Aleo Aleo
Campionii Galaxiei suntem noi!
Uram succes echipei Dinamo in confruntarea lor cu Lazio si speram sa se califice in Cupa UEFA!
Ca nu au ce cauta javrele in Champions League! HAAAAAAAAAAAA!
Aleo Aleo
Campionii Galaxiei suntem noi!
Uram succes echipei Dinamo in confruntarea lor cu Lazio si speram sa se califice in Cupa UEFA!
Ca nu au ce cauta javrele in Champions League! HAAAAAAAAAAAA!
Am avut NOROC! Nu stiu daca sa ma ingrijoreze jocul destul de slab de astazi. Am avut tot timpul impresia ca Hagi a fost depasit tactic. Nu vreau sa-l critic, astept pareri mai avizate despre jocul de astazi.
Nu atat Hagi a fost depasit tactic, cat unii jucatori care sunt depasiti de fenomenul numit fotbal.
Nu vreau sa fiu dur, dar la Steaua nu stiu daca sunt prea multi jucatori cu mentalitate de invingator, multi din pacate au mentalitate de "oaie" (divizia B sau C) si nu au ce cauta la Steaua.
Cred in acelasi timp ca ar trebui sa ne ingrijoram daca vom continua in acest fel, fiindca nu ne iese mare lucru.
"vanfootball - 08-08-2007 - 19:18
Nu cred ca-i batem."
Nu am fost departe de adevar. ![]()
.....
Felicitari echipei pentru munca depusa si...cam atat!
Cu Plesan si Herea in centru si Badea in locul lui Neaga, am arata mult mai bine. Oricum, suntem in grupe, insa acolo trebuie sa aratam altceva.
Steaua nu a aratat un joc spectaculos a fost unul foarte teacticizat, jucatorii nu aveau idei de atac.Ce fel de joc a implementat Gica Hagi la Steaua?Nu de alta dar nu se vede jocul magnific pe care ni-l tot promite!L golul lui Zaglebie, Zapata nu a avut vina, deoarece am vazut reluarea pe www.gsp.ro si se vede clar cum Arboleda l-a bruscat.Totusi avea nevoie de o intereventie buna si a avut-o cand Zaglebie a avut o lovitura libera pe care Zapata a parat-o foarte bine.La golurile noastre, primul a cam fost cu noroc,i ar al doilea a fost destul de frumos deoarece eu am avut incrdere in sutul lui Ovidiu Petre si Zaharia a indeplinit doar o formalitate.Per total, jocul Stelei a fost haotic jucatorii nu aveau pur si simplu idei de atac.Sper totusi sa se schimbe pana vor veni meciurile tari.Totusi, Steaua este la a patra victorie consecutiva in meciurile oficiale cu Hagi pe banca ceea ce este foarte bine.
FORZA Steaua
Zapata a fost lovit cu cotul de uratu' ala negru. In opinia mea, vina a fost a fundasilor ca nu l-au protejat.
In rest... s-au comportat de parca jucau cu Chelsea. Cum naiba sa te aperi cand joci cu niste desculti ca astia? Pai cateii sunt cu doua clase peste Zaglebie - ce vom face in derby?
Sper doar sa fie vorba de lipsa de omogenitate, accidentari, etc... pentru ca daca doar atat putem, e JALE.
P.S. BINE, BANELE !!!!!
meci greu insa bine ca sa terminat cu bine
FORZA Steaua!!!!!!!!! ![]()
![]()
Este prima greseala a lui Zapata......Nu trebuie sa o judecam....asta este a si avut o parada la lovitura libera a polonezilor......eu raman la parerea ca e un portar bun...Important e ca Steaua este calificata in turul 3....FORZZA Steaua!!!!!!! ![]()
steagsimplu ![]()
Sa ma kk pe el de meci ca prost a jucat Steaua.cum draq joci cu polonezi care sunt analti rau, tu joci numai aeriene?! ma chiar atat de prost sa fi
sa nu joci la firul ierbi ....
Rezultatul e bun dar la pamant stilul de abordare.......
Ma Hagi ar trebuie sa-i anjure pana le intra an cap la cretini sa joace calm si pe jos ,ma exasperat stilul,daca nu asi revin ne-o luam rau de tot an grupe.........
Si cu ce echipa te aperi an templu: zaglebie. vai de noi.......
