FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Zaglebie Lubin 2 - 1

«1234569»
vanfootball08.08.2007 20:03
AM CASTIGAT !!!! ASTA CONTEAZA CEL MAI MUL...DAR PORTARUL MAI ARE SA MAI INVETE PUZIN steagsimplu fularultras

Portarul e buba, ca mijlocul si atacul au jucat fenomenal. :))

84ava08.08.2007 20:05

Slab slab slab...Mi-am adus aminte de meciul cu Slovenia.Hmmm..N-am vazut o organizare in joc asezare in teren nimik,la un moment dat erau 5 de-ai nostri la o minge la care nu era nici un polonez,noroc cu sclipirile celor care tin Steaua in spate(Dica,Neaga,dc nu Croitoru).Nicolita,cel mai dezordonat jucator pe care l-am vazut in viata mea,il stiu de la Braila si am pus inca de pe atunci un pariu ca nici un antrenor din lume nu o sa poata sa il disciplineze si timpu se pare ca imi da dreptate.

Sincer imi dorec ca Hagi sa reuseasca da tare mie frik.

E totusi o victorie,o calificare asa ca sa privim increzatori inainte!!!

Becali E PATETIC SI DIN PACATE ILUSTREAZA CAM TOT CE SE INTAMPLA IN TARA ASTA SI CAM CE VOR TOTI SA AJUNGA.

TREZITI-VA!!!!!!!!!!!

Punker Boy08.08.2007 20:06

fault clar la zapata la golul lor si o interventie fff buna la lovitura libera din a doua repriza...in rest s-a vazut ca au jucat crispat si cu oarecare teama dar experienta si valoarea si-a spus cuvantul si nu in ultimul rand bv zaharia, un gol care ii poate da incredere pentru viitor... Liga Campionilor INTERZISA javrelor fular-campionii

ps: un caine latrator de la mine din mess isi da cu parerea despre jocu si rezultatele Stelei la status :))...sa se uite intai la meciu cu vasluiu si pe urma sa vb FORZA Steaua

Dragos_stelistu_200708.08.2007 20:07

uraaaaaaaaaaa!!!!!!am castigat!!!bravo banele!!!tot asa zapata!!!!Dica ai fost cam sters!!!bine zaharia!!!Forza steauaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! steag1 steag1 steag1 spre cl spre cl

Piece of Mind08.08.2007 20:08

Am avut mare sansa intr-un joc care se putea transforma intr-o rusine "istorica". Nu imi amintesc de cand nu am mai vazut Steaua atat de debusolata, de crispata si de timorata. Am evoluat jalnic, penibil, catastrofal!

Sunt extrem de deceptionat mai ales ca este cam al patrulea meci oficial in care nu aratam absolut nimic, nici conceptie de joc, nici joc de pase, nada...

Oricum, bine ca suntem in turul 3 preliminar, bine ca Hagi a evitat o sincopa care i-ar fi putut incheia definitiv cariera de antrenor. Pun astfel pe seama mizei uriase jocul baietilor nostri...

hedes_florin08.08.2007 20:08

Fratilor, multi ma vor injura pentru asta, dar ce-am vazut in seara asta NU A FOST Steaua!!! pai e posibil sa te bage astia cu curu-n poarta?????(scuze de cacofonie). Atunci ce facem cand jucam cu Barca, Real, Arsenal, Milan??? Simt ca Hagi va face cacatu' praf!!!Radoi a avut dreptate in conferinta de presa("E gresit sa abordam meciul la 0-0 si sa ne bagam cu fundul in poarta"). Si inca ceva: daca Steaua lui Hagi, cea de acuma, juca cu Standard Liege, imi pare rau s-o spun, da' ne ardeau! Nu legi 3 pase, nu comunici in teren, tremuri in fata auzi acolo ZAGLEBIE LUBIN, marea campioana a Poloniei. S-o mai lasam ca am picat cu cea mai grea echipa di turu' 2!Steaua nici nu trebuia sa discute cu astia!!! Antrenorii de valoare, precum Zenga, sunt aruncati ca maselele stricate, in schimb sunt adusi pe nepotisme...pardon, pe valoare "mari antrenori" gen Hagi

ionutz8908.08.2007 20:09
Portarul e buba, ca mijlocul si atacul au jucat fenomenal. :))

pai, dak nu era portarul de vina bateam la 4 goluri diferenta =)) ce mai suntem cei mai tari (mai ales dak am ajuns sa ne chinuim ca zaglebie) dar nu e nimik ne trezim noi sau ne trezesc alti ,noi alegem ,dar riscam dusuri reci an modul acesta de abordare a partidei

