FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Zaglebie Lubin 2 - 1

«1345679»
Tom_Jerry08.08.2007 20:33
Parerea ta ... eronata:)

Zapata trebuie sa fie stapan in careul de 6m.Ori el in loc sa boxeze mingea pe spate daca a vazut ca nu poate sa o prinda a ales sa o faca de cacao.

Golul lui Zapata e gol de portar, end of story.

Din cate stiu eu orice interventie directa asupra portarului in careul mic de 6 metri se considera fault..

Nu poti sa spui ca trebuia sa prinda minea in orice conditii..Oricum, e parerea mea personala, dar a cam tras usor cu polonezii arbitrul..Si faulturi date aiurea pentru ei in prima repriza, si faulturi date f ushor in a doua repriza in 25 m de poarta noastra..

Ce-i drept, a fost de treaba la hentul lui Croitoru..Putea sa-l elimine si avea toata acoperirea regulamentara.

onlySteaua08.08.2007 20:34
fular-campionii Sunt singuru care vede ca Neaga nu mai stie fotbal ? Eu am parearea ca sta si se uita dupa puicute prin stadion!!! din 5-6 meciuri un sut pe poarta na dat si numai ocazii de ocazii a avut e incredibil. Cand a centrat pentru Nicolita care nush ce a mancat in seara asta.... zici ca a jucat pentru polonezi a bagat-o in out de poarta bv Neaga te iubim noi ca tine vrem sa fim.........RUSINE

Spune ce a facut Dica (de exemplu) meciul asta in plus fata de Neaga. Am mai spus si o repet, Neaga fuge intr-un meci de doua ori mai mult decat mult laudatul Nicolita. Si nu o face chiar de pomana. Tine oameni pe el, recupereaza mingi, dar trebuie inteles ca nu-i vina lui (cum de altfel nu e nici a lui Dica) ca nu are cui sa o paseze. Prea multe, mult mult prea multe se vor de la Rica. Nu poate sa o centreze si tot el sa o bage-n "ate".

Stelisimul08.08.2007 20:34

Javrele din mass-media!

Nici nu a apucat sa joace 3 meciuri, caci deja toti carnarii cu veleitati de dat cu pixu au inceput sa sea in Zapata. Vad ca si aici exista reminiscente de la aia.. Fratilor, ok... Carlos.. ok Andrey... dar omul asta vine ed la mii de kilometri, este intr-o tara straina, este abia venit, nu vb limba noastra.. nu-l bagati in "sindromul portarilor din Ghencea".. vb lui Stelea.. se va termina si cu asta.. cred in el.. trebuie sa credem toti in el.. si sa speram ca este portarul ideal pentru Steaua! Meci greu, urat... mi-e teama ca Hagi il asculta pe JJ.. drept dovada a pregatit echipa pentru 0-0.. CRED ca odata cu revenirile accidentatilor, poate integrarea lui Plesan sau Herea.. jocul nostru va fi unul excelent.. Ne-am calificat in Cl.. este perfect! Merita sa sarbatorim!

anti-jiji08.08.2007 20:37

bai in primu rand tzin sa anuntz ca eu inca sunt uimit de afirmatzi lu georgiana in care preciza ca Steaua a jucat chiar bine:O:))))...si in al doilea rand hai sa'l lasam noi pe Hagi in doleantzele lui ca oricum nu putem schimba nimic chiar dak e praf...mie imi place ca macar Steaua cu Hagi pe banca are bulan...nimic mai mult:|

cand Oli a venit la Steaua totzi spuneau ca e un antrenor de locu 6-7 in Divizia A (pe atunci) dar s'a dovedit ca nu e asa si a dus Steaua pana in semifinalele Cupei UEFA si apoi pana in grupele CL...acum totzi au spus ca marele jucator/fantasticul/regele(si toate celelalte nume) o sa faca marea cu sare crezand ca ce a facut el atatzia ani in teren le poate explica si jucatorilor si ca o sa devina totzi o echipa de ZUPERSTARURI cu pase dintr'o bucata, angajari spectaculoase si goluri superbe ca pe vremea Stelei DIN `86 adik un fel de Barca a Estului...nu shtiu ce credetzi voi si nici nu shtiu cu ce a greshit Olaroiu de zicetzi ca nu'l regretatzi dar mie cu "REGELE" pe banca mi'e rushine de Steaua