P.S BV Banele
bv Zaharia
si an special bv GALERIEI ,ASA AR TREBUI FIECARE MECI !!
steagsimplu steagcruce2 steagsimplu
FORZAAAAAAAAAAA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VICTORIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Steaua IN Champions League
FELICITARI
P!F_Bull - Avrig - Sibiu - Ardeal - Transilvania - Romania - Europa - Terra - Calea Lactee - Univers
asa si bv Zapata...nu prea a fost vina ta la goool da neai salvat de oaua ori....in situati critice............si golanski f bine jucat si lovirura libera......cool
Au avut noroc, dar au si jucat foarte bine
mi se pare ca lucrurile merg foarte bine de cand a venit Hagi...tineti-o tot asa. FORTA ![]()
MU!E LA OI SA VA DAU MU!E DE SPURCATI![]()
mah gunoiule iesi afara
Ce prost jucam!!!
Nu e adevarat! Au avut si noroc, dar au si jucat bine!
bene ca am scapat cu bene , la un moment dat parca vedeam meciu cu boro , trebuie facut ceva cu mijlocasi centrali si sa jucam cu varf ,azi sa vzt ce inseamna sa joci fara varf
esti sigur ca Zapata a scapat pur si simplu mingea din mana? Eu vad a 20 a oara reluarea si observ o mana stanga a unui adversar care-l impinge usor pe al nostru portar exact cat sa-l impiedice sa prinda mingea cu siguranta. Cred ca este o vina a fundasilor nostri centrali care nu l-au protejat si care nu au ridicat mana ca sa ceara fault la portar....
Eu am spus ca nu am vazut fault. Se poate sa ma insel.
Daca Banel a ajuns sa fie numit omul meciului inseamna ca toti ceilalti jucatori au fost pe post de marionete pe teren. Banel in sus, Banel in jos, asta nu e fotbalist....e doar jucator de fotbal, care chiar nu are treaba cu asa ceva. A dat un gol dintr-un noroc chior si e mare erou. "Ati mintit poporul cu televizorul". La cate centrari proaste a dat, la cate pase gresite, preluari....e rusinos sa spui ca a fost omul meciului. De l.o.v.i.n. nu mai vorbesc. E grav daca l.o.v.i.n.(d) a ajuns sa termine un meci pe teren la felul in care a jucat. Ii ascultam pe comentatori ce vorbeau....niste lingusitori, doar sa il laude mai mult sau mai putin pe cioban. Nu a fost un joc reusit, am avut noroc, seamana foarte mult cu meciul de anul trecut cu Standard Liege. Tin sa remarc jocul bun al lui Golanski si al lui Zapata, dar mai ales al lui Ov. Petre, pe care eu il consider omul meciului.
Timpul le va rezolva pe toate...
Facem transfer dupa transfer si tot nu aducem si noi un varf... Lovin si O. Petre sa fie trecuti imediat pe lista jucatorilor de rotatie. Sa fie titulari numai cu echipe ca gloria buzau sau dacia mioveni, nu prea au ce cauta in meciurile tari. Jocu asta o sa ne mai mearga cu Poli Iasi si bate borisov dar dupa aia ce facem?
Sunt singuru care vede ca Neaga nu mai stie fotbal ? Eu am parearea ca sta si se uita dupa puicute prin stadion!!! din 5-6 meciuri un sut pe poarta na dat si numai ocazii de ocazii a avut e incredibil. Cand a centrat pentru Nicolita care nush ce a mancat in seara asta.... zici ca a jucat pentru polonezi a bagat-o in out de poarta bv Neaga te iubim noi ca tine vrem sa fim.........RUSINE
Nu inteleg de ce ne miram. Omul a venit dupa 2 ani in Coreea; daca joci in divizia judeteana, nu poti sa te mentii la un nivel ridicat. Am mai spus ca mi se pare un transfer de umplutura, dar lumea era asa entuziasmata de revenirea "golgeterului"...Mult respect pentru atasamentul lui fata de Steaua si pentru daruirea extraodinara. Este de ajuns, totusi?!
Georgiana .. tu la ce meci te'ai uitat .. sau ce inseamna pentru tine foarte bine ?? ![]()
Unde ai vazut u ca au jucat bn? au jucat haotic, speriati de bombe
De remarcat traseul antrenorului Hagi cu 4 victorii din 4 meciuri oficiale. La mai mare!!!
AM CASTIGAT !!!! ASTA CONTEAZA CEL MAI MUL...DAR PORTARUL MAI ARE SA MAI INVETE PUZIN steagsimplu ![]()