada ati spus ca e varza si ca o ia pe urmele lui Carlos dar dupa il aclamati .... mai asati-ma cu criticele vostre ...

Haideti sa nu exageram!!! Steaua are valoare, poate juca la nivel inalt,...numai trebuie multa daruire si multa munca de care au dat dovada in acest meci. A fost un meci greu,...dar baietii au depus efort, iar ca si rasplat au obtinut victoria!! E adevarat ca nu toti jucatorii au finetea care se cere in champions-league, insa au demonstrat ca au vointa, si daruire!!! Dar avem si jucatorii de finete,..Croitoru, Dica, Radoi, Plesan, Golanski a avut o evolutie extraordinara,..de mare clasa!!!!!! Si Banel,..a salvat de multe ori Steaua,..deci nu cred ca ar trebui sa dam in el,..sa nu uitam ca datorita efortului sau Steaua a batut aseara pe Zaglebie! Asa ca,..HAI Steaua!!!!!!!!!!!!

da a batut, dar dschiderea scorului de catre polonezi mi se pare aberant avand in vedere ca in aparare eram majoritari si un singur jucator din echipa adversa sa ne dea gol cand eram gloata in poarta mi se pare strigator la ceeeeeeeeeeeeeer !!! rusinik ... dar important e ca am castigat , sa nu uitam ca echipa e inca in constructie si ca era anntrenor nou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

TitusTinco10.08.2007 12:44
bai nene mai lasati-ma cu voi care stiti fotbal... sunt stelist de cand ma stiu ... primul meci l-am vazut la 4 ani cu tata ... nu cunosc componenta ekipei numele jucatorilor dar mi se pare de kkt cum vb de jucatori daca a jucat in fiecare etapa Banel inseamna ca o fi el bun de ceva nu credeti?

s-au schimbat doi antrenori ... ce dreaq sunt amandoi prosti?

si jocul nu a fost spectaculos ... dar am castigat daca nu castigam si era spectaculos era mai bine?

de Zapada ati spus ca e varza si ca o ia pe urmele lui Carlos dar dupa il aclamati .... mai asati-ma cu criticele vostre ...

da a batut, dar dschiderea scorului de catre polonezi mi se pare aberant avand in vedere ca in aparare eram majoritari si un singur jucator din echipa adversa sa ne dea gol cand eram gloata in poarta mi se pare strigator la ceeeeeeeeeeeeeer !!! rusinik ... dar important e ca am castigat , sa nu uitam ca echipa e inca in constructie si ca era anntrenor nou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

da,.asa e!!! Aaaa si inca ceva,..acel gol navea voie sa se puna!!!! A fost fault CLAR la portar!!!!

Astristul11.08.2007 21:06

Uite cum tu ironizezi un jucator care in ultimul timp si-a imbunatatit jocul! Lovin este un fotbalist bun, iar Hagi si Gigi sunt de aceeasi parere se pare, deoarece azi l-a menajat (adica nu l-a introdus titular) si o sa-l vedeti si in turul 3, si in grupele UCL (Doamne ajuta sa ne calificam) pe Lovin titular! Cred ca asta e cam singurul punct comun pe care il am cu Gigi, ca in rest ... e jale!

FORZA Steaua !!! steag2

«1789»