Cu toate astea SPERANTZA MOARE ULTIMA!!!Forza Steaua!!!

spre cl

vanfootball08.08.2007 20:37
Parerea ta ... eronata:)

Zapata trebuie sa fie stapan in careul de 6m.Ori el in loc sa boxeze mingea pe spate daca a vazut ca nu poate sa o prinda a ales sa o faca de cacao.

Golul lui Zapata e gol de portar, end of story.

Bai nene, va place sa aberati la greu? Pai cum sa anticipezi ca iti iei un cot in coaste???? A vazut ca poate sa o prinda, s-a dus spre ea, iar ala l-a impins, scotandu-l de pe traiectoria mingii (daca vrei sa vb in termeni fotbalistici). In sfarsit, e mai prost Ca Carlos si se apropie de Tibi Lung, ce sa mai...Aaaa, si Hagi e sub Oli. Happy now?

Je stelist2308.08.2007 20:37

fratilor gata important e ca am castigat.sa le dam dreptul sa se bucure.restu o sa vedem mai incolo.noapte buna la toata lumea Steaua. fular-campioniifularsteaua2

Living_Dead_Stripper08.08.2007 20:39

Cu tarnacoapele astea de lesi o echipa de Liga Campionilor trecea fluerand...

Dar cu Hagi ,,antrenor'' orice surpriza neplacuta e posibila.A mai facut-o lata cu Slovenia,pe vremea cand calificarile echipei nationale erau deja rutina (aviz amatorilor care vad in bielorusi victime sigure si in meciul de la Bucuresti o serbare campeneasca)

N-am nimic cu Hagi,l-am vazut jucand la Sportul Studentesc,l-am vazut in '87 la Steaua cand a luat Supercupa,in '94 la C.M. din S.U.A. in '98 vopsit blond cu Croatia,si o singura remarca am de facut:NU ESTI ANTRENOR,Gheorghe Hagi!doar un fost jucator bun,nu exceptional,dar NU ANTRENOR...

Miaus08.08.2007 20:40
Bai nene, va place sa aberati la greu? Pai cum sa anticipezi ca iti iei un cot in coaste???? A vazut ca poate sa o prinda, s-a dus spre ea, iar ala l-a impins, scotandu-l de pe traiectoria mingii (daca vrei sa vb in termeni fotbalistici). In sfarsit, e mai prost Ca Carlos si se apropie de Tibi Lung, ce sa mai...Aaaa, si Hagi e sub Oli. Happy now?

NU am cum sa imi dau seama dintr-un singur meci daca e mai prost sau nu decat Carlos.

Dida a comis-o la fel la Leeds in primele lui meciuri la Milan.

Vom trai si vom vedea cat de bun este.Dar raman la parerea ca un portar de mare clasa ar fi scos acea minge.

dax4708.08.2007 20:43

Mi-a iesit pronosticul : 2-1. Stiam sigur ca vom lua un gol, dar nu stiam cum. M-am asteptat la mai mult din partea polacilor. Jucau din prima, mi-a placut. Au avut si ghinion cu bara dinaintea primului gol, dar si noroc la bara lui Neaga.

Ma bucur ca la final noi suntem cei invingatori. Asta e f bine. Dar jocul nostru e fragil . Ma gandesc cu temere la jocurile impotriva unor echipe mai puternice. Jocul cu CFR Cluj va fi extrem de important.

Felicitari baieti ! Dar fiti mai lucizi in faza de atac si la finalizare.