vanfootball08.08.2007 20:12
Fratilor, multi ma vor injura pentru asta, dar ce-am vazut in seara asta NU A FOST Steaua!!! pai e posibil sa te bage astia cu curu-n poarta?????(scuze de cacofonie). Atunci ce facem cand jucam cu Barca, Real, Arsenal, Milan??? Simt ca Hagi va face cacatu' praf!!!Radoi a avut dreptate in conferinta de presa("E gresit sa abordam meciul la 0-0 si sa ne bagam cu fundul in poarta"). Si inca ceva: daca Steaua lui Hagi, cea de acuma, juca cu Standard Liege, imi pare rau s-o spun, da' ne ardeau! Nu legi 3 pase, nu comunici in teren, tremuri in fata auzi acolo ZAGLEBIE LUBIN, marea campioana a Poloniei. S-o mai lasam ca am picat cu cea mai grea echipa di turu' 2!Steaua nici nu trebuia sa discute cu astia!!! Antrenorii de valoare, precum Zenga, sunt aruncati ca maselele stricate, in schimb sunt adusi pe nepotisme...pardon, pe valoare "mari antrenori" gen Hagi

Zenga a fost bagat cu dosul in poarta de Zeleznik si TSKA Sofia. Mai terminati cu aceste comparatii agasante! Toti antrenorii din ultimii ani au inceput cu meciuri slabe.

cornel-cluj08.08.2007 20:16

Ma bucur pentru Steaua! Vreau si eu sa vad daca cineva va avea curajul sa mai zica ceva de Hagi. Eu cred ca va demonstra ca este un mare antrenor. Si vreau sa va mai zic ceva. Poate unii dintre voi au auzit de Di Stefano, marele jucator al Realului. Ei bine, el a antrenat mai multe echipe de mijlocul clasamentului din Spania si a avut esecuri pe linie. A ajuns la Real Madrid antrenor si a castigat campionate, CupaCampionilor, etc. De ce? Viziunea lui de joc a gasit reprezentare in potentialul jucatorilor. Ei, cam la fel cu Hagi. Si cineva de aici care vrea sa critice Steaua lui Hagi, sa analizeze mai intai rezultatele.Eu unul ii acord credit. Pentru ca merita. Si apropo de critici... cum e cu Rada? Felicitari colegilor din stadion. S U U U P E R B !!!!

ionutz8908.08.2007 20:16

De acord ca tine asta nu e Steaua pe care o doresc si ma angrijoreaza ca , cu timpul an cele 4 partide oficiale nu am progresat mai deloc,:( ,dar ar trebui sau ar fi necesar sa al sustinem pe Hagi macar pentru faptul ca antreneaza ca "inima" si pune suflet la o echipa haotica..... dar totusi dak ar putea sa mai anvarta de cheita la joc ,am avea o stea de top.

Anca sunt optimist pentru am ancredere an el si asa ar trebui sa o facem ca toti . Forza Steaua ....... MEREU SUPERIORI.....(nu si azi =)) )

alexynho08.08.2007 20:16

Si eu cred la fel ... ce ii trebuie Stelei .. e un antrenor strain ... care stie sa organizeze o echipa ... nu unul care habar nu are ce inseamna antrenoratul ... imi pare rau sa o spun , dar Steaua merge pe o panta descendenta :( ... cat o sa mai tina oare norocul cu noi ? ... asta este marea intrebare :(

Cristocea_08.08.2007 20:17

Ok. Nu am vazut meciul cu Lubin. Nu cred totusi ca Hagi este un antrenor defensiv. Am vazut meciul cu Ceahlaul si am jucat destul de spectaculos.

I.N.Money08.08.2007 20:18

Sunt stupefiat de aceste mizerii numite Horia Ivanovic si Decebal Radulescu.Acesti nesimtiti nu au nici cea mai mica farama de decenta in ei si deja dau in Zapata,chiar daca columbianul nu a facut un meci stralucit .

Am refuzat sa cred ca si presa romana a avut un rol important in nimicirea lui Andrey si chiar a lui Carlos,dar m-am inselat cu varf si indesat.

Sper ca acest portar al nostru sa aibe un moral de fier pentru ca va fi haituit non-stop de aceste hiene.

Je stelist2308.08.2007 20:19

imi este ffffffff frica deoarece dupa parerea mea ZAPATA incepe sa semene cu Carlos.la gol a gresit prosteste iar la acea iesire putin mai trebuia si era gol.bime ca sa terminat asa.sa speram ca de acum inainte nu o sa mai greseasca,sa incercam sai mai dam o sansa.BATE NU UITA VA VENI SI ZIUA TA fular-campionii

Miaus08.08.2007 20:21

Pai ce sa mai zica si Miaus...

