a vazut meciu ma..chiar l'a vazut. nu l'a auzit ca tine..numa comentatorii aia d kkt puteau sa spuna ca Banel e omu meciului, cand el a gresit fiecare minge primita.NIMIC n'a facut.L'am urmarit.Pacat ca nu vine Herea sa'l puna pe bara.
bai nene mai lasati-ma cu voi care stiti fotbal... sunt stelist de cand ma stiu ... primul meci l-am vazut la 4 ani cu tata ... nu cunosc componenta ekipei numele jucatorilor dar mi se pare de kkt cum vb de jucatori daca a jucat in fiecare etapa Banel inseamna ca o fi el bun de ceva nu credeti?
s-au schimbat doi antrenori ... ce dreaq sunt amandoi prosti?
si jocul nu a fost spectaculos ... dar am castigat daca nu castigam si era spectaculos era mai bine?
de Zapada ati spus ca e varza si ca o ia pe urmele lui Carlos dar dupa il aclamati .... mai asati-ma cu criticele vostre ...
Haideti sa nu exageram!!! Steaua are valoare, poate juca la nivel inalt,...numai trebuie multa daruire si multa munca de care au dat dovada in acest meci. A fost un meci greu,...dar baietii au depus efort, iar ca si rasplat au obtinut victoria!! E adevarat ca nu toti jucatorii au finetea care se cere in champions-league, insa au demonstrat ca au vointa, si daruire!!! Dar avem si jucatorii de finete,..Croitoru, Dica, Radoi, Plesan, Golanski a avut o evolutie extraordinara,..de mare clasa!!!!!! Si Banel,..a salvat de multe ori Steaua,..deci nu cred ca ar trebui sa dam in el,..sa nu uitam ca datorita efortului sau Steaua a batut aseara pe Zaglebie! Asa ca,..HAI Steaua!!!!!!!!!!!!
da a batut, dar dschiderea scorului de catre polonezi mi se pare aberant avand in vedere ca in aparare eram majoritari si un singur jucator din echipa adversa sa ne dea gol cand eram gloata in poarta mi se pare strigator la ceeeeeeeeeeeeeer !!! rusinik ... dar important e ca am castigat , sa nu uitam ca echipa e inca in constructie si ca era anntrenor nou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1