Je stelist2308.08.2007 20:43
NU am cum sa imi dau seama dintr-un singur meci daca e mai prost sau nu decat Carlos.

Vom trai si vom vedea cat de bun este.Dar raman la parerea ca un portar de mare clasa ar fi scos acea minge.

frate acum am vazut imaginile pe gsp:FAULT CLAR.IMI CER SCUZE TUTUROR
anti-jiji08.08.2007 20:45

hai nu ma inebuni cu portaru tau de mare clasa ca si Cernea o prindea pe aia...intr'adevar era fault destul de clar dar nu se shtie in ce pozitzie se afla arbitrul...la golul asta a greshit si Zapata pentru ca putea sa o respinga pentru sigurantza...si fundashi ca nu l'au protejat destul de bine...nu putem spune ca a greshit ala ca l'a faultat:))

Stelisimul08.08.2007 20:45

Miaus, este liber postul de dat cu parerea la portari, iti pot pune o vb buna la Hagi! Exagerezi! Apara bine.. oricum subiectul este deschis si vb la alte meciuri!

radu208.08.2007 20:46

Am jucat prost dar am obtinut calificarea in conditiile in care am avut jumatate de echipa accidentata. Am obtinut timpul de care aveam nevoie. O intrebare: de cate ori credeti ca ii mai vedem pe Lovin si Ov Petre titulari in acelasi meci (asta plecand de la premiza ca ne-am facut norma la accidentari anul acesta)?

Roxana_2308.08.2007 20:48

Sa'mi dau si io cu parerea despre meci .. nu am mai facut'o de mult.

Un meci foarte slab, prima greseala a celor de langa echipa, a lui Hagi si a intregului staff tehnic s'a comis inca de la aflarea adversarului din turul III. Cum poti sa'i faci pe jucatori sa se concentreze, sa nu'si subestimeze adversaru cand tu te vezi deja in grupe ?? ( aici cam e lipsa de profesionalism ) A doua greseala a fost abordarea meciului, FALIMENTARA ! Nu sunt antrenor, nu stiu fotbal decat de la televizor si dupa stadion, dar stiu ca cea mai buna aparare e atacu. Nu toata lumea ar trebui sa stie asta ?? Sau .. mai bine reformulez intrebarea, Hagi nu stie asta ??

Oare ce credea Hagi, ca tot meciul se va desfasura ca in primele 2 minute in care Radoi ii pasa lu' Rada si invers ?? Am inceput primele 30 de minute ale returului cum le'am termiant pe ultimele 20 ale turului. La primirea golului s'au trezit baietii si si'au dat seama ca daca stau cu curu' in poarta nu fac decat sa piarda printre degete un meci in care le era interzis sa piarda. Cand iti bati joc de fotbal se razbuna, iti arata ca trebuie sa joci ( macar un pic ) pentru obtinerea rezultatelor .. nu e de 'joaca ' cu el.

Trebuie sa recunoastem, tactica a fost 0, daca cu Zaglebie ne aparam intr'un meci cu Barca o sa facem apel la Fifa sa putem baga 3 portari in poarta ??

Jucatorii au jucat ce li s'a cerut, de la Dica se cere prea mult, e imposibil sa alergi de la o poarta la alta cu mingia la picior si sa dai si gol .. Neaga nu vrea sa dezamageasca, trebuie sa avem rabdare cu el. Totusi .. am o nelamurire .. Banel joaca atat de bine, s'a schimbat atat de mult incat fie number 1 la Steaua sau echipa joaca atat de prost incat Banel e declarat cel mai bun ??

Sincer .. mie de Zapata mi'a placut, ofera siguranta echipei, a fost fault clar la gol, nu are nici o vina si a dovedit ca e destul de bun. Pentru al doilea meci al lui la Steaua e bine. Rada s'a integrat bine in jocul echipei, Radoi a fost si el destul de bun .. in rest .. :|:| Nu prea am vzt nimic ..