Un meci slab, jucatorii dezorganizati, idei tactice sublime dar lipseau cu desavarsire...

Dar sa nu disperam pentru ca pana la urma i-am batut si pe astia.Am completat careul de rezultate 2-1 0-1,0-1,2-1 urmeaza un 1-0 la Iasi cu care voi fi foarte multumit:)

Desi vina cea mai mare pentru jocul dezlanat de azi o poarta Hagi are chiar si el niste circumstante atenuante.

1.Apararea a fost compusa din oameni care nu au jucat pana acum impreuna, iar Zapata a comis-o( ca l-a impins ca nu l-a impins - trebuia sa prinda sau sa boxeze mingea).Petre Marin a facut unul din cele mai slabe meciuri ale lui din ultima vreme daca nu chiar pe cel mai slab si asta s-a vazut clar pe teren.

2.Mijlocul de vis Lovin - Ov.Petre nici nu cred ca merita comentat.Ov.Petre a mai miscat ceva, i-a dat un dummy portarului la gol si a sutat pentru golul lui Zaharia, in schimb lui Lovin o sa ii trimit niste facturi pentru consultatii la medic;Imi mananca ficatii, imi albeste parul , imi rideaza fata.Lovin nu are fata nici de FC. Scuipa-n Gat Adunatii Copaceni si joaca titular la Steaua.PENIBIL , PENIBIL, PENIBIL.

3.Neaga - DIn ciclul "Mult zgomot pentru nimic" si Croitoru - "Minte Ingusta" . Cum sa stii mah ca ai cartonas galben si sa preiei INTENTIONAT cu mana?Asta dovedeste o lipsa de crEEr mare de tot.

Greselile lui Hagi.

1.Titularizarile lui Lovin si a lui Croitoru ca mijlocas stanga.Croitoru e un zero acolo.Ba mai mult e un -10 pe banda stanga.

2.Tactica gresita pentru un asemenea meci.Ce s-a intamplat cu antrenorul care risca prin amicale si ii calarea pe adversari? Astazi Hagi a fost FRICOS si doar norocul lui Banel si greseala portarului advers au facut sa fim in turul3.Unde a fost organizarea in acest meci? La sfarsitul meciului erau sa scape aia pe CONTRAATAC pentru ca jucatorii nostri erau toti buluc pe unul singur ca in curtea scoli..

3.Mingi lungi pe varfuri - Daca asta mai merge cand il ai pe Zaharia,Iacob,Badea cu Neaga si Dica cu aceasta tactica ai sanse mari la 0 okzii.

4.Sarcini gresite de joc trasate lui Dica.Dica in primele minute recupera de langa careul nostru si apoi a tot alergat tot meciul.Dica nu e Banel sa faca travaliu, pe Dica il lasi la mijlocul terenului sa gaseasca o pasa ceva sa ii surprinda pe adversari.

Sa speram ca o sa mearga lucrurile mai bine pe viitor si ca jucatorii vor intelege ce vrea Hagi de la ei.Poate unii chiar o fac dar nu au capacitatea sa puna in practica ce li se cere pentru ca sunt limitati.Am mai spus-o:

Un antrenor mare e cel care scoate maximul din ce are la dispozitie si intuieste unde poate sa joace fiecare jucator cel mai bine.Antrenorul Hagi trebuie sa isi adapteze tactica lui la lotul pe care il are nu sa incerce sa impuna o tactica a lui la niste jucatori care nu il pot asculta.

Deocamdata atat.

Andyro, Tupac, Daffy - aveti legatura.

vanfootball08.08.2007 20:21
imi este ffffffff frica deoarece dupa parerea mea ZAPATA incepe sa semene cu Carlos.la gol a gresit prosteste iar la acea iesire putin mai trebuia si era gol.bime ca sa terminat asa.sa speram ca de acum inainte nu o sa mai greseasca,sa incercam sai mai dam o sansa.BATE NU UITA VA VENI SI ZIUA TA fular-campionii

La gol a fost fault clar. La cealalta faza a iesit perfect. Ce meci ai vazut, frate?

cornel-cluj08.08.2007 20:21
Am avut mare sansa intr-un joc care se putea transforma intr-o rusine "istorica". Nu imi amintesc de cand nu am mai vazut Steaua atat de debusolata, de crispata si de timorata. Am evoluat jalnic, penibil, catastrofal!

