Sa'mi dau si io cu parerea despre meci .. nu am mai facut'o de mult.
Un meci foarte slab, prima greseala a celor de langa echipa, a lui Hagi si a intregului staff tehnic s'a comis inca de la aflarea adversarului din turul III. Cum poti sa'i faci pe jucatori sa se concentreze, sa nu'si subestimeze adversaru cand tu te vezi deja in grupe ?? ( aici cam e lipsa de profesionalism ) A doua greseala a fost abordarea meciului, FALIMENTARA ! Nu sunt antrenor, nu stiu fotbal decat de la televizor si dupa stadion, dar stiu ca cea mai buna aparare e atacu. Nu toata lumea ar trebui sa stie asta ?? Sau .. mai bine reformulez intrebarea, Hagi nu stie asta ??
Oare ce credea Hagi, ca tot meciul se va desfasura ca in primele 2 minute in care Radoi ii pasa lu' Rada si invers ?? Am inceput primele 30 de minute ale returului cum le'am termiant pe ultimele 20 ale turului. La primirea golului s'au trezit baietii si si'au dat seama ca daca stau cu curu' in poarta nu fac decat sa piarda printre degete un meci in care le era interzis sa piarda. Cand iti bati joc de fotbal se razbuna, iti arata ca trebuie sa joci ( macar un pic ) pentru obtinerea rezultatelor .. nu e de 'joaca ' cu el.
Trebuie sa recunoastem, tactica a fost 0, daca cu Zaglebie ne aparam intr'un meci cu Barca o sa facem apel la Fifa sa putem baga 3 portari in poarta ??
Jucatorii au jucat ce li s'a cerut, de la Dica se cere prea mult, e imposibil sa alergi de la o poarta la alta cu mingia la picior si sa dai si gol .. Neaga nu vrea sa dezamageasca, trebuie sa avem rabdare cu el. Totusi .. am o nelamurire .. Banel joaca atat de bine, s'a schimbat atat de mult incat fie number 1 la Steaua sau echipa joaca atat de prost incat Banel e declarat cel mai bun ??
Sincer .. mie de Zapata mi'a placut, ofera siguranta echipei, a fost fault clar la gol, nu are nici o vina si a dovedit ca e destul de bun. Pentru al doilea meci al lui la Steaua e bine. Rada s'a integrat bine in jocul echipei, Radoi a fost si el destul de bun .. in rest ..
:| Nu prea am vzt nimic ..
Daca si cu Bate Borisov vom juca asa, daca ii vom subestima cu siguranta o sa avem probleme... totusi .. ne vedem in grupe
!!