Daca si cu Bate Borisov vom juca asa, daca ii vom subestima cu siguranta o sa avem probleme... totusi .. ne vedem in grupe :P !!

Ciofu T Dumitru08.08.2007 20:50

Am asteptat mai bine de-o ora aparitia unui varf de atac veritabil.

Dorinta mi s-a implinit! Bravo Zaharia!

Vi se par Neaga, Dica sau Nicolita, atacanti de careu?

Fiecare jucator are caracteristicile lui particulare. Nu poti juca nici cu Mutu varf impins ca nu da randament pe postul ala. Aveti putintica rabdare pana isi revin Badea si Iacob, ca am ramas cu atacul in pioneze.

anti-jiji08.08.2007 20:54
Trebuie sa recunoastem, tactica a fost 0, daca cu Zaglebie ne aparam intr'un meci cu Barca o sa facem apel la Fifa sa putem baga 3 portari in poarta ??

:))buna gluma dar din pacate adevarata...nu condamn Steaua si nici pe Hagi dar mi'e frica pentru ca acum nu avansam in Cupa Romaniei ci in cea mai mare competitzie inter-cluburi din europa

Succes Steaua!!!

cristinelly08.08.2007 20:55
Nu e adevarat! Au avut si noroc, dar au si jucat bine!

Daca asta inseamna bine...nu vreau sa stiu cum e cand jucam prost....

dragos_drlsteaua08.08.2007 20:55
Am avut mare sansa intr-un joc care se putea transforma intr-o rusine "istorica". Nu imi amintesc de cand nu am mai vazut Steaua atat de debusolata, de crispata si de timorata. Am evoluat jalnic, penibil, catastrofal!

Sunt extrem de deceptionat mai ales ca este cam al patrulea meci oficial in care nu aratam absolut nimic, nici conceptie de joc, nici joc de pase, nada...

Oricum, bine ca suntem in turul 3 preliminar, bine ca Hagi a evitat o sincopa care i-ar fi putut incheia definitiv cariera de antrenor. Pun astfel pe seama mizei uriase jocul baietilor nostri...

Mi-ai luat vorbele din gura. As mai adauga insa patetic la caracterizarea jocului nostru...lasand insa gluma la o parte, e groasa! Meciurile trec si asteptarile noastre se tot lasa...asteptate! Sa speram ca poate prin aducerile lui Plesan si Herea lucrurile se vor mai schimba putin.

sindrom08.08.2007 20:55

Comentezi de comentatori :)

"Min ' 29. Gol Steaua. Se pare ca..." - sigur Steaua????

"si a sutat puternic si plasat..." sunt curios ce ai fi zis daca se exprima unul din comentatori asa :D

Forza Steaua si ma bucur nespus ca ne-am calificat in ciuda jocului de divizia C prestat.

Roxana_2308.08.2007 20:57
:))buna gluma dar din pacate adevarata...nu condamn Steaua si nici pe Hagi dar mi'e frica pentru ca acum nu avansam in Cupa Romaniei ci in cea mai mare competitzie inter-cluburi din europa

Succes Steaua!!!

Inca nu stiu daca e de ras sau de plans.. mai studiez ..

killian200308.08.2007 20:57
De acord ca tine asta nu e Steaua pe care o doresc si ma angrijoreaza ca , cu timpul an cele 4 partide oficiale nu am progresat mai deloc,:( ,dar ar trebui sau ar fi necesar sa al sustinem pe Hagi macar pentru faptul ca antreneaza ca "inima" si pune suflet la o echipa haotica..... dar totusi dak ar putea sa mai anvarta de cheita la joc ,am avea o stea de top.