Sunt extrem de deceptionat mai ales ca este cam al patrulea meci oficial in care nu aratam absolut nimic, nici conceptie de joc, nici joc de pase, nada...

Oricum, bine ca suntem in turul 3 preliminar, bine ca Hagi a evitat o sincopa care i-ar fi putut incheia definitiv cariera de antrenor. Pun astfel pe seama mizei uriase jocul baietilor nostri...

D a ce zici de calificare? ce zici de victoriile pe linie de pana acum?

Tom_Jerry08.08.2007 20:22

Eu sunt fericit pentru calificare..Dar am avut mai multe emotii ca la meciul cu Boro, au jucat foarte crispati, cu frica mereu sa nu ia gol..

Am avut noroc..Dar eu zic ca nu este doar vina lui Hagi pentru joc.. Practic, Steaua a atacat tot meciul in 4 oameni, cei doi atacanti (care nu sunt varfuri autentice) si cele 2 aripi..

N-ai ce pase si ce trasee sa construiesti cu Lovin si Ovidiu Petre la mijloc..Daca ultimul si-a mai spalat pacatele cu sutul de la gol si cu o anumita luciditate in momente mai dificile, Lovin a fost total pe dinafara..

Sper sa vina si Herea si sa formeze cu Plesan un mijloc mai puternic..Azi am jucat practic cu cei mai slabi mijlocasi centrali din lot..Hagi putea sa riste cu Bicfalvi, dar cred ca a preferat sa fie mai precaut..

Din nou, Becali penibil cu declaratiile sale..Si mi s-ar parea o tampenie sa le dea jucatorilor primele inainte de dubla cu BATE, oricat de desculti ar fi aia..

A, si era sa uit..Au fost momente in care am dorit sa dau mute la televizor..Un comentariu infect..

Je stelist2308.08.2007 20:23
La gol a fost fault clar. La cealalta faza a iesit perfect. Ce meci ai vazut, frate?

FRATE hai sa recunoastem ca a avut noroc ca a atins primu mingea ca altfel era rosu

vanfootball08.08.2007 20:27
Zapata a comis-o( ca l-a impins ca nu l-a impins - trebuia sa prinda sau sa boxeze mingea)

Scuza-ma ca ti-o spun, dar asta e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o in seara asta. Imi permit sa fac o analogie la ce zici tu : a dat sau nu masina peste el, trebuia sa ramana in picioare.

Parerea mea... :)

@Je stelist23

"FRATE hai sa recunoastem ca a avut noroc ca a atins primu mingea ca altfel era rosu"

:)))) Pai si care e problema aici? Daca nu atingea mingea primul, era vinovat, daca a atins primul mingea, iar e vinovat, ca...daca n-o atingea?! Tu realizezi ce spui? Ce trebuia sa faca sa nu riste eliminarea si sa ne si salveze, in acelasi timp, ia lumineaza-ne!

Ma duc sa ma culc, e hilar site-ul tonight.

Miaus08.08.2007 20:30
Scuza-ma ca ti-o spun, dar asta e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o in seara asta. Imi permit sa fac o analogie la ce zici tu : a dat sau nu masina peste el, trebuia sa ramana in picioare.

Parerea ta ... eronata:)

Zapata trebuie sa fie stapan in careul de 6m.Ori el in loc sa boxeze mingea pe spate daca a vazut ca nu poate sa o prinda a ales sa o faca de cacao.

Golul lui Zapata e gol de portar, end of story.

Catalyn0708.08.2007 20:32

atmosfera extraordinara :X:X:X atata am de zis, de joc mai bine nu comentez

danimarcu08.08.2007 20:32

Eu zic sa nu ne uitam in gura "binevoitorilor"...

Presa vrea sa-si gaseasca un nou subiect despre care sa scrie pana la iarna.

Marele fost arbitru Ion Craciunescu a spus ca portarul nostru a fost faultat,intrucat cand era in saritura a fost atins de un jucator advers.Iar la iesirea aceea,cred ca a facut-o foarte bine,altfel era gol...

Brigante08.08.2007 20:32

Sunt primul injura "pisica nebuna" de pe forumul Stelei, dar hai sa nu ne mai labarim si sa ne amagim aiurea: un portar de clasa o scotea. Cu varfurile degetelor, cu capul, cu un ultim efort, dar o scotea; chiar si lovit fiind.

cornel-cluj08.08.2007 20:32

De acord cu tine...As vrea sa vad pe cei care deja incep sa-l critice pe portar ce priza fenomenala ar avea ei in faza cu pricina. Ca sa nu mai spun ca la lovitura libera a polonezilor daca era Cernea sau Vatca o luam sigur.

«1234569»