Anca sunt optimist pentru am ancredere an el si asa ar trebui sa o facem ca toti . Forza Steaua ....... MEREU SUPERIORI.....(nu si azi =)) )

Inca...nu Anca....De acord CU tine...nu CA tine....INgrijoreaza...nu ANgrijoreaza...IL sustinem pe Hagi...nu AL sustinem....si mai sunt dar nu mai am rabdare....

aaa...plus faza cu "mereu superiori"...nu si azi....pai...ori mereu,ori...HOTARASTE-TE:P

anyway....incetul cu incetul se face otzetul....FORTA Steaua SI AVETI INCREDERE IN ECHIPA

vanfootball08.08.2007 20:58

@Roxana_23

"Banel joaca atat de bine, s'a schimbat atat de mult incat fie number 1 la Steaua sau echipa joaca atat de prost incat Banel e declarat cel mai bun ?? "

Geniala intrebare!

@Ciofu_T_Dumitru

De acord cu tine.

eddie the 'ead08.08.2007 20:59

Steaua joaca fara un om la mijloc si fara atacanti. nu stiu daca plesan e capul limpede de care e atita nevoie. personal, cred ca nu, dar sper ca da. vom vedea... cu BATE probabil ca va fi mai usor, dar in Liga nu avem mari sanse daca jucam asa. oricum, ce-a fost a fost! Bravo, baieti!

nu-i inteleg pe cei care la 0-1 fluierau... chiar atit de idioti sunt unii?

iar comentariul TV: PENIBIL!!! la golul polonezilor mai ca nu-l injurau pe Zapata! chiar daca ar fi fost vina lui (iar Zapata, bravo lui, are circumstante si in faza aia), nu se face. vadim vijeu, costi mocanu, mironica (cel care il intreba acum vreo doi ani pe Cristea daca a citit "Idiotul", incercind o glumitza de kkt)... niste dobitoci!

xeres08.08.2007 21:06

Vad ca sunt primul care afirm acest lucru : omul meciului - Pawel Golanski. Mi se pare un jucator valoros, sta bine pe picioare, e tehnic si ARE UN SUT PUTERNIC. Zaglebie s-a ferit sa construiasca pe partea lui si mai mereu a jucat pe partea lu Petre Marin care cu toate ca a fost depasit de cateva ori, a facut si el un meci bun. Jocul Stelei iar a suferit si tocmai de aia astept ca Plesan si din cate se pare Herea ( care urmeaza sa fie prezentat azi ) sa fie incercati pe postul de mijlocas central. Avem nevoie de mai mult de un sut pe poarta din partea mijlocasilr nostri.

Eu sper ca odata cu ei jocul nu se va mai baza pe pase lungi si se va construi cu pase scurte asa cum e normal la o echipa de talia Stelei. D-aia nu joaca nimic Dica si Neaga( care sper sa nu intre in gura tribunei din cauza prestatilor de la meciurile acestea de inceput).

Felicitari Hagi pentru rezultat !!!

Cu totii la meciul cu Poli Iasi !!!

refresh08.08.2007 21:08
Steaua joaca fara un om la mijloc si fara atacanti. nu stiu daca plesan e capul limpede de care e atita nevoie. personal, cred ca nu, dar sper ca da. vom vedea... cu BATE probabil ca va fi mai usor, dar in Liga nu avem mari sanse daca jucam asa. oricum, ce-a fost a fost! Bravo, baieti!

nu-i inteleg pe cei care la 0-1 fluierau... chiar atit de idioti sunt unii?

iar comentariul TV: PENIBIL!!! la golul polonezilor mai ca nu-l injurau pe Zapata! chiar daca ar fi fost vina lui (iar Zapata, bravo lui, are circumstante si in faza aia), nu se face. vadim vijeu, costi mocanu, mironica (cel care il intreba acum vreo doi ani pe Cristea daca a citit "Idiotul", incercind o glumitza de kkt)... niste dobitoci!

La 0-1 se fluiera greseala de arbitraj, nu altceva. Zapata era pe jos, faultat in careul de 6m, si ala valida golul. Nu s-a fluierat echipa nici o secunda.

«1345679»